grmili ste pravo s onom nasom? "ovdje smo dosli mi Zelju svog bodriti", ta vam je grmila pravo... tj. jedino ta i ona nesto nanana oooo jedino ste to navijali, ostalo 0 ( ZERO)AllGunsBlazing je napisao/la:Jesmo vala, do 40. minute grmili, i tad smo stali, a kako ste se vi pokazali protiv Zrinjskog i Borca???Baby je napisao/la:
VI STE SE POKAZALI U SRIJEDU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@irridu ukraden od strane nekih p**** sto ga ne smiju uzeti tucom..
A to kod vas organizacija tribine bolja???![]()
Jedan vam pali tribine, drugi vam krade pare, koji organizatori, upravu si bolje ste organizovaniji od nas, ali kako ukrasti pare od svoje ''brace'' sa tribina..
@nedaTM ali ista utakmica i kod nas je bila, isti klip pa je nas na jugu vise nego vas, to je tad bilo, sad je drugacije, ko garantuje da ce slijedece biti isto.. i isto tako meni nije mi toliko zanimljivo otici na utakmicu(a idem na sve Celika, jer Celik volim) i da nema neke dobre protivnicke navijacke grupe, tih godina niste vi bili dobri, ovih nismo mi..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
E ali vidi ako smo mi tako losa grupa, i naravno imamo slabu organizaciju kako to da jedini trans koji nam je pao jeste taj ukradeni, za koji se ustvari ne racuna nista(kao ni za ''ljubav se zvala imenom tvojim''
) zbog nacina na koji je pao..
ALI oni padnu u tuci, i onda ti imas priliku da isti vratis, ako vratis dobar si ako ne, **** ga.. Vi niste imali ni muda napasti ni tih 5 ljudi, a da ne govorim nesto vise..
@neda sta ti je kakva ovdje smo dosli zelju bodriti??? bilo i dok spavam celik sanjam, i bilo to nana, i bilo jos sa celikom tugujem, ali za tu je vec raniej dokazano da nije vasa, nego srpska..
ALI oni padnu u tuci, i onda ti imas priliku da isti vratis, ako vratis dobar si ako ne, **** ga.. Vi niste imali ni muda napasti ni tih 5 ljudi, a da ne govorim nesto vise..
@neda sta ti je kakva ovdje smo dosli zelju bodriti??? bilo i dok spavam celik sanjam, i bilo to nana, i bilo jos sa celikom tugujem, ali za tu je vec raniej dokazano da nije vasa, nego srpska..
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 27 maj 2011, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
btw i sama cinjenica da vam je pao u VASEM gradnu a da nije bio dan utakmice je dovoljna da se moze rec da je posteno uzet ,prvo valja sitsnut mu.da pa otic na tuduju utakmicu u tudji grad 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
i onda mi ti nesto reci o ultra mentalitetu i organizaciji tribine... Skini sa ograde vrijedi, ukradi na nacin na koji to TM radi NE VRIJEDI, procitaj malo pa nesto pricaj..irridu je napisao/la:btw i sama cinjenica da vam je pao u VASEM gradnu a da nije bio dan utakmice je dovoljna da se moze rec da je posteno uzet ,prvo valja sitsnut mu.da pa otic na tuduju utakmicu u tudji grad
Celik!3,2,2.
Igrom slučaja znam kako je pao i jedan i drugi trans tako da ti je ovom smogovcu priča bezveze.Vama je trans LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM donesen u Zenicu, dok su vaš udarni par momaka uzeli iz vašeg udruženja.Ali da ne smaramo...irridu je napisao/la:btw i sama cinjenica da vam je pao u VASEM gradnu a da nije bio dan utakmice je dovoljna da se moze rec da je posteno uzet ,prvo valja sitsnut mu.da pa otic na tuduju utakmicu u tudji grad
G R B A V I C A 2
@irridu
Brate sta se trudis smogovcu objasnit, tesko je to samo zivce gubis s levatom
Brate sta se trudis smogovcu objasnit, tesko je to samo zivce gubis s levatom
OVDJE SMO DOSLI MIAllGunsBlazing je napisao/la:E ali vidi ako smo mi tako losa grupa, i naravno imamo slabu organizaciju kako to da jedini trans koji nam je pao jeste taj ukradeni, za koji se ustvari ne racuna nista(kao ni za ''ljubav se zvala imenom tvojim''![]()
) zbog nacina na koji je pao..
