Doveden je Alispahić da pokrije lijevu stranu i da bude alternativa za Moralesa ukoliko se ovaj napokon vrati u staru formu.Titova-Juga je napisao/la:jacky09 je napisao/la:Ademi je potencijal ali on nije izgrađen igrač i sigurno treba još napredovati. Jerko Leko je igrač koji je bio reprezentativac Hrvatske, uspješno igrao za D. Kiev, Monaco.. iako je sad u 30-tima može sigurno još puno pružiti. Nebi se baš oslanjao samo na Ademija pogotovo ako je cilj LP, prvenstveno zbog neiskustva.Titova-Juga je napisao/la:Brezovec jos nije dobio pravu priliku i nikako se ne slazem za njega a Ademi je veoma zahvalan igrac u sredini terena kakav svakoj ekipi treba, prava radilica. Za Callela se slazem, ne znam sta taj jos uvijek radi u Dinamu.
Brezovec je dobio svoju šansu i kod Vahe nije mogao. Možda ga sad vrate i daju mu još jednu šansu.. vidjet ćemo.
Naravno da ima mjesta za napredak, mlad je jos igrac i mislim da jos dosta napredovati.
Leko je svoje najbolje nogometne godine okoncano, nije on toliko ni star, sigurno moze dati jos jednu kvalitetnu sezonu za Dinamo i to je to. Previse je gusto na ovoj poziciji, ja sam iskreno ocekivao nekog kreativca ili pak jos jednog napadaca.
Mislim da je Lekin dolazak +, s tim da bi se trebalo riješiti nekoga iz veze jer je stvarno gužva. Glasam za Calella, Ademi je budućnost, a Chago je tu podosta godina i postao je prava 'ikona' kluba.