Chicago Bulls

bear grylls
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la bear grylls » 27 maj 2011, 05:51

LeBronJamesKing je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Uvijek sam bio objektivan i govorio da wade i james dobivaju previse faula al brate niste toliko osteceni jednako su sudije lose svirale za obje ekipe al vama u zavrsnici poklonili nekoliko odluka sami ste sebe dobili neiskustvo strah i velika velika muda wadea i jamesa. Imate mladu odlicnu ekipu nema sta biti razocarani sljedece sezone cete biti ja vjerujem jos jaci.
@Ltrain i da uvijek sami sebe dobijate jos niti jednom vas Miami nije pobjedio

sve sto sam imao reci o sudjenju rekao sam i vise o tome necu raspravljati

a sad idem slato zaspati

i da na kraju da napisem da se nadam da ova utakmica nece utjecati na moj korektan odnos sa navijacima Bullsa
Ja sto se uvlaciti navijacima Chicaga kako vas nije stid Jamesa i Wadea ljudi u 2 minute dali vise poena nego chicago u citavoj cetvrtini i vi opet zavisite hocel vam dema i co dati dozvolu da pisete na temi chicaga

bas je prijatno vidjeti ruznu facu Noaha u onakvom stanju.
I da znam da vam je tesko lai dugo je ljeto preboljecete samo polahko.
Sto se tice sudija pogledajte situaciju kod prve Jamesove trojke i vidjecete da je i tu DRose napravio faul a smijesno je reci da nije kod Wadeovog pokusaja kada je tu bio dvostruki faul.
Ja se ne uvalcim nikome ako je tebi uvlacenje to sto necu da provociram i svadam se onda imas problema.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 05:55

Rose je haman plako u svlacionici...vjerovatno je svjestan da je on kriv...mislim zbog njega se nikad ne mogu naljutiti,jer on je toliko pobjeda donjeo nama...James je toliko utakmica izgubio na kraju,da je sad docekao da dobija te utkamice,tako da ce Rose samo nauciti iz ovoga i u slijedecim sezonama uz SG predvoditi Bullse do titule.

Sretno naivjacima Miamia u finalu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 06:09

hahaha Noah je tito :)..kaze Hollywood im je pomogao to vjerovatno misli na sudjenje tokom serije i glumce, a takodjer kaze kako su ujedno i too good :).

Glava gore i spremit se za slijedecu sezonu,a ja jedva cekam da pocne :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 maj 2011, 09:04

E sranja u p.m, nisam gledao tekmu al se iznervirah samo citajuci komentare, opet nedostatak iskustva u ovakvim tekmama.
Nista na necemu se mora nauciti da se dogodine bude jos bolji.
Cuva Bog Zelju svog!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 maj 2011, 09:17

HVALA MOMCI NA PREDOBROJ SEZONI!!!

Zaista sam uzivao svih 80 koje sad odgledao ove sezone! Nemam zamjerke ni jedne sekunde, pa ni na ovaj poraz. Ponosan sam na nasu ekipu, ponosan sam sto sam Bulls navijac!

Mogu jos samo reci da jedva cekam iducu sezonu. :)

DA BULLS!!!
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 09:19

mirzza je napisao/la:E sranja u p.m, nisam gledao tekmu al se iznervirah samo citajuci komentare, opet nedostatak iskustva u ovakvim tekmama.
Nista na necemu se mora nauciti da se dogodine bude jos bolji.

ma i bolje je ebajiga, staces tamo bi otisli ginuli bi zbog pobjede, a tesko je ocekivati da mi dobijemo 3 za redom, a da Wade,James sa iskustvom igraci ne dobiju tu jednu tekmu...jos bi falilo da nam se neko povrijedi, kao Asik,pa da ga ne bude naredne sezone pa i taj belaj...ovako dosta dobra sezona, odnosno odlicna i svaka cast momcima i ja sam ponosan na njih...o njima se samo moze pricati i niko nije nezadovoljan..slijedece sezone sigurno smo jaci i ocekujem slicnu regularnu sezonu, i playoff sa iskustvom i naravno boljim igracima u zavrsnici, koji ce naravno pomoci Rosu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 27 maj 2011, 10:27

LeBronJamesKing je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Uvijek sam bio objektivan i govorio da wade i james dobivaju previse faula al brate niste toliko osteceni jednako su sudije lose svirale za obje ekipe al vama u zavrsnici poklonili nekoliko odluka sami ste sebe dobili neiskustvo strah i velika velika muda wadea i jamesa. Imate mladu odlicnu ekipu nema sta biti razocarani sljedece sezone cete biti ja vjerujem jos jaci.
@Ltrain i da uvijek sami sebe dobijate jos niti jednom vas Miami nije pobjedio

sve sto sam imao reci o sudjenju rekao sam i vise o tome necu raspravljati

a sad idem slato zaspati

i da na kraju da napisem da se nadam da ova utakmica nece utjecati na moj korektan odnos sa navijacima Bullsa
Ja sto se uvlaciti navijacima Chicaga kako vas nije stid Jamesa i Wadea ljudi u 2 minute dali vise poena nego chicago u citavoj cetvrtini i vi opet zavisite hocel vam dema i co dati dozvolu da pisete na temi chicaga

bas je prijatno vidjeti ruznu facu Noaha u onakvom stanju.
I da znam da vam je tesko lai dugo je ljeto preboljecete samo polahko.
Sto se tice sudija pogledajte situaciju kod prve Jamesove trojke i vidjecete da je i tu DRose napravio faul a smijesno je reci da nije kod Wadeovog pokusaja kada je tu bio dvostruki faul.
wtf :roll:

ne razumijem te sekunde ja sam uvijek imao korektan odnos sa njima,naravno kad je utakmica svi mi navijaci zaboravimo malo na tu korektnost ali na kraju se sve vrati na staro ne znam zasto bi sad bilo drugcije.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 10:38

pa on se nalozio ba koda igra Sloboda,Zeljo,Celik,Velez,Sarajevo i td ahahaha..pa sta trebamo se ovdje prepirati?...sad bi trebo mene ovaj moj rodjak napadat i pljuvat me sto navijam za Chicago ili ja njega sto navija za Miami haha svasta :)...dobro ja cu to sa rodjakom zavrsiti, sad kad mu posaljem Rosov dres, on ce se promjeniti ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 maj 2011, 11:17

kad_kako je napisao/la:HVALA MOMCI NA PREDOBROJ SEZONI!!!

Zaista sam uzivao svih 80 koje sad odgledao ove sezone! Nemam zamjerke ni jedne sekunde, pa ni na ovaj poraz. Ponosan sam na nasu ekipu, ponosan sam sto sam Bulls navijac!

Mogu jos samo reci da jedva cekam iducu sezonu. :)

DA BULLS!!!
Takodje brate :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 27 maj 2011, 13:54

bikovima zelim sve najbolje za iducu sezonu,uz nekog sutera ,i centra ce biti bolje!!Ali miami ce biti jaci iduce godine uigraniji!!derrick rose zasluzen mvp u sezoni,u play offu slabiji,ali bilo je za ocekivati...deng nije los momak,boozeru ne daju loptu,bogans onako,noah no comment previse na terenu nikakav ucinak,corver tu i tamo,gibson solida!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 14:15

doe78 je napisao/la:bikovima zelim sve najbolje za iducu sezonu,uz nekog sutera ,i centra ce biti bolje!!Ali miami ce biti jaci iduce godine uigraniji!!derrick rose zasluzen mvp u sezoni,u play offu slabiji,ali bilo je za ocekivati...deng nije los momak,boozeru ne daju loptu,bogans onako,noah no comment previse na terenu nikakav ucinak,corver tu i tamo,gibson solida!!!
pa dobro ako nam treba centar onda Howard ili Nane,Baynum ... ostalo stvarno nebi :)...ima li jos neko?..ko je free agent ?...ne vjerujem da je niko, ko moze zamjeniti Noaha a da je slobodan
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 27 maj 2011, 14:19

SaltCityAttack je napisao/la:
doe78 je napisao/la:bikovima zelim sve najbolje za iducu sezonu,uz nekog sutera ,i centra ce biti bolje!!Ali miami ce biti jaci iduce godine uigraniji!!derrick rose zasluzen mvp u sezoni,u play offu slabiji,ali bilo je za ocekivati...deng nije los momak,boozeru ne daju loptu,bogans onako,noah no comment previse na terenu nikakav ucinak,corver tu i tamo,gibson solida!!!
ne treba nama centar jer boljeg ne mozemo dobiti, jedino ako nam se ukaze prilika...ja ne znam zasto ti ne gotivis Noaha, ali care grijesis mnogo...bolje da si reko da smo pogrijesili sa Boozerom i da njega poslajemo negdje i da Gibsonu damo da vise igra...Noah je i sinoc bio dosta dobar, ali vi ocigledno gledate to koliko poena postigne .

