Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jako mi je zao sto smo sinoc "cijelu BiH" sinoc razocaraliŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitam Zeljeznicaru na osvajanju kupa. Izgleda da je, unatoc Ibrakovicevom ''misljenju'', dovoljno da je iza Zelje samo Široki, a iza Celika ''cijela BiH''.Sala naravno, al cestitke, ocekivao sam i nadao se da osvajaju kup, jer potrebno je i nama bilo naravno, a i zasluzili su, nije Zeljeznicar klub koji ce za svoju godisnjicu kalkulirati i prepustati drugima trofej, tako da, iskrene cestitke!
Evo i meni sve nesto krivo.Just do it.TM je napisao/la:Jako mi je zao sto smo sinoc "cijelu BiH" sinoc razocaraliŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitam Zeljeznicaru na osvajanju kupa. Izgleda da je, unatoc Ibrakovicevom ''misljenju'', dovoljno da je iza Zelje samo Široki, a iza Celika ''cijela BiH''.Sala naravno, al cestitke, ocekivao sam i nadao se da osvajaju kup, jer potrebno je i nama bilo naravno, a i zasluzili su, nije Zeljeznicar klub koji ce za svoju godisnjicu kalkulirati i prepustati drugima trofej, tako da, iskrene cestitke!
Vi ćete sljedeće godine biti prvaci, ukoliko ovako nastavite...Ovih 10 kola je predznak toga, sumnjam da će doći do nekih radikalnih promjena u ekipi...ŠB_Fidelis je napisao/la: Evo i meni sve nesto krivo.![]()
Ma neka, bolje za Zelju da je ŠB bio iza njih, ako nista odmah bolji uvjeti na terenu.:troll
Mislim da je realno da idu Borac, Zeljo, Sarajevo i Široki. Cast i Celiku, zasluzuju oni i zbog brojnih drugih stvari, ali ovo su ipak najozbiljnije ekipe ove sezone. Dok je Istuk bio tu i da je ostao, prvi sam govorio da ne zasluzujemo Europu i da bolje da ne izborimo, ali pod Bakom se tek vidi koliko je tu mogucnosti, samo da je obranu rijesiti, steta bi bila da se na kraju nije uspjelo, jer ipak je to bio samo jedan poraz u nekih 10 susreta.
Uglavnom, eto, sretno svim sudionicima.
To brate hvala ti , a evo i snimak Sabana sa ocem i izvrsnim direktorom udruzenja navijaca NK Celika prije tekmeBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bogi bio strasan19TM87 je napisao/la:jaaaaaaaoooooo braco sta je ono bilo sinoc...ko nije bio da ono dozivi stvarno ne zna sta je propustio...ja sam jos uvjek pod euforijom...
da li je neko snimao utakmicu da postavi ?
Patrick Gerhardt
Jos se sredio za finale hahaBianconeri1988 je napisao/la:A čitam stranice svi ismijavaju nekog šabana, to mora da je to onaj njihov s gramofonom...![]()
Na kojem dijelu videa se dotični pojavljuje?
A sad sam skontao![]()
![]()
![]()
Što ga odvali!?![]()
![]()
![]()
CELIK JE IGRAO ZA REPREZENTACIJU I SAVEZ,A ZELJO ZA TROFEJ,EBIGA TREBA DOBIT GLASOVE IH HERCEGOVINE.ALI KAKO?PA SIROKI IDE U EVROPU.Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Just do it.TM je napisao/la:Jako mi je zao sto smo sinoc "cijelu BiH" sinoc razocaraliŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitam Zeljeznicaru na osvajanju kupa. Izgleda da je, unatoc Ibrakovicevom ''misljenju'', dovoljno da je iza Zelje samo Široki, a iza Celika ''cijela BiH''.Sala naravno, al cestitke, ocekivao sam i nadao se da osvajaju kup, jer potrebno je i nama bilo naravno, a i zasluzili su, nije Zeljeznicar klub koji ce za svoju godisnjicu kalkulirati i prepustati drugima trofej, tako da, iskrene cestitke!
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:ethan28 je napisao/la:Just do it.TM je napisao/la:Jako mi je zao sto smo sinoc "cijelu BiH" sinoc razocaraliŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitam Zeljeznicaru na osvajanju kupa. Izgleda da je, unatoc Ibrakovicevom ''misljenju'', dovoljno da je iza Zelje samo Široki, a iza Celika ''cijela BiH''.Sala naravno, al cestitke, ocekivao sam i nadao se da osvajaju kup, jer potrebno je i nama bilo naravno, a i zasluzili su, nije Zeljeznicar klub koji ce za svoju godisnjicu kalkulirati i prepustati drugima trofej, tako da, iskrene cestitke!
CITIRAM:ZA ZELJO NAVIJA SIROKI,A ZA CELIK CIJELA BIH.
CELIK JE IGRAO ZA REPREZENTACIJU I SAVEZ,A ZELJO ZA TROFEJ,EBIGA TREBA DOBIT GLASOVE IH HERCEGOVINE.ALI KAKO?PA SIROKI IDE U EVROPU.
Trenutno korisnika/ca: Imamkarbarum i 51 gost.