FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Kakav Gago i kakvi bakraci, imamo mi jednog takvog u Bayernu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Puno je razloga sto bi Ribery trebao preci u Real, hem sto je Bundes liga duplo slabija od Primere, hem sto je Bayern slabiji od Reala, hem sto u Bayernu nema skim igrati...U Realu bi igrao sa Raulom, Ronaldom, Kakom, Casillasom, bio bi u drustvu najboljih...bio bi u drustvu velikog Zidana, bio bi u kraljevskoj porodici... Stvarno velika steta ne samo za njeg vec i za fudbal opcenito ako ga Bayern ne pusti u Real...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- bayern4ever
- Kontakt:
prijavio sam se samo jer vidim kako se ti harrison zelis svadjati s ljudima i sto pises nesto neprihvatljivo prema bayernu kako je real bolji od bayerna molim te ?? Real nije nista bolji gledam po uspjesima zadnjih 8-9 godina i naprotiv bayern je dosta bolji pozz svim bavarcimaomerbavarac je napisao/la:Puno je razloga sto bi Ribery trebao preci u Real, hem sto je Bundes liga duplo slabija od Primere, hem sto je Bayern slabiji od Reala, hem sto u Bayernu nema skim igrati...U Realu bi igrao sa Raulom, Ronaldom, Kakom, Casillasom, bio bi u drustvu najboljih...bio bi u drustvu velikog Zidana, bio bi u kraljevskoj porodici... Stvarno velika steta ne samo za njeg vec i za fudbal opcenito ako ga Bayern ne pusti u Real...
Puno je razloga sto bi Ribery trebao preci u Real, hem sto je Bundes liga duplo slabija od Primere, hem sto je Bayern slabiji od Reala, hem sto u Bayernu nema skim igrati...U Realu bi igrao sa Raulom, Ronaldom, Kakom, Casillasom, bio bi u drustvu najboljih...bio bi u drustvu velikog Zidana, bio bi u kraljevskoj porodici... Stvarno velika steta ne samo za njeg vec i za fudbal opcenito ako ga Bayern ne pusti u Real...
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
@bayern4ever, drago mi je iskreno da si se prijavio i sto sam ja bio razlog tvoje prijave.
Dobro dosao od srca i nadam se da cemo se lijepo druziti i onda kad se ne slazemo u misljenjima, klub se gleda kroz historiju, tradiciju, trofeje, organizaciju i sl...
I jos nesto, to sto si citirao sam ja napisao, a ne omerbavac
Dobro dosao od srca i nadam se da cemo se lijepo druziti i onda kad se ne slazemo u misljenjima, klub se gleda kroz historiju, tradiciju, trofeje, organizaciju i sl...

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
- bayern4ever
- Kontakt:
Post Postao/la Harrison dana 28 jun 2009, 16:02
@bayern4ever, drago mi je iskreno da si se prijavio i sto sam ja bio razlog tvoje prijave.
dobro vidim da si ti napisao
ali ovaj pokusaj provokacije ti nece uspjeti drago mi je da imam s kim da se raspravljam o misljenjima pozz harrison jos uvijek mislim i znam da je BAYERN bolji od real madrida

dobro vidim da si ti napisao

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
eno lafo Wenger (najveci škrtac u istoriji fudbala) nudi za Ribery-ja cak 40 miliona funti 

Volim te Zeljo!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
zlatandr je napisao/la:eno lafo Wenger (najveci škrtac u istoriji fudbala) nudi za Ribery-ja cak 40 miliona funti
Hehe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakvih 40 miliona funti, jao gluposti na ovom djelu foruma....
Ponuda od Arsenala je 30 miliona funti te onaj mazlum Benter. To je glupa ponuda, šta će nam alkoholičar Nicolas. Neka prošetaju malo, neka nam dadnu 30 mil i Persiea.
Ponuda od Arsenala je 30 miliona funti te onaj mazlum Benter. To je glupa ponuda, šta će nam alkoholičar Nicolas. Neka prošetaju malo, neka nam dadnu 30 mil i Persiea.
ma ne vjerujem da venger zeli riberia, koji ce mu k...., gdje si to procitao?
imas na goal.comniccolo je napisao/la:ma ne vjerujem da venger zeli riberia, koji ce mu k...., gdje si to procitao?
Volim te Zeljo!!!
hahahahaRz88 je napisao/la:Kakvih 40 miliona funti, jao gluposti na ovom djelu foruma....
ala me nasmija

