A bas protiv nas je Dirk imao svoju NAJBOLJU playoff seriju (uz onu protiv San Antonia 2006) i Terry onakve suterske utakmice

Eh sad i mi nismo igrali nikakvu odbranu , ali je i i njih islo kao nikad pa polumrtvi Peja nam je nauvaljivao trica

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Pedja zvani diskus - hernija je bio kao Regi Miller..Ali bolje je sto nismo prosli....Kobe Bryant je napisao/la:Gledam onaj Dallas , Terry 3/12 , Nowitzky 7/21![]()
A bas protiv nas je Dirk imao svoju NAJBOLJU playoff seriju (uz onu protiv San Antonia 2006) i Terry onakve suterske utakmice![]()
Eh sad i mi nismo igrali nikakvu odbranu , ali je i i njih islo kao nikad pa polumrtvi Peja nam je nauvaljivao trica
KK_Bosna je napisao/la:frank hamblen je sloan, jackson, auerbach i riley u jednom za mike browna.
ako neko zna ko je hamblen...
U kljucnim trenucima je najsladjeadnan24 je napisao/la:Vidi @nene izdajice...bas si morao danas poentirati za one svoje Kljusinare![]()
![]()
Jerry West presao u Golden State i tamo ce raditi kao neki savjetnik...kakva glupost
amerosm je napisao/la:Mozete li mi reci kakvu igru preferira Rick Adelman, ja sta jedino znam da je bio trener Kingsa u njihovom najboljem periodu pocetkom ovog desetljeca. Znam da Shaw preferira triangle offense i da bi slijedio Jacksonov put, a Mike Borwn je u rangu Mensura Bajramovica taj ne zna da je dozvoljeno u kosarci izvrsiti izmejnu i njemu igra startna petorka cijelu utakmicu i onda se cudi sto dodje do pada u PO.![]()
Meni je najzanimljivije kako kada se govori o Jamesu uvijek se u prvi plan stavlja njegov odlazak u finale sa nikakvim saigracima...a kada se govori o Brownu niko da kaze kako je on sa "nikakvom" ekipom dosao u to isto finale(to je ono u fazonu imao je on Jamesa u ekipiMonolog je napisao/la:Mislim da bi dovođenje Browna bila greška. No, tada bi diskutanti na temu "Bryant vs James" možda bili bližu rješenja enigme "ko je bolji".![]()
Donnie Darko je napisao/la:ako nista kobe ce opet biti mvp
kobe se inace i kroz karijeru voleo praviti pametan,a na kraju ispadne glupadnan24 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:ako nista kobe ce opet biti mvp
E vidjet ces tek cirkusa kad Brown uzme time-out a Kobe uzme onu tablu pa pocne crtati akcije...radio je to i kod Jacksona ali Phil je dobijao bar 20 sekundi da kaze svoje![]()
Ovoj ekipi je bas trebao neki autoritet da dodje jer su poprilicno teska ekipa gledano na neku psihu igraca...Kobe,Artest,Odom,Gasol,Bynum...sve su to slucajevi za sebe...a Brown i autoritet cini mi se i ne idu bas skupa.
alfarouqaminu je napisao/la: kobe se inace i kroz karijeru voleo praviti pametan,a na kraju ispadne glup![]()
adnan24 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la: kobe se inace i kroz karijeru voleo praviti pametan,a na kraju ispadne glup![]()
Nesto kao ti sa ovim postom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.