Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
ojj boze sta mi radimo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
2 minute poslije post nema smislaL-Train je napisao/la:ojj boze sta mi radimo

ser del barça es el millor que hi ha !
- bear grylls
- Kontakt:
Ja sam u skou nikad mi nije bilo draze sto sam ispao idiot i otpisao nas wade nas je spasio onom 3 plus 1 kako moze ono pogoditi nakon onakve utakmice opet stvarno cluthnessssssssss i moram na kraju flash aaaaaaaaaaaaa savior of the universe. Imal ko stream da ide i ova proslava da i to vidim
sta smo im uradili sad ce se navijaci Chicaga rasplakati.Prvo Wade pa James sa dvije trice,Bosh sa slobodnih bacanja i rama nad Roseom Jamesa i to je gotovo 

- bear grylls
- Kontakt:
Neznam stvarno kako njih dvojica lose su igrali oboica vecinu poena postigli sa linije za slobodna nije ih sut isao i na kraju ovako CLUTCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHL-Train je napisao/la:sta smo im uradili sad ce se navijaci Chicaga rasplakati.Prvo Wade pa James sa dvije trice,Bosh sa slobodnih bacanja i rama nad Roseom Jamesa i to je gotovo
ne znam ni ja brate,ali u zavrsnicama utakmica su se i jedan i drugi strasno poravili i svaka im cast.Nekako bi mi bilo zao da ako osvojima titulu jedan od njih osvoji MVP nagradu najbolje bi bilo def. da je podjelebear grylls je napisao/la:Neznam stvarno kako njih dvojica lose su igrali oboica vecinu poena postigli sa linije za slobodna nije ih sut isao i na kraju ovako CLUTCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHL-Train je napisao/la:sta smo im uradili sad ce se navijaci Chicaga rasplakati.Prvo Wade pa James sa dvije trice,Bosh sa slobodnih bacanja i rama nad Roseom Jamesa i to je gotovo

- bear grylls
- Kontakt:
Ma meni je svejedno nek je james uzme wade vec ima jednuL-Train je napisao/la:ne znam ni ja brate,ali u zavrsnicama utakmica su se i jedan i drugi strasno poravili i svaka im cast.Nekako bi mi bilo zao da ako osvojima titulu jedan od njih osvoji MVP nagradu najbolje bi bilo def. da je podjelebear grylls je napisao/la:Neznam stvarno kako njih dvojica lose su igrali oboica vecinu poena postigli sa linije za slobodna nije ih sut isao i na kraju ovako CLUTCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHL-Train je napisao/la:sta smo im uradili sad ce se navijaci Chicaga rasplakati.Prvo Wade pa James sa dvije trice,Bosh sa slobodnih bacanja i rama nad Roseom Jamesa i to je gotovo

joj jbt jos samo "jedan korak" i uzimamo titulu 

- bear grylls
- Kontakt:
Jedva cekam vec zamisljam slavlje uh wade ce valjda odigrati cijelu seriju kako igra u zavrsnicama i valjda ga nece opet ono problematicno rame muciti.L-Train je napisao/la:joj jbt jos samo "jedan korak" i uzimamo titulu
-
POCINJE DINASTIJA!!!!!bear grylls je napisao/la:Jedva cekam vec zamisljam slavlje uh wade ce valjda odigrati cijelu seriju kako igra u zavrsnicama i valjda ga nece opet ono problematicno rame muciti.L-Train je napisao/la:joj jbt jos samo "jedan korak" i uzimamo titulu
U ime Gospodara...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
takodjer i od menekad_kako je napisao/la:Cestitke, cestitke!
Sretno u finalu!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
hvala obojiciSaltCityAttack je napisao/la:takodjer i od menekad_kako je napisao/la:Cestitke, cestitke!
Sretno u finalu!

Hvala vam, Bullsi su bili dostojan protivnik ali u ovom trenutku ipak slabiji tim. Inače veliko finale počinje u noći sa utorka na srijedu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ponovo dokAzao zasto se za klasu bolji od ostalih,nikad nije neko dominirao kao ovaj momak,savrsen.kompletan,mozak!!!Bullsima svaka cast za sezonu,maestralna sezona predvodena sjajnim derikom..
Miami ide po to titulu sada ,mnogi su pljuvali ,ali rekao sam sezona je szona ,play off je druga prica!!
Miami ide po to titulu sada ,mnogi su pljuvali ,ali rekao sam sezona je szona ,play off je druga prica!!
Cestitam i sretno.
Zasluzeno u finalu.

Zasluzeno u finalu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Jos jedan korak ljudi moji nadam se jos jednoj sjajnoj seriji jos clutch poteza dva najbolja igraca danasnjice i da jos jednom srusimo snove cubanu i mavsima 

Hajmo Kingu do prstena.Mavsi su mi inače najmrža ekipa,a u Miamiju je Bron tako da je logično za koga da navijam
Do sada koliko samo 3 poraza u PO?Po jedan u svakoj seriji i kada vidim koga su sve dosad izbacili siguran sam u titulu no onda se sjetim da je i Dallas pobjeđivao sjajne ekipe tako da će ovo vjerovatno biti odlična serija.Očekujem da Heat uzme u 6 kao i prošli put

Do sada koliko samo 3 poraza u PO?Po jedan u svakoj seriji i kada vidim koga su sve dosad izbacili siguran sam u titulu no onda se sjetim da je i Dallas pobjeđivao sjajne ekipe tako da će ovo vjerovatno biti odlična serija.Očekujem da Heat uzme u 6 kao i prošli put

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- bear grylls
- Kontakt:
cisto da se podsjetimo.
lijepo podsjecanjebear grylls je napisao/la: cisto da se podsjetimo.

najbolje bi bilo da na svom parketu zavrsimo posao,tako da bi bilo lijepo da serija ide u 6 utakmica.Mada naravno ne bi se ljutio ni da zavrsimo prije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.