good luck

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Eh vidis po meni je tu problem. Nismo mi tim koji treba nekome pruzati priliku da "pece" svoj trenerski zanat. Nama je trebao neko iskusniji koji ce znati kako treba sa zvijezdama i koji je prosao kroz mnoge faze u NBA-u-Balon je napisao/la:samo opusteno, treba covjeku dati sansu
Lakers all the way baby
Donnie Darko je napisao/la:[youtube][/youtube]
good luck
majestic24 je napisao/la:Meni je ovo bolji izbor nego Adelman. Kakve su mi preporuke za trenera koji je 22 godine trener i nije osvojio nista. Takodjer,nemoze se reci da nije imao ekipu za najvece domete. S druge strane Brown je mlad trener. 8 godina bio asistent a 5 glavni trener. Ako nista drugo,znam da cemo igrati ofanzivno. Ako je mogao obuzdati LeBron Jamesa znaci da ima koliki-toliki autoritet bez obzira kolika je zvijezda u pitanju.
ako kobea bude obuzdao kao sto je jamesa, lakersima se crno pisemajestic24 je napisao/la:Meni je ovo bolji izbor nego Adelman. Kakve su mi preporuke za trenera koji je 22 godine trener i nije osvojio nista. Takodjer,nemoze se reci da nije imao ekipu za najvece domete. S druge strane Brown je mlad trener. 8 godina bio asistent a 5 glavni trener. Ako nista drugo,znam da cemo igrati ofanzivno. Ako je mogao obuzdati LeBron Jamesa znaci da ima koliki-toliki autoritet bez obzira kolika je zvijezda u pitanju.
Donnie Darko je napisao/la:
ako kobea bude obuzdao kao sto je jamesa, lakersima se crno pise
Ma tu sam ja, sve procitam, ali nekih obaveza imam, pa rijetko sta napisem. Nije bilo izbora ove godine stvarno, a ja sam za to da se prestane igrati triangle offense. Ne znam zasto, ali mislim da je ekipa zeljna promjene, cak i ako ostanu ovi igraci, mislim da ce se bolje igrati. Nisam bio pobornik opcije da Brian naslijedi Jacksona (iako je zasluzio, ja kada sam gledao pricu o njemu, rasplakao sam se), jer bi to bila onda cista kopija igre kakvu smo do sada igrali.@ neno#4
ti si se ustio od kako smo se orpstili od ove sezone nikako te nema.Sta ti mislis sto se izbora tice.
nervira se zbog dallasa u posljednje vrijeme, pa nema vremena da posjecuje ovu temuamerosm je napisao/la:
@ neno#4
ti si se ustio od kako smo se orpstili od ove sezone nikako te nema.Sta ti mislis sto se izbora tice.
Navijam da Dirk uzme vise titulu. Nisam ja imao dzaba njegov dres koji sam poklonio nedavnoThe Game je napisao/la:nervira se zbog dallasa u posljednje vrijeme, pa nema vremena da posjecuje ovu temuamerosm je napisao/la:
@ neno#4
nije imao 2007/08.Balon je napisao/la:- Brown je bio pomocnik Popovichu a svi znamo sta je Popovich postigao u svojoj karijeri
- 70% pobjeda sa Clevelandom.
- jednom stigao do finala i dva put do finala konferencije
- u svakoj sezoni imao vise od 50 pobjeda
Adelman
- Bez titule
Sloan
- bez titule
Shaw
- realno nije jos vrijeme za njega da sjedne na klupu najboljeg kluba
Brown je vodio mega zvijezdu a ostatak tima Clevelanda je bio manje vise prosjecan i od njih je napravio contendera.
jeste ako racunas sa PODonnie Darko je napisao/la:nije imao 2007/08.Balon je napisao/la:- Brown je bio pomocnik Popovichu a svi znamo sta je Popovich postigao u svojoj karijeri
- 70% pobjeda sa Clevelandom.
- jednom stigao do finala i dva put do finala konferencije
- u svakoj sezoni imao vise od 50 pobjeda
Adelman
- Bez titule
Sloan
- bez titule
Shaw
- realno nije jos vrijeme za njega da sjedne na klupu najboljeg kluba
Brown je vodio mega zvijezdu a ostatak tima Clevelanda je bio manje vise prosjecan i od njih je napravio contendera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.