ZELJU SVOG BODRITI
ZELJO CE ZA NAS IGRATI
A MI CEMO PJEVATI
ZELJO JE NAJBOLJI
ZELJO JE NAJJACI
ZELJO JE NAS
A MI SMO SVI MANIJACI ZELJINI
ZA ZELJOM TUGUJEM
ZELJI SE RADUJEM
ZELJO JE DIO ZIVOTA MOG
ZELJO TI SI SAMPION
@copyright by TM87
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
kad sam reko organizacija tribine mislio sam na navijanje akcije ovo ono a ne samo na transove,ja cu bit posten i rec jbg pao nam je trans kako tako ipak je kod vas ,ako si realn i ti ces isto rec i za vas,uostalom kume kolko god je pickasto nas nacin na koji smo uzeli trans vas je jos pickastiji tako da,,,AllGunsBlazing je napisao/la:i onda mi ti nesto reci o ultra mentalitetu i organizaciji tribine... Skini sa ograde vrijedi, ukradi na nacin na koji to TM radi NE VRIJEDI, procitaj malo pa nesto pricaj..irridu je napisao/la:btw i sama cinjenica da vam je pao u VASEM gradnu a da nije bio dan utakmice je dovoljna da se moze rec da je posteno uzet ,prvo valja sitsnut mu.da pa otic na tuduju utakmicu u tudji grad
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
crno crveni odabi s teme
tema je zeljeznicar ako se nevaram
a ne zatvorenici i ko vec ne
to idi sabanu prosipat ako nemas sta pametno o zelji napisat
fataj se noge
tema je zeljeznicar ako se nevaram
a ne zatvorenici i ko vec ne
to idi sabanu prosipat ako nemas sta pametno o zelji napisat
fataj se noge
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@neda mi tu pjesmu u zenici pjevamo vise od 10 godina
ali nije nasa nije ni vasa pjesma, neka vam stariji potvrde da se ta pjesma prvo pjevala u Srbiji
@irridu A imamo i to u nasem rijecniku a vala i na tribini, a sad sto su nam placenici na tribini(a i vodja) to je druga stvar, sto imamo neke unutrasnje probleme...
p.s. ja vas ni u jednom postu nisam vrijedjao, tako da bih volio da ni vi mene ne vrijedjate..
@irridu A imamo i to u nasem rijecniku a vala i na tribini, a sad sto su nam placenici na tribini(a i vodja) to je druga stvar, sto imamo neke unutrasnje probleme...
p.s. ja vas ni u jednom postu nisam vrijedjao, tako da bih volio da ni vi mene ne vrijedjate..
Celik!3,2,2.
[youtube][/youtube]
ova vam zenicani dobro poznata od srijede
podsjetite se malo ako ste vec zaboravili a niste sigurno 
ova vam zenicani dobro poznata od srijede
pa prije 10 godina ste je i uzeli jer je ovo nasa stara pjesma:DAllGunsBlazing je napisao/la:@neda mi tu pjesmu u zenici pjevamo vise od 10 godina![]()
![]()
ali nije nasa nije ni vasa pjesma, neka vam stariji potvrde da se ta pjesma prvo pjevala u Srbiji
![]()
![]()
samo nezz sto nepjevate ova prva 2 dijela, samo pjevate treci dio, mozda ne bi bas islo CELIK JE NAS A MI SMO SVI ROBIJASI CELIKOVI, ne ide bas a?
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
PUSTITE SMOGOVCA, NE HRANITE TROLA!!!
Btw...sad kad na ****...Prema našim izvorima Željo je sve dogovorio sa Vernesom Selimovićem...
Btw...sad kad na ****...Prema našim izvorima Željo je sve dogovorio sa Vernesom Selimovićem...
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ko o čemu Robijaš o posjeti 
- alan ford 26
- Kontakt:
Gdje je ovu sezonu proveo V. Selimovic?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Evo vam jos jedna svjeza informacija SEHA ode prema Italiji malo ,mada jos nije sve zavrseno sto posto pregovori u toku
Klub?ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam jos jedna svjeza informacija SEHA ode prema Italiji malo ,mada jos nije sve zavrseno sto posto pregovori u toku
FEDERER= KLOC
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ne znam al znacu sutraIker C je napisao/la:Klub?ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam jos jedna svjeza informacija SEHA ode prema Italiji malo ,mada jos nije sve zavrseno sto posto pregovori u toku
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Siena ili Lazio! 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
HŠK Zrinjskialan ford 26 je napisao/la:Gdje je ovu sezonu proveo V. Selimovic?
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina