FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
znaci nista od 3,5% od djeke 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
22.07.2008.faba je napisao/la:Samo Sarajevu Nike i jeste sponzor, Modrici vjerujem nisu sponzor, vec kupuju njihove dresove.sasatm87 je napisao/la:Na ofijalnoj stranici Legea.com pise da i FK Sarajevo i FK Modrica Maxima nose opremu Legea i naravno voljeni Zeljo...mada koliko znamo Sarajevo i Modrica nose NIKE
Novi dresovi FK Modriča Maxima
FK Modriča Maxima potpisao je sponzorski ugovor sa vodećim sportskim brendom Nike koji će ih snabdevati sa vrhunskom sportskom opremom do 2012. godine.
Obraćajući se predstavnicima medija na press konferenciji održanoj u prostorijama kluba, sportski direktor FK Modriča Maxima, gospodin Marjan Jelić istakao je da je veoma zadovoljan novom saradnjom i da se nada da će fudbaleri njegovog kluba u Nike dresovima ostvariti vrhunske rezultate na predstojećim takmičenjima.
Nike je najveći svetski dizajner i proizvođač sportske opreme čija je misija da inspiriše sportiste i da inovacije i vrhunske tehnologije u proizvodnji prilbliži svim ljubiteljima sporta i sportske garedrobe. Nove Nike dresove CLASSIC GAME JERSEY odlikuje „Dry Fit Mesh“ tehnologija koja pomaže telu da izbacuje znoj, a rađeni su po uzoru na dresove slavnog engleskog premierligaša FK Arsenal.
http://www.deltasport.com/arhiva-vesti.php?id=79
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
Pa jel nam sponzor Leggea ili Joma...Vidim da igraci nose Jomu i to su izgleda dobili novu garnituru majica i sorceva ali sam mislio da nam je ugovor sa Jomom istekao...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
bio u Interu odigro jedan turnir i onda ga oni sutnuli iz Intera i nikad ga vise nisu zvvali. **** mali imamo bar 5 igraca kadeta boljih od njega. Isao je u Inter dok je bio predpionir dok je jos trenirao u Bubamari. Lijevak,1994 godiste,brz al previse sebican. Eto tolko od mene.Boubacar Dialiba je napisao/la:Je li iko gled'o Armina Cerimagica i zna li ista o njemu? Bio je u Interu, cak i na Mimohodu gostov'o k'o najveci bosanski talent ikada predstavljen. Sad je u nasim kadetima, mislim. Mada ga nisam vidio da je igr'o protiv Sirokog sad u finalu. Mozda je i u pionirima, ali ni tu ga nije bilo u sastavu u finalu.
Prije dvije sedmice je pozvan za U-17 reprezentaciju. Ako neko zna nesto vise, kad je rodjen, istice li se, sto se vratio iz Intera, je li bio u Interu....
Evo slike i spiska U-17 reprezentativaca.
http://www.****/sport/fudbal/s ... u-i-janji-
colic ali onaj iz veleza ide na grbacixu dolazi gotov sve je rjeseno samo popis!
eto malo od mene
eto malo od mene

- eliminator
- Kontakt:
odakle ti ta informacijanime_tm87 je napisao/la:colic ali onaj iz veleza ide na grbacixu dolazi gotov sve je rjeseno samo popis!
eto malo od mene
-
- Kontakt:
Sad sa superdosadnog treninga prepunog loših igrača. Malinović, Stanić i Mujkanović najgori od najgorih.
Kako ce se ova hrpa kloceva uskoro potjerati sa Grbavice
...30 igraca a 5-6 da valja.
Danas bilo uvježbavanje 4 na 4...napadaci jednostavno ne mogu proci i stvoriti šansu za gol...ja mislim da su zabili samo jedan gol za sat i po treninga
...ne znaju ili ne mogu (ne zna se šta je gore
)odigrati ni najosnovniju kombinaciju,nema ni duplog pasa,ne znaju se na vrijeme osloboditi lopte...ma ništa...užas.
Osim i Dzurbuzovic popizdili i urlali citav trening...vide i oni da se ne pravi pita od govana.
Pa sam Amar je izjavio da nam škripi na cak 8 pozicija

Danas bilo uvježbavanje 4 na 4...napadaci jednostavno ne mogu proci i stvoriti šansu za gol...ja mislim da su zabili samo jedan gol za sat i po treninga

Osim i Dzurbuzovic popizdili i urlali citav trening...vide i oni da se ne pravi pita od govana.

Pa sam Amar je izjavio da nam škripi na cak 8 pozicija

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
Ma ne da škripi, nego nam baš fali 7 pozicija, ako ćemo optimistično. Cocalić i Bekrić su kvalitet i malo iza njih su BešlijE, možda Bučan, možda Šehić. Teško da imamo para koliko nam treba pojačanja. Hajd' što su samo jedan gol dali na treningu, već sat i po' igraju četiri na četiri, tri na tri, dva na dva i uspiju možda tri puta ošutati na gol. I to mlako. Ma agonija totalna.
zna li neko sta je sa Radovanovicem
- bistrikboy
- Kontakt:
Izvornime_tm87 je napisao/la:colic ali onaj iz veleza ide na grbacixu dolazi gotov sve je rjeseno samo popis!
eto malo od mene

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nostradamus!bistrikboy je napisao/la:Izvornime_tm87 je napisao/la:colic ali onaj iz veleza ide na grbacixu dolazi gotov sve je rjeseno samo popis!
eto malo od mene
Svi sve znaju, ali niko ne zna odakle zna...
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ah Bistrik nije svako ko ti, pa da fakat ima izvor i argumentirano priča o dešavanjima u klubu. Neki lupetaju i valjaju gluposti...bistrikboy je napisao/la:Izvornime_tm87 je napisao/la:colic ali onaj iz veleza ide na grbacixu dolazi gotov sve je rjeseno samo popis!
eto malo od mene

Bistrik, daj nam ti nekih info ako imaš, tvoje su nekako najpouzdanije...
Maloprije sam pročitao da ode u Kinupasienti je napisao/la:zna li neko sta je sa Radovanovicem

Ne kritukujte momka samo je nacuo nesto, i momak je dobro cuo al sacekajmo.Colic ima amaterski ugovor sa Celikom idalo bi se sa njim sve zavrsiti.
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
sta je sa osmanagicem malim danas bilo je li zadovoljio
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
sta je sa Mirzom Ibrahimovićem ?
nadam se da će zadovoljiti Amara Osima .
Jarane momak je jako dobar igrac, nisam u prvi mah znao ko je ko on je taj koga Amar cijelo vrijeme hvali.Trudi se do iznemoglosti, vjerujem i da ce potisati.brazzo7 je napisao/la:sta je sa Mirzom Ibrahimovićem ?
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
O kojem vi Osmanagicu pricate,jel Amir kao sto pisete ili je AmEr Osmanagic koji je proslu sezonu igrao za OFK? Ja licno za tog "Amira" nikad cuo nisam,ako je Amir,onda moze li neko ukratko napisati njegove osobine,koju poziciju igra koliko godina etc...?
Tracy McGrady!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.