FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Čuo sam da je rekao Bosingwa da nema šanse da on napusti Chelsea, pa sada koliko tu ima istine ostaje da se vidi. Golman ostaje, eto Rensing da te vidimo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma moraju dovesti golmana, ne smiju se upustiti u tako nesto, golman je prijeko potreban. Postoji jos mogucnosti da se dovede Frey kojeg bi ja volio vidjeti vise nego 3 Neuera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E jste zapeli za golmana k´o da im je Guso na golu
Dobar je Butko al´ kad bi mu dali da zvekne koji penal napravio bi karijeru k´o Dino Zof, tj. branio bi u Bayi do 40-e
ebo golmana jer ako je jaka ekipa mogu vratiti i Piplicu iz zasluzene
mirovine.
Meni je zao sto ispustise Diega a ne dovedose Misketa
J opet ce Riberi morati sve sam
onaj nehtjede produziti na godinu-hoce dedo dvije
otac te tvoj pa ne misli Uli u drugoj godini za tobom po terenu s pumpicom lijetat
imaju Krmcica koji ce biti jos gori posto mu je bolja polovina o´sla u Koeln..
helem, nece moci zaPevati onu izvornu: "belo, oko mene sve je belo.."
crnilo bate, crnilo
moracu skoknuti do Minkena da barem Ulija zveknem kalajom sto mi zivce izjeda
jah, i da dadem Oliju bananu

Dobar je Butko al´ kad bi mu dali da zvekne koji penal napravio bi karijeru k´o Dino Zof, tj. branio bi u Bayi do 40-e

ebo golmana jer ako je jaka ekipa mogu vratiti i Piplicu iz zasluzene

Meni je zao sto ispustise Diega a ne dovedose Misketa

onaj nehtjede produziti na godinu-hoce dedo dvije

crnilo bate, crnilo

moracu skoknuti do Minkena da barem Ulija zveknem kalajom sto mi zivce izjeda

jah, i da dadem Oliju bananu

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislim da ces prije morati kalajom udarati Nerlingera, koji je novi menadzer Bayerna, a ulija ces tesko naci......

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayern4ever
- Kontakt:
ma nemojte nerlingera covjek je rekao da treba pojacanja riberyu da ne igra sam pa sad cemo vidjeti sta ce biti a uglavnom ce vise trgovati nego uli hoenes 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
bice valjda jos pojacanja nije jos ni Juli, dovesce oni u zadnj tren nekog dobrog 100% 

Volim te Zeljo!!!
- bayern4ever
- Kontakt:
zlatandr s tvoje tastature u nerlingove i ulijeve usi

ako Boga dabayern4ever je napisao/la:zlatandr s tvoje tastature u nerlingove i ulijeve usi![]()

