Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

anlayan
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la anlayan » 28 jun 2009, 20:33

adnan_nanda je napisao/la:"Zvonimir Soldo je ponudio za Semira manje od milion eura što je ipak premalo za Lechovu sjajnu četrnaestku pa su to čelnici Lecha glatko odbili ponovo naglasivši da ga neće pustiti za tako male pare jer on sigurno vrijedi više.
Moguće su nove ponude a do tada Štilić ostaje u dresu tima iz Poznana."

a budale pa neigra on u premier ligi BiH pa da ga pokupe za sicu.
hahahaa upiša se hahaha

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 28 jun 2009, 20:55

fakat cuj manje od miliona cccc

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 28 jun 2009, 21:09

hahahaha..
A hajduk za Kalinića traži 10 milja :lol: :lol:
A soldo bi Semira za manje od milju :lol: :lol:
:roll: :roll:
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 jun 2009, 22:42

MentalitaUltras je napisao/la:hahahaha..
Pa to je generalno politika hrvatskih klubova, citavu sezonu dizu neke igrace po novinama, nazivaju ih bozanskim imenima, a na kraju sezone istaknu neku maloumnu cijenu, i sa tim im jos vise dignu cijenu.
Pa onda nalete konji iz spursa pa plate za modrica onolike pare.
Ruku na srce, svaka cast modricu, ali miske je za njega izmislio fudbal /nogomet/.
Jest ljudi majke mi, ili uzmite za primjer eduarda, ili sta ti ja znam, recimo, kranjcara.
Najstrasnije je sto to pije vode kod stranaca, znaci tako trebamo i mi, nafaliti par igraca citavu sezonu i na kraju uzmi lovu, pa opet proizvodi nove igrace...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 28 jun 2009, 22:54

uprravo tako oni dizu igrace a mi svoje blatimo.....zamislite da je njihov igrac dao 26 golova u bundes ligi...pa oni bi ga stavili da je bolji od ronaldinja i ronalda zajedno....samo primjer je olic...koji nezna igrati ali trci ko konj i oni ga samtraju igracem extra klase a za njega je npr dzeko izmislio fudbal...tako vrijedi i za njihove ostale vrhunske (citaj prosjecne igrrace) tipa rakitic eduardo modric,itd.....da nepricam za kalinica koi je dao pla golova iz penala....pola sa dva metra....a stavili cijenu 10 miliona??????????????zamisli koliko onda vrijedi Stilic koji je duplo bolji i korisniji od ovoga a za misimovica necu ni da pricam on vrijedi ko 11 kalinica aali mi neznamo dizati svoje kao komsije,...valjda cemo nauciti
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2009, 22:59

Nikad mi nećemo naučiti. Pa sjetite se samo kakve su se diskusije ovdje vodile prije desetak dana. Sve tekme u kvalama smo pobijedili na sreću, protivnici imali loš dan, bla, bla, bla... Naše zasluge ne postoje. :roll: :roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

alessandrodelpiero
Kontakt:

Post Postao/la alessandrodelpiero » 28 jun 2009, 23:05

Virtu4l je napisao/la:Nikad mi nećemo naučiti. Pa sjetite se samo kakve su se diskusije ovdje vodile prije desetak dana. Sve tekme u kvalama smo pobijedili na sreću, protivnici imali loš dan, bla, bla, bla... Naše zasluge ne postoje. :roll: :roll:
ne moj ba prozivati sada ce se ukljuciti likovi poput zeljo do groba, koji doduse nece nista na stilica reci, ali ima jos njih kojima u BiH nista ne valja, pa smo sve na srecu pobijedili ili recimo da je pjanic ili ibricic zadnji levati...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2009, 23:07

Maloprije sam dobio informaciju da se Soldo nije baš previše pitao. Ima Köln svog' menadžera koji se bavi transferima. Čovjek je procijenio da Štila toliko vrijedi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 28 jun 2009, 23:08

o tome pricam....nama e neuspjeh 17 golova,nama je neuspjeh najbolji strijelac kkvalif...nama je lose pobjediti prosjecnu repku sa 2-1 nnama je sve sto valja lose jer mi uvijek imao jos zahtjeva i prohtjeva....oni su ponosni na pobjedu na vembliju protiv ngleske i i dan danas o tome pricaju ali niko ne spominje 4 komada na maksimiru od engleza...zasto?????' jer nece da blate svoje na nacin na koji mi blatimo svoje....trenutno imamo i igracki i i igrom koju pokazujemo bolju repku od hrvata i od srba...ali to je nama nista ipak smo mi bosanci.....ima ih dosta koji razumiju sta hocu reci...ali ima i onaj dio kome je ipak neki drugi sklop mentalni u glavi i koji od nas okusavaju napraviti nesto sto uistinu nismo...mi smo mala zemlja velikog srca.....nemamo pare ali imamo kvalitet i zanje....i trebamo svaku pobjedu pa cak i onu nad omanom da zakujemo u zvijezde upravo kako to rae komsijei sa jedne i sa druge strane
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 jun 2009, 23:16

