I da ba,u drugom pretkolu nabijamo nekoga nebitno,u trecem kacimo Zelju(nek prodju i oni) i idemo opet u cetvrto
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da hoce sad od Slobode maznuti Mujkica i Gavarica...taman po mjeri
ima tamo sirok spisak igraca,vidjeh danas 10 imena slobodno,al meni ova dva upadose u oci ko najzanimljiviji ,nebi nista lose bilo kaparisat ih 
I da ba,u drugom pretkolu nabijamo nekoga nebitno,u trecem kacimo Zelju(nek prodju i oni) i idemo opet u cetvrto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
Ima par zajebanih ekipa u 2.kolu,ne treba to olako shvatati....
Valjda necemo biti toliki peh pa da bas potrefimo te ekipe u zdrijebu...Dajte nam ovaj Juvenes, slicno kao Juventus, a jos su iz SM
to bi idealno bilo...
U medjuvremenu, pobijediti Veleza i cekati kiks Zelje u Prijedoru, mada nisam nesto optimista
mislim da ce uzeti gore, a lijepo bi bilo zavrsiti 2. na tabeli.
Valjda necemo biti toliki peh pa da bas potrefimo te ekipe u zdrijebu...Dajte nam ovaj Juvenes, slicno kao Juventus, a jos su iz SM
U medjuvremenu, pobijediti Veleza i cekati kiks Zelje u Prijedoru, mada nisam nesto optimista
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ima par zeznutih u drugom pretkolu mada smatram da bi trebali proći bez obzira sa kim da igramo. e onda malo sreče u trecem pretkolu i to je to.
Kad je već ovakva situacija, ako Željo uzme 2. poziciju, koja ekipa zajedno sa Željom ide u 2. pretkolo?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
samosarajvo
- Kontakt:
mi idemo u drugo pretkolo neovisno o pozicije...to je zbog kupa..da je celik uzeo kup mi bi bili u prvom pretkolubabilonTM je napisao/la:Kad je već ovakva situacija, ako Željo uzme 2. poziciju, koja ekipa zajedno sa Željom ide u 2. pretkolo?
Hvala, znači imamo istu startnu poziciju!samosarajvo je napisao/la:mi idemo u drugo pretkolo neovisno o pozicije...to je zbog kupa..da je celik uzeo kup mi bi bili u prvom pretkolubabilonTM je napisao/la:Kad je već ovakva situacija, ako Željo uzme 2. poziciju, koja ekipa zajedno sa Željom ide u 2. pretkolo?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- sarajlija89
- Kontakt:
Imamo, ali Sarajevo je nosioc, a Zeljo nije 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Mislim da ce nasa uprava sasvim ozbiljno shvatiti ligu evrope ove god. Pogotovo sto u upravi imamo "menadjera" a usput je pun ko tanker !!
3-4 pojacanja uz zahvalu 2-3 dosadasnjih igraca i mislim da uz sretano izvlacenje mozemo napraviti dobar rezultat.
3-4 pojacanja uz zahvalu 2-3 dosadasnjih igraca i mislim da uz sretano izvlacenje mozemo napraviti dobar rezultat.
Samo što MV nije svatio da treba otići nego haman će nam za*ebati i sljedeću sezonu 
U novi boj ...
VAREŠANOVIĆ: OVO JE BILA USPJEŠNA SEZONA
Fuj jade jedan jadni, odlazi vise spodobo šugava
Dok se ti zadovoljavas 2 i 3 mjestima drugi grabe pehare

UPS je napisao/la:VAREŠANOVIĆ: OVO JE BILA USPJEŠNA SEZONA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemoj tako zalizani je dobar,eno i prljaca se fura na njega ko da ih je ista krava lizala
mene je Husref nervirao ali je on za mvFerguson
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ma on je za njega ALLAHgavran je napisao/la:UPS je napisao/la:VAREŠANOVIĆ: OVO JE BILA USPJEŠNA SEZONA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemoj tako zalizani je dobar,eno i prljaca se fura na njega ko da ih je ista krava lizala![]()
mene je Husref nervirao ali je on za mvFerguson
---Skinhedi oko mene skankuju...
**** ti uspješna sezona familiju zalizanu
-
burek pita
- Kontakt:
e moj mirza, bolje da sutis! po tebi jos bi trebali proslaviti sto opet nismo nista osvojili
-
samosarajvo
- Kontakt:
klasicno trolovanje za koje se treba dobiti ban ali nema veze ....Just do it.TM je napisao/la:pa usli ste u cvajtu, sta hocete vise..........burek pita je napisao/la:e moj mirza, bolje da sutis! po tebi jos bi trebali proslaviti sto opet nismo nista osvojili
MIRZA , NIJE USPJEH EUROPA !!! JEDINA USPJESNA SEZONA ZA FKS JE ONA KAD SE OSVOJI NEKI TROFEJ(titula ili kup - svejedno)
Moramo mu dati do znanja!!!
Jovic produzio sa Zvijezdom..ostaju nam Jagodic i Husref...nadam se da ce jedan od njih ali moze i neko treci(Zeka,Dzeno itd) samo da nije M.V.
Svi na Kosevo sutra
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jagodic vas nece voditi 100%, pa zbog U21 napustio je Smorac...samosarajvo je napisao/la: Jovic produzio sa Zvijezdom..ostaju nam Jagodic i Husref...nadam se da ce jedan od njih ali moze i neko treci(Zeka,Dzeno itd) samo da nije M.V.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jagodic je rekao da bi rado ostao u Borcu ali uprava Borca to nije htjela..Takodjer su mu ljudi iz nfsbih preporucili da obavezno uz U21 vodi i neki premijerligaski klub da bi bolje upoznao igrace..znaci to mu se preporucuju ljudi iz NFSBIH a i on je rekao da ce vjerovatno voditi neki drugi klub iz PLFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jagodic vas nece voditi 100%, pa zbog U21 napustio je Smorac...samosarajvo je napisao/la: Jovic produzio sa Zvijezdom..ostaju nam Jagodic i Husref...nadam se da ce jedan od njih ali moze i neko treci(Zeka,Dzeno itd) samo da nije M.V.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
vidis, pogresne sam imao onda informacije... Uglavnom, ako vam mv ostane za el tesko mozete proci vise od 2-3. predkola...lpsamosarajvo je napisao/la:Jagodic je rekao da bi rado ostao u Borcu ali uprava Borca to nije htjela..Takodjer su mu ljudi iz nfsbih preporucili da obavezno uz U21 vodi i neki premijerligaski klub da bi bolje upoznao igrace..znaci to mu se preporucuju ljudi iz NFSBIH a i on je rekao da ce vjerovatno voditi neki drugi klub iz PLFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jagodic vas nece voditi 100%, pa zbog U21 napustio je Smorac...samosarajvo je napisao/la: Jovic produzio sa Zvijezdom..ostaju nam Jagodic i Husref...nadam se da ce jedan od njih ali moze i neko treci(Zeka,Dzeno itd) samo da nije M.V.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
samosarajvo
- Kontakt:
u drugo ulazimo direktno..tu smo nosioci i bolji smo od 90% timova....sa jednim ili dva smo ravnopravni a moze se za jedan klub (RAD BG) reci da je bolji od nas...znaci imamo dobre sanse da prodjemo
U trecem pretkolu,od 31 kluba, smo bolji od mozda 10 ak, sa jedno desetak bi bili ravnopravni i odlucivala bi sreca ili raspoloozenje nekog pojedinca.. 5-6 klubova je jace od nas sigurno za 2-3 razlike a onih 5-6 najjacih bi nas razvalili 5-6 razlike..mislim na Romu,Atletico,Stoke,Mainz pa i Zvezdu donekle...
znaci sanse da prodjemo u play off su nam mozda 40-50% a sanse u trece pretkolo 80%
ako doguramo u play off sanse za grupu su 1% ali cuda se desavaju
naravn osve zavisi od pojacanja,trenera itd
U trecem pretkolu,od 31 kluba, smo bolji od mozda 10 ak, sa jedno desetak bi bili ravnopravni i odlucivala bi sreca ili raspoloozenje nekog pojedinca.. 5-6 klubova je jace od nas sigurno za 2-3 razlike a onih 5-6 najjacih bi nas razvalili 5-6 razlike..mislim na Romu,Atletico,Stoke,Mainz pa i Zvezdu donekle...
znaci sanse da prodjemo u play off su nam mozda 40-50% a sanse u trece pretkolo 80%
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Rad Bg bolji od nassamosarajvo je napisao/la:u drugo ulazimo direktno..tu smo nosioci i bolji smo od 90% timova....sa jednim ili dva smo ravnopravni a moze se za jedan klub (RAD BG) reci da je bolji od nas...znaci imamo dobre sanse da prodjemo
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, HeavyBassBlues, Jet2Holiday, Serha i 42 gosta.