FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"mrzim_ulizice" hahaha da skrenem s ovih stvari nego brate kakvo je vrijeme kod vas hahaha
:ugeek:
-
Just do it.TM
- Kontakt:
eto nova tema.....dal ce bit kise il netwisttm87 je napisao/la:"mrzim_ulizice" hahaha da skrenem s ovih stvari nego brate kakvo je vrijeme kod vas hahaha![]()
:)
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
neznam ja sam 2000 km daleko kod mene kisa znaci dole nece bit kise to je uvjek takotwisttm87 je napisao/la:"mrzim_ulizice" hahaha da skrenem s ovih stvari nego brate kakvo je vrijeme kod vas hahaha![]()
pa ja,zadnjih 7 strana nista pametno,a vala ni ovo moje pitanje nije nista drugo ali eto da ubijemo malo vrijeme pred polazak pred GrbavicuJust do it.TM je napisao/la:eto nova tema.....dal ce bit kise il netwisttm87 je napisao/la:"mrzim_ulizice" hahaha da skrenem s ovih stvari nego brate kakvo je vrijeme kod vas hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Vrijeme trenutno idealno,treba Lanu nazvat pitat je.. Malo oblaka ima ali sumnjam da ce kisa,vjetar ne puse,samo hebe malo ova sparina.. Jos kad se podgrije atmosfera..Just do it.TM je napisao/la:eto nova tema.....dal ce bit kise il netwisttm87 je napisao/la:"mrzim_ulizice" hahaha da skrenem s ovih stvari nego brate kakvo je vrijeme kod vas hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da smo i jedni i drugi slozni da veceras moramo napravit atmosferu koja ce se pamtit generacijama i prepricavat dugo dugo..
-
Just do it.TM
- Kontakt:
koliko ce bit stepenčićaL_blancos je napisao/la:Vrijeme trenutno idealno,treba Lanu nazvat pitat je.. Malo oblaka ima ali sumnjam da ce kisa,vjetar ne puse,samo hebe malo ova sparina.. Jos kad se podgrije atmosfera..Just do it.TM je napisao/la:eto nova tema.....dal ce bit kise il netwisttm87 je napisao/la:"mrzim_ulizice" hahaha da skrenem s ovih stvari nego brate kakvo je vrijeme kod vas hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da smo i jedni i drugi slozni da veceras moramo napravit atmosferu koja ce se pamtit generacijama i prepricavat dugo dugo..
:)
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Abdulah Ibraković i Amar Osim, treneri Čelika i Željezničara do sada su se sastajali sedam puta, a mnogo više uspjeha ima strater premijerligaša sa Grbavice. Zanimljivo, Ibraković nije ostvario niti jednu pobjedu. U dva susreta osvojio je po „bod“, a pet puta je potpisao kapitulaciju.
U prošloj sezoni Ibraković je vodio ekipu Veleža. Osimova ekipa u prvenstvu je na Grbavici slavila sa 1:0, a u Vrapčićima 2:0. Sastajali su se Osim i Ibraković i u Kupu. U osimini finala najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji meč u Mostaru okončan je bez pobjednika (0:0), dok je Željo na Grbavici slavio sa 2:1.
U ovoj sezoni Osim je nadmudrio Ibrakovića u prvenstvu na Grbavici (2:1), dok je prvenstveni duel na Bilinom polju okončan bez pobjednika (1:1). Osim se radovao i u prvom duelu finala Kupa kada je njegova ekipa na Grbavici ostvarila pobjedu rezultatom 1:0. Kome će biti sretan osmi duel saznat ćemo večeras oko 22 sata.
Tradicija se nastavlja i veceras u Zenici

U prošloj sezoni Ibraković je vodio ekipu Veleža. Osimova ekipa u prvenstvu je na Grbavici slavila sa 1:0, a u Vrapčićima 2:0. Sastajali su se Osim i Ibraković i u Kupu. U osimini finala najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji meč u Mostaru okončan je bez pobjednika (0:0), dok je Željo na Grbavici slavio sa 2:1.