Pjanic ce u Lyonu propasti. Nece on nikad dobiti pravu priliku. Da je kojim slucajem prihvatio francusku repku,sad bi vrijedio 30 mill i bio nezamjenjiv u Lyonu,al on je Bosanac. Ja bih najvise volio da ga daju negdje na posudbu,npr u Grenoble kod Bazdarevica. A sto se tice Stilica,on nevrijedi 4 mill,vec 3 puta vise. Ovi iz Lecha su fakat glupi.Da igra u Dinamu,Mamic ga nebi dao ispod 15 mill.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jun 2009, 01:57

ackeey je napisao/la:
MentalitaUltras je napisao/la:hahahaha..
Pa to je generalno politika hrvatskih klubova, citavu sezonu dizu neke igrace po novinama, nazivaju ih bozanskim imenima, a na kraju sezone istaknu neku maloumnu cijenu, i sa tim im jos vise dignu cijenu.
Pa onda nalete konji iz spursa pa plate za modrica onolike pare.
Ruku na srce, svaka cast modricu, ali miske je za njega izmislio fudbal /nogomet/.
Jest ljudi majke mi, ili uzmite za primjer eduarda, ili sta ti ja znam, recimo, kranjcara.
Najstrasnije je sto to pije vode kod stranaca, znaci tako trebamo i mi, nafaliti par igraca citavu sezonu i na kraju uzmi lovu, pa opet proizvodi nove igrace...
Ne nego razvaliti Englesku i upropastiti je do tolike mijere da iako si plasiran i taj ti mec ne znaci nista da ih opet tamburas.I da nakon toliko godina svi Englezi moraju da prate tekme preko tv a ne uzivo.Samo zbog tebe.
E onda ce se naci onih kojima ni 50 miliona nece biti puno za kojeg igraca.Taj princip hvaljenja uvijek radi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 29 jun 2009, 02:23

i hoces s time reci da je cijena kalinica npr REALNA hahahahhahha pa covjce jesi ti gledao tog momka???'ne vrijedi ni 1 000 000eura et...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jun 2009, 08:16

Pazite, na svoj nacin ste u pravu i ti harishp i ti johnny HZ.
Najbolji recept jeste pobjedjivati i male i velike, a onda na taj nacin vrtoglavo skace cijena igracima...
Pa pogledajmo sada tim sezone u bundes ligi, koliko je nasih igraca, a koliko "susjeda" i "komsija"...
A Kalinic... Ma da vam iskreno kazem, momak nema pojma, golove daje ili iz penala ili sa 5-6 metara, a sam sebio nikad nece napraviti sansu ili postici neki euro-gol. Nikada, i ma gdje da ode napravice qrac, jer jednostavno nema kvaliteta za neku jacu ligu, i to je jedina istina. :mrgreen:

kukurijek
Kontakt:

Post Postao/la kukurijek » 29 jun 2009, 11:37

Ovo je tema o BH reprezentativcima i bolje da se na njih koncentrisemo, jer blacenjem i podcjenjivanjem drugih ne podize se sopstvena vrijednost.Ona se podize radom i kvalitetom i o njoj odlucuju drugi a ne mi Srbi ili Hrvati.
Sto se tice komsija, njihove uspjehe ne treba umanjivati i podcjenjivati, bar Hrvati su,ako se pogleda cjelokupan sport (fudbal, kosarka, rukomet,vaterpolo,skijanje,tenis itd.)i broj stanovnika, jedna od najacih, a mozda i najjaca nacija u svijetu, ali su te uspjehe dobrim dijelom ostvarili i uz pomoc nasih otetih sportista ili bolje receno sportskih 'urvi i tu ih ja prezirem, jer sve ce uciniti da nam otmu igrace nije vazno dali im trebaju vazno je nas oslabiti, a to kojekakvi Sutoni, Subotici, sumraci i nedjeljici jedva docekaju bez obzira sto u tim zemljama nikad nisu ni bili.
I jos na kraju da kazem da ne mogu toliko sportista Srbija i Hrvatska zajedno sa Evropom ukrasti koliko Bosna moze odgojiti.

ligaprvaka
Kontakt:

