badblueboylivno je napisao/la:Prijatelju, o kakvom cvanju ruža ti pričaš?
Koja je definicija toga da klubu ne cvatu ruže?
To što godinama nema navijača?
To što su ga i navjerniji pratitelji napustili?
To što je postao sinonim za sprdačinu?
To što je klub duboko ukopan u kriminal, i što je kao udruga građana kontroliran od strane nepismenog seljačine iz Hercegovine (koji uopće ne bi smio biti na čelu te udruge građana) - što i sam priznaješ i vidiš upisom o tome da Mamiću nije u interesu da mu stranac vodi klub, jer mu se ne bi mogao miješati u posao?
To što su valjda jedini sportski kolektiv na svijetu koji se s navijačima obračunava putem službene web stranice?
To što...
Ja sam mislio da izreka "Klubu ne cvatu ruže" znači da klubu ne ide neko vrijeme, da se bori za ostanak, da nije ispunio ciljeve u određenoj sezoni, kao recimo Wolfsburg, Aston Villa, Juventus ove sezone. Očito sam se grdno prevario.
Nemoj se sramotiti sa ovakvim upisima. Nemoj.
Dinamo je uvijek imao, ima i uvijek će imati navijače. To što instant navijači kao ti drže do kluba samo kad je sve odlično je druga priča.
Napustili su ga instant navijači, pravi vjerni navijači nisu niti će ikada. Bez obzira ko klub vodio i na koji način, jer svejedno je to naš Dinamo.
Postao je sinonim za sprdačinu samo zbog jednog čovjeka koji može koliko hoće, ali ne i dokle hoće tako da će jednom i on otići.
Mamić je tvoj susjed iz Tomislavgrada.
Čuj ja se sramotim. Eto ti pa prati svoj lokalni klub. Dinamo prepusti ljudima kojim je stalo do kluba pa vodio ga Mamić, Canjuga, Boban ili netko osmi. Dinamo je za pravog navijača svetinja i Dinamo ne predstavlja jedan čovjek nego povijest, tradicija, i sve ostalo zbog kojeg je Dinamo godinama ali i danas unatoč svemu nešto znači.
Jedini koji se prosipaš ovde si ti. Ako ti više odjednom nije stalo do Dinama (sumnjam da ikad i je) onda slobodno ne posjećuj ovaj topic, prepusti ga ljudima koji još uvijek simpatiziraju/navijaju/bodre Dinamo na bilo koji način.

Ionako su tvoji upisi dosta ograničeni, tako da nam nedostatak istih neće teško pasti.
...što je više lome to je volim jače...