FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sandokan_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sandokan_TM87 » 25 maj 2011, 23:10

adnanhz je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Naravno što reče Lešinar da nam dostojnije ove godine, predstavljate i Republiku Srpsku i FBiH u Evropi
:roll: :lol: na kojim si ti drogama
ma ko o cemu lesinari o entitetima a brate da si im cuo kometara kad su dali go na grbavici
"100 godina cekamo" "sad je sve vraceno"- aludirajuci na ispracaj u drugu ligu prije par godina na grbavici
mada i pored toga mora im se priznati odredjeni stepen organizovanosti i kulture iako se svim silama neki trude da se prikazu u drugacijem svjetlu, lesinari mozete vi i bolje i pametnije siguran sam samo se izdignite i dozivite katarzu
26.05.2010-TITULA

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 25 maj 2011, 23:11

Neuville je napisao/la:Al ljudi Lazo je zabio ! :D
E ne da se Lazi i kad zabije poniste, majku mu :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 maj 2011, 23:11

Taj su ponistili. :D
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 25 maj 2011, 23:11

sandokan_TM87 je napisao/la:za ove sto nas prebrojavaju
bilo nas je 30-35 u vrh glave 40 navijaca i bolje smo se culi kao da igramo na grbavici, odavno nije bilo ovako dobro izdanje manijaka u gostima (od sirokog prije nekoliko godina)
utakmica je bila dobra, i moglo se i drugacije zavrsiti ali veceras nismo mogli izgubiti sve nam se poslozilo i ocitali smo fudbalsku i navijacku lekciju ekipi iz zenice te svima pokazali kakvu mi koheziju imamo izmedju navijaca i ekipe na terenu, mogu svi da se ugledaju na to i da sportski bodre svoju ekipu i kad ne igra dobro a narocito kad pobjedjuje.

da zakljucim
VECERAS JE LIJEPO BITI NAVIJAC ZELJE
Tako je majstore...veceras je srce ko Trebevic..i vece ;) ;) ;)
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 25 maj 2011, 23:12

Celik cabron saluda Campeon
:mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 25 maj 2011, 23:12

Cestitke Zelji. Manijaci bili bolji jer raja 15 godina ceka na sve ovo, i likovi im spucaju 3 komada, normalno je da se sve sjebe na tribini... Sto se tice "vodje" Robijasa, oni upuceniji znaju da je sva stara ekipa okrenula ledja tom covjeku, mogli ste vidjeti na prvenstvenoj utakmici Celik-Zeljo ko je iz "vodje" Sve u svemu SRAMOTA, vama pohvale.

A da me vidi babo da se smrzavam zbog **** Čelika.

Brisem profil na ovom forumu.

Pozz
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 25 maj 2011, 23:13

tm8782 je napisao/la:
E ne da se Lazi i kad zabije poniste, majku mu :D :D :D
Ako ga ne zabije u Europi(u sta cisto sumnjam)bit ce to period od skoro godinu bez gola

Mislim da bi on i Savic trebali promjeniti pozicije :D

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 25 maj 2011, 23:13

imam osjećaj da će ibraković ostat bez posla u narednih 5 dana :D

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 25 maj 2011, 23:14

Komsije, samo da vam cestitam, navijao sam za celik samo zbog Sirokog, al nakon sto su pogodili Sehica, pali su mi u ocima skroz. Drago mi je zbog vas i zbog toga, sto ce Sarajevo kao grad imati dva predstavnika u Europi, napokon. Pozz :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 maj 2011, 23:14

LEŠINAR je napisao/la:
juveboy je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Naravno što reče Lešinar da nam dostojnije ove godine, predstavljate i Republiku Srpsku i FBiH u Evropi
Tatu Dodika vam Zeljo nikad nece predstavljati, Zeljeznicar ce predstavljati drzavu BiH, narod koji ovu drzavu dozivljava svojom i teritoriju koja se nalazi pod okriljem najdraze mi Bosne i Hercegovine !

Tako i treba! Svaka čast.Znači i RS. Nego kada ste prva dva osvojili i super kup, šta je to, zar ste i to imali. Definitivno ste najtrofejniji na Sarajevskom kantonu! Računa se od 2001. Mi smo tada bili prvaci RS a vi FBiH pa smo igrali dvomeč za Evropu. Ako je ovo tvoja računica onda mi imamo pet kupova dvije titule prvaka i mitropa kup. Da nračunam ove dve kada smo ispali vašom zaslugom. Ali nećemo o tome! Uživaj!

Vase niko ziv ne priznaje pa prema tome prestani da nam spamas temu sa bezze stvarima!!! Da bi mogli igrati u Evropi morali ste se pridruziti nama i to ste uradili prema tome od pocetka rata pa do danas samo se nase titule racunaju a vase do ujedinjena lige NE i opet NE!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 25 maj 2011, 23:18

samo da cestitam kao sto sam i obecao, sve najbolje i sretno u EL !! Nasi igraci nisu vrijedni pomena
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

edin26
Kontakt:

Post Postao/la edin26 » 25 maj 2011, 23:18

Ako neko moze bilo bi lijepo da sakupi sve ispade Ibrakovica protekli mjesec dana i da ih postavi ovdje, evo od mene ide jedan za pocetak...

"Dobili smo licencu, a sad idemo po pehar. Sve je sada do nas, svi smo uvjereni u konačnu pobjedu- Evropski fudbal od naredne sezone igrat će se u Zenici", rekao je za naš portal trener Čelika, Abdulah Ibraković.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 maj 2011, 23:20

Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto. 8-)

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 25 maj 2011, 23:21

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa hoce igrat ce se, ipak je Celik u BiH, a BiH se nalazi u Evropi :lol: :lol:

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 25 maj 2011, 23:22

Elegant je napisao/la:Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto. 8-)
kad skontas nije lose ni trece, krene se od onoga ofirnog pretkola u EL, izvuce se neki san marino, dobije rutinski, uigra se ekipa, nalozi raja, ha ja :mrgreen: al' ponovo ko ce pitare istrpiti :D
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 25 maj 2011, 23:23

sandokan_TM87 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:
:roll: :lol: na kojim si ti drogama
ma ko o cemu lesinari o entitetima a brate da si im cuo kometara kad su dali go na grbavici
"100 godina cekamo" "sad je sve vraceno"- aludirajuci na ispracaj u drugu ligu prije par godina na grbavici
mada i pored toga mora im se priznati odredjeni stepen organizovanosti i kulture iako se svim silama neki trude da se prikazu u drugacijem svjetlu, lesinari mozete vi i bolje i pametnije siguran sam samo se izdignite i dozivite katarzu
Još nešto večeras lično naš direktor kluba vama dodjeljuje medalje i predaje pehar. Fino! Vratićete ga iduće godine. A za ovaj tvoj komentar- Čega se pametan stidi budala se ponosi. Vi trebate doživjeti katarzu zbog svojih(tada) dogovora. Tada ste imali 4 boda više od nas. Zapamti to! Nećemo o tome više, večeras ste digli pehar i nećemo kvariti, naših 5 min dolazi za 3 dana i kraj ovog cirkusa za ovu godinu a onda prelazni rok, pripreme, evropa! Uživaj sad! Pusti Lešinare. Ovo ti je jedinstvena prilika da bar na trenutak zaboraviš ko je najbolji i najjači u BiH i ko će oba entiteta dostojanstveno predstaviti u Evropi!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2011, 23:26

Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 25 maj 2011, 23:26

AlemC85 je napisao/la:Čestitke za osvojeni Kup BiH, zasluženo, nema šta, samo mi je drago što nije bilo incidenata, možda to sa šehićem jedino, ali sve u svemu, dobra tekma. Čelik se čini mi se ponio korektno, koliko sam ja vidio, bez obzira na poraz...
a nindza sto je udario stanica nogom? :evil:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 maj 2011, 23:29

Ja zalim ove navijace @borca koj ne shvataju da ne postoji samostalna drzava "rs" - i da taj isti klub nikada nece predstavljati istu. (moguce samo u masti)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2011, 23:30

Pa iskreno, nisam ni vidio taj detalj, i što se mene tiče nek se time bave organi saveza, još jednom čestitke...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 43 gosta.