FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 26 maj 2011, 10:12

slika

Fotopriča: Željezničar osvajač kupa Bosne i Hercegovine!

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... ercegovine
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 maj 2011, 10:14

bogbatina je napisao/la:hvala Zelji sto je pogurao moj Siroki u 9. uzastopni izlazak u Europu :)
Silovali ste Celika u gostima i to opisuje cijelu utakmicu.
p.s. jel mi moze neko rec jel onaj komentator pitar ili navijac celika,nimalo mu zeljo nije drag :)

ma ja sam ugasio ton , levat pravi haj nemora biti navijac nek i bude protiv zelje al jaro bukvalno cijelu utakmicu pricao je protiv zelje za ne povjerovati...

ps gdje li je sad onaj momak sto nakon prve utakmice nije znao razliku razglasa i megafona hehehehehh kud su naucili sta je razglas samo se obrukali jos vise :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 maj 2011, 10:21

bogbatina je napisao/la:hvala Zelji sto je pogurao moj Siroki u 9. uzastopni izlazak u Europu :)
p.s. jel mi moze neko rec jel onaj komentator pitar ili navijac celika,nimalo mu zeljo nije drag :)

Ma nije ni pitar garant, jer kad sam gledo prenos utkamice Borac-Sarajevo lik samo sto nije reko "naprijed borac"...hajde sto i to, vec jos pravi se glup prica fer korektno navijanje, a ljudi pjevaju od topole pa do ravne gore i on jos kaze, kako se cuje gromoglasno navijanje i pjesma navijaca Borca :)... ocigledno nije ni pitar , ali da je **** to jeste 100%
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 maj 2011, 10:28

http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... dor_33.jpg

da da pitar je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
po cemu li si ti to zakljucio samo da mi je znati ? :?

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 26 maj 2011, 10:33

Sinocnja noc imala cudnu moc :D :D :D :D sta drugo reci........ NEPROCJENJIVO 8-)

STIGLI, TROFEJ DIGLI!!!!!!!!!!!!!!!
;) [/size]
:)

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 26 maj 2011, 10:33

e sad da i ja sta napisem,vala sinoc kad sam dosao snage nisam imao nizasta vec odma na spavanje :D e vala kapa dole od sehe pa do lazara koji je odigrao utakmicu sezone po meni licno,svaka cast svima i veliko vam HVALA..
haha kakva ono kisa kod njih tamo pada ccc ali po meni najludja stvar je kad je izlazio lazo mi svi hajde lazare,hajde lazare,hajde lazara kad citava klupa nasa poce pjevat pa cak i AMAR OSIM hahaha scena strasna..
njihov "vodja"ako se onaj covjek moze i nazvat uopce navijacem je fuj covjek..pocevsi od kisobrana preko vrijedjanje IVICE,onda nazivajuci nas siptarima itd itd na kraju ostao budala sam i prica na razglas nije ni skontao da su mu ljudi otisli s tribine ccc Manijaci objasnili sve jucer moja procjena oko 1500 da nas je bilo,pun kavez i jos s desne strane kaveza jos raje bilo,ali policije ccc zadrzavali nas maximalno prema zenici cc sve u svemu bilo je prejakooooo :D

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 26 maj 2011, 10:38

twisttm87 je napisao/la:e sad da i ja sta napisem,vala sinoc kad sam dosao snage nisam imao nizasta vec odma na spavanje :D e vala kapa dole od sehe pa do lazara koji je odigrao utakmicu sezone po meni licno,svaka cast svima i veliko vam HVALA..
haha kakva ono kisa kod njih tamo pada ccc ali po meni najludja stvar je kad je izlazio lazo mi svi hajde lazare,hajde lazare,hajde lazara kad citava klupa nasa poce pjevat pa cak i AMAR OSIM hahaha scena strasna..
njihov "vodja"ako se onaj covjek moze i nazvat uopce navijacem je fuj covjek..pocevsi od kisobrana preko vrijedjanje IVICE,onda nazivajuci nas siptarima itd itd na kraju ostao budala sam i prica na razglas nije ni skontao da su mu ljudi otisli s tribine ccc Manijaci objasnili sve jucer moja procjena oko 1500 da nas je bilo,pun kavez i jos s desne strane kaveza jos raje bilo,ali policije ccc zadrzavali nas maximalno prema zenici cc sve u svemu bilo je prejakooooo :D

Sve je to ok, slazem se, samo ti ta tvoja procjena ne valja, bilo nas je malo vise........... ;)
a Saban-pa samo mu ime il' naddimak il' sta vec, sve govori........
Elem, jedna predobra noc u Fukushimi :D
:)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 maj 2011, 10:44

tek sam sada primjetio i moram reci ,svaka cast Stanicu kako se ponasao nakon sto ga je onaj udario....kasnije mu je frajer bjezeci pao pravo pred noge ,a stanic ga samo zaobidze ...dok beslija ,e ja fakat neznam sta je ono ...vidjeo sam na Kosevu njegov max su 2 sprinta ,al kada je neki belaj frajer leti da se pogura ahhaha :D :D to je cudo jedno...sreca sinoc pa je onaj navijac udario gospodina momka a ne Besliju ,jer ovaj bi ga ganjao do sudnjega dana ahhaha
svaka vam cast na Kup-u u vise nego ludim uslovima..naravno i vise nego zasluzen ..
sto se tice procjene oko 1500 ljudi max ...
evo niste dali da se kaze da ovdje ima vise od 700 ljudi ...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 maj 2011, 10:55

kod prvog gola padaju oko lazara kod domine

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 maj 2011, 10:57

nidi je napisao/la:kod prvog gola padaju oko lazara kod domine
:lol: i tek sad vidim da su oni u pravu koji kazu da se dobro gradi :lol:

ali je fakat dobro odigrao 8-)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

edin26
Kontakt:

Post Postao/la edin26 » 26 maj 2011, 11:00

Grande je napisao/la:Upravo stigli kuci :D

Ne znam odakle da krenem ali prvo sto cu rei da nas je bilo preko 2200 100 %,ima neko snimak na autoputu kada se vidim 150 auta,50 kombija i 12 buseva od kluba i 1 privatni,ehhh a jos su se prikljucivala auta u Visokm,Kaknju,Lasvi i Zenici,znaci drama,nismo mogli stati na stolice,morali smo se trpati na stepenice koje su bile prepune,znaci drama nevidjena,cak su nam morali dati i zadni dio sjevera koji je treba biti prazan....

Prvo i ono NAJGORE je na dolasku u Zenicu murija pusta oko 20 auta i 5 kombija na zenicko podrucje,znaci davali su nam upute i u jednom trenutku dolazimo ispod tribine gdje su sjesteni robijasi i doa nastaje frka,razbijanje stakala,trka,tuca i ostalo,i nakon toga se svi vracaju na pravi ulaz gdje nastaje opsta pometnja oko karti,jer najmanje 400-500 momaka nema karte i nastaje haos oko ulaska na tribinu,znaci utakmica je pocela a polovina navijaca je bila ispred.

Drugo,nakon toga punimo tribinu,gdje se guramo po dvojica na stolicu da bih svi mogli stati,međutim murija zabranjuje ulaz nasim jer nismo imali mjesta vise,gdje nastaje ponovo pometnja,i nakon toga nasi ulaze na onaj dio sto je bio predviđen kao sigurna zona,a tek su svi usli oko 23min.

Navijanje citavo vrijeme extra,ljudi sa istoka i zapada vise gledali nas nego utakmicu :D .Igra,pa svi ste vidjeli,nema se sta puno rec momci su pokazali na terenu sve i svaka im cast.

A sto s etice robijasa,zalosno je bilo i oni i njihov vođa sa mikrofonom koji se sam cuje,izgleda da je postavio ozvucenje kad da ce Metallica imati koncert :mrgreen:

Na kraju ostajemo preko pola sata na tribini i izlazmo normalno,mi idemo za TK nasi za sarajevo i normalno budu kamenovani jer su izasli nakon naseg prvog gola njih 300-400 sa tribine i otisli su da prave ceku,ali nema veze.Takođe nasim momcima su sjekli gume,razbijali stakla sve ostalo...

I ove je najveci broj gostujucih navijaca koji su bili u zenici,pitari su drzali rekord ali je skinut za najmanje 600 ljudi :mrgreen:

Mozda sam bio dug ali nema veze :lol: ...FORZA ZELJO ! ! !
Da ne bude nesporazuma i prepirke klub nam nije organizovao autobuse, vec udruzenje i navijaci koji su svaki autobus platili, kako inace i treba da bude.

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 26 maj 2011, 11:03

zasluženo ponižavanje zeničana na terenu. na tribinama su sami sebe ponizili. onaj primitivizam je rijetko viđen, čak i u ovoj usranoj državi. o evropi da ne pričam. iskreno se nadam da će im sad nastat totalno rasulo, a da će iduće sezone ispast iz lige. čobani sa sokoca su za njih gospoda.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 26 maj 2011, 11:10

Dejan, BL je napisao/la:Naravno što reče Lešinar da nam dostojnije ove godine, predstavljate i Republiku Srpsku i FBiH u Evropi

Za sve bolesnike i jadove neka jednom bude jasno da će Željo predstavljati BOSNU I HERCEGOVINU,a za ove tvorevine mogu se organizovati koride pa da izaberete predstavnika za kup torova Željo je ponovo pokazao karakter i to kada je najviše trebalo.Spasili smo prvenstvo.reprezentacija se sada na miru može spremati a mi sebe počastili još jednim tofejom.Sinoć se borilo i izborilo za plavi dres ,za dostojanstvo fudbalske igre.Svi su grizli i što je najvažnije znali šta treba za pobjedu.

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 26 maj 2011, 11:13

Sta je ovo nema nigdje video sa utakmice ?
Željezničar za život cijeli !

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 26 maj 2011, 11:17

Moguci protivnci u drugom pretkolu:

Shakhtior Saligorsk (Bls)
FK Minsk * (Bls)
FH Hafnarfjardar (Isl)
Metalurgs Liepaja (Lat)
Olimpi Rustavi * (Geo)
FK Rad Belgrade * (Srb)
Örebro SK (Swe)
BK Häcken * (Swe)
SK Tirana (Alb)
Suduva Marijampole (Lit)
KR Reykjavik * (Isl)
The New Saints * (Wal)
FC Vaduz (Lie)
TPS Turku (Fin)
Renova Dzepciste * (Mac)
NK Koper * (Slo)
Pobjednik Kupa (Mol)
FK Tauras (Lit)
Drugoplasirani (Mon)
KuPS Kuopio (Fin)
Rudar Pljevlja (Mon)
Birkirkara * (Mlt)
Kecskeméti TE (Hun)
Paksi FC * (Hun)
Ferencváros * (Hun)
Sant Julià (And)
EB Streymur (Far)
Khazar Lenkoran (Azb)
Pobjednik Kupa (Geo)
Metalurg Skopje (Mac)
Mika Ashtarak (Arm)
NK Domzale (Slo)
Llanelli FC (Wal)
Crusaders Belfast (Nir)
Juvenes Dogana (Sma)
Floriana (Mlt)
Pobjednik Kupa (Lux)

* - Ekipa koja starta od prvog pretkola EL kao nosilac, pa se pretpostavlja da će proći u drugo pretkolo

??? - Zavisi od toga koja će ekipa u Poljskoj završiti među prve tri. Ako to bude WKS Śląsk Wroclaw (trenutno su drugi), onda su oni potencijalni protivnik. Ako oni ne budu među tri na kraju, onda je potencijalni protivnik Varaždin iz Hrvatske.

Žrijebanje je 20. juna, a utakmice drugog pretkola se igraju 14. i 21. jula.

Neki od potencijalnih protivnika u trećem pretkolu EL

Atlético Madrid (Esp)
AZ Alkmaar (Ned)
Hapoel Tel-Aviv (Isr)
Club Brugge (Bel)
Sparta Praha (Cze)
Roma / Palermo (Ita)
Dinamo Bucuresti ** (Rom)
FC Salzburg ** (Aut)
PAOK Thessaloniki (Gre)
Stoke City (Eng)
FP * (Eng)
Austria Wien ** (Aut)
Rapid Bucuresti (Rom)
Young Boys (Sui)
Anorthosis Famagusta ** (Cyp)
Levski Sofia (Bul)
MSK Zilina ** (Svk)
Nacional Funchal ** (Por)
FSV Mainz 05 (Ger)
Mladá Boleslav (Cze)
EL3 (Fra)
Bursaspor (Tur)
Vitória Guimarães (Por)
Helsingborg IF (Swe)
Karpaty Lviv (Ukr)
Vorskla Poltava ** (Ukr)
Brøndby IF (**) (Den)
Sheriff Tiraspol ** (Mol)
Red Star Belgrade (**) (Srb)
Alania Vladikavkaz (Rus)
IF Elfsborg * (Swe)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 26 maj 2011, 11:21

SaltCityAttack je napisao/la:

Ma nije ni pitar garant, jer kad sam gledo prenos utkamice Borac-Sarajevo lik samo sto nije reko "naprijed borac"...hajde sto i to, vec jos pravi se glup prica fer korektno navijanje, a ljudi pjevaju od topole pa do ravne gore i on jos kaze, kako se cuje gromoglasno navijanje i pjesma navijaca Borca :)... ocigledno nije ni pitar , ali da je **** to jeste 100%
Lik citavo vrijeme sere o neredima,bakljama,kako se navijaci slabo pretresaju..... i onda se pitamo sto je malo navijaca na stadionu :roll:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 26 maj 2011, 11:22

Za nas prave gradzane ove drzave ne postoji predstavnik nit: RS , nit FBIH !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 maj 2011, 11:23

Cestitam Zeljeznicaru na osvajanju kupa. Izgleda da je, unatoc Ibrakovicevom ''misljenju'', dovoljno da je iza Zelje samo Široki, a iza Celika ''cijela BiH''. :) Sala naravno, al cestitke, ocekivao sam i nadao se da osvajaju kup, jer potrebno je i nama bilo naravno, a i zasluzili su, nije Zeljeznicar klub koji ce za svoju godisnjicu kalkulirati i prepustati drugima trofej, tako da, iskrene cestitke!
...Život za Široki...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 maj 2011, 11:23

Silkoni je napisao/la:Moguci protivnci u drugom pretkolu:

Shakhtior Saligorsk (Bls)
FK Minsk * (Bls)
FH Hafnarfjardar (Isl)
Metalurgs Liepaja (Lat)
Olimpi Rustavi * (Geo)
FK Rad Belgrade * (Srb)
Örebro SK (Swe)
BK Häcken * (Swe)
SK Tirana (Alb)
Suduva Marijampole (Lit)
KR Reykjavik * (Isl)
The New Saints * (Wal)
FC Vaduz (Lie)
TPS Turku (Fin)
Renova Dzepciste * (Mac)
NK Koper * (Slo)
Pobjednik Kupa (Mol)
FK Tauras (Lit)
Drugoplasirani (Mon)
KuPS Kuopio (Fin)
Rudar Pljevlja (Mon)
Birkirkara * (Mlt)
Kecskeméti TE (Hun)
Paksi FC * (Hun)
Ferencváros * (Hun)
Sant Julià (And)
EB Streymur (Far)
Khazar Lenkoran (Azb)
Pobjednik Kupa (Geo)
Metalurg Skopje (Mac)
Mika Ashtarak (Arm)
NK Domzale (Slo)
Llanelli FC (Wal)
Crusaders Belfast (Nir)
Juvenes Dogana (Sma)
Floriana (Mlt)
Pobjednik Kupa (Lux)

* - Ekipa koja starta od prvog pretkola EL kao nosilac, pa se pretpostavlja da će proći u drugo pretkolo

??? - Zavisi od toga koja će ekipa u Poljskoj završiti među prve tri. Ako to bude WKS Śląsk Wroclaw (trenutno su drugi), onda su oni potencijalni protivnik. Ako oni ne budu među tri na kraju, onda je potencijalni protivnik Varaždin iz Hrvatske.

Žrijebanje je 20. juna, a utakmice drugog pretkola se igraju 14. i 21. jula.

Neki od potencijalnih protivnika u trećem pretkolu EL

Atlético Madrid (Esp)
AZ Alkmaar (Ned)
Hapoel Tel-Aviv (Isr)
Club Brugge (Bel)
Sparta Praha (Cze)
Roma / Palermo (Ita)
Dinamo Bucuresti ** (Rom)
FC Salzburg ** (Aut)
PAOK Thessaloniki (Gre)
Stoke City (Eng)
FP * (Eng)
Austria Wien ** (Aut)
Rapid Bucuresti (Rom)
Young Boys (Sui)
Anorthosis Famagusta ** (Cyp)
Levski Sofia (Bul)
MSK Zilina ** (Svk)
Nacional Funchal ** (Por)
FSV Mainz 05 (Ger)
Mladá Boleslav (Cze)
EL3 (Fra)
Bursaspor (Tur)
Vitória Guimarães (Por)
Helsingborg IF (Swe)
Karpaty Lviv (Ukr)
Vorskla Poltava ** (Ukr)
Brøndby IF (**) (Den)
Sheriff Tiraspol ** (Mol)
Red Star Belgrade (**) (Srb)
Alania Vladikavkaz (Rus)
IF Elfsborg * (Swe)
Nije tacno,ovo su moguci protivnici za nosioce u drugom pretokolu.Evo ko bi mogao zapasti zeljeznicaru:

Dinamo Bucuresti (Rom)
FC Salzburg (Aut)
Fair-Play ekipa * (Eng)
Austria Wien (Aut)
Anorthosis Famagusta (Cyp)
MSK Zilina (Svk)
Nacional Funchal (Por)
Vorskla Poltava (Ukr)
Sheriff Tiraspol (Mol)
IF Elfsborg * (Swe)
Trećeplasirani (Ned)
Gaziantepspor (Tur)
Olympiakos Volou (Gre)
Dundee United (Sco)
Bnei Yehuda (Isr)
Trećeplasirani (Den)
Maccabi Tel-Aviv (Isr)
KVC Westerlo (Bel)
FK Jablonec (Cze)
FK Ventspils (Lat)
Trećeplasirani (Sui)
Vålerengen IF (Nor)
Tromsø IL * (Nor)
St. Patrick's Athletic * (Irl)
Garabag Agdam * (Azb)
Rabotnicki Skopje * (Mac)
Aalesunds FK * (Nor)
FK Aktobe (Kaz)
Trećeplasirani (Srb)
Bohemians Dublin (Irl)
AEK Larnaca (Cyp)
Trećeplasirani (Bul)
Spartak Trnava * (Svk)
Dinamo Tbilisi * (Geo)
Honka Espoo * (Fin)
Levadia Tallinn (Est)
RNK Split (Cro)
??? (Jagiellonia Białystok (Pol) / Legia Warszawa (Pol) / Varazdin (Pol))
??? (Jagiellonia Białystok (Pol) / Legia Warszawa (Pol) / Varazdin (Pol))

??? - Zavisi od toga koja će ekipa u Poljskoj završiti među prve tri. Ako to bude WKS Śląsk Wroclaw (trenutno su drugi), onda su potencijalni protivnici Željezničara Varaždin iz Hrvatske, te drugi poljski klub koji završi među prva tri, a to su Jagiellonia ili Legia. Ako Jagiellonia i Legia završe kao drugi i treći (trenutno su treći i četvrti), onda su oni dva potencijalna protivnika Željezničara.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 26 maj 2011, 11:25

Jel moze neko da postavi taj dio kad Lazo izlazi uz skandiranje
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.