Ne postoje nosioci u ligaškim kupovima, fazon liga petice je što se najbolji klubovi oslobođeni prvih par kola, evo recimo FA Cup, ekipe iz Premiershipa igraju tek nakon 3. kola, a ždrijeb je slobodan, ove sezone smo imali slučaj da se baš odmah na početku susretnu Man Utd i Liverpool. U Serie A je slučaj da se 8 prvoplasiranih iz prethodne sezone čini mi se priključuje tek u 1/16 finala...Skoro svaka liga ima drugačija pravila...U Ligue 1 se igra jedna utakmica, a u Primeri po dvije...irridu je napisao/la:
U LP postoje nosoci,u EL isto, u FA kupu isto, u svim drzavama bives yug isto,u vecini kupova ...ustvari ja mislim da smo mi jedna od rijetih drzava na svijetu gdje to nemati ako mislis da je dobra stvar recimo u fa kupu prvo kolko celzi-man utd i da pobjendik meca ide na swansee-qpr ,,,onda uredu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma brate nema klasicinih nosioca,al sumnjam da ces prije bar 1/4 finala vidjet da se sastanu klubovi koji su mejdu 5 medjusobnoBianconeri1988 je napisao/la:Ne postoje nosioci u ligaškim kupovima, fazon liga petice je što se najbolji klubovi oslobođeni prvih par kola, evo recimo FA Cup, ekipe iz Premiershipa igraju tek nakon 3. kola, a ždrijeb je slobodan, ove sezone smo imali slučaj da se baš odmah na početku susretnu Man Utd i Liverpool. U Serie A je slučaj da se 8 prvoplasiranih iz prethodne sezone čini mi se priključuje tek u 1/16 finala...Skoro svaka liga ima drugačija pravila...U Ligue 1 se igra jedna utakmica, a u Primeri po dvije...irridu je napisao/la:
U LP postoje nosoci,u EL isto, u FA kupu isto, u svim drzavama bives yug isto,u vecini kupova ...ustvari ja mislim da smo mi jedna od rijetih drzava na svijetu gdje to nemati ako mislis da je dobra stvar recimo u fa kupu prvo kolko celzi-man utd i da pobjendik meca ide na swansee-qpr ,,,onda uredu
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
I to je to,dosao je i taj dan
...Invazija MANIJAKA sa TK uskoro pocinje,auuuu kako ce da gori djeco draga
Ne znam sta vise kazem od uzbuđenja,iako sam gledao neke velike utakmice Intera LIVE protiv milana,rome i juventusa i naseg Zelje pritiv fks,borca itd "ovakav" osjecaj u stomku nisam imao nikada,ne znam ni ja sta je "ovo"
Pozdrav svim normalnim nvijacima i bodrite svoj tim na najbolji nacin i neka sve prođe u najboljem redu i da ZELJO osvoji kup !
FORZA ZELJO ! ! !
Ne znam sta vise kazem od uzbuđenja,iako sam gledao neke velike utakmice Intera LIVE protiv milana,rome i juventusa i naseg Zelje pritiv fks,borca itd "ovakav" osjecaj u stomku nisam imao nikada,ne znam ni ja sta je "ovo"
Pozdrav svim normalnim nvijacima i bodrite svoj tim na najbolji nacin i neka sve prođe u najboljem redu i da ZELJO osvoji kup !
FORZA ZELJO ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !
Samo hrabro večeras i kup je naš.
Ale ale ale ale ooooooooo
pjevajmo zajedno
samo naprijed, Zeljo volim te
ludo ja , ko nikoga.....
U koliko sati ispred Grbavice ? ps , zadnja cifra od sinoc 84 aVtobusa
pjevajmo zajedno
samo naprijed, Zeljo volim te
ludo ja , ko nikoga.....
U koliko sati ispred Grbavice ? ps , zadnja cifra od sinoc 84 aVtobusa
Željezničar za život cijeli !
-
Just do it.TM
- Kontakt:
S nama Grobari.Just do it.TM je napisao/la:Pozdrav i Torcidi Split koja je danas sa nama![]()
Čelik Zenica 1945
Strumfovi, ne zaboravite ponijeti razglas, samo Vas tako mozda neko i bude cuo..ups greska..zaboravih da bht vrsi prenos, opet cete se sigurno samo Vi cuti..ahahaha..koji komplexasi ste vi...ahahaha..
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Zna se sta je TORCANimla_RZ je napisao/la:S nama Grobari.Just do it.TM je napisao/la:Pozdrav i Torcidi Split koja je danas sa nama![]()
:)
a jeste li odštampali natpise na majicama

Ma ja. Grobari su za njih nula...Just do it.TM je napisao/la:Zna se sta je TORCANimla_RZ je napisao/la:S nama Grobari.Just do it.TM je napisao/la:Pozdrav i Torcidi Split koja je danas sa nama![]()
uvijek bila.....
Čelik Zenica 1945
Sezona 95 - 96 ( mislim da je ta ako nije god ranije ) posalje me mati da kupim hljeb i da mi dvije marke . Izadjem na ulicu sretnem druga sa salom i ? Odem u Tuzlu na gostovanje , stopom
.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Cuj Torcida,zar vi ono niste dobri sa BBB ? ? ? Ajde neka i sa nama su Grobari..Sad se trebamo kurcit i mi i vi ..Nek su pa sta ! Moramo im dokazati sta je BOSNA ! ko smo i sta smo !
Sretno neka bolji pobjedi,ali biti ce svega na ovoj tekmi !
A C A B !
-
padobranac1978
- Kontakt:
Just do it.TM je napisao/la:Pozdrav i Torcidi Split koja je danas sa nama![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
napokon vise,hvala Allahu pa je svanulo vise
joooj jedva cekam ako Bog da veceras uuh ludilo a i ako Bog da,da osvojimo taj trofej i da slavimo svi zajedno
takodjer da pozelim i normalnim zenicanima srecu i da ako Bog da mi pobijedimo 
VOLIM TE ŽELJO
VOLIM TE ŽELJO
- Megamon
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 25 maj 2011, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
tako je koda su oni neka sila, samo sto se delije malo odvajaju sto ih ima po 15 000 svaku tekmu, pa bilo je i Manijaka prosle godine 9000 prosjek, sto je bio 2 na balkanu ... veceras razvalit ! jedva cekam 5 sati i polazak !
Konacno jedan malo normalniji post , jeste ovo otislo daleko sa prepucavanjem , negativna neka energija pa smijem reci i mrznja ! Sretno i vama i neka pobijedi boljiEmir_ZENICA je napisao/la:Cuj Torcida,zar vi ono niste dobri sa BBB ? ? ? Ajde neka i sa nama su Grobari..Sad se trebamo kurcit i mi i vi ..Nek su pa sta ! Moramo im dokazati sta je BOSNA ! ko smo i sta smo !
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Vala bas, isto kao da je Juzna Koreja vs. Sjeverna Koreja..........rusina_jr je napisao/la:Konacno jedan malo normalniji post , jeste ovo otislo daleko sa prepucavanjem , negativna neka energija pa smijem reci i mrznja ! Sretno i vama i neka pobijedi boljiEmir_ZENICA je napisao/la:Cuj Torcida,zar vi ono niste dobri sa BBB ? ? ? Ajde neka i sa nama su Grobari..Sad se trebamo kurcit i mi i vi ..Nek su pa sta ! Moramo im dokazati sta je BOSNA ! ko smo i sta smo !
Sretno neka bolji pobjedi,ali biti ce svega na ovoj tekmi !( mi naravno
)
SRETNO SVIMA DANAS
:)
Bice gusto bice 0:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.