Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Ovo je bio faul na kraju, kad se moglo Wade-u svirat ovakav faul, al et nema veze. Osveta dolazi sledece sezone.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nevjerovatno wade i lebron svaka cast ja neznam jel se ovaj wade stvarno zajebava do cetvrte pa onda igra il sta 

- Blue_He4rt
- Kontakt:
nije kukanje vec istina i da si posten i ti bi isto priznao,navlacili su ih kad su gubili 10 ak razlike ali ok ,steta glup poraz,bullsi moraju tek stec ugled kod sudija,i moraju jos ucit posebno rose ,nadam se revansu sljedece godine,cestitke navijacima heat koji prate istu ekipu duze od 10 mjeseciL-Train je napisao/la:a ti si toliko smijesan da ne mozes ni da zamislis,ma da hocete pobjediti pa da ne moram ovdje citati vase kukanjedema je napisao/la:stvarno kad ova 3 igraca igraju s ovoliko pomoci sudija ni dream team ih nebi pobjedio
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Ovo je bio faul na kraju, kad se moglo Wade-u svirat ovakav faul, al et nema veze. Osveta dolazi sledece sezone.
mnogo smo jaki glavu gore

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nece vise da vam namiguje sad ce da vam maseTitova-Juga je napisao/la:Sad namiguj bem ti kevicu kraljice !

@dema-u zadnjih nekoliko minuta vise su vama navlacili tako da apsolutno nemate sta prigovarati

James i Wade su samo pokazali kako se igra kosarka u zadnjim minutama.Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
33-21 za Miami u slobodnim bacanjima, u skoku bolji. Ali zato nama svirali svakakvih faulova, ovaj zadnji sut Rose cisti faul sad bilo na replayu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:nece vise da vam namiguje sad ce da vam maseTitova-Juga je napisao/la:Sad namiguj bem ti kevicu kraljice !![]()
@dema-u zadnjih nekoliko minuta vise su vama navlacili tako da apsolutno nemate sta prigovarati![]()
James i Wade su samo pokazali kako se igra kosarka u zadnjim minutama.Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
vrijeme je i bilo za Jamesa, s obzirom da nije mogao ranije,jer je bio preumoran, zato sto nije imao jos takvih oko sebe...kazem samo Rose je sada istoj situaciji, jer ima dvojicu za ledjima i prije svega Jamesa, a drugih koda i nema ebiga...ja jos uvjek ne mogu da vjerujem da smo izgubili ovu utakmicu

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 27 maj 2011, 05:26, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
daj ba trica wade faul kos,james gubi loptu on je samo moglo bit podbacivanje opet faul ,zatim faul u napadu jamesa na thomasu se ne svira jer je s obe noge bio cvrsto na tlu itd,malo li je ovakvoh odluka bilo jos eto te 3 situacije su dovoljno da ekipa sastavljena od ovakvoh igraca dobije,ma naravno da ti neces priznat,mi smo jedini navijaci koji kazu kad nam sudije pomognu,L-Train je napisao/la:nece vise da vam namiguje sad ce da vam maseTitova-Juga je napisao/la:Sad namiguj bem ti kevicu kraljice !![]()
@dema-u zadnjih nekoliko minuta vise su vama navlacili tako da apsolutno nemate sta prigovarati![]()
33-21 slobodna bacanja u united centru smijesnio,necu ni pisat koliko vise u miamiu,a nije bila gruba igra vec se svira i sto jest i sto nije
Opet Thibs nije odmarao Rose-a nikako u drugom poluvremenu.
I naravno da nema snage na kraju da potegne.

I naravno da nema snage na kraju da potegne.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ne vi ste jedini navijaci koji ste kroz citav play off kukali na sudije,ali bas svaku utakmicu.No razumijem vas to dokazuje da ste pravi navijaci pa i ja sam u zadnjih pet min. psovao sve redom sudijama ali na kraju smo ipak dobili 

- bear grylls
- Kontakt:
bear grylls je napisao/la:Smjesi nam se poraz i nebi trebalo biti drugacije nakon ovakve partije velike trojke jos se niko nije sa klupe digao sto kaze l train trebali bi bullsi voditi 30 razlike.Titova i rose je faulirao wade kod polaganja gurnuo ga s leda to se obicno svira u tranziciji cisti poeni i on ga gura s leda.ubi nas brewer ocajna utakmica al **** nismo ih mogli 4 puta zaredom dobiti bilo bi previse idemo u miami da zavrsavamo ovo.

Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 27 maj 2011, 05:30, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la: daj ba trica wade faul kos,james gubi loptu on je samo moglo bit podbacivanje opet faul ,zatim faul u napadu jamesa na thomasu se ne svira jer je s obe noge bio cvrsto na tlu itd,malo li je ovakvoh odluka bilo jos eto te 3 situacije su dovoljno da ekipa sastavljena od ovakvoh igraca dobije,ma naravno da ti neces priznat,mi smo jedini navijaci koji kazu kad nam sudije pomognu,
33-21 slobodna bacanja u united centru smijesnio,necu ni pisat koliko vise u miamiu,a nije bila gruba igra vec se svira i sto jest i sto nije
brate to sotji jer sve se to desilo u zadnjem periodu utkamice, kao i u prosloj utkamici u 4 periodu su nas sudije slomile...samo ja necu da razmisljam o tome,prije svega mi smo krivi sami sebi zbog ovog poraza,pa tek onda te sudije....samo 4:1 serija u utkamicama gdje je u prosjeku mozda svaka epipa imala nekih 5-6 poena prednost izuzev u nekim djelovima gdje je mozda islo najvise do 12p izuzev one prve utkamice gdje smo slavili ubjedljivo...zaista zasluzili smo da uzmemo barem dvije, pa cak i tri pobjde
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Istina.Sudija je navlacio Miami-u ali ovi igraci chicaga nisu mentalno sposobni da pobijede.Ovo se nebi smijelo desavati jednom treneru godine da mu Rose suta sa distance i trice a da ga ne posavjetuje da ide na ulaz.Rose MVP.Ja mislim da ni jedan MVP otkako se igra NBA nije imao losiji procenat suta iz igre.Znam reci cete ne moze sam.Kako je onda mogao u sezoni?
Problem je sto je play-off nesto sasvim drugo i tu se igra na 4 pobijede.Nema ono od 82 utakmice pa ima popravni uvijek.Tu su se momci iz Bullsa istakli i uzeli prvo mjesto.Medjutim,ovdje kao da je igrala druga ekipa.
Sta da kazem vama ovdje.Iskreno,zao mi je zbog vas sto nije veceras bilo 3-2 pa onda u sledecoj 4-2.
Uglavnom vise srece u sledecoj sezoni.Valjace Bullsima ovo iskustvo.
Problem je sto je play-off nesto sasvim drugo i tu se igra na 4 pobijede.Nema ono od 82 utakmice pa ima popravni uvijek.Tu su se momci iz Bullsa istakli i uzeli prvo mjesto.Medjutim,ovdje kao da je igrala druga ekipa.
Sta da kazem vama ovdje.Iskreno,zao mi je zbog vas sto nije veceras bilo 3-2 pa onda u sledecoj 4-2.
Uglavnom vise srece u sledecoj sezoni.Valjace Bullsima ovo iskustvo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:ne vi ste jedini navijaci koji ste kroz citav play off kukali na sudije,ali bas svaku utakmicu.No razumijem vas to dokazuje da ste pravi navijaci pa i ja sam u zadnjih pet min. psovao sve redom sudijama ali na kraju smo ipak dobili
Aj uozbilji se mladicu i ne pricaj neistine. Kakav crni cijeli playoff ?
Ako nisi gledao utakmice sa Pacersima molim te nemoj davati ovakve izjave.
Veceras jeste imali pomoc sudaca iako je bilo i poziva u nasu koristi ali dvostruko vise za vasu ali to nije alibi za poraz. Mi smo sami sebe dobili u zadnje 2 utakmice nazalost. Serija rezultatski zavrsena 4-1 a veoma lako moglo biti 3-2 za nas. I ne, pravi navijaci su realni i vecinom objektivni a ne sto procenata subjektivni.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
i da uvijek sami sebe dobijate jos niti jednom vas Miami nije pobjedioTitova-Juga je napisao/la:L-Train je napisao/la:ne vi ste jedini navijaci koji ste kroz citav play off kukali na sudije,ali bas svaku utakmicu.No razumijem vas to dokazuje da ste pravi navijaci pa i ja sam u zadnjih pet min. psovao sve redom sudijama ali na kraju smo ipak dobili
Aj uozbilji se mladicu i ne pricaj neistine. Kakav crni cijeli playoff ?
Ako nisi gledao utakmice sa Pacersima molim te nemoj davati ovakve izjave.
Veceras jeste imali pomoc sudaca iako je bilo i poziva u nasu koristi ali dvostruko vise za vasu ali to nije alibi za poraz. Mi smo sami sebe dobili u zadnje 2 utakmice nazalost. Serija rezultatski zavrsena 4-1 a veoma lako moglo biti 3-2 za nas. I ne, pravi navijaci su realni i vecinom objektivni a ne sto procenata subjektivni.

