FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
lemi_kitao
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svim navijacima Zelje iz glavnog grada te drugih gradova i mjesta, koji putuju u Zenicu da bodre i pomognu nasem Zelji da pokusa osvojiti Kup, srteno i da sve prođe u najboljem redu...nadam se da ce se, barem u ovoj utakmici, sve nesuglasice ostaviti po strani i da ce Robijasi biti dobri domacini, kako bi i jedni i drugi doprinjeli najavljenom spektaklu, prije svega na tribinama...
Nasim igracima, koji budu igrali, motiva i podrske nece nedostajati, zato srce na teren i rezultat ce biti ostvaren...
Nasim igracima, koji budu igrali, motiva i podrske nece nedostajati, zato srce na teren i rezultat ce biti ostvaren...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Navijat cemo vjerovatno i jedni i drugi k'o ludilemi_kitao je napisao/la:Svim navijacima Zelje iz glavnog grada te drugih gradova i mjesta, koji putuju u Zenicu da bodre i pomognu nasem Zelji da pokusa osvojiti Kup, srteno i da sve prođe u najboljem redu...nadam se da ce se, barem u ovoj utakmici, sve nesuglasice ostaviti po strani i da ce Robijasi biti dobri domacini, kako bi i jedni i drugi doprinjeli najavljenom spektaklu, prije svega na tribinama...
:)
[youtube][/youtube]
Kod: Označi sve
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
1921 je napisao/la:sta ti mozes kastrirati ? cupa cups lizalo?dzenan01 je napisao/la:Ako vas bude 2000 u Zenici, ja ću sebe kastrirat !
Pitanje mozel' i to
I zato ja navijam za Želju ,jer Željo jeste ono što oni nikad nisu bili ,i Željo nikad neće biti ono što su oni uvijek bili !
samosarajvo je napisao/la:dobro haj , precero sam ga sa LJ ali uvjek se davalo O sto smo mi i prihvatali jer jos veca spica bude kad je ono taman,nije guzva ali nije ni komotno![]()
za ovaj prosli derby nam niste dali i slovo O jer su predstavnici vase skupine zahtjevali posto su bili ponizeni godinu prijevadili ste se na vise godisnjih itd..
Treba vam opet dati da jedno 50 stolica skrkate
I zato ja navijam za Želju ,jer Željo jeste ono što oni nikad nisu bili ,i Željo nikad neće biti ono što su oni uvijek bili !
[quote="VisokoTM87"]
Nisam mogao da odolim majke mi, genijalna hehehehe

Nisam mogao da odolim majke mi, genijalna hehehehe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
BlingBling
- Kontakt:
Seizmolozi upozoravaju da bi u vecernjim satima na podrucju ZeDo Kantona moglo doci do podrhtavanja tla! Epicentar se ocekuje u Zenici,na stadionu Bilino Polje,tacnije na sjevernoj strani istog! Nadlezni su najvise zabrinuti zbog moguceg ostecenja TE Kakanj!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
hahhahaha svaka cast na ovomBlingBling je napisao/la:Seizmolozi upozoravaju da bi u vecernjim satima na podrucju ZeDo Kantona moglo doci do podrhtavanja tla! Epicentar se ocekuje u Zenici,na stadionu Bilino Polje,tacnije na sjevernoj strani istog! Nadlezni su najvise zabrinuti zbog moguceg ostecenja TE Kakanj!
- SoloJuve26
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pola 4, nakasnije do 4rusina_jr je napisao/la:U koliko sati danas ispred stadiona ?
Za zivot cijeli!
Hvala drug , a jesi primjetio kako pitarima nikada nije dosadno ? Uvijek imaju za koga navijatiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pola 4, nakasnije do 4rusina_jr je napisao/la:U koliko sati danas ispred stadiona ?
Željezničar za život cijeli !
-
padobranac1978
- Kontakt:
jesi li mislio zajebavatirusina_jr je napisao/la:Hvala drug , a jesi primjetio kako pitarima nikada nije dosadno ? Uvijek imaju za koga navijatiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pola 4, nakasnije do 4rusina_jr je napisao/la:U koliko sati danas ispred stadiona ?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jesi li mislio zajebavatirusina_jr je napisao/la:Hvala drug , a jesi primjetio kako pitarima nikada nije dosadno ? Uvijek imaju za koga navijatiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pola 4, nakasnje do 4rusina_jr je napisao/la:U koliko sati danas ispred stadiona ?
jucer sarajevo, sinoc dresden, danas celik, bravo vi
Za zivot cijeli!
-
padobranac1978
- Kontakt:
@the maniacs...kako si ti meni simpatican lik,hoces da ti kupim bombona ili Monte... 
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
i zna li se 100 % kolko nas ide *??
Hvala drug , a jesi primjetio kako pitarima nikada nije dosadno ? Uvijek imaju za koga navijati
[/quote]
jesi li mislio zajebavati
[/quote]
Pa reci ti kakvih vas ima , samo da vam je da mi izgubimo, sreca pa ima raje kao sto si ti koji malo dublje gledaju stvari .
jesi li mislio zajebavati
Pa reci ti kakvih vas ima , samo da vam je da mi izgubimo, sreca pa ima raje kao sto si ti koji malo dublje gledaju stvari .
Željezničar za život cijeli !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
valjda ces i ti nekad voliti neki tim svim srcempadobranac1978 je napisao/la:@the maniacs...kako si ti meni simpatican lik,hoces da ti kupim bombona ili Monte...
Za zivot cijeli!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
@padobranac 1978
de ti drug napisi da ces veceras navijati za njih vidis da su se rasplakali
de ti drug napisi da ces veceras navijati za njih vidis da su se rasplakali
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ELDIABLO20 i 25 gostiju.