Bogam iste se vi previse uzdigli, pazi da vas ne bi ko spustio

Mislim da bi bilo posteno da vam posaljemo Daniela Pareja i 2-3 miliona za riberya - da vam skratimo muke, nemate ga cime platiti

Ej u pravu si ,trebali bi dignuti kredit od jednu 70 miliona da ga platimo ili ga dati realu za 50 miliona za koje ce se na kraju ispostaviti da ih perez nema...BrnJeeH je napisao/la:hahahahaRz88 je napisao/la:Kakvih 40 miliona funti, jao gluposti na ovom djelu foruma....
ala me nasmija![]()
Bogam iste se vi previse uzdigli, pazi da vas ne bi ko spustiojbt gori ste od liverpoola, oni traze 40 za alonsa, ribery i xabi ne vrijede zajedno toliko
![]()
Mislim da bi bilo posteno da vam posaljemo Daniela Pareja i 2-3 miliona za riberya - da vam skratimo muke, nemate ga cime platiti
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
Okey, ti koji sve zbaš sjediš pred compom i smiješeš se pikselima, a oni koji zarađuju milione i koji se bave čitav život s time nemaju pojma, pa zato daju 50 miliona za Ribery-a, 90 za Ronalda, 63 za Kaku i druge.
Neka sam ja tebe nasmijao to je važno. Haj sada UŠA sa ove teme
Neka sam ja tebe nasmijao to je važno. Haj sada UŠA sa ove teme

E moj efendija, pa Ribery spada u Top5 igraca na svijetuBrnJeeH je napisao/la:hahahahaRz88 je napisao/la:Kakvih 40 miliona funti, jao gluposti na ovom djelu foruma....
ala me nasmija![]()
Bogam iste se vi previse uzdigli, pazi da vas ne bi ko spustiojbt gori ste od liverpoola, oni traze 40 za alonsa, ribery i xabi ne vrijede zajedno toliko
![]()

- bayern4ever
- Kontakt:
ej momzi sve se izglednim cini da ce riba otici jer mu se ne igra za bayern ma neka ide ko ga***** nije on sve u bayernu ha ja naci cemo mi igrace
Haha kako ja volim provocirati
Bavarci vi ste otpali, niste se pokazali kao tvrd orah
sad idemo odmetnike provocirati

Bavarci vi ste otpali, niste se pokazali kao tvrd orah

sad idemo odmetnike provocirati

- bayern4ever
- Kontakt:
brnjeh zaboravio si brnjicu

bayern4ever je napisao/la:brnjeh zaboravio si brnjicu![]()
![]()

- Omerbavarac
- Kontakt:
I Lucio odluci pobjednika, a Galonja hoce tako lako da ga se rijesi, sad poslije ovog gola narocito ga uprava Bayerna ne bi trebala pustiti. A za sta je Lucio dobio nagradu, jel za naj odbrambenog, zna li ko?
Svi su izgledi da ne mogu dovesti Neuera, a nece nikog drugog
. Pa pripremimo se i u narednoj sezoni na vrhunske parade Rensinga i ponekad Butta.
Hajde da makar hoce ovo sa Riberyom istjerati do kraja (u zadnje vrijeme ne sumnjam
), vec pokazuju neki ponos sto su ko biva ovu bitku dobili, malo kritikovali Keisera za neke izjave u smislu popustanja pred Riberyjevim zahtjevima. Kao oni (KHR I UH) nikad nisu ni pomisljali na prodaju....
Nadam se da cemo dobiti jos Bosingwu (sanse su dobre) i to bi bilo to za narednu sezonu.

Hajde da makar hoce ovo sa Riberyom istjerati do kraja (u zadnje vrijeme ne sumnjam

Nadam se da cemo dobiti jos Bosingwu (sanse su dobre) i to bi bilo to za narednu sezonu.

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.