Post Postao/la ligaprvaka » 29 jun 2009, 12:51

Ovo pisanje koje koga ukrao, je malo besmisleno, nije nama niko kriv kada mi sto se tice samo nogometa imamo savez za "maglu". Mozemo se mi koliko god hocemo ljutiti na Hrvatsku i Srbiju al nam to ne pomaze. Logicno je da se ljudi bore za nekog naseg talenta ako mi necemo, jos ako je hrvat - Hrvatska bi uzela ili ako je srbin isto i Srbija. Gresku prave nasi odgovorni u savezu - koje nebi komentarisao. Mislim da nebi trebali ove tri reprezentacije Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju vezati za taj prokleti rat - tesko jeste zaboraviti, ali ako mislimo u bolju buducnost makar u sportu moramo ostaviti to iza nas. Svjesni smo da nam se sve svodi na politiku pa i nogomet, zato borimo se da to iskorijenimo i da nasi reprezentativci izbore neki dobar rezultat i da se Bosna i Hercegovina pamti i po tom necemu, a ne samo po ratu. Mislim da dosta Vas ima isto misljenje kao i ja... puno pozdrava bosancima i hercegovcima

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 29 jun 2009, 14:03

Prije svega da pozdravim sve forumase imam jedan prijedlog, javljam se na ovu temu jer sam vidio da je u poslednje vrijeme najaktivnija od ovih vezanih za reprezentaciju! Trenutno sam daleko od Bosne i svaki dan posjecujem ovu stranicu i imam samo rijeci hvale na sve iako slabo pisem na forumu sad sam zelio da se javim i da predlozim svima ovdje da napravimo neku akciju ili nesto u smislu da ljudi iz nogometnog saveza ili selektor Ciro privoli Sasu Papca da igra za reprezentaciju BiH, gubimo jednog strasnog odrambenog fudbalera, zamislite nasu zadnju liniju reprezezentaciju sa Sasom i Spahicem? Neki ga mozda vole a mozda ga neki i ne vole, prvi ja u vrijeme kad je ono lutao tako da kazem po reprezentaciji nisam ga nesto posebno simpatisao, ali splet okolnosti se desio da sam gledao njegove nastupe za Rendzerse, on je nezamjeniva karika u tom timu vjerujte mi a i vi ti vjerovatno znate koji pratite utakmice i sportska desavanja, steta je zaista da takav fudbaler ne igra za drzavni tim!
Ovo me podstaklo da napisem jer sam juce gledao Konfederacija kup za trece mjesto i vidio sam da ona reprezentacija Spanije kad se zatvori na sredini oni ne znaju jesu li posli ili su dosli, a onaj Tores on nema veze ma koliko njega ko hvalio i volio, ja sam ubijedzen da onaj odsjeceni napad od sredine s Toresom protiv Papca i Spahica nebi mogao nista nasoj reprezentaciji! A odbrana im je naprosto suplja, mislim da nemaju u odbrani igraca koji bi mogao zaustaviti Dzeku, Misketa i Ibisevica!

Jos jednom ako ste za dajte da pokrenemo incijativu da se taj momak Sasa Papac vrati u reprezentaciju, momak je trenutno u Mostaru zasto ne razgovarati s njim??????????????

Ugodan dan svima!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jun 2009, 16:43

Pasha_car_aga je napisao/la:Prije svega da pozdravim sve forumase imam jedan prijedlog, javljam se na ovu temu jer sam vidio da je u poslednje vrijeme najaktivnija od ovih vezanih za reprezentaciju! Trenutno sam daleko od Bosne i svaki dan posjecujem ovu stranicu i imam samo rijeci hvale na sve iako slabo pisem na forumu sad sam zelio da se javim i da predlozim svima ovdje da napravimo neku akciju ili nesto u smislu da ljudi iz nogometnog saveza ili selektor Ciro privoli Sasu Papca da igra za reprezentaciju BiH, gubimo jednog strasnog odrambenog fudbalera, zamislite nasu zadnju liniju reprezezentaciju sa Sasom i Spahicem? Neki ga mozda vole a mozda ga neki i ne vole, prvi ja u vrijeme kad je ono lutao tako da kazem po reprezentaciji nisam ga nesto posebno simpatisao, ali splet okolnosti se desio da sam gledao njegove nastupe za Rendzerse, on je nezamjeniva karika u tom timu vjerujte mi a i vi ti vjerovatno znate koji pratite utakmice i sportska desavanja, steta je zaista da takav fudbaler ne igra za drzavni tim!
Ovo me podstaklo da napisem jer sam juce gledao Konfederacija kup za trece mjesto i vidio sam da ona reprezentacija Spanije kad se zatvori na sredini oni ne znaju jesu li posli ili su dosli, a onaj Tores on nema veze ma koliko njega ko hvalio i volio, ja sam ubijedzen da onaj odsjeceni napad od sredine s Toresom protiv Papca i Spahica nebi mogao nista nasoj reprezentaciji! A odbrana im je naprosto suplja, mislim da nemaju u odbrani igraca koji bi mogao zaustaviti Dzeku, Misketa i Ibisevica!

