Da ne zaboravim.Svaka cast Manijacima na odličnom izdanju u finalu kupa.Ja sam sa balkona svoje zgrade prebrojao oko 11-12 autobusa i oko 8 kombija,a za privatna auta ne znam.Svejedno.Svaka čast.Sada poslije ove blamaze mislim da Robijasi neće dugo vremena uzvratiti ovakvu posjetu na Grbavici iako su to ucinili u prvoj utakmici kup-a BiH.zlaya_tm87 je napisao/la:
eto pa brojite
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- Capt_Billy
- Kontakt:
PA JE LI TO SADA PROBLEM??? TKO CE TRAZITI ZAMJENU DOMACINSTVA!!! U PIZDU MATERINU OKO CEGA DISKUSIJE SE VODI!!!dzenan01 je napisao/la:E haj vidjecemo ko ce traziti zamjenu domacinstva ako ždrijeb odluči da obje ekipe budu domaćini u isto vrijeme.tm84 je napisao/la:necemo morati... vi imate na taj stadion pravo ko i mi jer je gradski... tako da ce to biti kompromis a ne kako vi kazete...dzenan01 je napisao/la:Jel' opet igrate na Koševu Evropu ? Šteta za vas, morat' ćete se prilagoditi našem rasporedu u Evropi .
P.S. Čestitke za kup i toliko o 2000 manijaka u Zenici.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Informisi se ti malo, bolje bi ti bilo. U drugom pretkolu od nasih predstavnika samo smo mi, tj. FK Sarajevo nositelji, ostali nisu.Hawking je napisao/la: Netačno, i Željo i Sarajevo su u drugom pretkolu i vjerovatno ni jedni neće biti nositelji, dok će Široki biti nositelj u prvom pretkolu...
EDIT: @silikoni i @aS_Roma Hajde malo informisanja, ne trabunjajte gluposti!
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2011.htmlIker C je napisao/la:Borac je prošle godine bio u 2.pretkolo koliko me sjećanje dobro služi. Može li neko bar okvirno reći koga možemo očekivati u pretkolu?Silkoni je napisao/la:Svi koji idu u europu idu u 1 pretkolu osim sarajeva koje ne igra prvo vec ide u drugo..
**** ekipe pravo .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!Madafaka je napisao/la:Informisi se ti malo, bolje bi ti bilo. U drugom pretkolu od nasih predstavnika samo smo mi, tj. FK Sarajevo nositelji, ostali nisu.Hawking je napisao/la: Netačno, i Željo i Sarajevo su u drugom pretkolu i vjerovatno ni jedni neće biti nositelji, dok će Široki biti nositelj u prvom pretkolu...
Ma pusti šuplju, ne zna se još ko će biti nositelj, treba da se odrede i ostali učesnici, a nositelji se određuju po koeficijentima... makar su skontali da je i Željo u drugom pretkolu...Pirke_TM87 je napisao/la:Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!Madafaka je napisao/la:Informisi se ti malo, bolje bi ti bilo. U drugom pretkolu od nasih predstavnika samo smo mi, tj. FK Sarajevo nositelji, ostali nisu.Hawking je napisao/la: Netačno, i Željo i Sarajevo su u drugom pretkolu i vjerovatno ni jedni neće biti nositelji, dok će Široki biti nositelj u prvom pretkolu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
ma jasno, slika sve govorizlaya_tm87 je napisao/la:
eto pa brojite
VOLIM TE ŽELJO!!!
Tiocfaidh ár lá
U drugo pretkolo idu DVIJE naše ekipe, dakle Željo i Sarajevo, to čak stoji i u ovome što je ovaj silikon postavio... sve moraš crtat...Madafaka je napisao/la:Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Pa pitam jer mi je nelogicno i nejasno kako je onda Borac bio u drugom pretkolu prosle godine a bio je treci na tabeli ali je imao trofej pobjednika kupa Bosne i Hercegovine? To pitam, a moguce je da koeficient odredjuje ko ce biti nositelj a ko ne...Madafaka je napisao/la:Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
Mi idemo 100% u 2. pretkolo i 100% smo nosioci !Madafaka je napisao/la:Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
zeljo ide 100% u 2. pretkolo i 100% nije nosioc !
listica ide 100% u 1. pretkolo i 100% je nosioc !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
LEŠINAR je napisao/la:CoDe je napisao/la:Šta ce ovi iz BL sta ce te vi jadni seljacici ! Haj bolan s brda iz kojeg si dosao ili iz pm odakle si i dosao ustvari djecacicu obicni sta ti znas o BiH . Svaki stari Banjalucanin bez obzira na vjeru debi.lu vjeru je volio BiH i dan danas je voli a oni gore iz onih kamenjar sela gdje je i Bog i Svijet zavboravio na njih oni su kao sad Banjalucani oni su kao neke srbende ma vi ste znas sta , racku ste bi ovicni bolan .
Ova naša Himna je uvije bila i uvijek ce biti a nas racku boli hoces li je ti prihvatiti i kad , tad vjeruj mi morat ces je prihvatiti ne moraš je pjevati ali doci ce vrijeme kontaš
Kako se naredilo da se ukine 3 Presjednika iz NSBIH tako ce i u parlamentu pa ce se morati ukinuti Kantoni , pa entiteti jer nece niko da se hebe rad nas Bosanaca morat ce biti kako oni narede kontaš zato ti je bolje prihvati je kao svoju Zemlju jer ona to i jest .
Šta vi imate zastave , sta ste vi bolan postojite od Dejtona i to je to a BiH postoji 11 stoljeca prije te kao vase neke Republike ? !
Haj , ćao okano moje .
Samo ću ti reći čobanu jedan da nikad nećeš doživjeti dan za koji živiš (iz potpisa). Znači vrijeme ne radi za tebe. Nestaćeš čobanu sa Koševskog brda. Imaš rok trajanja seljačiću! Ajd zdravo!
Zadnja izmjena: Rade Paprica 9, dana/u 26 maj 2011, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nema veze u koje kolo idemo dal prvo ili drugo u oba smo nosioci .Hawking je napisao/la:U drugo pretkolo idu DVIJE naše ekipe, dakle Željo i Sarajevo, to čak stoji i u ovome što je ovaj silikon postavio... sve moraš crtat...Madafaka je napisao/la:Pa na osnovu koeficijenta, imamo najbolji koef. od svih predstavnika. Naravno, ako ne budemo 2. na tabeli idemo od prvog pretkola gdje smo nosioci, aBd prolazimo u drugo pretkolo i tu smo nosioci. Ovo je provjerena informacija.Pirke_TM87 je napisao/la: Na osnovu cega ste samo vi nositelj u drugom pretkolu ??? Prosle godine je Borac kao osvajac kupa bio u drugom pretkolu i sta treba ovo da znaci, a ja koliko znam vi cete biti u drugom pretkolu samo ako budete drugi na tabeli!
oovdje se pojedinim stvarni treba crtati..imate net gledajte sarajevo ima negdje oko 3200 bodova zeljo oko 2800 sarajevo ima vise bodova dali ce biti nosilac to ce vidjeti kao oceli igrati u prvom ili drugom kolu pozzzz
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Pa corav vidi da na tribini ima minimalno 2 000 ljudi, a ne moras ni sebe ni druge ubjedjivati kad su i iz uprave Celika poslali 2 200 karata i zadnja informacija je bila da je sve rasprodano, a pored toga doslo je bruku raje koja nije rezervisala i kupila kartu pa su se snalazili na ulazima u stadion.Hoorkie je napisao/la:ma jasno, slika sve govorizlaya_tm87 je napisao/la:
eto pa brojitee da mi je neko reko da cu pjevat ovog "babu"
![]()
![]()
![]()
VOLIM TE ŽELJO!!!
Ma u ovoj prici uopste nije vazno ko u koje pretkolo ide, nego ti govorim da smo u DRUGOM PRETKOLU samo mi NOSIOCI.Hawking je napisao/la: U drugo pretkolo idu DVIJE naše ekipe, dakle Željo i Sarajevo, to čak stoji i u ovome što je ovaj silikon postavio... sve moraš crtat...
ALI IGRAT ĆE U DRUGOM PRETKOLU KAO I ŽELJO, ZATO ŠTO POBJEDNIK KUPA I DRUGOPLASIRANI IDU U DRUGO PRETKOLO, A AKO TO BUDE ŽELJO ONDA ĆE SARAJEVO KAO TREĆE IĆI U DRUGO RPETKOLO JER IMAMO PRAVO DA DVIJE EKIPE POŠALJEMO U DRUGO PRETKOLO!Silkoni je napisao/la:oovdje se pojedinim stvarni treba crtati..imate net gledajte sarajevo ima negdje oko 3200 bodova zeljo oko 2800 sarajevo ima vise bodova dali ce biti nosilac to ce vidjeti kao oceli igrati u prvom ili drugom kolu pozzzz
Za nosioce je najbolje objasnio Dženan01, zapravo on je sve najbolje objasnio...
@Dejan BL Ne možemo izvući Sarajevo, žrijeb je poludirigovan u smislu da timovi iz iste zemlje ne mogu da se sastanu u kvalifikacijama.
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 26 maj 2011, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Možete izvući Sarajevo, ako nema zabrane da u toj fazi igraju iz istih zemalja međusobno
Dobra je tabela koju je čovjek postavio pogledaj malo koeficijente oni ti određuju da li si nosioc ili ne u 1. pretkolu bi bili noioci a u drugom NE, sljedeće godine ćete imati koeficijent za nosioca ako bi npr. osatala ova tabela ista
Dobra je tabela koju je čovjek postavio pogledaj malo koeficijente oni ti određuju da li si nosioc ili ne u 1. pretkolu bi bili noioci a u drugom NE, sljedeće godine ćete imati koeficijent za nosioca ako bi npr. osatala ova tabela ista
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 26 maj 2011, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Uh kako dobar post od kolege gavrana. Slažem se sa njim 100%, također nisam psovao Ivicu legendu, ali neću da se pravdam. Samo da vam čestitam što ste nas pobijedili i demonstrirali kako se igra fudbal. Manijaci bili odlični, nikad neki gostujucu navijači nisu došli u većem broju na bilino kako se ja sjećam.Crni gavran je napisao/la:Cestitam Zelji na osvojenom KUP-u, dosao je u prave ruke, zelim vam da nas dostojno predstavite u Evropi. I zelim da se ogradim od primitivaca iz nasih redova, ako vam ista znaci, ja nisam psovao oba Osima, nisam uzvikivao "Ja mrzim samo Zelju i Sarajevo". Moja etika mi to jednostavno nedozvoljava. Priznajem samo ono sto se dogadjalo na terenu, a tamo je Zeljo bio daleko bolji i jos jednom vam cestitam.
Još jednom svaka čast i sretno u Europi. Treba bit čovjek pa čestitat.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Fidelsa i 30 gostiju.