Haveru protiv miami ste samo mogli pod kosem poentirati a noah to ne zna ,pa kurt je odigrao odlicno jucer covjeku 100 godina..Naóah ne cuva nikoga u odbrani tako da ne znam gdje vidis da je bio dobar,james prolazi dole kako zeli,bosh poentira i protiv noaha i boozera...Boozer je za klasu bolji i vrijedni za vas,ja znam da volis noaha ali sjeti se i razmisli sta volis,booza koji zna pomoci rose ili joakima koji trcakara kao djete da bih uhvatio 7,8 skokova?vama treba pomoc rose,ili suter jaci,ili centar!!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 27 maj 2011, 14:21

pa dobro ako nam treba centar onda Howard ili Nane,Baynum ... ostalo stvarno nebi :)...ima li jos neko?..ko je free agent ?...ne vjerujem da je niko, ko moze zamjeniti Noaha a da je slobodan
Ne znam treba vam neko solidan ,koji zna poentirati,stvarno ste protiv miami trebali poene pod kosem.pekovic nikola mozda?za mene dosta dobar centar...ali nije bitno ipak vam zelim sve najbolje..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2011, 15:09

“At the end, it’s on me. Everything is on me. Turnovers, missed shots, fouls,” said Rose, always his own worst critic. “I wasn’t tired. I was just making dumb decisions and it cost us this game."

Kapa do poda majstore!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2011, 15:26

BIHfan je napisao/la:“At the end, it’s on me. Everything is on me. Turnovers, missed shots, fouls,” said Rose, always his own worst critic. “I wasn’t tired. I was just making dumb decisions and it cost us this game."

Kapa do poda majstore!

Velikani ostaju velikani i kada je najteze.

Koliko god bio i u pravu za neke utakmice a i ovu zadnju jer je manje ulazio pod kos, toliko su i ovi ostali pi_ckice koje kad istice napad samo stoje ko kipovi ne sire teren vec gledaju sta ce mvp uradit s loptom.

Sljedece godine gonjati naslov !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2011, 16:13

doe78 je napisao/la:
Haveru protiv miami ste samo mogli pod kosem poentirati a noah to ne zna ,pa kurt je odigrao odlicno jucer covjeku 100 godina..Naóah ne cuva nikoga u odbrani tako da ne znam gdje vidis da je bio dobar,james prolazi dole kako zeli,bosh poentira i protiv noaha i boozera...Boozer je za klasu bolji i vrijedni za vas,ja znam da volis noaha ali sjeti se i razmisli sta volis,booza koji zna pomoci rose ili joakima koji trcakara kao djete da bih uhvatio 7,8 skokova?vama treba pomoc rose,ili suter jaci,ili centar!!
kako ba brate, pa nije ni James imao svoje utakmice, kao sto je igrao protiv drugih....jest covjek sutao i pogadjao je, ali nije dole ulazio cesto..pa juce je jednom usao i Noah ga je zaljepio jeli tako?..pa imao je skokove, ali istina ne poentira puno nekih 7-8p i to je to...Boozer treba da poentira, ali on to ne radi...Tomas jeste bio dobar, ali za sta, zato sto je umjesto Boozera sa Gibsonom cuvao Bosha ...ne znam zasto tako mislis, ali mene niko ne moze zadovoljiti prije njega izuzev da nam Howard ili Baynum dodju...pa sta ti mislis kako nam onda odbrana dobra posebno ispod kosa, ako nam Noah ne valja, a jos znajuci da pored njega igra Boozer koji je u odbrani kanta ...znaci neko je ispod kosa igra i to je vjerovatno Noah
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 maj 2011, 17:11

Sad smo malo tuzni a da nam je neko ponudio ovo prije sezone rekli bi mu svi da je lud i da to nije realno,medjutim trebamo bit zadovoljni.Jordan je prve 4 godine ispadao u prvom krugu play offa,Rose prve 2 pa je sad dosao do finala.Da li bi bilo previse da su Bullsi uzeli titulu.Da bilo bi jer je jedini Olajuwon i to u 7 ili 8 sezoni u NBA ,znaci jedini on uzeo titulu bez All star suigraca,to nije uradio James itd iako sad ovi navijaci koji nisu bili nikad uz Heat,koji nisu u sezoni uopste bili tu ,sad se javljaju da budu generali poslije bitke.
Rose ima 22 godine tek treca sezona,mi smo s njim prezadovoljni on je ljudi mladji po 4-5 godina od trojke Heata,uradio je za 3 godine vise nego oni sto su osim Wade-a.I ovo finale sto neko rece on jednostavno mentalno nije bio spreman za njeg,kaze sam Rose glupe odluke itd,pa naravno jer su se svi spremali da prodju u 2 krzg ,to je bio cilj a na kraju su usli u 4 ekipe koje se bore za titulu.
Sad jos 1 stvar oni su skupa tek 1 godinu i trener takodje,bar trener Heata je tu nekoliko godina i samo je u svoj sistem ubacio ove velicine i to je to.Thibs je ljudi krenuo od nule s manje talenta i opet je za godinu ucinio mnogo.

