ne bih pocinjao neku svadju, to je tvoje misljenje, al' reci da vise ljudi voli Celik nego Zelju i Sarajevo zajedno je smijesnoAllGunsBlazing je napisao/la:ALi svejedno ova statistika prvo pokazuje nasu vjernost(naravno do svih ovo sezonskih problema) i drugo da vam ne vrijedi ona kod vas je jedan klub u gradu, jer sve i kad saberes HZ i TM (i naravno simpatizera) opet vas nema kao nas..
p.s. ovo nije provokacija, mrsko mi se raspravljati samo kazem sta mislim..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Možeš ti reć šta misliš, ali ne možeš tako hladno lagati!AllGunsBlazing je napisao/la:ALi svejedno ova statistika prvo pokazuje nasu vjernost(naravno do svih ovo sezonskih problema) i drugo da vam ne vrijedi ona kod vas je jedan klub u gradu, jer sve i kad saberes HZ i TM (i naravno simpatizera) opet vas nema kao nas..
Kako je moguće da vas ima više nego I Hordi i Manijaka zajedno? Malo prečešljaj posjećenost i u slabi i u jačim tekmama pa ćeš vidjet ogromnu razliku i u pojedinačnim brojkama!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
al' jedno dobro vrijeme jeste bilo ljudi na stadionu k'o na koševu i grbavici zajedno. treba biti pošten i priznati. par sezona je čelik imao i najjaču posjetu na balkanu.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
to je apsolutno tacno, ali onda pricamo o posjeti na stadionima a ne o ukupnom broju simpatizera.ChWilla je napisao/la:al' jedno dobro vrijeme jeste bilo ljudi na stadionu k'o na koševu i grbavici zajedno. treba biti pošten i priznati. par sezona je čelik imao i najjaču posjetu na balkanu.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jesam ja sta rekao koga ima vise???? ja samo hocu reci da vam je izlizana fora ona kao kod vas je samo jedan klub zato imate toliku posjetu, kad u toj sezoni vi zajedno niste imali nasu.. Nije bitno koga ima vise na FACEBOOK-u vec na tribini, i ove godine vas ima, sta ja tu imam vise pametovati, ali tih godina smo mi bili duplo jaci od vas i od bordo momaka, i ovdje ti fino pise to nije grupa RZ, Hz ili TM vec to je posjecenost stadiona, a kako bi se lakse sve pregledalo to je tako nazvano..
edit: izgleda vi ste mene pogresno shvatili, nisam rekao koga ima vise, nego da mi najvise idemo na tekme..
edit: izgleda vi ste mene pogresno shvatili, nisam rekao koga ima vise, nego da mi najvise idemo na tekme..
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 27 maj 2011, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
Pa što ih sad u finalu kad im je najviše trebalo nije bilo više od 11 hiljada zajedno s Manijacima? Željo je punio doChWilla je napisao/la:al' jedno dobro vrijeme jeste bilo ljudi na stadionu k'o na koševu i grbavici zajedno. treba biti pošten i priznati. par sezona je čelik imao i najjaču posjetu na balkanu.
15 000 prošle godine i Borac i Laktaše!
- Blagoje Bratić
Meni nema ništa na pppile87 je napisao/la:hajd javi se na PPJust do it.TM je napisao/la:Stole,pile bgt ne pricajte......ali bi to trebalo.....
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A ove godine??? Koliko vas je bilo na finalu??? Koliko protiv Borca????babilonTM je napisao/la: Pa što ih sad u finalu kad im je najviše trebalo nije bilo više od 11 hiljada zajedno s Manijacima? Željo je punio do
Celik!3,2,2.
I ja čekam PP, ali ... biće valjda
Kaže Osim da će biti pojačanja i da ćemo biti jači nego ove sezone. Osim je uvijek realan i nikada ne izmišlja, moglo bi ovo na dobro izaci
Kaže Osim da će biti pojačanja i da ćemo biti jači nego ove sezone. Osim je uvijek realan i nikada ne izmišlja, moglo bi ovo na dobro izaci
a brate, treba biti pošten i priznati. već oko 2003. kod nas nastupa malo zasićenje iako su rezultati i dalje bili dobri, i negdje u periodu 2003. - 2007. čelik je imao ubjedljivo najjaču posjetu u ligi, fakat blizu k'o koševo i grbavica zajedno i u balkanskom vrhu.babilonTM je napisao/la:Pa što ih sad u finalu kad im je najviše trebalo nije bilo više od 11 hiljada zajedno s Manijacima? Željo je punio doChWilla je napisao/la:al' jedno dobro vrijeme jeste bilo ljudi na stadionu k'o na koševu i grbavici zajedno. treba biti pošten i priznati. par sezona je čelik imao i najjaču posjetu na balkanu.
A kod njih se nije čekalo 15 godina na trofej. Oni imaju respektabilne navijače za naše uslove, al realno navijači su tu samo kad trebaju doći Željo i Sarajevo. Tada je cijela Zenica okrenuta samo utakmici. Meni je smiješno poredit dvije navijačke skupine nakon svega prikazanog na tribinama u zadnjih 15 godina. Poslije Želje, Sarajeva, Borca dolaze Čelik i Velež, ali samo na onim utakmicama gdje su "veliki" protivnici!