U ovoj sezoni Osim je nadmudrio Ibrakovića u prvenstvu na Grbavici (2:1), dok je prvenstveni duel na Bilinom polju okončan bez pobjednika (1:1). Osim se radovao i u prvom duelu finala Kupa kada je njegova ekipa na Grbavici ostvarila pobjedu rezultatom 1:0. Kome će biti sretan osmi duel saznat ćemo večeras oko 22 sata.
Tradicija se nastavlja i veceras u Zenici
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
e o tome i pricam.. Samo zbog sparine se cini da je veca temperatura.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.fhmzbih.gov.ba/latinica/prognoza-zenica.php
hvala na vremenskoj prognozi hahahaL_blancos je napisao/la:Vrijeme trenutno idealno,treba Lanu nazvat pitat je.. Malo oblaka ima ali sumnjam da ce kisa,vjetar ne puse,samo hebe malo ova sparina.. Jos kad se podgrije atmosfera..Just do it.TM je napisao/la:eto nova tema.....dal ce bit kise il netwisttm87 je napisao/la:"mrzim_ulizice" hahaha da skrenem s ovih stvari nego brate kakvo je vrijeme kod vas hahaha![]()
![]()
![]()
![]()
ŠALALALALALALALALAAAAAAA ŽELJEZNIČAR
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma samo da ne pada, sve ostalo se moze izdrzatiL_blancos je napisao/la:e o tome i pricam.. Samo zbog sparine se cini da je veca temperatura.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.fhmzbih.gov.ba/latinica/prognoza-zenica.php
Za zivot cijeli!
hahahha bolje da nismo zapocinjali ovu temu,cim smo poceli evo kisa pocela hahahahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma samo da ne pada, sve ostalo se moze izdrzatiL_blancos je napisao/la:e o tome i pricam.. Samo zbog sparine se cini da je veca temperatura.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.fhmzbih.gov.ba/latinica/prognoza-zenica.php
KIŠA opet. ccc

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
]
[/quote]
ma evo i kod mene 5-minutni pljusak, sad je stalo sve, valjda nece u zenici padatti, Boze pogledaj nas
hahahha bolje da nismo zapocinjali ovu temu,cim smo poceli evo kisa pocela hahahahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma samo da ne pada, sve ostalo se moze izdrzatiL_blancos je napisao/la:e o tome i pricam.. Samo zbog sparine se cini da je veca temperatura.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.fhmzbih.gov.ba/latinica/prognoza-zenica.php
ma evo i kod mene 5-minutni pljusak, sad je stalo sve, valjda nece u zenici padatti, Boze pogledaj nas
Za zivot cijeli!
Kod nas nijeellaxaz je napisao/la:KIŠA opet. ccc![]()
Pada i u Sarajevu.L_blancos je napisao/la:Kod nas nijeellaxaz je napisao/la:KIŠA opet. ccc![]()
Jbg Sarajevo je grad sa najvecim oblacenjima i tako to
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I skidanjima.L_blancos je napisao/la:Kod nas nijeellaxaz je napisao/la:KIŠA opet. ccc![]()
Jbg Sarajevo je grad sa najvecim oblacenjima i tako to
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Veceeeeeeras.
Kup je nas!
Kup je nas!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Toliko od mene za danas, sutra ćemo pričati o tekmi...
Evo jedan video da se pripremimo za večeras i naježimo svi do jednog...
PREDANO STOJIMO, NIKOM TE NEDAMO!!!
Toliko od mene za danas, sutra ćemo pričati o tekmi...
Evo jedan video da se pripremimo za večeras i naježimo svi do jednog...
PREDANO STOJIMO, NIKOM TE NEDAMO!!!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Ide vlak,ide vlak,ideee vlaaak..veceras slavimo 
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bing [Bot], Lokomotifa i 21 gost.