AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Titova-Juga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 00:43

Saurman je napisao/la:Izviždati ikonu kluba kakav je Maldini je stvarno sramotno i to na oproštaju od kluba a šta je taj čovjek dao sve Milanu. :roll:

Stvarno ej kad se sjetim, jos ne mogu da vjerujem.
Ako Maldini nije DEFINICIJA PRIMJERA kako se treba odnositi prema klubu za koji igras, onda ja ne znam koji to igrac jeste. Pa covjek je zasluzio da mu spomenik dignu !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 26 maj 2011, 15:39

Milan oidustao od Fabregasa. Galliano izjavio da je preskup a najvjerovatnije poziciju Pirla ce naslijditi Hamsik
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 64,00.html
HZ87

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 15:41

revoX. je napisao/la:Milan oidustao od Fabregasa. Galliano izjavio da je preskup a najvjerovatnije poziciju Pirla ce naslijditi Hamsik

VELIKA STETA.
Hamsik se POSLUSAJTE me, nece snaci u Milanu, precijenjen koji nije za velikog kluba a slicnost u njemu imamo u Boatengu. Nama treba izraziti kreativac, upravo onakav kakav je Fabregas, i kakav je bio Pirlo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 maj 2011, 16:21

Titova-Juga je napisao/la:
revoX. je napisao/la:Milan oidustao od Fabregasa. Galliano izjavio da je preskup a najvjerovatnije poziciju Pirla ce naslijditi Hamsik

VELIKA STETA.
Hamsik se POSLUSAJTE me, nece snaci u Milanu, precijenjen koji nije za velikog kluba a slicnost u njemu imamo u Boatengu. Nama treba izraziti kreativac, upravo onakav kakav je Fabregas, i kakav je bio Pirlo.

Hamsik i Prilo nisu nikako slicni, Hamsik igra poziciju Falminija, a Prilo je zadnji vezni, najslicniji mi je De Rossi ili Fabregas...po meni bitnije je dovesti prednjeg veznog uz Hamsika za iducu godinu, da ovako izgleda..
---Ibra-----Pato
------------X----------
--Princ-----Hamisik--
----Van Bommel---

a tek onda iduce godine ganjati vrhunsku klasu zadnjeg veznog, jer po potrebi u Seri A Seedrof moze jako dobro odigrati ( necemo mu zamjeriti onaj kiks :D) protiv jacih ekipa tu je covjek s zadatkom Bommel..ja znam da ce sigurno zadnjih 48 sati prelaznog roka odluciti ko ce doci u Milano...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 16:30

To ti kazem, treba nam neko slican Pirlu ili barem da je upola kreativac kao Seedorf recimo.
Nadam se da cemo dovesti neku zvijezdu na tu poziciju jer tu najvise trenutno skripimo.
Dzaba nam extra kvalitetan napad kada nemamo nekog velikog igraca da im proslijedi lopte za mnogo golova.

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 maj 2011, 16:47

Titova-Juga je napisao/la:To ti kazem, treba nam neko slican Pirlu ili barem da je upola kreativac kao Seedorf recimo.
Nadam se da cemo dovesti neku zvijezdu na tu poziciju jer tu najvise trenutno skripimo.
Dzaba nam extra kvalitetan napad kada nemamo nekog velikog igraca da im proslijedi lopte za mnogo golova.
A i glupo mi kako neko moze nabijati toliku cijenu za momka koji ima 23 godine, nema niti jedna tekme u LP , najjaci timovi protiv koga je igro su Milan i Inter, malo to precjenjeno za mene recimo 30 000 000...bolje Modrica dovesti , samo ga gurnuti jos prema gole nego sto igra u Tottenhemu, lijevo Princ, desno Hamsik iza Bommel jaooo :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 maj 2011, 16:50

meskalin je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:To ti kazem, treba nam neko slican Pirlu ili barem da je upola kreativac kao Seedorf recimo.
A i glupo mi kako neko moze nabijati toliku cijenu za momka koji ima 23 godine, nema niti jedna tekme u LP , najjaci timovi protiv koga je igro su Milan i Inter, malo to precjenjeno za mene recimo 30 000 000...bolje Modrica dovesti , samo ga gurnuti jos prema gole nego sto igra u Tottenhemu, lijevo Princ, desno Hamsik iza Bommel jaooo :)

To ti je ta danasnja realnost. Nekad je 1 mil. bio pojam, danas svaki tikvan vrijedi toliko.
I ja mislim da bi se Modric extra uklopio, a takav nam tip igraca bas i treba.
Jbg, valja nam samo mastati, ali reko je Berlusconi da planira 70ak mil na pojacanja potrositi sad koliko je istina ostaje nam da vidimo.

Smrt nacionalizmu !!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 maj 2011, 17:01

Titova-Juga je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

To ti je ta danasnja realnost. Nekad je 1 mil. bio pojam, danas svaki tikvan vrijedi toliko.
I ja mislim da bi se Modric extra uklopio, a takav nam tip igraca bas i treba.
Jbg, valja nam samo mastati, ali reko je Berlusconi da planira 70ak mil na pojacanja potrositi sad koliko je istina ostaje nam da vidimo.
Modirc je dokazan igrao je i protiv velikih igraca, pa i u LP jako dobar je bio, danas sam citao neko je izajvio da bi jos bolji bio da igra blize golu.....Modric i Hmasik za 50 000 000 se mogu dovesti :D 30 Luka i 20 Hmasik i zdravooo :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 maj 2011, 17:31

Hamšikov agent : " Hamšik želi u Milan, Napoli čeka ponudu ! " 8-)

Hajde tata riješi ovo da nas ne srkletiš 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 maj 2011, 18:22

ma dobar je hamšik, volio bi ja da dođe, ali mora još barem jedan vezni sa malo više kreativnosti, al ne mora igrati zadnjeg veznog jer milan uopšte i ne traži zamjenu za pirla jer kod alegrija se svakako nije ni naigrao i nije bio u prvom planu, njemu treba razbijač na zadnjem, a iza dva napadača bi nam sjeo jedan ganso, pastore i sl.
a hamšik bi sa KPB mogao po strani u veznom redu igrati, a i treba igrača za rotaciju jer sezona je duga a milan ima dosta ozljeda svake sezone, ove je u italiji samo juve imao više ozljeda, to sam naletio negdje i pročitao
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 maj 2011, 18:49

hamšik bi u milanu sjeo ko kec na desetku! zaista je malo veznih igrača njegovih godina a da tako dobro igraju, zapravo ne pada mi nijedan drugi na pamet. momak je savršeni veznjak, ima sve, brzinu, snagu, fenomenalan šut sa obje noge, dobar u skok igri, odličan pas ima, puno trči veliki radijus kretanja itd itd. sve u svemu da sam galliani slovak bi bio no1 prioritet. to što nema više veznjaka kreativaca pa to stoji ali allegri je dokazao da i sa seedorfom može dominirati u italiji dok će za europu trebati nešto više vidjet ćemo. kako god flamini boateng i hamšik a pozadi mvb jedu sve i jednu veznu liniju za doručak! kakav bi to transfer bio...
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 maj 2011, 18:55

robovi88 je napisao/la:Zamislite ovo :oops:

----------------------Abbiati------------------------
-----Abate-----Mexes-----T.Silva-----Taiwo-----
-------Prince-----Van Bommel-----Hamsik-------
-----------------------Pastore------------------------
-----------------Pato---------Ibra---------------
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 26 maj 2011, 19:42

robovi88 je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Zamislite ovo :oops:

----------------------Abbiati------------------------
-----Abate-----Mexes-----T.Silva-----Taiwo-----
-------Prince-----Van Bommel-----Hamsik-------
-----------------------Pastore------------------------
-----------------Pato---------Ibra---------------
To ne smijem ni zamisliti,odma bih isprintao ispisnice iz serie a ostalim klubovima :D

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 maj 2011, 20:03

ovaj mi se vezni red sviđa, trkački bi bili prejaki sa hamšikom i boatengom, plus je tu i flamini, a na zadnjem mvb/ambro/gatuzo, a kreativac pastore-prejako, ali doduše i poprilično nerealno.
a meni bi nesta uvijek igrao prije mexesa, taman da ima 50 godina

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 maj 2011, 20:06

puno se spominje asamoah. i guidolin trener udina izjavio da će neki igrači napustiti sigurno udinese. dosta medija u italiji prenosi informaciju da ce asamoah put milana a u udine strasser, vjerovatno pola ugovora ekipi s friula. to bi moglo značiti da će gattuso put rusije.

sljedeća vijest u vezi hamsika, kazu da je rekao svome agentu zelju za pregovorima s milanom ali to je sve zasad u domeni rekla kazala. jedan novinar skya tzv. ekspert za transfere rekao je da ce hamsik u milan radi raiole, ibra napušta milan 2012. a baloteli ima predugovor s milanom još od januara :D
bit će to dugo ljeto 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 maj 2011, 21:28

Hamsika ce pustiti De Laurentiis samo ako se nadju zamene. Hamsik mora da zatrazi transfer, kao sto je to uradio i Quagliarella. Ne racunajte na transfer manji od 25mE.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 maj 2011, 21:31

MaGiCa je napisao/la:Hamsika ce pustiti De Laurentiis samo ako se nadju zamene. Hamsik mora da zatrazi transfer, kao sto je to uradio i Quagliarella. Ne racunajte na transfer manji od 25mE.
25m uopće nije puno za takvog igrača, ipak je on klasa. šta ti misliš, jbg ti pratiš napoli imali šanse da ga puste, eventualno neki trejd npr. flamini ili sl.+keš?

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 maj 2011, 21:35

baresi#6 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:Hamsika ce pustiti De Laurentiis samo ako se nadju zamene. Hamsik mora da zatrazi transfer, kao sto je to uradio i Quagliarella. Ne racunajte na transfer manji od 25mE.
25m uopće nije puno za takvog igrača, ipak je on klasa. šta ti misliš, jbg ti pratiš napoli imali šanse da ga puste, eventualno neki trejd npr. flamini ili sl.+keš?
Nema pojma da se tako sto desi. Za ozbiljne pare + njegova zelja da ide - onda ce ga verovatno pustiti.
Ali ce prvo da se kupi/obezbedi zamena, pa ce se prodati igrac. Tako to radi ADL i niko ga nije izlevatio, pa sve i da se taj neko preziva Galliani. ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 maj 2011, 00:11

navodno je sedorf pristao na 2 miliona manju platu ove godine, nesta na 1,5 M, inzagi 1,2 M, ambro 1 M, još kad se zna da više nema ogromne pirlove plate, pa jankulovskog, legra i pape više nema, tako da je tu već poprilična ušteda, ugovor je doduše povećan silvi za 2 miliona, ali on je zaslužio sve i cent.
još je najavljeno smanjenje rostera, možda prihvate ponudu rusa za gatuza od 10 M, tako da će se vjerovatno tu skupiti para za jednog dobrog igrača plus poklon od silvija koji je obećao i eto opet vrhunskog mercata, 8-)

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 27 maj 2011, 10:24

Nama treba novi mladih igraca, svi su vec ostarili neznam sta berluskoni konta :S

ima para ko blata moze dovest 5 igraca odjednom ha ja
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []