BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

ĆeMa
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la ĆeMa » 24 maj 2011, 22:47

harishp je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Samo neko ,ko se ama bas u fudbal ne razumije,moze da potcjeni Rumune. Ljudi ovdje svrstavaju Rumune u rang sa Lihtenstajnom ili Luksemburgom.Ne znam zbog cega to rade,al izgleda da su mnogi zaboravili,da je upravo ta Rumunija dosla iz drugog sesira,vjerovatno su ga dobili na lijepe oci. Rumunija je jaka reprezentacija i ja sam sa jednim bodom u Rumuniji prezadovoljan,jer taj bod je velik kao kuca.
ma ebo te sesir, sta si zapeo za njeg.....ev u izvlacenju za kval. grupe za sp 2014 , crna gora i slovenija ce bit u drugom sesiru, a mi u trecem...jesu li to oni bolji od nas ???? kakvi crni sesiri...rumuni su u rasulu, u katastrofalnoj formi i treba to iskoristiti...
Isto tako Rumuni kontaju.
Suspenzija,rasulo,katastrofalna forma sad ce ''nas'' protiv (kako rece Belodedic glupih Bosanaca krenuti vec jednom)
suspenzija nema nikakve veze sa igracima da bi radi toga odigrali lose....neznam po cemu bi mogli zakljuciti da smo u losoj formi :roll: :roll: sve u svemu, oni se trebaju nas bojat, a ne mi njih....a sigurno nas sad vise respektuju, nego prije one tekme u zenici
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 maj 2011, 22:52

Podcijenjivanje protivnika nama ne lezi.Odmah nam je po usima,isti moment.
Pametno razmisljati i bod uzeti,bude sansa za nesto vise u redu.A ako ne i bod je puna saka brade a ne srljati pa izgubiti sve.
Sto se tice suspenzije ja pricam sta oni razmisljaju,u stvari kao ti.Raspad sistema a i forma nam je isto tako sijedi i placi.Yebote skoro pa jedino Mravac standardan svih 90 minuta,ovi ostali niko. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 maj 2011, 23:14

Optimistican sam, ali euforija nam ne treba, jer ako do sada nismo naucili nista...Na drugu stranu ne valja ih ni dizati u nebesa. Nas vezni ih mora dominirati, Salihovic je najzad tu, Chivu ponovo ne igra.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

skevo2
Kontakt:

Post Postao/la skevo2 » 24 maj 2011, 23:20

treba povest ove nase cigose pa ih ostavit gore :lol: :lol:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 maj 2011, 23:29

skevo2 je napisao/la:treba povest ove nase cigose pa ih ostavit gore :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 24 maj 2011, 23:53

Sreća je bitna!
A kad smo mi u pitanju možda i najznaćajni faktor nadam se da čemo je imati aBd.... :?
Pod prečku u devet banki.... :)

skevo2
Kontakt:

Post Postao/la skevo2 » 24 maj 2011, 23:54

Bosnier je napisao/la:
skevo2 je napisao/la:treba povest ove nase cigose pa ih ostavit gore :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
jel ovo alfa :lol: :lol: :lol:

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 25 maj 2011, 00:01

Kažu neki uvijek treba bit optimista,ja sam velik,ali ipak smatram da bi nam bod bio zlata vrijedan. Iz više razloga,jer euforija će dodatan pritisak stvorit u slučaju poraza,a gledajući na neka ranija iskustva taj pritisak u zemlji gdje je logika odavno otišla stvara ne neuspjeh već neostvarenje ponekada nedovoljno shvaćenih nerealnih ciljeva.U svakom slučaju očekujem finu utakmicu.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

skevo2
Kontakt:

Post Postao/la skevo2 » 25 maj 2011, 00:37

melanholicar je napisao/la:Kažu neki uvijek treba bit optimista,ja sam velik,ali ipak smatram da bi nam bod bio zlata vrijedan. Iz više razloga,jer euforija će dodatan pritisak stvorit u slučaju poraza,a gledajući na neka ranija iskustva taj pritisak u zemlji gdje je logika odavno otišla stvara ne neuspjeh već neostvarenje ponekada nedovoljno shvaćenih nerealnih ciljeva.U svakom slučaju očekujem finu utakmicu.
cuti bre jesi to uzimao bobe :lol: :lol:

