Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
tishina ne diprNimla_RZ je napisao/la:revox druže sve postavljeno već...
HZ87
Kao prvo nadam se da su ovi iz Reala otisli sa nase teme i ne zelim vise da se upustam u rasprave sa njima.Kao drugo tek sam sad vidio nove gostujuce dresove i to po meni nije nikako iznenadjenje ta crveno crna kombinacija jer je to nasa tradicionalna boja koju smo koristili jos za vrijeme legendarnog Neil Younga.Barem ce sad navijaci Slobode i Celika vise navijati za City
.Sada se okrecemo transferima.Ovog ljeta necemo biti tako aktivni kako neki misle 3 ili 4 igraca maximalno barem ako je vjerovati rijecima uprave kluba.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Gloryhunteri jedni, gdje ste bili prije nekih 6-7 godina? 
Every day I'm shovelin.
gdje si ti sad???WHUFC je napisao/la:Gloryhunteri jedni, gdje ste bili prije nekih 6-7 godina?
HZ87
Trenutno sam u kući da se razumijemo...revoX. je napisao/la:gdje si ti sad???WHUFC je napisao/la:Gloryhunteri jedni, gdje ste bili prije nekih 6-7 godina?
Je li zbog Džeke?
Every day I'm shovelin.
hahha i prije DzekeWHUFC je napisao/la:Trenutno sam u kući da se razumijemo...revoX. je napisao/la:gdje si ti sad???WHUFC je napisao/la:Gloryhunteri jedni, gdje ste bili prije nekih 6-7 godina?![]()
Je li zbog Džeke?
HZ87
Pa taman tad'.revoX. je napisao/la:ma jok kume Era Sheika MansuraWHUFC je napisao/la:Era Robinha u Cityu?
Every day I'm shovelin.
a ti od kad si pregledao film Green street holigansWHUFC je napisao/la:Pa taman tad'.revoX. je napisao/la:ma jok kume Era Sheika MansuraWHUFC je napisao/la:Era Robinha u Cityu?
HZ87
WHUFC je napisao/la:Pa bolje i to, nego da je novac u pitanju!!
HZ87
pa nije baš da se samo on pitaNimla_RZ je napisao/la:
Ujfaluši: Kun je odlučio, želi igrati za Real Madrid.
Evo sad cu da placem.Nimla_RZ je napisao/la:
Ujfaluši: Kun je odlučio, želi igrati za Real Madrid.
I to što kažeš... Teško da će ga pustit gradskom rivalu, al' novac može sve, nažalost...
@tevezito Ja bi baš volio da on dođe ako već Tevez ide...
Čelik Zenica 1945
Pa ne znam jarane ja bi bio najsretniji da Tevez ostane.A taj Aguero ce bit skup a de sad znaj kako ce se uklopiti kad dodje u PL.Dati tolike pare a rizicno.Ja ne znam ko ima od dostupnih napadaca koji bi nadomjestio ako Tevez ode ne vidim ga trenutno.Ima ono masa ali svi pod ugovorom te skupi do neba.Ali stoji da nam treba jedan nizi igrac ako vec imamo Dzeko koji bi trebao da dominira u skoku.Svaki sam dan na stranici Manchester Cityja i za sada nista konkretno ali ima jos do prelaznog roka.Nimla_RZ je napisao/la:I to što kažeš... Teško da će ga pustit gradskom rivalu, al' novac može sve, nažalost...
Pa da, to je to. Dobar je Kun, mislim da bi se dobro uklopio. Sve ima čovjek. K'o što ti kažeš, jedan maleni napadač, il' Tevez il' Aguero.
Čelik Zenica 1945
Juventus pregovara sa Sitijem o pozajmici Edina Džeku.
Edin Džeko se nije uklopio u tim Manchester Citya što ovog ljeta želi da iskoristi Juventus, koji pokušava da nagovori "građane" da puste napadača na pozajmicu.
Juventus je spreman da pokrije cijelu godišnju platu, a želi jednogodišnju pozajmicu i opciju otkupa skupocjenog ugovora po njenom završetku.
Nemoj Džeko molim te!
Edin Džeko se nije uklopio u tim Manchester Citya što ovog ljeta želi da iskoristi Juventus, koji pokušava da nagovori "građane" da puste napadača na pozajmicu.
Juventus je spreman da pokrije cijelu godišnju platu, a želi jednogodišnju pozajmicu i opciju otkupa skupocjenog ugovora po njenom završetku.
Nemoj Džeko molim te!
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.