Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2011, 05:42

Glavni Krivci su Rose i Thibs, ima ih jos, kad ustanem cemo detaljnije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 maj 2011, 05:43

P.S

Da jos dodam za Thibsa da mu jedina mana sto se plasi probati i malo experimentisati, jer nekada trebas malo biti i smeker pa rizikovati. To je odlika svih velikih trenera. Da sam na Butlerovom mjestu, spakovo bih se davno i otisao.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 05:47

BIHfan je napisao/la:Glavni Krivci su Rose i Thibs, ima ih jos, kad ustanem cemo detaljnije.
Najboljis u nam bili Boozer i Noah... Bosha su eto zaustavili, a Boozer nije bio los ni ofanzivno, a imao je i skokove...ostali manje vise svi su krivi...treba nam kvalitetan PG koji ce dati malo odmora i Rosu koji je ocigledno umoran vise sa ovim tempom...covjek 3 godine igra bez pauze i njemu ce najbolje doci ovaj odmor...kako sam cuo rekao je da ce obustaviti neke reklame i da ih nece raditi nakon kraja sezone, jer je umoran.

Ljudi su imali Milera, a mi nismo imali Korvera i to su dva mozda najbolja sutera u ovoj seriji...mi inace nemamo Korvera kroz citav playoff i nadam se da cemo uspjeti naci dvojicu za slijedecu sezonu i to jendog startera, a drugog veterana, akoji ce imati 15 minuta po tekmi...po meni T Mac
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

grof
Kontakt:

Post Postao/la grof » 25 maj 2011, 05:47

Velika trojka Chicaga:
Rose - 23 poena, 6 asista....uz vrlo loš procenat šuta za 2 i 3 poena i 7 izgubljenih lopti.
Deng - 20 poena, 8 skokova.
Boozer - 20 poena ,11 skokova

Trio Miamia:
James - 35 poena,6 asista,6 skokova ali i 5 izgubljenih lopti.
Bosh - 22 poena, 6 skokova
Wade - 14 poena, 5 skokova, 3 vrlo bitne blokade i 2 ukradene lopte uz katastrofalan šut veceras (ja ga goreg nikad nisam gledao, iskreno receno).

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 maj 2011, 05:51

Ma vidjelo se odmah da Miami ima vise snage.
Chicago je odlicno odigrao 3/4 i onda ponovo bezidejnost u 4/4 :roll: , Rose je bio gori cak i od Westbrooka 7 TO , i sut za tricu 1/9 , ukupni sut 8/27 :roll: .
Kljuc pobjede Miami je 4/4 i igra M.Miller-a i U.Haslam-a sa +- +35 odnosno +26 :shock: dok zvjezde James i Wade i pored pobjede od 8 razlike imaju ucinak -1 i -10 :roll:
Opet najbolji igrac Miami-a je bio C Bosh jednostavno ga nije bilo protiv Bostona i covjek se preporodio, slaba procjena strucnog tima Bulls-a da se vise paze James i Wade.

Znaci da je Chicago mislio proci seriju morao je dobiti 1 od 2 u Miami-u , ovako ce vjerovato i u sljedecoj zjaniti zbog pritiska , a da je kojim slucajem dobio ovje na 2-2 gotovo siguran sam da bi dobil u Chicagu.

I sad neko da prica o dominaciji taj nema pojma znaci po meni je 1 lopta i 1 kos djelio Chicaga od finala , a ovako ce biti 4-1 pa ce neko misliti kako se Miami prosetao seriojom , ali ovdje je odlucivala 1 lopta :o

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 05:56

ebiga jedna lopta jedna lopta...imao je Rose ona dva slobodna pred kraj i dao samo jedno i izjednacio na 85:85 i poslije vise nije ni bilo koseva, sad kad vidis da bi i to slobodno odlucilo onda ebiga :)...ma hajde bice bolje, samo treba nam ko da moze sutati, jer Rose ne moze ovo iznjeti sam protiv trojice igraca, koji su navikli na ovakav pritisak ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 maj 2011, 09:43

Roseu svaka cast,ali kada ga je James poceo cuvati taj vise nije mrdnuo 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 maj 2011, 10:08

