jubitubi je napisao/la:Ma da ,Jovic je taj,Jovic je taj kalibar.Daj molim te,ne kenjaj.Na stranu njegovi trenerski kvaliteti,ali je kao covjek i kao osoba jedno obicno,g*vno,da ne govorimo o imidzu zvanom "svadbeni pjevac",sa sve zalizanom kosicom,i raskopcanom kosuljom da se cupa vidi.skituljac je napisao/la: Ne budi naivan.Svako ima pravo da se za.je.ba.je i sprda pa tako i Jovic sa vama.Dodje lafo na razgovore,ponudi uslove i onda odbije,samo da vidi koliko stvarno on vrijedi na bh pijaci trenera.Interesuje covjeka koliko ste zainteresovani jer nece u Zvijezdi ostati vjecno,niti cete vi biti prvi vjecno.doci cete i vi u zonu ispadanja ko mi ove godine pa ce vas trebati cupat.
Ako vas preuzme Curguz,vrlo brzo ces shvatiti da ovo nije daleko od pameti
Ovo boldovano samo mozes sanjati,jer Borac vise nikad nece doci u takvu situaciju,prosli su dani kada je Borac bio zrtveno jagnje,i sada ti ja tvrdim da nece vise nikad ispasti.Banjaluka se probudila,i konacno shvatila kakav potencijal ima.I molim te nemoj vise se javljati na ovu temu sa svojim,idiotskim komentarima.
Inace Borac ima drugu opciju u vezi trenera,ali o imenu kasnije...
@seven
Ako postoji tema,najgluplji,ili najkomicniji post ikad zabiljezen na forumu,ucini mi uslugu i kopiraj svoj tamo.
ma daj šta se ložiš vidiš da vas drkamo zbog onog 99%