-
zubizareta
- Kontakt:
draze mi je nasih 200 koji idu na svaku tekmu nego tih 10000 koji puste po nekad glas kad im tim dobro igra!AllGunsBlazing je napisao/la:ALi svejedno ova statistika prvo pokazuje nasu vjernost(naravno do svih ovo sezonskih problema) i drugo da vam ne vrijedi ona kod vas je jedan klub u gradu, jer sve i kad saberes HZ i TM (i naravno simpatizera) opet vas nema kao nas..
Fina Gradska sarajevska raja
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
E sad koji je od vas dvojice smijesniji ispao???? Prvi sto spominje da idemo samo na tekme protiv velikih ekipa, onda mora da je i Travnik velika ekipa
(ta sezona kad smo imali uz Dinamo najbolju posjetu na Balkanu,ili bar ovom nasem dijelu istog)
A drugi sto spominje kako mi navijamo samo kad nam klubu ide, onda mi po toj nekoj logici ne bi navijali nekih 15 godina manje vise..
(ta sezona kad smo imali uz Dinamo najbolju posjetu na Balkanu,ili bar ovom nasem dijelu istog)
A drugi sto spominje kako mi navijamo samo kad nam klubu ide, onda mi po toj nekoj logici ne bi navijali nekih 15 godina manje vise..
Celik!3,2,2.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Neki dan sam napisao, Travnik je trenutno vaš najveći rival, zato vam je i tolika posjeta bila, niste ni do koljena Želji, sarajevu, Borcu i ostalim...U srijedu smo vam to pokazali, mi smo za vas fantazija, ma koliko vi mislili suprotno, tako da je ova posjeta sa ovog videa očekivana...AllGunsBlazing je napisao/la:E sad koji je od vas dvojice smijesniji ispao???? Prvi sto spominje da idemo samo na tekme protiv velikih ekipa, onda mora da je i Travnik velika ekipa
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 27 maj 2011, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
AllGunsBlazing je napisao/la:E sad koji je od vas dvojice smijesniji ispao???? Prvi sto spominje da idemo samo na tekme protiv velikih ekipa, onda mora da je i Travnik velika ekipa
2007 godina je bila godina kada ste bili vrlo blizu 1. pozicije, a na kraju ste bili treći čini mi se.
Al ako ti više odgovara ČELIK IMA NAJBOLJE NAVIJAČE NA BALKANU, AKO NE I ŠIRE šteta što su ima navijači šutili 2/3 utakmice za trofej nakon 15 godina.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Neki dan sam napisao, Travnik je trenutno vaš najveći rival, zato vam je i tolika posjeta bila, niste ni do koljenja Želji, sarajevu, Borcu i ostalim...U srijedu smo vam to pokazali, mi smo za vas fantazija, ma koliko vi mislili suprotno, tako da je ova posjeta sa ovog videa očekivana...AllGunsBlazing je napisao/la:E sad koji je od vas dvojice smijesniji ispao???? Prvi sto spominje da idemo samo na tekme protiv velikih ekipa, onda mora da je i Travnik velika ekipa
Ista sezona isti protivnik, 15x manja posjeta i atmosfera...
@Babilon nema starijih klipova da ti pokazem, a ako je 40 minuta 2/3 utakmice onda ja ne znam racunati..
Celik!3,2,2.
Od promašenog penala ste šutili,ili se bar niste čuli, tako da NE ZNAŠ RAČUNAT!
Nemoj da poredimo navijače molim te. Mogao bi se lagano sam banovat kad ti postavimo par klipova, da bi se u tolikoj masi navijača ti zijanio!
Nemoj da poredimo navijače molim te. Mogao bi se lagano sam banovat kad ti postavimo par klipova, da bi se u tolikoj masi navijača ti zijanio!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A penal u 40. minuti tako da ti suti...babilonTM je napisao/la:Od promašenog penala ste šutili,ili se bar niste čuli, tako da NE ZNAŠ RAČUNAT!
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 27 maj 2011, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
vrati se u smogAllGunsBlazing je napisao/la:A penal u 40. minuti tako da ti suti...babilonTM je napisao/la:Od promašenog penala ste šutili,ili se bar niste čuli, tako da NE ZNAŠ RAČUNAT!
Nemoj da poredimo navijače molim te. Mogao bi se lagano sam banovat kad ti postavimo par klipova, da bi se u tolikoj masi navijača ti zijanio!![]()
![]()
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
babilonTM je napisao/la:Od promašenog penala ste šutili,ili se bar niste čuli, tako da NE ZNAŠ RAČUNAT!
ma znas kako je kod njih , prije su se furali da su najtrofejniji klub valjda racunali one titule u ratu a sad ko oni neki navijaci , ma ja ne znam realno jesu li oni ikad neku komplikovanu koreografiju napravili , bar nesto al eto , mozda nekad davno a posljednje vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.