Hoće, ne brini.don_burza je napisao/la:hocel biti gdje prenos one merhamet tekme na kakvom spanskom kanalu?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Kako prodje Celik danasanonymousHD je napisao/la:Hoće, ne brini.don_burza je napisao/la:hocel biti gdje prenos one merhamet tekme na kakvom spanskom kanalu?
- Los_Blanos2
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Hoće, ne brini.don_burza je napisao/la:hocel biti gdje prenos one merhamet tekme na kakvom spanskom kanalu?
Kod: Označi sve
Celik cabron saluda campeon El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma Bože sačuvaj, ured sam počeo plakati. Gore nego kad je Real isp'o iz LP.Madridism je napisao/la: Kako prodje Celik danas
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Bane Madridista
- Kontakt:

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Nemam onaj facepalm, ali imam ovaj smajliek0 je napisao/la:Nije rijec od Butragenju, ne znam kako se zove lik, Martinez ili slicno.Madridism je napisao/la:
Pretpostavljam da je rijec o predstavniku klubva, Emiliu Butraguenu, ali se nije pisalo o njegovom i Pardezinom odlasku, jer nijedan od njih se nije qrcio i mijesao se u posao trenera.
Zbog cega ti zelis vise da je otisao Mourinho a ne Valdano?
Zasto ? Zato sto je Mourinho za mene obican placenik, a valdano je dosta iznad. Citam komentare na Marci i ne mogu da vjerujem koliko mrznje prema Valdanu... i opet ako neko moze da mi objasni zasto ?
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Aminek0 je napisao/la:Zidane novi sportski direktor.
- Nail for Real
- Kontakt:
Pa nisu valjda i Pardezu otpustili, jer je on sadasnji sportski direktor? Valdano je bio generalni
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sportski direktor je Pardeza, Valdano je izvrsni ili generalni direktor, sto bi Hrvati rekli izvrsni dopredsjednik, kao u slucaju Mamica 
Pardeza nije optusten i rijec je samo o Valdanu.
Ta vijest za Zidanea nije nigdje potvrdjena, iako je izvjesno da ce to najvjerovatnije biti on. Ja smatram da je to greska jer on nema iskustva, a ako i zasjedne, onda ce mi tu nesto smrditi s obzirom da je u klub doveden s naglaskom da je tu da "nauci", pa mozda je odlazak Valdana planairan mjesecima ranije?
Ipak, sjetimo se, Butragueno i Valdano su se protivili Perezu, pa ko zna da li je ovo mucka i koristenje losih odnosa izmedju Moua i Valdana, sto je Perez iskoristio na najbolji moguci nacin.
Treba se pozabaviti tom temom i malo se igrati istrazivackog novinarstva, iako se ne moze previse saznati jer nismo Spanjolci, neke cinjenice se mogu spojiti!
Pardeza nije optusten i rijec je samo o Valdanu.
Ta vijest za Zidanea nije nigdje potvrdjena, iako je izvjesno da ce to najvjerovatnije biti on. Ja smatram da je to greska jer on nema iskustva, a ako i zasjedne, onda ce mi tu nesto smrditi s obzirom da je u klub doveden s naglaskom da je tu da "nauci", pa mozda je odlazak Valdana planairan mjesecima ranije?
Ipak, sjetimo se, Butragueno i Valdano su se protivili Perezu, pa ko zna da li je ovo mucka i koristenje losih odnosa izmedju Moua i Valdana, sto je Perez iskoristio na najbolji moguci nacin.
Treba se pozabaviti tom temom i malo se igrati istrazivackog novinarstva, iako se ne moze previse saznati jer nismo Spanjolci, neke cinjenice se mogu spojiti!
Evo sta kazu strucnjaci o tome koji tim je najbolji ikad 
http://www.bbc.co.uk/blogs/jonathanstev ... f_all.html
http://www.bbc.co.uk/blogs/jonathanstev ... f_all.html
UEFA: Najbolji tim ove sezone
Van der Sar; Srna, Piqué, Vidic, Marcelo; Özil, Iniesta, Giggs, Bale; Messi, Raúl
Xavi i Ronaldo sasvim zasluzeno OUT
Van der Sar; Srna, Piqué, Vidic, Marcelo; Özil, Iniesta, Giggs, Bale; Messi, Raúl
- Nail for Real
- Kontakt:
1,2,3, 4. Dosta
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
The club's president, Luis Filipe Vieira, told Portuguese media: "Coentrao can only leave if a club pays €30m, which is his value in the market."
pa nije on dobar
pa nije on dobar
HZ87
Tako ti je to. Coentrao ne vrijedi ni 10 miliona eura, ne vrijedi ni Kaka 70 miliona eura, ali je problem sto je Real sam sebi to uradio kad je davao 70-ak miliona eura za Zidanea. Danas je sve u novcu.
Platimo jednog Benzemu 35 miliona, a prije 10 godina bi Benzema maksimalno bio placen 10-15 miliona
Platimo jednog Benzemu 35 miliona, a prije 10 godina bi Benzema maksimalno bio placen 10-15 miliona
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Madridism je napisao/la:UEFA: Najbolji tim ove sezone
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Tu je mogao i Nani, al' et...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Madridism je napisao/la:UEFA: Najbolji tim ove sezone
Xavi i Ronaldo sasvim zasluzeno OUT![]()
![]()
Nmg da vjerujem da se na ovoj listi naso bale.Xavi bi trebo biti ovde,ali hajde nea veze,Gdje je ronaldo koji je bio najvaznije karika real ?Ima srna nea alves ili ramos
![]()
Čelik Zenica 1945
Sta je tu smijesno? Pa Srna je odigrao u Ligi prvaka bolje i od Ramosa i od Alvesa, nema veze sto su oni obojica bolji igraci od njega. I Xavi je doktor za Balea, ali je Bale vrhunski odigrao svaku utakmicu, ovo je pokazatelj da UEFA nije bas podobnik, kao i nogometni ljubitelji, Xavijeve i Barcine igre.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Madridism je napisao/la:UEFA: Najbolji tim ove sezone
Xavi i Ronaldo sasvim zasluzeno OUT![]()
![]()
Nmg da vjerujem da se na ovoj listi naso bale.Xavi bi trebo biti ovde,ali hajde nea veze,Gdje je ronaldo koji je bio najvaznije karika real ?Ima srna nea alves ili ramos
![]()
Uostalom ne gleda se samo ucinak igraca nego i ono sto je uradio za tim, tako da Ronaldo nije nista vise uradio za Real od Raula koji je puno dao za Schalke.
Po meni je ovo najbolji moguci sastav, s tim da je Carvalho, mozda sam pristran a vjerovatno jesam kao i ti u slucaju Xavija, po meni zasluzio da bude u prvih 11, ali su isto vrhunski odigrali i Vidic i Pique, a VDS je konstantno najbolji golman LP ove sezone.
Marcelo, Ozil - dva jedina Realovca u XI idealnih prema UEFA-i. Dobro, i proslih sezona je bilo tako, samo sto smo sad dosli do polufinala, a to govori dokle smo dosli protiv ovakve konkurencije. Napredak je velik!
Brnjo nije ti ovo tema o Uefi,Bale-u i Xaviju..
Kad je ono humanitarno vnoGo
Kad je ono humanitarno vnoGo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.