Sa stadina je krenulo 13 Buseva, 28 kombija i preko 25 privatnih automobila. !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sada sa Grbavice srece me zabolilo, sto nisam otisao, popunjena mjesta
Sa stadina je krenulo 13 Buseva, 28 kombija i preko 25 privatnih automobila. !!!
I mene ono bas, al ovoliko ih je proslo tu ispod moje zgrade..patkica je napisao/la:Sada sa Grbavice srece me zabolilo, sto nisam otisao, popunjena mjesta![]()
aa za ove kombije i auta, malo prije ovih sto su slike postavljene otislo je par tako da sam sve izracunao (bilo je tesko
) prema otoci dok su ovi krenuli prema skenderiji ! 
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
link link link za teKmu ako neko ima plizzzz
ZELJEZNICAR ALEEEEEEE
ZELJEZNICAR ALEEEEEEE
BAS SVE TI DAJEMO.....
http://www.justin.tv/sanelllll
http://www.balkaniyum.tv
Platite 6-7 dolara i mjesec dana pretplata. Kvalitet slike nije Bog zna kakav ali ne meni ne stopa i moze se fino gledati.
http://www.balkaniyum.tv
Platite 6-7 dolara i mjesec dana pretplata. Kvalitet slike nije Bog zna kakav ali ne meni ne stopa i moze se fino gledati.
za skenderiju je poslo 12 autobusa i 15 kombija, ostali su na drugu stranu posli.. jedni preko vogosce, drugi preko rajlovcapatkica je napisao/la:aa za ove kombije i auta, malo prije ovih sto su slike postavljene otislo je par tako da sam sve izracunao (bilo je tesko) prema otoci dok su ovi krenuli prema skenderiji !
Ne bih sad da pametujem, sad sam dosao iz grada i ispratio kolonu sa Grbavice, ali daleko,daleko je ispod onog broja sto su Manijaci najavljivivali da ne kazem i ispod nivoa.Necu vise sve ce se vidjeti veceras na Tv-u!!
Hmmmm, sta da kazem, treba pomenutoj cifri sigurno dodati veliki broj navijaca koji dolaze iz svih krajeva BiH. . . Ma samo da Zeljo osvoji trofej, nebitno je koliko je Manijaka otislo u Zenicu. . .
bice oko 1500 ljudi i ne smarajte vise sa glupostima, 20 stranica pisete o tome...
Raduje ovakva euforija pred finale Kupa, Robijaša oko 1200 na Grbavici, sad Manijaka masa ode na Bilino, iako nema nikakve veze sa mnom to, veoma mi je drago čuti ovako nešto. To je fudbal ! Kako je lijepo kad igraju naši veći klubovi u finalu, kada se bore za titulu i slično a ne onako gledati prazne stadione sa nekim lijevim klubovima.
Neka bolji pobjedi !
Neka bolji pobjedi !
Who dares, wins !
U koloni ima tacno 18 autobusa..kombije i privatna vozila nisam stigao prebrojati..info sa auto-puta
Jedni su isli preko vogosce a drugi preko rajlovca da se nebi stvarala prevelika kolona i da se nebi pravila guzva u saobracaju jer se kolone nisu smjele preticati i prekidati..svi su se zajedno sastali kod naplatnih kucica i u jednoj koloni krenuli prema zenici...!! znaci 18 autobusa..!!ami je napisao/la:Ne bih sad da pametujem, sad sam dosao iz grada i ispratio kolonu sa Grbavice, ali daleko,daleko je ispod onog broja sto su Manijaci najavljivivali da ne kazem i ispod nivoa.Necu vise sve ce se vidjeti veceras na Tv-u!!
a ovih manijaka vise na gostovanju nego zadnje kolo protiv nas sampiona..smijesnu su previse
- ibrakadabra
- Kontakt:
Utakmiva ce kasniti
Igraci Želje nece da izadju na teren dok svi manijaci nebudu pusteni na tribine
Igraci Želje nece da izadju na teren dok svi manijaci nebudu pusteni na tribine
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bravo Amare, svaka ti cast, ispostovao si obecano..
Sućur Allahu, ku*ac Abdulahu, a Zelji Kup nadam se..

Sućur Allahu, ku*ac Abdulahu, a Zelji Kup nadam se..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
doslo dvjesto navijaca
Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 25 maj 2011, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Polahko jarane, nije ovo Engleska il neka druga normalna zemlja kad navijaci mogu uci i nekolko sati prije pocetka utakmice.Juve-TZ je napisao/la:doslo dvjesto navijaca![]()
![]()
![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja bruke ni milja nema !!

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
mislis na ovu milju ispred stadiona hehee moj drug ne trci pred rudom
-
amer_zeljoo
- Kontakt: