FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

elSaik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elSaik » 26 maj 2011, 00:15

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sljedeca stanica - Prijedor, da ovjerimo drugo mjesto. 8-)
Bolje je startati od prvog pretkola , dobijes neke levate iz San Marina , te dobijes 90 000 eurica + ulaznice...tako da se nadam da cete pobijediti u Prijedoru
Morat ću te razočarati. Široki ide u prvo pretkolo bez obzira pobijedi li mi ili ne u Prijedoru.

tmbreza87
Kontakt:

Post Postao/la tmbreza87 » 26 maj 2011, 00:15

bolji smo u svemu od vas.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 26 maj 2011, 00:16

za ovog djecacica iz BL Drezden je bio legendaran klub isto igrali polufinale u evropi sa Zvezdo,Matias Samer,Rudi Feler neki od igraca tako da kad nesto pokusas da provalis raspitaj se prije!
Fina Gradska sarajevska raja

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 maj 2011, 00:17

Hawking je napisao/la: Te pare dobiješ i kad kreneš iz drugog pretkola, mislim na to od UEFA-e, znači ili prošao prvo i u drugom ispao ili u drugom odma ispao, isto para dobiješ... s druge strane, dobiješ od ulaznica, ali može ti se desiti da dobiješ neke nezgodne Crnogorce, Makedonce, pa ispadneš...
Ne dobijaš. Svaki krug se posebno plaća.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 maj 2011, 00:18

Jesmo li u 2. ili u 1. pretkolo EL? Nešto mi nelogično da osvajač kupa ide u 1.pretkolo.
FEDERER= KLOC

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 maj 2011, 00:18

elSaik je napisao/la:
Hawking je napisao/la: Te pare dobiješ i kad kreneš iz drugog pretkola, mislim na to od UEFA-e, znači ili prošao prvo i u drugom ispao ili u drugom odma ispao, isto para dobiješ... s druge strane, dobiješ od ulaznica, ali može ti se desiti da dobiješ neke nezgodne Crnogorce, Makedonce, pa ispadneš...
naravno i svaki po 90 000 eurića...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 maj 2011, 00:19

elSaik je napisao/la:
E pa ja kažem da dobiješ sve retroaktivno... ;) I tu će svakako ići Široki, tako da je sve jasno...

@Iker C U drugom smo sad sigurno kad smo osvojili kup

Borac je prošle sezone bio treći...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 26 maj 2011, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 26 maj 2011, 00:19

- Jedva čekam da svi zajedno publika, mi, treneri i igrači, te naravno, gosti iz Sarajeva, zajedno otpjevamo našu državnu himnu. Kad ona završi, uslijedit će samo jedno - potop Željezničara! - zaključio je Abdulah Ibraković.

Evo nesto malo prije utakmice u repertoaru Abdulaha Ibrakovica hehehe :D Potop Zeljeznicara... hahah sad mi zao sto i ona precka nije usla, te onaj zicer Zebe i ona sprdancija pred kraj utakmice u i oko sesnaesterca sto je moglo dovesto do mnogo mnogo veceg rezultata u nasu korist :D

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 26 maj 2011, 00:19

CoDe je napisao/la:Šta ce ovi iz BL sta ce te vi jadni seljacici ! Haj bolan s brda iz kojeg si dosao ili iz pm odakle si i dosao ustvari djecacicu obicni sta ti znas o BiH . Svaki stari Banjalucanin bez obzira na vjeru debi.lu vjeru je volio BiH i dan danas je voli a oni gore iz onih kamenjar sela gdje je i Bog i Svijet zavboravio na njih oni su kao sad Banjalucani oni su kao neke srbende ma vi ste znas sta , racku ste bi ovicni bolan .
Ova naša Himna je uvije bila i uvijek ce biti a nas racku boli hoces li je ti prihvatiti i kad , tad vjeruj mi morat ces je prihvatiti ne moraš je pjevati ali doci ce vrijeme kontaš :)
Kako se naredilo da se ukine 3 Presjednika iz NSBIH tako ce i u parlamentu pa ce se morati ukinuti Kantoni , pa entiteti jer nece niko da se hebe rad nas Bosanaca morat ce biti kako oni narede kontaš zato ti je bolje prihvati je kao svoju Zemlju jer ona to i jest .
Šta vi imate zastave , sta ste vi bolan postojite od Dejtona i to je to a BiH postoji 11 stoljeca prije te kao vase neke Republike ? !

Haj , ćao okano moje .

Samo ću ti reći čobanu jedan da nikad nećeš doživjeti dan za koji živiš (iz potpisa). Znači vrijeme ne radi za tebe. Nestaćeš čobanu sa Koševskog brda. Imaš rok trajanja seljačiću! Ajd zdravo!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 maj 2011, 00:19

Iker C je napisao/la:Jesmo li u 2. ili u 1. pretkolo EL? Nešto mi nelogično da osvajač kupa ide u 1.pretkolo.
samo je Sarajevo u drugom pretkolu i to kao nosioc

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 maj 2011, 00:19

MOMCI!!! AJDE MOLIM VAS, TKO ZNA VISE, CUJEM VELIKU BUKU PREMA GRBAVICI 1, JE LI PROSLAVA, JE LI MI MOZE NETKO RECI TACNO??? MOLIM VAS, HVALA!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 maj 2011, 00:20

Jel' opet igrate na Koševu Evropu ? Šteta za vas, morat' ćete se prilagoditi našem rasporedu u Evropi .

P.S. Čestitke za kup i toliko o 2000 manijaka u Zenici.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zmajcek
Kontakt:

Post Postao/la zmajcek » 26 maj 2011, 00:20

Nakon završetka Kupa BiH
Autobus igrača Željezničara kamenovan pri izlasku iz Zenice

Nakon završetka Kupa BiH koji se odigrao večeras u Zenici između Željezničara i Čelika, došlo je do incidenta. Naime, autobusi igrača Željezničara kao i autobusi navijača su kamenovani pri izlasku iz Zenice, gdje je nekoliko bočnih prozora razbijeno.

seljakluk i papanija se nastavlja....

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 maj 2011, 00:21

aS_Roma je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Jesmo li u 2. ili u 1. pretkolo EL? Nešto mi nelogično da osvajač kupa ide u 1.pretkolo.
samo je Sarajevo u drugom pretkolu i to kao nosioc
Netačno, i Željo i Sarajevo su u drugom pretkolu i vjerovatno ni jedni neće biti nositelji, dok će Široki biti nositelj u prvom pretkolu...

EDIT: @silikoni i @aS_Roma Hajde malo informisanja, ne trabunjajte gluposti!
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 26 maj 2011, 00:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 maj 2011, 00:21

dzenan01 je napisao/la:Jel' opet igrate na Koševu Evropu ? Šteta za vas, morat' ćete se prilagoditi našem rasporedu u Evropi .

necemo morati... vi imate na taj stadion pravo ko i mi jer je gradski... tako da ce to biti kompromis a ne kako vi kazete... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 26 maj 2011, 00:21

Svi koji idu u europu idu u 1 pretkolu osim sarajeva koje ne igra prvo vec ide u drugo.. ;)

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 maj 2011, 00:23

DAJTE BA LJUDI NETKO MORA ZNATI STA SE DOGADA!! TOPOVSKI UDARI ODJEKUJU, SIRENE POLICISKE!!! JE LI PROSLAVA ILI RASTJERIVANJA?? MOLIM VAS!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 maj 2011, 00:24

tm84 je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Jel' opet igrate na Koševu Evropu ? Šteta za vas, morat' ćete se prilagoditi našem rasporedu u Evropi .

necemo morati... vi imate na taj stadion pravo ko i mi jer je gradski... tako da ce to biti kompromis a ne kako vi kazete... ;)
E haj vidjecemo ko ce traziti zamjenu domacinstva ako ždrijeb odluči da obje ekipe budu domaćini u isto vrijeme. :idea:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 26 maj 2011, 00:24

Silkoni je napisao/la:Svi koji idu u europu idu u 1 pretkolu osim sarajeva koje ne igra prvo vec ide u drugo.. ;)
Borac je prošle godine bio u 2.pretkolo koliko me sjećanje dobro služi. Može li neko bar okvirno reći koga možemo očekivati u pretkolu?
FEDERER= KLOC

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 maj 2011, 00:25

Iker C je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Svi koji idu u europu idu u 1 pretkolu osim sarajeva koje ne igra prvo vec ide u drugo.. ;)
Borac je prošle godine bio u 2.pretkolo koliko me sjećanje dobro služi. Može li neko bar okvirno reći koga možemo očekivati u pretkolu?
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2011-12

Evo ovdje sve ima, s tim da nije još editovano nakon našeg osvajanja Kupa, ali se otprilike vidi koga ćemo moći dobiti...

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []