Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
ljudi imal ko dobar link za skidanje dobre verzije nod32???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:ljudi imal ko dobar link za skidanje dobre verzije nod32???
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- majestic24
- Kontakt:
sta ce ti to??? avast je bolji,barem za menejasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:ljudi imal ko dobar link za skidanje dobre verzije nod32???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://www.eset.com/beta/smart-security ... ess-5-betajasko_juve je napisao/la:ljudi imal ko dobar link za skidanje dobre verzije nod32???
Nod 32 5 Beta
E raja prvo mi se ima jedno mjesec dana pocelo desavati kad ugasim kompjuter on se sam upali a nekad kad ga ugasim to se ne desi a ima jedno 3 dana pocelo mi se desavati da se sam odjednom resetuje znali iko do cega je jeli moze biti do napojne ili nesto drugo ????
Samo jedan klub Velež Mostar
- mighty_reds
- Kontakt:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
-
- Kontakt:
Imao sam ja prijatelja, završio srednju elektrotehničku školu, pa kupio PC. Ali nije znao gdje se gasi, pa je vadio šnjuru iz utičnice. Apsurd, ali samo dokaz kakve su nam srednje škole u BiH, a znamo se Amerikancima smijati.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Nigdje veze, da se ne zna ugasit racunar a zavrsio elktrotehnicku.Chelsea_CBH je napisao/la:Imao sam ja prijatelja, završio srednju elektrotehničku školu, pa kupio PC. Ali nije znao gdje se gasi, pa je vadio šnjuru iz utičnice. Apsurd, ali samo dokaz kakve su nam srednje škole u BiH, a znamo se Amerikancima smijati.
Start > Shut Down

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
A da porazgovaraš s njim? Možda je jednostavno ljut na tebe.Adnel je napisao/la:E raja prvo mi se ima jedno mjesec dana pocelo desavati kad ugasim kompjuter on se sam upali a nekad kad ga ugasim to se ne desi a ima jedno 3 dana pocelo mi se desavati da se sam odjednom resetuje znali iko do cega je jeli moze biti do napojne ili nesto drugo ????
@elegant - Živa istina.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- moustapha
- Kontakt:
A da nisi ti taj prijatelj.Chelsea_CBH je napisao/la:Imao sam ja prijatelja, završio srednju elektrotehničku školu, pa kupio PC. Ali nije znao gdje se gasi, pa je vadio šnjuru iz utičnice. Apsurd, ali samo dokaz kakve su nam srednje škole u BiH, a znamo se Amerikancima smijati.

#divovi
Nije on jos ni do 7 osnovne doso a kamoli da srednju zavrsimoustapha je napisao/la:A da nisi ti taj prijatelj.Chelsea_CBH je napisao/la:Imao sam ja prijatelja, završio srednju elektrotehničku školu, pa kupio PC. Ali nije znao gdje se gasi, pa je vadio šnjuru iz utičnice. Apsurd, ali samo dokaz kakve su nam srednje škole u BiH, a znamo se Amerikancima smijati.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
probo, nije proslo jbg
Call the coroner!
ma samo restartuj racunar i onda probaj obrisat....ja tako radimPuma je napisao/la:probo, nije proslo jbg
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Jako smijesnoChelsea_CBH je napisao/la:A da porazgovaraš s njim? Možda je jednostavno ljut na tebe.Adnel je napisao/la:E raja prvo mi se ima jedno mjesec dana pocelo desavati kad ugasim kompjuter on se sam upali a nekad kad ga ugasim to se ne desi a ima jedno 3 dana pocelo mi se desavati da se sam odjednom resetuje znali iko do cega je jeli moze biti do napojne ili nesto drugo ????
@elegant - Živa istina.

Samo jedan klub Velež Mostar
Virus, ništa moraš obriti sistem.Adnel je napisao/la:Jako smijesnoChelsea_CBH je napisao/la:A da porazgovaraš s njim? Možda je jednostavno ljut na tebe.Adnel je napisao/la:E raja prvo mi se ima jedno mjesec dana pocelo desavati kad ugasim kompjuter on se sam upali a nekad kad ga ugasim to se ne desi a ima jedno 3 dana pocelo mi se desavati da se sam odjednom resetuje znali iko do cega je jeli moze biti do napojne ili nesto drugo ????
@elegant - Živa istina.![]()
.Valjda nema vise vako humoristicni likova.
FEDERER= KLOC
-
- Kontakt:
ima li ko user i pass za eset nod 32 v4 da radi???evo probao sam ih 50,ni jedan ne odgovara..zz
Okani se tih piratskih kljuceva za antiviruse. Imas dosta dobrih odlicnih besplatnih antivirusa i firewalla. Na piratskim nekim te pusti da koristis pirata iako znaju lai ti zato neupdatuju basu tacnije lazno je updateju.jasko_juve je napisao/la:ima li ko user i pass za eset nod 32 v4 da radi???evo probao sam ih 50,ni jedan ne odgovara..zz
Za normalnog obicnog korisnika(ne nekog poslovnog,bankara.....) ti je sasvim dovoljan besplatni antivirus i besplatni firewall.
Moja preporuka je Avira ili Avast kao antivirus i Comodo,PC tools ili Outpost firewall uz malo razmisljana prilikom surfanja-downloada nema virusa ni tih zajebancija.
PS: stavi takodjer WOT na browser
RIP SALE VILENJAK
- moustapha
- Kontakt:
Trazi na linku isod, sigurno ces nesto naci.jasko_juve je napisao/la:ima li ko user i pass za eset nod 32 v4 da radi???evo probao sam ih 50,ni jedan ne odgovara..zz
ESET NOD32
#divovi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesil full scan anti viruson, citav HDD? mozda se nakupilo bubasvabaAdnel je napisao/la:Jako smijesnoChelsea_CBH je napisao/la:A da porazgovaraš s njim? Možda je jednostavno ljut na tebe.Adnel je napisao/la:E raja prvo mi se ima jedno mjesec dana pocelo desavati kad ugasim kompjuter on se sam upali a nekad kad ga ugasim to se ne desi a ima jedno 3 dana pocelo mi se desavati da se sam odjednom resetuje znali iko do cega je jeli moze biti do napojne ili nesto drugo ????
@elegant - Živa istina.![]()
.Valjda nema vise vako humoristicni likova.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.