Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zlatan Muslimović
Muslimović u prvoj postavi PAOK-a u derbiju protiv Olympiakosa.
http://www.livescorehunter.tv/index.php ... Itemid=207
http://www.livescorehunter.tv/index.php ... Itemid=207
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odigrao je cijelu utakmicu u velikoj pobjedi nad Olympiakosom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledao sam tekmu PAOK - Olympiakos, nešto poput Slavija - Zrinjski. Hoću da kažem, Olympiakos jednostavno nije MOGAO pobijediti. Sudije su ih zakidale u svakom segmentu, a PAOK-ovci ih lomili. Muslimović ništa specijalno, borio se lavovski, ali nije napravio ništa specijalno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Muslimovic i jeste nesto izmedju redova u vezi tog lomljenja Olimpijakosa.Ali lomljenja u rezultaskom smislu.Igrac dva je vazda morao biti na njemu,sto se otvaralo prostora za ostale igrace.MinistaR je napisao/la:Gledao sam tekmu PAOK - Olympiakos, nešto poput Slavija - Zrinjski. Hoću da kažem, Olympiakos jednostavno nije MOGAO pobijediti. Sudije su ih zakidale u svakom segmentu, a PAOK-ovci ih lomili. Muslimović ništa specijalno, borio se lavovski, ali nije napravio ništa specijalno.
Kako Vaha rece ''hvala bogu''pa je Zlatan povrijedjen. :roll:PAOK je definitvno rak rana za ''velike''klubove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zlatan i ostali nasi igraci u Grckoj bi trebali gledat kako prec u neku drugu ligu. Pogotovo on i Jahic, jer igraju u klubovima sa vatrenim navijacima. To je drzava na rubu propasti, i mislim da je samo pitanje vremena kad ce mrtva glava past u toj ligi. Pa ovakve stvari se ne desavaju ni u Zimbabveu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Muslimovic je vec prije par sedmica rekao da na ljeto ide iz Grcke.
Usput nije primio par mjeseci platu,ali to mu nije najveci problem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- skyisthelimit
harishp je napisao/la:Muslimovic je vec prije par sedmica rekao da na ljeto ide iz Grcke.
pogodi ti

btw. evo kako to navijaci Paoka pozdravljaju Zlatana
[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
kralj svih kraljeva, meni najdrazi igrac .. nadam se da ce ga prvenstveno zaobici povrede u novoj sezoni, a isto tako se nadam da ce preci u neki atraktivni klub .. npr. u Njemacku .. al kako god da bude, SRETNO ZLATANE ZLATNI SINE BOSANSKI !!skyisthelimit je napisao/la:harishp je napisao/la:Muslimovic je vec prije par sedmica rekao da na ljeto ide iz Grcke.
pogodi tii gdje bismo ga mogli gledati....
btw. evo kako to navijaci Paoka pozdravljaju Zlatana
[youtube][/youtube]

Kako su ga samo navijaci ispratili nakon tekme.
Navijaci PAOKa su yebeni kao i Torcida.Jako je tesko im uci ''pod kozu''
Ali recimo Zlatana su od prvog do zadnjeg dana drzali kao malo vode na dlanu.(Valjda kontali Zlatan Ibrahimson,Bosanac u Svedskoj,ime mu Zlatan a jos obadva iz Italijanskog kluba,taman se sve potrefilo)
Ali bogami ovaj im se mnogo puta oduzio.Zabijao bukvalno najvaznije golove za tim.
Hem ih prosle godine fakticki odveo u kvalifikacije za LP,hem iste sezone odveo i grupno takmicenje EL gol protiv Fenera u Istanbulu.
Najvise sto cijenim kod Zlatana da mu nije ispod casti sijesti na klupu a tako je i u repci.Za razliku od nekih.
Bundeska bi mu sijela ko' budali samara.A i timu koji bi ga doveo.Kod njega je prednost sto nije samo igrac tipa Pipo.
Vec sto nerijetko navuce po dva igraca na sebe i tako otvori prostor za druge napadace.
Ali recimo Zlatana su od prvog do zadnjeg dana drzali kao malo vode na dlanu.(Valjda kontali Zlatan Ibrahimson,Bosanac u Svedskoj,ime mu Zlatan a jos obadva iz Italijanskog kluba,taman se sve potrefilo)
Ali bogami ovaj im se mnogo puta oduzio.Zabijao bukvalno najvaznije golove za tim.
Hem ih prosle godine fakticki odveo u kvalifikacije za LP,hem iste sezone odveo i grupno takmicenje EL gol protiv Fenera u Istanbulu.
Najvise sto cijenim kod Zlatana da mu nije ispod casti sijesti na klupu a tako je i u repci.Za razliku od nekih.
Bundeska bi mu sijela ko' budali samara.A i timu koji bi ga doveo.Kod njega je prednost sto nije samo igrac tipa Pipo.
Vec sto nerijetko navuce po dva igraca na sebe i tako otvori prostor za druge napadace.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Potpis !!harishp je napisao/la:Kako su ga samo navijaci ispratili nakon tekme.
-
- Kontakt:
Nit se ima sta dodati,a Bogami ni oduzeti!harishp je napisao/la:Kako su ga samo navijaci ispratili nakon tekme.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Zlatan je raja. Ne davno sam sjedio sa njim na koncertu Dine Merlina.
Raja nema sta. Imam i slike
Raja nema sta. Imam i slike

navodno da ce u kubanJaydoo82 je napisao/la:gdje ide iz Paoka? imali nekih klubova iz Bundeslige?
a u p,m gdje je to?skevo2 je napisao/la:navodno da ce u kubanJaydoo82 je napisao/la:gdje ide iz Paoka? imali nekih klubova iz Bundeslige?
BLUE NATION.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Rusija...Jaydoo82 je napisao/la:a u p,m gdje je to?skevo2 je napisao/la:navodno da ce u kubanJaydoo82 je napisao/la:gdje ide iz Paoka? imali nekih klubova iz Bundeslige?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Zlatane, pokazao si veceras svojim saigracima kako se igra za sveti dres. Kapa dole!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Momak koji se ne kurci, ne leti visoko, 128% posto daje vise od Dzeke i Ibisevica, svaka cast Zlatane
koja je to ljudina. nikada neces vidjeti nikakvu izvlakusu ili foliranje. uvijek daje 100%... zlatane kralju!!!
4-IN-A-ROW
LJUDINA I BORČINA !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.