Real Madrid CF (oficijelna tema)

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 maj 2011, 21:53

slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 maj 2011, 21:56

Madridism je napisao/la:Smijesno i to kao i za Aguera. Oni koji zaboravljaju, Ibra je na posudbi u Milanu iz Barcelone i oni ga nece tako lako prodati Milanu za male pare kad znaju da se Real interesira za njega, a ako ga se Milan odrekne nece ga Barca sigurno dati Realu, kako bez 50-ak miliona tako i zbog toga jer smo najveci rivali u evropskom nogometu. Jedina opcija je ako ima onu otkupnu cijenu kao Adebayor u Realu, za to ne znam

Sve gore od goreg se prica
Sto se tice ovog ovo je obicna spekulacija. Naime, Milan je vec kupio Zlatana samo ce u nardnih 3 godine davati po 8 miliona i otkupit njegov ugovor koji vrijedi samo 24 miliona. A sigurno da Zlatan vrijedi bar 70.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 24 maj 2011, 21:58

A sigurno da Zlatan vrijedi bar 70.
:lol:
Vrijedi za kitalonce i vise... :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 maj 2011, 22:23

A_d_0 je napisao/la:
Madridism je napisao/la:Smijesno i to kao i za Aguera. Oni koji zaboravljaju, Ibra je na posudbi u Milanu iz Barcelone i oni ga nece tako lako prodati Milanu za male pare kad znaju da se Real interesira za njega, a ako ga se Milan odrekne nece ga Barca sigurno dati Realu, kako bez 50-ak miliona tako i zbog toga jer smo najveci rivali u evropskom nogometu. Jedina opcija je ako ima onu otkupnu cijenu kao Adebayor u Realu, za to ne znam

Sve gore od goreg se prica
Sto se tice ovog ovo je obicna spekulacija. Naime, Milan je vec kupio Zlatana samo ce u nardnih 3 godine davati po 8 miliona i otkupit njegov ugovor koji vrijedi samo 24 miliona. A sigurno da Zlatan vrijedi bar 70.
Ajde mi Bogati reci na osnovu cega Pinokio vrijedi 70 milja ja ti kupim dukat.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 maj 2011, 22:26

Inace, veoma rado procitam postove forumasa @Valencia(glasacu za njega kad bude vrijeme) i stvarno je dobro objasnio 'situaciju' oko Ibrahimovica. Znaci, kretanje slabo i odma' je to veliki hendikep za malo ozbiljniju ekipu. Kakvih 70 miliona slika 30 miliona, i to je mnogo za njega.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 24 maj 2011, 22:51

Nail for Real je napisao/la:Inace, veoma rado procitam postove forumasa @Valencia(glasacu za njega kad bude vrijeme) i stvarno je dobro objasnio 'situaciju' oko Ibrahimovica. Znaci, kretanje slabo i odma' je to veliki hendikep za malo ozbiljniju ekipu. Kakvih 70 miliona slika 30 miliona, i to je mnogo za njega.
ljudi idite na youtube i ukucajte zlatan,pa vidite kakav je covjek trag ostavio i u malmou,i u juventusu,i u interu
jedino u barci nije bog zna nista pokazo(on je naviko da je glavni u svom timu,a ne da loptu cim primi mora slati dalje,kako bi se odrzo taj njihov protok)
on bi nam itekako godio

realno,danasnji real se ne zasniva na ekipi,zasniva se na individualnim sposobnostima svih igraca,a ibro zna igrat sigurno
Sretno zmajevi!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 maj 2011, 23:49

;)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 25 maj 2011, 00:33

Nzm ne bih se pravio prepametan,al ove kupovine po Njemačkoj mi se baš kao objektivnom fudbalskom zaljubljeniku kad je Real u pitanju ne svidjaju,neko će reć ma ajd šta fali uzimat igrača koji nije kvalitetniji od već postojećeg na toj poziciji,čisto da ga konkurencija ne uzme,po meni to nije baš najsrećnije rešenje.Ipak ne bi da Mourinho počne razmišljati samo o onome što se već desilo jer je to jedna od osnovnih karakteristika glupih ljudi kao što veli Homer.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 maj 2011, 01:30

Nail for Real je napisao/la:Inace, veoma rado procitam postove forumasa @Valencia(glasacu za njega kad bude vrijeme) i stvarno je dobro objasnio 'situaciju' oko Ibrahimovica. Znaci, kretanje slabo i odma' je to veliki hendikep za malo ozbiljniju ekipu. Kakvih 70 miliona slika 30 miliona, i to je mnogo za njega.
30 vrijede igraci poput Adebayora, Dzeke, Benzeme itd.