Moze li neko ovo ukratko prevesti, sta ovo za Tonija kazu

Fußball-Weltmeister Luca Toni hat die Gerüchte um einen vorzeitigen Abschied vom FC Bayern München aus der Welt geschafft. «Ich bleibe dem FC Bayern treu», sagte der Italiener in einem Interview mit der «Bild»-Zeitung. Angesichts der großen Konkurrenz im Angriff des deutschen Rekordmeisters nach der Verpflichtung von Mario Gomez und Ivica Olic hatte Toni zuletzt angeblich über eine Rückkehr nach Italien nachgedacht. Auch über einen Wechsel zum FC Barcelona und den Mailänder Clubs Inter und AC war spekuliert worden.
«Ich fühle mich sehr wohl in München. Der FC Bayern hat alles, was ich mir im Augenblick wünsche. Eine ausgezeichnete Aussicht auf die Meisterschaft und eine reale Chance, die Champions League zu gewinnen», sagte Toni, der sich auf die neue Konkurrenz freut: «Beide sind eine starke Unterstützung und eine wertvolle Bereicherung für die Mannschaft. Ich denke, es war eine kluge Entscheidung, sie zu holen.»
Dass er womöglich hinter Gomez und Miroslav Klose nur noch die Nummer drei im Sturm sein wird, darüber macht sich Toni keine Sorgen. «Es gibt keine Nummer drei und auch keine Nummer eins. Über die Aufstellung entscheidet allein der Trainer», sagte der 31-Jährige, «ich denke, der FC Bayern weiß, was er an mir hat. Ich werde noch härter trainieren, noch mehr Einsatz und Leistung zeigen.» Es werde immer wieder Angebote geben, «aber im Moment sehe ich beim FC Bayern noch die besten Chancen, europäisch hochklassigen Fußball zu spielen. Ich bin ein wichtiger Teil einer europäisch erfolgreichen Mannschaft.
Volim te Zeljo!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
zlatandr je napisao/la:ako Boga dabayern4ever je napisao/la:zlatandr s tvoje tastature u nerlingove i ulijeve usi![]()
Moze li neko ovo ukratko prevesti, sta ovo za Tonija kazu![]()
Fußball-Weltmeister Luca Toni hat die Gerüchte um einen vorzeitigen Abschied vom FC Bayern München aus der Welt geschafft. «Ich bleibe dem FC Bayern treu», sagte der Italiener in einem Interview mit der «Bild»-Zeitung. Angesichts der großen Konkurrenz im Angriff des deutschen Rekordmeisters nach der Verpflichtung von Mario Gomez und Ivica Olic hatte Toni zuletzt angeblich über eine Rückkehr nach Italien nachgedacht. Auch über einen Wechsel zum FC Barcelona und den Mailänder Clubs Inter und AC war spekuliert worden.
«Ich fühle mich sehr wohl in München. Der FC Bayern hat alles, was ich mir im Augenblick wünsche. Eine ausgezeichnete Aussicht auf die Meisterschaft und eine reale Chance, die Champions League zu gewinnen», sagte Toni, der sich auf die neue Konkurrenz freut: «Beide sind eine starke Unterstützung und eine wertvolle Bereicherung für die Mannschaft. Ich denke, es war eine kluge Entscheidung, sie zu holen.»
Dass er womöglich hinter Gomez und Miroslav Klose nur noch die Nummer drei im Sturm sein wird, darüber macht sich Toni keine Sorgen. «Es gibt keine Nummer drei und auch keine Nummer eins. Über die Aufstellung entscheidet allein der Trainer», sagte der 31-Jährige, «ich denke, der FC Bayern weiß, was er an mir hat. Ich werde noch härter trainieren, noch mehr Einsatz und Leistung zeigen.» Es werde immer wieder Angebote geben, «aber im Moment sehe ich beim FC Bayern noch die besten Chancen, europäisch hochklassigen Fußball zu spielen. Ich bin ein wichtiger Teil einer europäisch erfolgreichen Mannschaft.
Kaze da Toni ostaje u Bayernu. Sa Olicem i Gomezom imaju sansu da osvoje ligu sampiona prema rijecima Tonija. A na upit novinara da li je napadac broj 3 Toni je odgovorio:nema broja 3 i broj 1 nije medju napadacima ovakve klase. Odlucuje trener sam
-
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:zlatandr je napisao/la:ako Boga dabayern4ever je napisao/la:zlatandr s tvoje tastature u nerlingove i ulijeve usi![]()
Moze li neko ovo ukratko prevesti, sta ovo za Tonija kazu![]()
Dass er womöglich hinter Gomez und Miroslav Klose nur noch die Nummer drei im Sturm sein wird, darüber macht sich Toni keine Sorgen. «Es gibt keine Nummer drei und auch keine Nummer eins. Über die Aufstellung entscheidet allein der Trainer», sagte der 31-Jährige, «ich denke, der FC Bayern weiß, was er an mir hat. Ich werde noch härter trainieren, noch mehr Einsatz und Leistung zeigen.» Es werde immer wieder Angebote geben, «aber im Moment sehe ich beim FC Bayern noch die besten Chancen, europäisch hochklassigen Fußball zu spielen. Ich bin ein wichtiger Teil einer europäisch erfolgreichen Mannschaft.Kaze da Toni ostaje u Bayernu. Sa Olicem i Gomezom imaju sansu da osvoje ligu sampiona prema rijecima Tonija. A na upit novinara da li je napadac broj 3 Toni je odgovorio:nema broja 3 i broj 1 nije medju napadacima ovakve klase. Odlucuje trener sam
ja glupa svabska jezika moras tri pasusa velika napisati ono sto u nasem stane u tri reda. e bas su svabe bezveze.
- bistrikboy
- Kontakt:
U SRIJEDU će se održati prvo okupljanje Bayernove momčadi za novu sezonu. Među odabranima će se pojaviti i dva hrvatska reprezentativca, Ivica Olić i Danijel Pranjić.
Prije toga su igrači mogli odabrati brojeve na dresu koji su ostali na ponudi, pa je tako Ivica Olić ostao vjeran broju 11, koji je nosio i u Hamburgu. Danijel Pranjić je, pak, na leđima u nizozemskom Heerenveenu imao desetku, a sada će imati broj 23.
Recimo da će novi centarfor Mario Gomez imati dres s brojem 33, a Ukrajinac Anatolij Timoščuk 44.
Prvu prijateljsku utakmicu Bayern će odigrati 10. srpnja protiv Red Bull Salzburga, što će biti i oproštajna utakmica nekadašnjeg kapetana hrvatske reprezentacije Nike Kovača, koji je posljednje nogometne dane proveo u Salzburgu, a nekada je nosio i dres bavarskog ponosa.
--- SPAM ---
Prije toga su igrači mogli odabrati brojeve na dresu koji su ostali na ponudi, pa je tako Ivica Olić ostao vjeran broju 11, koji je nosio i u Hamburgu. Danijel Pranjić je, pak, na leđima u nizozemskom Heerenveenu imao desetku, a sada će imati broj 23.
Recimo da će novi centarfor Mario Gomez imati dres s brojem 33, a Ukrajinac Anatolij Timoščuk 44.
Prvu prijateljsku utakmicu Bayern će odigrati 10. srpnja protiv Red Bull Salzburga, što će biti i oproštajna utakmica nekadašnjeg kapetana hrvatske reprezentacije Nike Kovača, koji je posljednje nogometne dane proveo u Salzburgu, a nekada je nosio i dres bavarskog ponosa.
--- SPAM ---
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bayern4ever
- Kontakt:
Joj ljudi kako bi volio da bayern dovede ovog mladica costu pa da postane velika zvijezda kod nas ,sta vi mislite?? 

