Igrali jednom međusobno i pobijedio MayerBosnier je napisao/la:Sta znaci ovo
Marcos Baghdatis Leonardo Mayer H2H 0-1
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ok , hvalaTed Mosby je napisao/la:Igrali jednom međusobno i pobijedio MayerBosnier je napisao/la:Sta znaci ovo
Marcos Baghdatis Leonardo Mayer H2H 0-1
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kanepi - Watson 1 1.25
Hrvatska - Belgija 2 2.75
Cork City - Mervue 1 1.35
4.64 na 5 km 23.30 km
4.64 na 5 km 23.30 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sto na Belgiju majstore, jel value bet po tebi? Ja kontam na golove..harry_90 je napisao/la:Kanepi - Watson 1 1.25
4.64 na 5 km 23.30 km
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
na bet365 sa 3.10 na 2.50Juventino je napisao/la:Sto na Belgiju majstore, jel value bet po tebi? Ja kontam na golove..harry_90 je napisao/la:Kanepi - Watson 1 1.25
4.64 na 5 km 23.30 km
bwin 3.45 na 2.75
Veliki pad kvote na Belgiju,nadam se da ce uzeti,kao jucer Sloboda PS protiv Indjije gdje je bio pad kvote..
- fanatic1991
- Kontakt:
za danas......
Bohemians - UCD Dublin 1 1.55
Hafnarfjordur - Fylkir 1 1.45
Vasteras - Brommapojkarna 2 1.85
Gazientep BLD - Linytspor 1 1.70
Petkovic - Hradecka 1 1.30
Simon G. - Chardy J. 1 1.30
U19/Belgija - Hrvatska 2 2.00
U16/Srbija - Azerbejdzan 1 1.50
kvota 35.84 uplata 4KM EV isplata 143.36
Sretno....
Bohemians - UCD Dublin 1 1.55
Hafnarfjordur - Fylkir 1 1.45
Vasteras - Brommapojkarna 2 1.85
Gazientep BLD - Linytspor 1 1.70
Petkovic - Hradecka 1 1.30
Simon G. - Chardy J. 1 1.30
U19/Belgija - Hrvatska 2 2.00
U16/Srbija - Azerbejdzan 1 1.50
kvota 35.84 uplata 4KM EV isplata 143.36
Sretno....
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
sad odem dignut 53 marke i odigrat tiket na 13 maruna,i dam joj list uplati i onda tiket pa da odbije i zena mi ladno da 50 maraka.
isti cas nisam skontao inace bi vratio ali nije mi se dalo vracati kasnije ko je J**+ 
Molim pomoc.sada sam bio u remi kladi i gledam parove bejzbola i vidim ima da se igra PX.jel to prvi ining x mora bit?
FORZA JUVE !!!
Da-HAR3- je napisao/la:Molim pomoc.sada sam bio u remi kladi i gledam parove bejzbola i vidim ima da se igra PX.jel to prvi ining x mora bit?
E je.bo me otac ako vise ikad odigram na favorita u ovom tenisu pa ne mozes pogoditi da si vidovit.
Nekakva ubleha tuce sarapovu nikad cuo za nju nisam . Prije ce proci kvota 9 neko 1.10
treba sutra sve velike kvote siglirati i uzeti pare od 6 velikih kvota bar ce 3 proci
Nekakva ubleha tuce sarapovu nikad cuo za nju nisam . Prije ce proci kvota 9 neko 1.10
treba sutra sve velike kvote siglirati i uzeti pare od 6 velikih kvota bar ce 3 proci
Dodje kec na Belgiju u posljednjim minutama utakmice
Brv Harry 
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Nadam se da ce Cork proci,da nece zenuti ..harry_90 je napisao/la:Kanepi - Watson 1 1.25
4.64 na 5 km 23.30 km
HvalaJuventino je napisao/la:Dodje kec na Belgiju u posljednjim minutama utakmiceBrv Harry
Novi tiket
Toulouse - Dunkerque 1 2.70
Italija - Poljska 1 1.65
Dundalk - Derry 0-2 gola
7.13 na 5 km 35.65 km
legenda reala je napisao/la:Joj kakv sam par našo sutra ,rodio se za Jarugu![]()
Ji Zheng -P.Kvitova
9.20 1.06
Kakvo podcjenjivanje Kineskinje ,imam osjećaj da će je pobjediti
jesi je i našao
FORZA MARŠAL !!!
Baraž za Europsku ligu Holandija:
Ado den Hag : Groningen 1
Večeras je Ado den Hag dobio veliko pojačanje u vidu novog igrača Milorada Komadića. Prema dosadašnjim statistikama Komadić je igrač koji ima najbolju tehniku skrivanja, tako da ga štoperi vrlo teško mogu uhvatiti. Zovu ga novi Pipo Inzaghi, jer rijetko se kad vidi i skoro nikad nije u ofsajdu. Još uvijek je upitna njegova efikasnost, jer nije poznato da li više šteti svom timu ili protivničkom. Iako debituje tek u 68. godini, predviđa mu se karijera od najmanje dvije godine u Ado den Hagu, a u zavisnosti njegovog učinka, predviđa mu se nastavak karijere u Švedskoj ili Srbiji.
Ado den Hag : Groningen 1
Večeras je Ado den Hag dobio veliko pojačanje u vidu novog igrača Milorada Komadića. Prema dosadašnjim statistikama Komadić je igrač koji ima najbolju tehniku skrivanja, tako da ga štoperi vrlo teško mogu uhvatiti. Zovu ga novi Pipo Inzaghi, jer rijetko se kad vidi i skoro nikad nije u ofsajdu. Još uvijek je upitna njegova efikasnost, jer nije poznato da li više šteti svom timu ili protivničkom. Iako debituje tek u 68. godini, predviđa mu se karijera od najmanje dvije godine u Ado den Hagu, a u zavisnosti njegovog učinka, predviđa mu se nastavak karijere u Švedskoj ili Srbiji.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Joj Davidenko levat jedan...

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Davidenko i Tsonga nikad na moj tiket,uvijek me sjebu,a sto je nazjalosnije uvijek mi na listicu neko od njih dvojice posljednji igra 
A C A B !
Dobitan !!harry_90 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Kanepi - Watson 1 1.25
Cork City - Mervue 1 1.35 77 minut 3:0
4.64 na 5 km 23.30 km
Jos jedan tiket ostaje za pare
- legenda reala
- Kontakt:
e jesam vala ,a konto sam da je može pobjediti Zheng al nije imala ni priliku za pobjedu ,pomela je Kvitovahodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Joj kakv sam par našo sutra ,rodio se za Jarugu![]()
Ji Zheng -P.Kvitova
9.20 1.06
jesi je i našao![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemas ti pojmalegenda reala je napisao/la:e jesam vala ,a konto sam da je može pobjediti Zheng al nije imala ni priliku za pobjedu ,pomela je Kvitovahodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Joj kakv sam par našo sutra ,rodio se za Jarugu![]()
Ji Zheng -P.Kvitova
9.20 1.06
jesi je i našao![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.