ne i Zlatan, on je najbolji i najkompletniji napadac na svijetu, igrac sa najmanje mana od svih (da li ima uopce ijednu?), to je vec hiljadu puta prozvakano, i od mene samog i od ostalih

Zlatan na jednu, svi ostali na drugu stranu

no, vjerujem da bi se on volio okusati u Realu (a ko ne bi?), i on je jedan od onih igraca zeljnih novih dokazivanja, tako da su mu klubovi prakticki prolazne stanice, ali cisto sumnjam da ce napustati Milan, bar ne u skorije vrijeme :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 25 maj 2011, 02:09

Joj, Zizou :cry:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 25 maj 2011, 03:07

Puma je napisao/la:
30 vrijede igraci poput Adebayora, Dzeke, Benzeme itd.

ne i Zlatan, on je najbolji i najkompletniji napadac na svijetu, igrac sa najmanje mana od svih (da li ima uopce ijednu?), to je vec hiljadu puta prozvakano, i od mene samog i od ostalih

Zlatan na jednu, svi ostali na drugu stranu

no, vjerujem da bi se on volio okusati u Realu (a ko ne bi?), i on je jedan od onih igraca zeljnih novih dokazivanja, tako da su mu klubovi prakticki prolazne stanice, ali cisto sumnjam da ce napustati Milan, bar ne u skorije vrijeme :D
usra ga ti zestoko.Mana ima i previse.Mozda ti djeluje kad kazes da je grmalj, da ima extra sut, skok, tehnuku fantasticno medjutim on hoda po terenu, slabo se krece i mjenja pravac, los je u Barci barem bio u igri 1 na 1.Psiha mu je 0 bodova.U folu je da je on glavni i niko vise.Mnogo mana ima i ne vrijedi ni marke vise od 40 miliona.Trenutno i to je puno

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 25 maj 2011, 10:14

Da ne spominjem iritantno udaranje suigraca na treningu i slicne stvari.

Ibrahimovic je smece, a kako i nije kad je nasih korijena

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 25 maj 2011, 10:46

Vrhunski dresovi!
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 25 maj 2011, 12:08

Kun dolazi!

Ujfalusi: "Agüero ha decidido, quiere ir al Real Madrid"

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 maj 2011, 15:09

Sta kazu da Kun zeli samo igrati u Real Madridu, bar tako tvrde njegove kolege iz ekipe... :?

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 maj 2011, 15:12

slika

FK Željezničar

Podrška Papetu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 maj 2011, 15:14

Mog'o bi nekad i prevesti ovo od Marce. Ima nas koji nikad nismo gledali španske i južnoameričke sapunice pa u svoj CV ne možemo staviti aktivno poznavanje španskog jezika. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 maj 2011, 15:19

Monolog je napisao/la:Mog'o bi nekad i prevesti ovo od Marce. Ima nas koji nikad nismo gledali španske i južnoameričke sapunice pa u svoj CV ne možemo staviti aktivno poznavanje španskog jezika. :(
barem razumijemo ovo u lijevom cosku dole ova reklama u crnom :D
Thomas Müller - Fußballgott

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 maj 2011, 15:27

Monolog je napisao/la:Mog'o bi nekad i prevesti ovo od Marce. Ima nas koji nikad nismo gledali španske i južnoameričke sapunice pa u svoj CV ne možemo staviti aktivno poznavanje španskog jezika. :(
Iskreno ja nisam gledao sapunice, ali ga znam :) 8-) takodjer ovo mislim nemozes nauciti u sapunicama ;) tako da...
Uostalom dosta ih zna, bar nesto..

FK Željezničar

Podrška Papetu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 maj 2011, 15:31

Zamisli da neko piše na mandarinskom, jer pobogu, dosta ljudi ga zna. Kako bi to izgledalo? Ti onda nešto upitaš, a osoba koja je to postavila ti kaže:"Jbg, ja sam gled'o Kung-fu filmove prije negoli su sinhronizovani na engleski jezik, te sam ga tako savlad'o".

Ima ovdje ljudi (uzeću sebe za primjer) koji ne govore španski, a željeli bi nekad nešto pročitati. Uostalom, zamisli da ti sad ništa nisam rek'o, ionako će ove riječi otići u vjetar.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.