trebalo bi uspjetiBane Madridista je napisao/la:Capelo je dovodio Južnoamerikance,onda je Schuster dovodio Holanđane-bili su obojica donekle uspješni,ali samo u Španiji.Možda ova Mourinhova Tursko-Portugalska kombinacija bude najbolja!?Šta mislite![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
HZ87
- Nail for Real
- Kontakt:
Onda ostaje samo krilo, a u tom slucajuPortillo je napisao/la: Vidjeli ste u naprimjer utakmicama protiv Patetica kada Jozo stavlja Marcela na krilo a Arbelou na beka, mozda bi sada takodjer sa Coentraom moglo se desavati nesto slicno. Znaci, ako dodje, Coentrao vjerovatno nece uopce igrati beka (u Benfici je mnogo ofanzivniji za razliku od Portugala), ali eto, vidjecemo, valjda Jozo zna sta radi kada ga vec dovodi.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ide u napad, jel. Ne znam ja to ba, kazem ti, sve zavisi od protivnika i njegove taktike. Obzirom da imamo daleko najjaci roster na svijetu, ima milion kombinacija po kojima mozemo igrati. Ako Mou zeli Coentraa, valjda zna zasto ga zeli, vidjecemo.Nail for Real je napisao/la:Onda ostaje samo krilo, a u tom slucajuPortillo je napisao/la: Vidjeli ste u naprimjer utakmicama protiv Patetica kada Jozo stavlja Marcela na krilo a Arbelou na beka, mozda bi sada takodjer sa Coentraom moglo se desavati nesto slicno. Znaci, ako dodje, Coentrao vjerovatno nece uopce igrati beka (u Benfici je mnogo ofanzivniji za razliku od Portugala), ali eto, vidjecemo, valjda Jozo zna sta radi kada ga vec dovodi.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Njemu ne gine klupa jer za njega nema mjesta u prvom sastavu jer je lijeva strana sjajno popunjena a svi su bolji od njega. Uz to, Coentrao je samo jos jedan u nizu Benficinih "proizvoda" kakve mozemo naci i na drugoj strani a da nemaju klauzulu od 30 - 40 miliona
[youtube][/youtube]

sjecam se ovoga k'o juce, kako sam se samo ismijo KolleruPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
neki ga je igrac, puno nizi od njega i na EP-u 2004 ja mislim isto ovako izlevatio
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jedva cekam da UEFA uvede ovo novo pravilo( nezz od koje godine stupa na snagu) kojim klubovi smiju trositi samo onoliko sredstava(miliona) koliko zarade u prethodnoj sezoni,i tad sigurno nece postojati neki nepotrebni aguero i coentrao(koji su priznajem dobri igraci)...to je neko moje misljenje
al siguran sam da postoje i oni koji real vole upravo zbog toga sto svako ljeto dovodi zvijezde,tako da oni mogu sebi kupit dresove od tih pomenutih zvijezda te se qurcit s njima,a i takodjer mogu krenuti master ligu s tada mnogo mocnijim realom

al siguran sam da postoje i oni koji real vole upravo zbog toga sto svako ljeto dovodi zvijezde,tako da oni mogu sebi kupit dresove od tih pomenutih zvijezda te se qurcit s njima,a i takodjer mogu krenuti master ligu s tada mnogo mocnijim realom
Sretno zmajevi!!
Znas koliko to Platini najavljuje? Jos od 2008. godine. Prvo je bilo bice 2010., onda bice 2011. i zadnji put rece bice 2012.
Uostalom, rijec je o Salary capu, samo se to spominjalo, a taj Salary cap samo limitira visinu plata igracima. To koliko ce Real potrositi na transfere nema veze s tim
Uostalom, rijec je o Salary capu, samo se to spominjalo, a taj Salary cap samo limitira visinu plata igracima. To koliko ce Real potrositi na transfere nema veze s tim
Jeste spremili crvene dresove za veceras? 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
JesmoCartman je napisao/la:Jeste spremili crvene dresove za veceras?
