I ja nesto mislim,al fkt,bit ce opet povuci potegni za licencu,a da oni nemaju nijednog predstavnika u Evropi pa vrlo tesko,naglabat ce se o licenci citavo ljeto i ko je koga pokrao i ko ide zbog kogaNimla_RZ je napisao/la:Široki ide sigurno! Čelik i da osvoji Kup ne ide u Evropu...
Završnica prvenstva BiH: ko ide u Evropu?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Završnica prvenstva BiH: ko ide u Evropu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
vazno je da osvojimo kup ko j*be evropu
I ja isto kažem. Samo hrabro i Kup uzet, a ko yebe Evropu... Nismo mi za toga...mrzim_ulizice je napisao/la:vazno je da osvojimo kup ko j*be evropu

Čelik Zenica 1945
- Crveni Barun
- Kontakt:
to ništa još nije sigurno jer sada vrijede neka nova pravilagospodin Seljakovic je napisao/la:i meni je to isto smijesno, sad vidim da su zadnje dvije sezone ta tri kluba ostvarili razlicite koeficijente, al im je zbroj jednak .. a prije tog su tri sezone osvojili koeficijente 0.3666, u to vrijeme prije 3 godine se igralo Kup UEFA, a nakon nastanka Europa Lige se sve preformiralo i sad se osvajaju koeficijenti u svim predkolima, dok se prije 3 godine u prva dva predkola osvajao koeficijent samo za ligu, a tek u trecem predkolu se mogao osvojit i klupski koeficijentDevil je napisao/la:Sve mi je ko i jasno,ali mi nije jasno kako Zeljo,Siroki i Slavija imaju isti koeficient.![]()
Da je nacionalni koeficient nije,jer je on manji(negde oko 1.800).) .. u tome je caka

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ma koja pravila??Crveni Barun je napisao/la:to ništa još nije sigurno jer sada vrijede neka nova pravilagospodin Seljakovic je napisao/la:i meni je to isto smijesno, sad vidim da su zadnje dvije sezone ta tri kluba ostvarili razlicite koeficijente, al im je zbroj jednak .. a prije tog su tri sezone osvojili koeficijente 0.3666, u to vrijeme prije 3 godine se igralo Kup UEFA, a nakon nastanka Europa Lige se sve preformiralo i sad se osvajaju koeficijenti u svim predkolima, dok se prije 3 godine u prva dva predkola osvajao koeficijent samo za ligu, a tek u trecem predkolu se mogao osvojit i klupski koeficijentDevil je napisao/la:Sve mi je ko i jasno,ali mi nije jasno kako Zeljo,Siroki i Slavija imaju isti koeficient.![]()
Da je nacionalni koeficient nije,jer je on manji(negde oko 1.800).) .. u tome je caka
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/
eto ti stranica pa se malo informisi

Kako kad je trece . :pacovi_tu_ima je napisao/la:FK Sarajevo je nosilac u drugom pretkolu lige evrope. ostali naši klubovi nisu.

I zato ja navijam za Želju ,jer Željo jeste ono što oni nikad nisu bili ,i Željo nikad neće biti ono što su oni uvijek bili !
- SoloJuve26
- Kontakt:
Mislim da ce nas najbolje prestavljati Zeljo i Sarajevo u Evropi..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
nema veze sa tabelom...nego sa rezultatima u Europi u posljednjih 5 sezona...Hare je napisao/la:Kako kad je trece . :pacovi_tu_ima je napisao/la:FK Sarajevo je nosilac u drugom pretkolu lige evrope. ostali naši klubovi nisu.
najbolji koef ima Sarajevo pa Zrinjski a onda Zeljo i Siroki..nisam siguran ko je ispred
znaci u prvom pretkolu su svi nosioci ja mislim a u drugom samo Sarajevo

ovo vezano za Zrinjski iSarajevo...Zrinjski ima trenutno bolji koef ali posto ce Sarajevo ove godine u Europu a mostarci nece racunam da cemo ih prestici
trenutni koeficijenti bh klubova
1. Zrinjski 3.824
2. Sarajevo 3.324
3. Zeljo 2.824
4. Siroki 2.824
5. Borac 2.324
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ligaska tabela odlucuje tko se u kojem kolu prikljucuje u Europu, ne pricaj bezvezesamosarajvo je napisao/la:nema veze sa tabelom...nego sa rezultatima u Europi u posljednjih 5 sezona...Hare je napisao/la:Kako kad je trece . :pacovi_tu_ima je napisao/la:FK Sarajevo je nosilac u drugom pretkolu lige evrope. ostali naši klubovi nisu.
najbolji koef ima Sarajevo pa Zrinjski a onda Zeljo i Siroki..nisam siguran ko je ispred
znaci u prvom pretkolu su svi nosioci ja mislim a u drugom samo Sarajevo
ovo vezano za Zrinjski iSarajevo...Zrinjski ima trenutno bolji koef ali posto ce Sarajevo ove godine u Europu a mostarci nece racunam da cemo ih prestici
trenutni koeficijenti bh klubova
1. Zrinjski 3.824
2. Sarajevo 3.324
3. Zeljo 2.824
4. Siroki 2.824
5. Borac 2.324

- sarajlija89
- Kontakt:
Htio je reci ukoliko se Sarajevo nadje u 2. pretkolu, bilo bi nosioc na osnovu koeficijenta, dok ostali nasi klubovi ne bi..
A u zavisnosti hoce li biti 2. ili 3. sarajevo ce igrati prvo ili drugo pretkolo... u svakom slucaju, realno je da se nadjemo u 2. pretkolu, jer smo i u prvom kolu nosioci i trebali bi proci.
A u zavisnosti hoce li biti 2. ili 3. sarajevo ce igrati prvo ili drugo pretkolo... u svakom slucaju, realno je da se nadjemo u 2. pretkolu, jer smo i u prvom kolu nosioci i trebali bi proci.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
ja sam vrlo dobro informisan...samo ti mene nisi razumioligaska tabela odlucuje tko se u kojem kolu prikljucuje u Europu, ne pricaj bezveze.. koeficijent odlucuje tko je nositelj, a ne tko se kad prikljucuje, po tvom bi Man.City sad igrao kvalifikacije za LP, a Arsenal bi bio direktno u grupnoj fazi
.. de se malo informisi
nema veze KOEFICIJENT sa tim u kojem pretkolu klub pocinje,to je vezano za TABELU LIGE
KOEFICIJENT ima veze sa NOSIOCEM ili NENOSIOCEM u odredjenom pretkoli
covjek gore je pitao kako to da je Sarajevo jedini nosilac u 2 pretkolu kad je treci na tabeli
prvo procitaj sve pa onda pricaj
bravo sarajlija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.