Mi kazemo dobra odbrana,ma tek na godinu ce Bullsi uspjet igrat odbranu koju zeli Thibs.S par pojacanja mozda i trade Booza sto neko rece,ali nama je bitno da nam bude ekipa zdrava jer cijelu sezonu su i Booz i Noah imali te povrede itd,tako da ovo nije njihov vrhunac mogu oni bolje.Treba nam SUTER ,imamo na godinu boljeg Asika,iskusniju ekipu i idemo napast vrh.Ovo jest tesko Rose-u ali ako ce ga ista natjerat da jos vise radi onda su to ovakvi porazi i da kaze fulao ovo ono.Molim sve da se sjete odgovora Jordana kako je dosao do trenutka da redovno pogadja u zadnjim sekundama-kaze prije tog sam hiljade suteva promasio.Znaci momak od 22 godine mora fulat ,mora se prepast da bi odrastao u igracinu.Najmladji MVP,finale istoka,trener godine,najbolji rekord u ligi,poraz od velike trojke,gdje su 2 igraca top 10 a 3 top 15,nije malo ,moramo bit zadovoljni,glava gore.

LebronJamesKing je nicim izazvan spomenuo gore mene molim da se obrati paznja na istog,on je nekad davno bio na forumu ,pa se najvjerovatnije reg. kao lbj06miami inace znate sve sta je pisao,posto je sad cistka na forumu i idu banovi i niko se ne moze reg. onda postoji mogucnost da je lik vratio stari nick.Ako bude on primjeticete a administracija foruma ce ga brzo uklonit.

Finale bit cu uz Dallas zbog Dirka i revansa za ono kad ih uze Miami.

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 28 maj 2011, 03:02

Ma samo nemoj Bynuma. Boozer vazda povrijeđen, a ovaj još gori! Jest da mi je Noah pravo drag, ali brate treba pokušati dovesti Howarda. Boozera i Noaha za Howarda! Ne znam koliko je to izvodljivo, ali bi to bilo idealno. Onda Taj neka uleti u petorku i puna šaka brade :)
Allez

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2011, 03:27

pa trebalo bi pokusati dovesti Howarda svakako ali kako?.....ja vjerujem ako ga Orlando bude trade, da ce sigurno njima biti prvi Bullsi u opticaju...ja sma slusao neki dan i evo par dana se spominje nesto kao da se suska kako je moguce da se ovo desi, ali niko nije zelio pricati o tome, jer je playoff i niko nije zelio narusavati nemir u ekipi...vidjet cemo sta ce biti na kraju, ali navodno kazu kako u slucaju trade, Howard bi jedino potpisao produzenje sa Bullsima ..pa brate znas koliko bi Rose imao tad asistencija :shock: ...ono i sto profula, Howard bi pokupio :)..samo kazem daj nama prvo da se nadje SG, odnosno dva sutera, ako se ne planira ostaviti Butler i ako covjek nece igrati...dovesti za te iste pare T Maca ili Cartera ako zele ulaziti s klupe i Richardsona i to je dovoljno da slijedece sezone igramo vaznu ulogu u NBA, a sve ostalo dodatno mislim trade za Howarda bio bi veliki + i tad bi znacilo da bi sigurno mogli razmisljati o dinastiji, a ne tituli :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2011, 03:35

BIHfan je napisao/la:“At the end, it’s on me. Everything is on me. Turnovers, missed shots, fouls,” said Rose, always his own worst critic. “I wasn’t tired. I was just making dumb decisions and it cost us this game."

Kapa do poda majstore!

veliki covjek svaka mu cast :(.... nikad se ne mogu na njega naljutiti, pa i kad je najvise kriv, jer on je toliko nama donjeo pobjeda da , nije zasluzio da mu se ista prigovori... I drugi su gubili utakmice, pa prije svega i sam James dok je bio u Cavsima, pa sta sad da mi kudimo Rosa?...ljudi znaju da je sam on u ekipi koji moze zavrsiti utkamicu i cuvaju ga onda kada treba, bas kao sto je Boston cuvao Jamesa u tim momentima utakmice, a druge su mogli ostavljati komotno same, jer nisu imali muda da preuzmu ulogu u tim trenutcima...ista je situacija i kod nas, ali nadam se do slijedece sezone :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.