alfa hoce da igra, i kad ga zovnemo nema gaalfarouqaminu je napisao/la:i ja bih da se prijavim

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
alfa hoce da igra, i kad ga zovnemo nema gaalfarouqaminu je napisao/la:i ja bih da se prijavim
hocu ali tipa dva na dva ili tri na tri,jeedan na jedan je mnogo glupo...ali ako igramo 2vs2 ili 3vs3 mozeILoveLFC je napisao/la:alfa hoce da igra, i kad ga zovnemo nema gaalfarouqaminu je napisao/la:i ja bih da se prijavim
evo ja i zverka paroviBaja_Zvjerka je napisao/la:I ja igram normala..
ali zanimljivije bi bilo dva na dva,pa kako nema prijava,nemoguce da niko neceNeuville je napisao/la:Prijave : Neuville, djonla, ILoveLFC, S-Y-L-A-R, aleksandarhz, Baja_Zvjerka
To je za sada. @alfa premalo je nas je da bi organizovali 2vs2 iako je bolje, jedino ako bi bilo još više prijava, iskombinirali bi svašta nešto. Ne brinite se, neće biti fijasko, samo da nas bude, za ostalo ćemo lahko.
jel si racunao i mene?Neuville je napisao/la:Pa zasad nas ima šestero, za 2vs2 bi bar još toliko trebalo
pa dobro sigurno ce i reds i legenda reala mmozda i harryNeuville je napisao/la:Sa tobom nas 8. Haj me pronosaj
100%alfarouqaminu je napisao/la:pa dobro sigurno ce i reds i legenda reala mmozda i harryNeuville je napisao/la:Sa tobom nas 8. Haj me pronosaj
eto vidisILoveLFC je napisao/la:100%alfarouqaminu je napisao/la:pa dobro sigurno ce i reds i legenda reala mmozda i harryNeuville je napisao/la:Sa tobom nas 8. Haj me pronosaj
da naravno kada cemo pocetiNeuville je napisao/la:Pa eto, onda nek nas je 10, možemo i 1vs1 i 2vs2.
Samo nam fino izvuci te parove i da pocnemoNeuville je napisao/la:Pa eto, onda nek nas je 10, možemo i 1vs1 i 2vs2.
bajo sto lazes secas se kada smo ja i ti kidali sve redomBaja_Zvjerka je napisao/la:Posalji privatne poruke.. Ja necu 2 na 2, bolje je 1 na 1, da svako pokaze indivudalne kvalitete, jer ja nisam se ni s kim uigrao.. Stalno sam igram..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.