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 25 maj 2011, 08:30

Mene najvise brine to sto okupljanje repke nije zakazano za prije nego tek u petak odnosno sledeci ponedeljak za one koji igraju ovaj vikend. Nekolicini igraca se prvenstvo zavrsilo i nije dobro da lumpuju i ne treniraju. Sjetimo se prosle godine sta se desilo.
Rumuni se okupili juce. :|

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 25 maj 2011, 08:34

Halix je napisao/la:Uzimajući u obzir sve gore navedeno ima tu svega i svaćeg za i protiv,ali ipak naša reprezentacija je puno ozbiljnija nego nekad,to je pokazala u prošlim kvalifikacijama ali i u ovim !
Kad se sjetim ovih zadnjih par utakmica objektivno se vidi da smo stvarno jaki pogotovo u veznom redu i napadu pa čak i odbrana nam je sve bolja,onaj go rumuna u zenici je bio nevjerovatno nesretan,a da ne govorim o utakmici sa meksikom još bez Džeke svi dobro znamo kako su nam golove dali... a mi Vedo go(offsajd) plus stativa!
Ne treba nikog podcjenjivati a pogotovo ne samog sebe ,boje se oni nas i to treba iskoristiti ! ;)
Rumuni nemaju šta čekat u zenici su se zadnjih pola sata branili ko da smo Brazil !
Tamo čemo imati puno više prostora i to treba iskoristiti i odmah napasti pa i ako nam daju go nema veze (mada neće )dali su nam i u zenici ne mogu se oni s nama nadigravat! 8-)
bravo care lijepo napisano...cinjenica je jedna da se oni nemogu i nesmiju branit ko u zenici,a to odma otvara prostor nasim igracima,sad u rumuniji po meni vezni red mora odnijet pobjedu..znaci miske ,pjanic,lulic/salihovic,medunjanin..oni moraju bit prave radilice...samo aBd. da oni svi zivi i zdravi dodju na okupljanje i sve ce to bit uz boziju pomoc uredu...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 maj 2011, 10:38

el-fighter je napisao/la:Nikako ne smijemo potcjeniti Rumune. Svima nama udari u glavu veliki optimizam kad repka igra neku utakmicu, jos kad smo ter iste protivnike rasuli prije par mjeseci. Zato treba oprezno uci u mec i nedozvoliti da nam Rumuni dadnu gol na pocetku kao u Zenici, pa da u nastavku moramo ganjati rezultat.

Sto se tice tv1, bilo bi mi uzivanje gledati repku sa komentarom legendarnog Bahe, ali me prokleto **** ovaj tv1 i ovo njihovo zakljucavanje kad god je nesto drugo na kanalu osim vijesti.
Preko cega ti gledas TV1? Ako preko satelitske..onda imas BISS kljuceve koje ubacis i gledas normalno, nema zakljucavnja.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 maj 2011, 13:35

voltron30 je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Nikako ne smijemo potcjeniti Rumune. Svima nama udari u glavu veliki optimizam kad repka igra neku utakmicu, jos kad smo ter iste protivnike rasuli prije par mjeseci. Zato treba oprezno uci u mec i nedozvoliti da nam Rumuni dadnu gol na pocetku kao u Zenici, pa da u nastavku moramo ganjati rezultat.

Sto se tice tv1, bilo bi mi uzivanje gledati repku sa komentarom legendarnog Bahe, ali me prokleto **** ovaj tv1 i ovo njihovo zakljucavanje kad god je nesto drugo na kanalu osim vijesti.
Preko cega ti gledas TV1? Ako preko satelitske..onda imas BISS kljuceve koje ubacis i gledas normalno, nema zakljucavnja.
Znam za te biss kljuceve, ali neznam da otvorim onaj dio gdje se ukucaju kodovi. Neki resiver Univers.

Sorry za offtopic
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 25 maj 2011, 13:41

bordo_Sarajevo je napisao/la:kako mi na qrac idu oni koji sad govore da cemo Rumune "zgazit" "pojest" "razbit" itd.., a onda nedo Bog, bude nerjeseno ili izgubimo, smak svjeta, depresija itd... a sto je najgore, to smo vec vidili bezbroj puta, zar nemoze neka normala, igrat cemo najbolje, pa sta bude ??
ne samo da ce biti smak svijeta vec ce i popljuvati trenera i igrace nase za sva vremena!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 25 maj 2011, 13:43

Ko sve prenosi?

pasa
Kontakt:

Post Postao/la pasa » 25 maj 2011, 13:47

Znam da tv1 prenosi od nasih tv stanica a neznam dali ce Rumuni prenositi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 maj 2011, 13:52

Kada je neko u knock-downu, to se mora iskoristiti. Ruku na srce, Rumuniju također razaraju mnogobrojni problemi; otkazi određenih igrača, povrede i loša atmosfera u timu. Da se razumijemo, neće biti lako, no sasvim je razumljivo da javnost želi pobjedu (ili barem neriješen ishod uz dobru igru) na ovom gostovanju. Rumunija je, što bi rekli stariji, i dalje zrela za kantanje, a na našim fudbalerima je da to i urade. Ne bih volio da se desi Francuska (odnosno, da im pobjeda protiv nas da krila pa da dobiju to prijeko potrebno samopouzdanje). Dakako, Francuska je daleko kvalitetnija ekipa i od Rumunije, a ruku na srce, i od nas.

Sa 6 bodova u ova sljedeća 2 susreta bismo pokazali svima da se možemo čak boriti i za 1. mjesto u grupi (mada ćemo onda morati odlično odigrati u Francuskoj, no sve u svoje vrijeme). Igra naše reprezentacije je sve bolja i bolja, to smo mogli vidjeti još od prijateljskog okršaja sa Slovačkom, pa zatim Meksikom, a onda i u prvom meču protiv Rumuna. Samo da se nastavi u tom tempu i ne bi trebalo biti problema.

Idemo po pobjedu :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 25 maj 2011, 14:38

Monolog je napisao/la:Kada je neko u knock-downu, to se mora iskoristiti. Ruku na srce, Rumuniju također razaraju mnogobrojni problemi; otkazi određenih igrača, povrede i loša atmosfera u timu. Da se razumijemo, neće biti lako, no sasvim je razumljivo da javnost želi pobjedu (ili barem neriješen ishod uz dobru igru) na ovom gostovanju. Rumunija je, što bi rekli stariji, i dalje zrela za kantanje, a na našim fudbalerima je da to i urade. Ne bih volio da se desi Francuska (odnosno, da im pobjeda protiv nas da krila pa da dobiju to prijeko potrebno samopouzdanje). Dakako, Francuska je daleko kvalitetnija ekipa i od Rumunije, a ruku na srce, i od nas.

Sa 6 bodova u ova sljedeća 2 susreta bismo pokazali svima da se možemo čak boriti i za 1. mjesto u grupi (mada ćemo onda morati odlično odigrati u Francuskoj, no sve u svoje vrijeme). Igra naše reprezentacije je sve bolja i bolja, to smo mogli vidjeti još od prijateljskog okršaja sa Slovačkom, pa zatim Meksikom, a onda i u prvom meču protiv Rumuna. Samo da se nastavi u tom tempu i ne bi trebalo biti problema.

Idemo po pobjedu :!:
Rumunski mentalitet je tipicno balkanski, znaci kada su u krizi kao sada, ako prime jedan gol donji su, medjutim ako ih krene, uhvatit ce ih euforija. Znaci mi moramo pametno odigrati, zatvarati ih pravovremeno i drzati loptu sto vise mozemo..kod njih ce nervoza proraditi..tu nam je sansa velika. Samo da ne bude kiksa tipa Mravac.

_maestro_
Kontakt:

Post Postao/la _maestro_ » 25 maj 2011, 15:01

Bodom iz Rumunije bih bio više nego zadovoljan. Realno gledajući oni su trenutno u neugodnoj situaciji, ali jednom pobjedom bi im se digao moral i to se ne smije desiti. U Rumuniji trebamo odigrati pametno, dakle bez nekih prevelikih kiksova. Džeko je sezonu završio pogotkom, to će mu podignuti moral. Lulić je blizu potpisa za Lazio i mislim da će igrati veoma dobro, brine me Misketova forma jer kako čitam standardan je u Dinamu, ali ne pruža neke dobre partije. Za kapitena se ne brinem, on će odigrati kao i uvijek na visini zadatka.

S bodom iz Rumunije ili eventualnom pobjedom dočekujemo Albaniju u uzavreloj atmosferi u grotlu Bilinog Polja. 8-)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 maj 2011, 16:02

Bod je bod - zadovoljan, za sad samo mislim na ovu 1 tekmu...

Ali bogami ceka nas bitna tekma protiv siptara kod kuce, pa kljucne tekme protiv rusa :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.