Jos jednom ako ste za dajte da pokrenemo incijativu da se taj momak Sasa Papac vrati u reprezentaciju, momak je trenutno u Mostaru zasto ne razgovarati s njim??????????????

Ugodan dan svima!

Ma najbolje bi bilo da mu neko od navijaca ide prati noge, pa poslije da ga vodi pisati...
Svaka mu cast, ali nije toliko dobar da bismo ga trebali moliti da igra.
Svoje misljenje je iznio i ne treba ga vise zvati, osim toga on nasu domovinu svakako ne osjeca "svojom" i to je jednom i rekao, prema tome...
Upamtite, repka ga je prodala, a sada se pere BiH, a sve lafo zbog lopova iz saveza...
Smijesno, ispade on najprincipijelniji od svih 13 reprezentativaca - potpisnika ONOG pisma...
Sretno mu, ali ja mu vise i ne bih dao u reprezentaciju, nikada ni pod kojim uslovima...
Sve da je u pitanju i Glen Johnson - koga nema - bez njega se MORA...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 jun 2009, 16:55

ackeey je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Prije svega da pozdravim sve forumase imam jedan prijedlog, javljam se na ovu temu jer sam vidio da je u poslednje vrijeme najaktivnija od ovih vezanih za reprezentaciju! Trenutno sam daleko od Bosne i svaki dan posjecujem ovu stranicu i imam samo rijeci hvale na sve iako slabo pisem na forumu sad sam zelio da se javim i da predlozim svima ovdje da napravimo neku akciju ili nesto u smislu da ljudi iz nogometnog saveza ili selektor Ciro privoli Sasu Papca da igra za reprezentaciju BiH, gubimo jednog strasnog odrambenog fudbalera, zamislite nasu zadnju liniju reprezezentaciju sa Sasom i Spahicem? Neki ga mozda vole a mozda ga neki i ne vole, prvi ja u vrijeme kad je ono lutao tako da kazem po reprezentaciji nisam ga nesto posebno simpatisao, ali splet okolnosti se desio da sam gledao njegove nastupe za Rendzerse, on je nezamjeniva karika u tom timu vjerujte mi a i vi ti vjerovatno znate koji pratite utakmice i sportska desavanja, steta je zaista da takav fudbaler ne igra za drzavni tim!

Ugodan dan svima!

Ma najbolje bi bilo da mu neko od navijaca ide prati noge, pa poslije da ga vodi pisati...
Svoje misljenje je iznio i ne treba ga vise zvati, osim toga on nasu domovinu svakako ne osjeca "svojom" i to je jednom i rekao, prema tome...
Upamtite, repka ga je prodala, a sada se pere BiH, a sve lafo zbog lopova iz saveza...
Smijesno, ispade on najprincipijelniji od svih 13 reprezentativaca - potpisnika ONOG pisma...
Sretno mu, ali ja mu vise i ne bih dao u reprezentaciju, nikada ni pod kojim uslovima...

Kad je ikad Sasa Papac rekao da "nasu domovinu ne osjeca svojom"? :?

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 30 jun 2009, 10:03

Tarik14 je napisao/la:
ackeey je napisao/la:

Ugodan dan svima!

Kad je ikad Sasa Papac rekao da "nasu domovinu ne osjeca svojom"? :?

Nisam Imao losu namjeru time, samo sam zelio da predlozim nesto korisno, za tu njegovu izjavu nisam cuo ali je i ne pobijam i ne iznendzuje me s obzirom iz kojeg je dijela Bosne i Hercegovine!

Ali pored svega opet mislim da bi nam bio od velike koristi!
Pozdrav svima i zivjeli vi meni!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 jun 2009, 10:07

Pasha_car_aga je napisao/la: Nisam Imao losu namjeru time, samo sam zelio da predlozim nesto korisno, za tu njegovu izjavu nisam cuo ali je i ne pobijam i ne iznendzuje me s obzirom iz kojeg je dijela Bosne i Hercegovine!

Ali pored svega opet mislim da bi nam bio od velike koristi!
Pozdrav svima i zivjeli vi meni!
Znaci i ne iznenadjuje te izjava koju on nije ni izjavio, s obzirom iz kojeg je djela BiH... :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cava, rishovski i 29 gostiju.