- Omerbavarac
- Kontakt:
S obzirom da je dosta klubova za njega zaintereovano, vjerovatno je velika nada. Bayern je zainteresovan za njega i trenutno je u pregovorima kako prenosi sportsport.ba
...a Gorlitz 77bistrikboy je napisao/la: Ivica Olić ostao vjeran broju 11[/i], koji je nosio i u Hamburgu. Danijel Pranjić je, pak, na leđima u nizozemskom Heerenveenu imao desetku, a sada će imati broj 23.

blabla, kakav on kakvi bakraci, malac kosta ponosnih 26 miliona....kako prenosi TanjugS obzirom da je dosta klubova za njega zaintereovano, vjerovatno je velika nada. Bayern je zainteresovan za njega i trenutno je u pregovorima kako prenosi sportsport.ba

Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:...a Gorlitz 77bistrikboy je napisao/la: Ivica Olić ostao vjeran broju 11[/i], koji je nosio i u Hamburgu. Danijel Pranjić je, pak, na leđima u nizozemskom Heerenveenu imao desetku, a sada će imati broj 23.
![]()
blabla, kakav on kakvi bakraci, malac kosta ponosnih 26 miliona....kako prenosi TanjugS obzirom da je dosta klubova za njega zaintereovano, vjerovatno je velika nada. Bayern je zainteresovan za njega i trenutno je u pregovorima kako prenosi sportsport.ba
kosta 3 mil.ali mu je klauzula u ugovoru da ko hoce da ga kupi mora dati 26.mil.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hehesecer je napisao/la:E jste zapeli za golmana k´o da im je Guso na golu![]()
Dobar je Butko al´ kad bi mu dali da zvekne koji penal napravio bi karijeru k´o Dino Zof, tj. branio bi u Bayi do 40-e![]()
![]()
![]()
ebo golmana jer ako je jaka ekipa mogu vratiti i Piplicu iz zasluzenemirovine.
Meni je zao sto ispustise Diega a ne dovedose Misketa![]()
onaj nehtjede produziti na godinu-hoce dedo dvijeotac te tvoj pa ne misli Uli u drugoj godini za tobom po terenu s pumpicom lijetat
![]()
crnilo bate, crnilo![]()
moracu skoknuti do Minkena da barem Ulija zveknem kalajom sto mi zivce izjeda![]()
jah, i da dadem Oliju bananu![]()

To za golmana nije cudo, sta ces jarane kad smo naucili imati gromadu od golmana nekih deceniju i po, usput je prvenstveno njegovim zaslugama sto-sta osvojeno. Ja se onog Aumanna slabo sjecam, prica mi ciko da je bio rupa

Za Diega zalim, zalicu jos vise kada vidim da ce se opet sve svoditi na Bilala, ostali ako budu u lanjskoj formi- pushiona.

Ze-kreativac ode, hoce Altintopu da dodjele defanzivnu desnu stranu (sa svojom brzinom ne bas dobro rjesenje), da bi navikani Bastian drzao konce u ofanzivi po toj strani.
Najinteresantnija ce mi biti dodjela funkcija Tymi i Bommelu....kao sto se zna, Tymoschhuk nije bila zelja sadasnjeg trenera, ne znam da li je i Klinsijeva, prije ce biti UH...ovaj sunarodjak mu jos i kapiten, tesko da ce izgubiti mjesto u startnoj 11.
Hoce li biti u timu dupla sestica (dva destruktivca) ili ce poslati MvB vise naprijed gdje je svojevremeno igrao u PSV-u.
Pitanja nad pitanjima, da sam optimista...lagao bih. Ocekivao sam bolje igrace, ali sta je tu je, mora se priznati da je ekipa kol'ko-tol'ko jaca nego lani, a ostalo je na treneru i taktici i jos kojecemu....
Ja isto pozelim Ulija (mada mi je drag kada ga vidim u nekim emisijama kako ne da na Bayern i na sebe

Vom Jäger zum Gejagten
- el-fighter
- Kontakt:
Pa dobro golman nam u ovom sastavu neće biti prijeko potreban, možemo do zime igrati sa Rensingom, a u zimskom roku kupiti nekog golmana. Znam da momak prima euro golove, ali imamo napad koji može zabiti više golova na jednoj utakmici nego što Rensing može primiti na dvije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bud Spencer i Terence Hil. hhha.
Ništa od toga mladića, preskup je za Bayern, ma kakav god bio on talenat.
Evo Sepp Maier, golmanska legenda Bayerna i trener golmana u Bayernu kaže da Rensing posjeduje iste kapacitet ko Kahn, samo mu trebaju jedno 9-10 utakmica i povjerenja i da će biti to dobro. Također kaže da kupovina novog golmana bi bila samo bacanje para. Pa hajmo vjerovati Seppu ako neko zna o golmanima i golmanskim kvalitetama onda je to on.
Eto Rensing , eto ti još jedna šansa, nadam se da ćeš je iskoristiti. Čekao si dosta da budeš broj 1 , sada si dobio tu priliku nemoj je uprskati.
Ništa od toga mladića, preskup je za Bayern, ma kakav god bio on talenat.
Evo Sepp Maier, golmanska legenda Bayerna i trener golmana u Bayernu kaže da Rensing posjeduje iste kapacitet ko Kahn, samo mu trebaju jedno 9-10 utakmica i povjerenja i da će biti to dobro. Također kaže da kupovina novog golmana bi bila samo bacanje para. Pa hajmo vjerovati Seppu ako neko zna o golmanima i golmanskim kvalitetama onda je to on.
Eto Rensing , eto ti još jedna šansa, nadam se da ćeš je iskoristiti. Čekao si dosta da budeš broj 1 , sada si dobio tu priliku nemoj je uprskati.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 01 jul 2009, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
el-fighter je napisao/la:Pa dobro golman nam u ovom sastavu neće biti prijeko potreban, možemo do zime igrati sa Rensingom, a u zimskom roku kupiti nekog golmana. Znam da momak prima euro golove, ali imamo napad koji može zabiti više golova na jednoj utakmici nego što Rensing može primiti na dvije.
Ma nema govora, ne smiju se usuditi krenuti u sezonu sa Rensingom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.