sve sto sam imao reci o sudjenju rekao sam i vise o tome necu raspravljati

a sad idem slato zaspati

i da na kraju da napisem da se nadam da ova utakmica nece utjecati na moj korektan odnos sa navijacima Bullsa

- bear grylls
- Kontakt:
Uvijek sam bio objektivan i govorio da wade i james dobivaju previse faula al brate niste toliko osteceni jednako su sudije lose svirale za obje ekipe al vama u zavrsnici poklonili nekoliko odluka sami ste sebe dobili neiskustvo strah i velika velika muda wadea i jamesa. Imate mladu odlicnu ekipu nema sta biti razocarani sljedece sezone cete biti ja vjerujem jos jaci.
- Titova-Juga
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:
i da uvijek sami sebe dobijate jos niti jednom vas Miami nije pobjedio![]()
sve sto sam imao reci o sudjenju rekao sam i vise o tome necu raspravljati![]()
a sad idem slato zaspati![]()
i da na kraju da napisem da se nadam da ova utakmica nece utjecati na moj korektan odnos sa navijacima Bullsa
Lijepo sam napisao zadnje dvije utakmice smo ispustili pobjedu, pogotovo ovu zadnju, a to sto si ti rekao "UVIJEK" me ne zanima, to ja nisam nigdje napisao

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
bear grylls je napisao/la:Uvijek sam bio objektivan i govorio da wade i james dobivaju previse faula al brate niste toliko osteceni jednako su sudije lose svirale za obje ekipe al vama u zavrsnici poklonili nekoliko odluka sami ste sebe dobili neiskustvo strah i velika velika muda wadea i jamesa. Imate mladu odlicnu ekipu nema sta biti razocarani sljedece sezone cete biti ja vjerujem jos jaci.
rodjak ma kakvi to, pa evo u dvije utkamice u cetvrtom periodu uglavnom je na strani vas..ako je ono faul na Wadu kad aje suto tricu, onda je i na Rosu bio ovo faul jeli tako?...mislim nemam sta ja zbog sudija da pricam meni su krivi prije svega igraci...ovo je vecini od njih prvo iskusenje u ovoj fazi takmicenja u finalu koferencije, tkao da slijedece sezone cemo biti samo jaci mentalno, a vjerovanto i igracki...iz ovakvih utkamica samo ucimo i jedva cekam sad Juli mjesec, kada ce free agenti odluciti se gdje ce nastaviti svoje karijere, a mi smo u prednosti nad ostalim,jer svaki SG zna da kod nas ima mjesta da bude starter i zna da ima spremnu ekipu za velike domete
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
@Ltrain i da uvijek sami sebe dobijate jos niti jednom vas Miami nije pobjediobear grylls je napisao/la:Uvijek sam bio objektivan i govorio da wade i james dobivaju previse faula al brate niste toliko osteceni jednako su sudije lose svirale za obje ekipe al vama u zavrsnici poklonili nekoliko odluka sami ste sebe dobili neiskustvo strah i velika velika muda wadea i jamesa. Imate mladu odlicnu ekipu nema sta biti razocarani sljedece sezone cete biti ja vjerujem jos jaci.
sve sto sam imao reci o sudjenju rekao sam i vise o tome necu raspravljati
a sad idem slato zaspati
Ja sto se uvlaciti navijacima Chicaga kako vas nije stid Jamesa i Wadea ljudi u 2 minute dali vise poena nego chicago u citavoj cetvrtini i vi opet zavisite hocel vam dema i co dati dozvolu da pisete na temi chicaga
bas je prijatno vidjeti ruznu facu Noaha u onakvom stanju.
I da znam da vam je tesko lai dugo je ljeto preboljecete samo polahko.
Sto se tice sudija pogledajte situaciju kod prve Jamesove trojke i vidjecete da je i tu DRose napravio faul a smijesno je reci da nije kod Wadeovog pokusaja kada je tu bio dvostruki faul.
U ime Gospodara...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.