Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
Drakul, nekadašnji mladi reprezentativac BiH, koji je prve fudbalske korake napravio u Mladosti iz Gacka, a potom nosio i dres mostarskog Veleža, prema našim izvorima sa Grbavice, potpisao je ugovor na dvije godine.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
svoj ti pos'o !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pise ti ispod dole, u komentarima na ytdamirfile je napisao/la:Ozbiljno...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:prebili su lika bezvezeBaby je napisao/la:SNIMAK KOJI SVE DOKAZUJE![]()
[youtube][/youtube]
a i trebu traze.. I ja bi volio da nadjem trebu da je castim
Za zivot cijeli!
-
TM87visnjik
- Kontakt:
kume ja bih liverpoolaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Hocemo Fulham da ih razmontiramo u EL
pise ti ispod dole, u komentarima na yt[/quote]
Nisam odma citao komentare,hvala .
Nisam odma citao komentare,hvala .
- eliminator
- Kontakt:
fulham ucestvuje u drugom pretkolu tako da su nam i oni moguci protivnik
Ne pisem da bi se sa tobom prepucavao ali treba da znas da je ta Narodna republika BIH temelj ove danasnje drzave i prema tome nemoj je omalovazavti.Ispadali jesmo i ne zalimo zbog toga jer smo posteno igrali i nismo trazili da nas iz Beograda spasavaju kao neke,titule i trofeje smo isto tako uzimali posteno i kvalitetom kao sto mislim da ste i vi svoje,u Evropi smo postigli najbolje uspjehe od BH-a klubova isto tako kvalitetom koji smo imali u to vrijeme.To sto nemozez da podneses uspjehe FK Zeljeznicara nije razlog da ih omalovazavas,meni licno nijedan uspjeh Sarajeva ne smeta,cak sta vise svaki uspjeh klubova iz svoga grada cijenim jer podize ugled i gradu.Kada vec znas da je Zeljo stariji od Sarajeva 25 godina onda postuj ono sto je starije i domicilno u nasem gradu.ami je napisao/la:Grande je napisao/la:PRVACI JUGOSLAVIJE : 1971/72 god.
PRVACI BiH : 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10 god.
Prvenstvo NARODNE REPUBLIKE BiH:
PRVACI: 1946 god.
Ovo takmičenje formirano je da bi se moglo odrediti koja ekipa će predstavljati BIh u Prvenstvu Jugoslavije 1946/47. god.
KUP BiH : 1999/00, 2000/01, 2002/03, 2010/11 god.
SUPER KUP : 1998, 2000, 2001 god.
Ako neko moze bolje neka proba...Znaci potvrdili smo da je ZELJO NAJTROFEJNIJI KLUB U BiH ! ! !
Tesko je priznat ovo pitarima,lesinarima i zenicanima ali sta cemo mi kada smo najbolji i najveci
FORZA ZELJO ! ! !
Ovde si mogao jos dodati koliko je Zeljo srariji od Sarajeva,a ima samo jednu titulu vise,a kupova isto? To po meni sto si napisao i nije bas za pohvaliti ali dobro. :idea:Ovi super kupovi ja ne znam da to vise iko broji ,kao i neko prvenstvo NARODNE REPUBLIKE BIH![]()
![]()
Da ne zaboravim jos koliko ste puta ispadali i koliko ste vremena proveli u drugoj ligi
![]()
.Molim te kad pises pise sve redom ,a ne kako ti odgovara.
![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Meni je najjace bilo kad se Seha okrenuo prema nama i poceo navijati i skakat..a oni tamo se ubise ganjajuc loptu 
- pintol_TM87
- Kontakt:
ako je ovo tacno to bi znacilo da jedan ili vise veznjaka odlazi iz tima...perak BI TREBAO da ode i jos jedan od ove trojice(Culum,Savic ili Zeba) Svraka ostaje pod svaku cijenu...Grbavica moj zivot je napisao/la:Nije lose,mlad,valjda potencijalan,al se samo veznjaci nakupljajuBLU SKY je napisao/la:Dejan Drakul (23) veznjak koji je posljednji angažman imao u slovačkom Tatran Prešovu, prva je akvizicija osvajača Kupa BiH i kako sada stvari stoje, viceprvaka BiH sarajevskog Željezničara.
Drakul, nekadašnji mladi reprezentativac BiH, koji je prve fudbalske korake napravio u Mladosti iz Gacka, a potom nosio i dres mostarskog Veleža, prema našim izvorima sa Grbavice, potpisao je ugovor na dvije godine.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ćulum ode. 
- samir_tm87
- Kontakt:
i on i ona imaju naglasak dao su iz krupe 
Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nisam odma citao komentare,hvala .[/quote]damirfile je napisao/la:pise ti ispod dole, u komentarima na yt
Ako su onda su stoka nevidjena
Izvini, ali šta fali tunjevini Rio Mare ? Bogata proteinima, omegom 3, jedna od skupljih tunjevina. Jedu je ljudi širom Evrope ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
Pordrav
Cestitke nam na osvojenom trofeju.. Hvala AMARU i citavom strucnom stabu,a naravno i igracima na zalaganju i pruzenoj igri! Jbga nekako mi je bas drag ovaj trofej, i moro sam nesto napisat
Cestitke nam na osvojenom trofeju.. Hvala AMARU i citavom strucnom stabu,a naravno i igracima na zalaganju i pruzenoj igri! Jbga nekako mi je bas drag ovaj trofej, i moro sam nesto napisat
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-
šefe mogu li ja u sarajevo,možeš ali ponesi lanč paketa iz slovačkedzenan01 je napisao/la:Izvini, ali šta fali tunjevini Rio Mare ? Bogata proteinima, omegom 3, jedna od skupljih tunjevina. Jedu je ljudi širom Evrope ...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Vidi on gdje ce da uspije u životu,a ne da kod vas sanja Rio Mare za vecerudzenan01 je napisao/la:Šta je ovo dolazi vam Drakul, a menadžer mu u našoj upravi. Garant je karna, pa hoce da vas zavali
Da mi je znat čime se vi hranite, možda bubama ? Ismijavate hrenovke, ribu ...
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Iskreno nisam mogao da vjerujem kad su mi javili da je 3-0 za ŽELJU u tom trenutku sam se brcko u splitu.
Nego sta reci ponosan sam na ŽELJU, Amara, Lazara i ostale da ih ne izdvajam ....MANIJACI kako sam cuo ODLICNI! 
Sad se okrtenut utakmici u Prijedoru, i pokušat pobjedit da ne bi komšije spašavale sezonu tako što će završit ispred nas!
Danas odrađen lakši trening, vidno prisutna dobra atmosfera među igračima, što me raduje pred velike izazove u Evropi.Treba pokušat pojačat konkurenciju na bekovima i u napadu nekim ozbiljnim igračima, a ne polovnjacima kao što ih imamo na sredini. Sve u svemu uspješna sezona, jedan trofej je stigao, a da je bilo kontinuiteta koji je neophodan za osvajanje lige, mogal je doći i dupla kruna. Ipak nema veze, sve je ovo odlično samo nek smo u vrhu, a pored toga nisam baš siguran da bi bila skinuta suspenzija da nisu zadovoljene sve tri strane. Ovim ne aludiram ni na sta, nego mi se čini da je jedino ovaj scenario vodio do novog statuta. Čeliku smo pokazali da se ratnom atmosferom među igračima i navijačima, a pogotovo upravi ne može doći do uspjeha, već isključivo kvalitetom. Nakon jučerašnje utakmice, mi se čine neshvateljivi podbačaji protiv Slobode, Širokog i Borca. Ipak to sve pokazuje da mi nemamo ekipu koja može stvorit valjan pritisak i protivniku stvorit dovoljno dobrih šansi da bi pobjedili. Zbog toga, opet napominjem treba malo renovirat ekipu da u Evropi ne bi igrali epizodnu ulogu, jer je svima jasno da Amar iz ovih igrača izvlači maximum. Posjeta ove sezone ispod očekivana u više navrata, samo su derbi, finale Kupa i prijateljska s Dinamom donekle popravili prosjek, a po ovom ostalom se nikad ne bi reklo da smo najbolji u državi.
Ne bih da ovaj post ode u razmjere da ga niko ne pročita, zato ću ovdje stati sa željom da u Evropu i iduću sezonu uđemo još spremniji i da u toku ljeta odigramo još bar jednu utakmicu sa velikim protivnikom.
POZDRAV MANIJACI!
Ne bih da ovaj post ode u razmjere da ga niko ne pročita, zato ću ovdje stati sa željom da u Evropu i iduću sezonu uđemo još spremniji i da u toku ljeta odigramo još bar jednu utakmicu sa velikim protivnikom.
POZDRAV MANIJACI!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !