sandokan_TM87 je napisao/la:adnanhz je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Naravno što reče Lešinar da nam dostojnije ove godine, predstavljate i Republiku Srpsku i FBiH u Evropi

na kojim si ti drogama
ma ko o cemu lesinari o entitetima a brate da si im cuo kometara kad su dali go na grbavici
"100 godina cekamo" "sad je sve vraceno"- aludirajuci na ispracaj u drugu ligu prije par godina na grbavici
mada i pored toga mora im se priznati odredjeni stepen organizovanosti i kulture iako se svim silama neki trude da se prikazu u drugacijem svjetlu, lesinari mozete vi i bolje i pametnije siguran sam samo se izdignite i dozivite katarzu
Još nešto večeras lično naš direktor kluba vama dodjeljuje medalje i predaje pehar. Fino! Vratićete ga iduće godine. A za ovaj tvoj komentar- Čega se pametan stidi budala se ponosi. Vi trebate doživjeti katarzu zbog svojih(tada) dogovora. Tada ste imali 4 boda više od nas. Zapamti to! Nećemo o tome više, večeras ste digli pehar i nećemo kvariti, naših 5 min dolazi za 3 dana i kraj ovog cirkusa za ovu godinu a onda prelazni rok, pripreme, evropa! Uživaj sad! Pusti Lešinare. Ovo ti je jedinstvena prilika da bar na trenutak zaboraviš ko je najbolji i najjači u BiH i ko će oba entiteta dostojanstveno predstaviti u Evropi!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................