SaltCityAttack je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Glavni Krivci su Rose i Thibs, ima ih jos, kad ustanem cemo detaljnije.
Najboljis u nam bili Boozer i Noah... Bosha su eto zaustavili, a Boozer nije bio los ni ofanzivno, a imao je i skokove...ostali manje vise svi su krivi...treba nam kvalitetan PG koji ce dati malo odmora i Rosu koji je ocigledno umoran vise sa ovim tempom...covjek 3 godine igra bez pauze i njemu ce najbolje doci ovaj odmor...kako sam cuo rekao je da ce obustaviti neke reklame i da ih nece raditi nakon kraja sezone, jer je umoran.

Ljudi su imali Milera, a mi nismo imali Korvera i to su dva mozda najbolja sutera u ovoj seriji...mi inace nemamo Korvera kroz citav playoff i nadam se da cemo uspjeti naci dvojicu za slijedecu sezonu i to jendog startera, a drugog veterana, akoji ce imati 15 minuta po tekmi...po meni T Mac
Imali ste ga protiv nas u prvoj tekmi mensecini :roll:
nema potpisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 11:00

ma nismo ga imali, samo u onoj zadnjoj utakmici je proradio, kad smo vas dobili preko 20 razlike.... zato smo vas i dobili onako, jer je on igrao dobro i imali smo te trice... pa on kad bi ubo dvije trice mi bi dobili tekmu ebiga

Ma dobro je tako blizu, a tako daleko :(... sto reko Barckley nocas da su Bullsi ovo uzeli a bili su blizu, sigurno bi uzeli seriju..ovako ovaj poraz ce navodno lose uticati na nas pred ovu petu utkakmicu...znaci sto rece Kobe zbog jednog kosa izgubis seriju, a to se nama nocas desilo....Rose je preuzeo krivicu na sebe i kaze da je samo on kriv...po meni pored njega i Thibs je kriv i citava nasa klupa...u onom u cemu smo mi najaci nismo sinoc se iticali, to jeste klupa i skok i opet igramo produzetke....tako nam malo faliiiiiiiiiii :(...... slijedece sezone treba dobro razmisliti kako i sta da radimo, a da bi bili jaci.... treba znaci naci covjeka koji u kljucnim trenutcima moze biti od velike pomoci...Rose je vec umoran na njemu se vidi i to je zato sto nema adekvatnu zamjenu..treba vidjeti moze li se nesto pronaci preko nekog trada ako se moze praviti... znaci prvoklasni suter naravno i drugi veteran suter koji moze svojim iskustvom pogoditi u kljucnim trenutcima utkamice i to po meni najeftinija i najbolja opcija T Mac...on nek nam bude odmah na samom pocetku na umu da covjeka uzmemo i neka odigra 15-20tak minuta po tekmi i nama dobro i njemu ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 maj 2011, 11:07

Pa jel u prvoj tekmi u zadnjoj cetvrtini dao 2-3 trojke, i onu kljucnu za 99-99, kasnije rose pogodio i kraj :roll: I ja kada sam govorio da ce mu to biti najbolja tekma playoffa, vi ste pricali kao u uzlaznoj putanji mu je forma, procenat shuta u 4/4 prejak i slicno :roll:
nema potpisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2011, 11:36

Admir_Sa je napisao/la:Pa jel u prvoj tekmi u zadnjoj cetvrtini dao 2-3 trojke, i onu kljucnu za 99-99, kasnije rose pogodio i kraj :roll: I ja kada sam govorio da ce mu to biti najbolja tekma playoffa, vi ste pricali kao u uzlaznoj putanji mu je forma, procenat shuta u 4/4 prejak i slicno :roll:
ma dao jednu trojku, ali Rose je to odradio najvise u prvoj...ma uglavnom vise ga nije bilo nego sto ga je bilo...protiv Indiane je i razumljivo, jer nisu oni igrali ovako kao protiv Miamia ni odbranu cak...pa iskreno teze su mi za gledanje bile one utakmice protiv indiane, nego ovi porazi protiv Miamia ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 25 maj 2011, 11:41

We wanted to get the last shot of the game, give him space to get to the spot and he missed," Bulls coach Tom Thibodeau said. "But listen, Derrick Rose, I wouldn't want to have any other guy. I'm with that guy all the way. … I have great belief in him."

zajedno i u dobru i kad podje lose,ovo zajednistvo ce u buducnosti dat i titule

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2011, 12:53

Zadnji sut LeBrona koji je presudio su cisti koraci bili nakon sto je odgurnuo ja mislim Denga. Onda onaj aut na kraju se baca na svoju polovinu a izvodi se sa polovine Bullsa, pa poslje tog Noah ga jedva stze i napravi faul. :?:
Ima tu jos sudijskih odluka al te sam sinoc primjetio i zacudio se.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 25 maj 2011, 12:56

BIHfan je napisao/la:Zadnji sut LeBrona koji je presudio su cisti koraci bili nakon sto je odgurnuo ja mislim Denga. Onda onaj aut na kraju se baca na svoju polovinu a izvodi se sa polovine Bullsa, pa poslje tog Noah ga jedva stze i napravi faul. :?:
Ima tu jos sudijskih odluka al te sam sinoc primjetio i zacudio se.
Ko se čudi zbog LeBrona će da poludi.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2011, 13:11

Svi se cude ovom potezu Thibsa, ali covjek puno vjeruje Derricku. Rose u ovim situacijama i promasenim sutevima stice najvise iskustva. On ipak ima 23 godine i moze jos napredovat, pogotovo popravit sut za tri poena.
Jamesu svaka cast na odbrani, ipak on jedini i moze u ligi cuvat Rose-a, ali doskora nece niko ga moci cuvat, uvjeren sam. Jos jednom kazem prepali su se nasi Bullsi i Thibs je tvrdoglav bio ovoj seriji, mogao je nacrtat akciju za pobjedu al ipak je njemu bilo bitnije da Rose odigra clutch moment. Nema veze svi smo ponosni na vas i nadam se pocasnoj pobjedi u Game 5. :)
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2011, 14:28

“It’s not over. We still have games to play,” said Rose. “We have to stay positive. They are beatable.”

:)
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 maj 2011, 18:19

Cestitke majamiju i navijacima tog tima na forumu... ;)

opet nas je 4/4 kostala utakmice. Po mom misljenju, mislim da je Rose trebao napasti kos u onim zadnjim napadima, a ne sutati. vise mogucnosti je imao da je napao. mogao je mozda i faul iznuditi.

al', sta je tu je.

Idemo sad nazad u UC. Mislim da mozemo dobiti tu utakmicu, ali ce biti tesko. Mislim da ce sada nasi psihicki malo pasti, kao i svaki tim, nakon onakve utakmice.

Sad se bas nema sta izgubiti, pa momci samo hrabro pa kud puklo. :D

DA BULLS!!!
Postovanje treba zaraditi.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 maj 2011, 20:36

Za moje Bullsovce ,jedna informacija,ako neko nije gledao film "Braca zauvek" ,ono Vlade Divac i Drazen Petrovic,sutra vece u 21 i 05 h, RTS 1. Nadam se da imate taj program,ko vec zeli da gleda taj film ,sem Titove Yuge :mrgreen: koji ako vec nije odgledao film,znam da ce ga gledati 100% :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 maj 2011, 20:39

slika

Lijep poster. :)
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 maj 2011, 20:50

Izrečena je nova kazna u NBA ligi zbog psovanja. Nedavno Kobi Brajant je morao da plati 100.000 dolara jer je sudiji rekao da je "ped....", a sada će košarkaš Čikago Bulsa, Joakim Noa morati da plati dvsotruko manji iznos jer je uvredio jednog od navijača. NBA liga je navela da je tokom incidenta na klupi upotrebljen uvredljiv govor. Naime, Noa je navijaču tokom utakmice sa Majamijem rekao nešto slično kao Brajant sudiji, pa je zbog anti gej psovke kažnjen.

- Navijač me je prvo uvredio, a ja sam uzvratio. Sve je snimila kamera. Moram da kažem da nisam želeo da povredim ičija osećanja i svako ko me poznaje zna da sam otvorenih pogleda. Rekao sam nešto što nije trebalo i sada snosim posledice - kazao je Noa.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.