- Donnie Darko
- Kontakt:
limitira ukupnu platu svih igraca i maksimalnu platu jednog igraca koliko ja znam. tako bi se sprijecio veliki broj mega zvijezda u timu.Madridism je napisao/la:Znas koliko to Platini najavljuje? Jos od 2008. godine. Prvo je bilo bice 2010., onda bice 2011. i zadnji put rece bice 2012.
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/uefa-u ... 93612.aspxMadridism je napisao/la:Znas koliko to Platini najavljuje? Jos od 2008. godine. Prvo je bilo bice 2010., onda bice 2011. i zadnji put rece bice 2012.
Odnosi se i na transfere
Sretno zmajevi!!
Sutra Castilla igra uzvrat..Vidjet cemo ocel moc nadoknadit 2 gola..
FORZA GUTI, GUTI ALE, GUTI ALE!
[youtube][/youtube]
Nema ih puno koji mogu igrati kao on, igrati nogomet i učiniti da izgleda kao spektakularna predstava. Guti je poput mađioničara koji izvodi trik i uvijek ostavlja publiku zadivljenom. On je superzvijezda. Igra igru kao da ju je izumio. Njegov je stil toliko jedinstven i originalan, da se njegova umjetnost smjesta prepoznaje na terenu. Njegov način igre je nadnaravan. Njegova sposobnost je nešto čemu obični smrtnici mogu samo težiti.
[youtube][/youtube]
Nema ih puno koji mogu igrati kao on, igrati nogomet i učiniti da izgleda kao spektakularna predstava. Guti je poput mađioničara koji izvodi trik i uvijek ostavlja publiku zadivljenom. On je superzvijezda. Igra igru kao da ju je izumio. Njegov je stil toliko jedinstven i originalan, da se njegova umjetnost smjesta prepoznaje na terenu. Njegov način igre je nadnaravan. Njegova sposobnost je nešto čemu obični smrtnici mogu samo težiti.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Para siempre... rekoh ja, jos samo pet puta LP i deset Primeru a da mi pri tom osvojimo klgdsajgdas, i tu su negdje sa namaek0 je napisao/la:Ne treba se brinuti nas je najveci.
Moze li jedno pitanje? Vidim svi se rado sjecate Gutija, pa reko da vas upitam je li iz realove skole nakon Gutija (koji je vec pred penziju) izasao ijedan drugi igrac? Mislim, tu je jos samo Iker a najmanje 10 godina nisam cuo za neko novo ime. Dakle, ima li iko ili su Guti i Iker posljednji mohikanci 
Arbeloa, Granero, Adan, Callejon (trenutno). Prije njih je bilo Portilla, Negreda, Javi Garcija, Pareja i ostalih.UPS je napisao/la:Moze li jedno pitanje? Vidim svi se rado sjecate Gutija, pa reko da vas upitam je li iz realove skole nakon Gutija (koji je vec pred penziju) izasao ijedan drugi igrac? Mislim, tu je jos samo Iker a najmanje 10 godina nisam cuo za neko novo ime. Dakle, ima li iko ili su Guti i Iker posljednji mohikanci
Ima Esteban Granero.UPS je napisao/la:Moze li jedno pitanje? Vidim svi se rado sjecate Gutija, pa reko da vas upitam je li iz realove skole nakon Gutija (koji je vec pred penziju) izasao ijedan drugi igrac? Mislim, tu je jos samo Iker a najmanje 10 godina nisam cuo za neko novo ime. Dakle, ima li iko ili su Guti i Iker posljednji mohikanci
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Arbeloa i Granero jedini koji su vidjeli kako izgleda Bernabeu.Portillo je napisao/la:Arbeloa, Granero, Adan, Callejon (trenutno). Prije njih je bilo Portilla, Negreda, Javi Garcija, Pareja i ostalih.UPS je napisao/la:Moze li jedno pitanje? Vidim svi se rado sjecate Gutija, pa reko da vas upitam je li iz realove skole nakon Gutija (koji je vec pred penziju) izasao ijedan drugi igrac? Mislim, tu je jos samo Iker a najmanje 10 godina nisam cuo za neko novo ime. Dakle, ima li iko ili su Guti i Iker posljednji mohikanci
...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.