Sta mislis, ko je imao vise srece sto ovaj mec nije odigran i zavresen u jednom danu: Djokovic ili Del PotroTed Mosby je napisao/la:Sutra nastavak, šteta baš je Nole imao sreće, Del Potro je bio u naletu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Sta mislis, ko je imao vise srece sto ovaj mec nije odigran i zavresen u jednom danu: Djokovic ili Del PotroTed Mosby je napisao/la:Sutra nastavak, šteta baš je Nole imao sreće, Del Potro je bio u naletu
Ma daj bolan, Del Potro je bio u jakom naletu i mislim da bi pobijedio u 3.setu jer je vidljivost bila vrlo solidna. Lani su Berdych i Murray igrali sve do 10 do 10MaGiCa je napisao/la:Sta mislis, ko je imao vise srece sto ovaj mec nije odigran i zavresen u jednom danu: Djokovic ili Del PotroTed Mosby je napisao/la:Sutra nastavak, šteta baš je Nole imao sreće, Del Potro je bio u naletu![]()
Daj ne rise po temi, ili pričaj nešto konkretno ili razguli. Nemoj da te @Monolog ganja po forumu.skevo2 je napisao/la: ma dokovic je nula,vraca se on na svoje,ovo do sad je bilo kratki bljesak kojeg su imali i bagdatis,ljubicic i ostali prcvari.![]()
![]()
Mislim da je nebitno. Faktori od kojih zavisi smjer ovog meča ostaju isti. Servis del Potra, forhend del Potra i to je to. Dok to bude išlo, držat će se u meču. Novakova mašina će kad-tad proraditi, samo je pitanje hoće li Gaučos imati muda i pokušati razbiti taj ritam.MaGiCa je napisao/la:Sta mislis, ko je imao vise srece sto ovaj mec nije odigran i zavresen u jednom danu: Djokovic ili Del Potro![]()
Obrati paznju na moje pitanje, a ne repliciraj samom sebi. Dakle, kome odgovara sto se ne igra na best-of-five u jednom danu: Djokovicu ili Del PotruTed Mosby je napisao/la:Ma daj bolan, Del Potro je bio u jakom naletu i mislim da bi pobijedio u 3.setu jer je vidljivost bila vrlo solidna. Lani su Berdych i Murray igrali sve do 10 do 10MaGiCa je napisao/la:
Sta mislis, ko je imao vise srece sto ovaj mec nije odigran i zavresen u jednom danu: Djokovic ili Del Potro![]()
A ti si sigurno jedan od onih koji pet puta promjene misljenje u pet minutaskevo2 je napisao/la:dokovic je obicni krelac koji nemoze u istu recenicu sa federerom,nadalom pa cak i wawrinkom.
Ima logike, ali ja mislim da prekid (i termin usled kog je doslo do prekida) zesce pomaze Del Potru, jer definitivno decko nema staminu za mec na tri dobijena. Ovako ima dva meca na 2 seta u dva dana, tako da faktor stamina nece vaziti ovog puta.Virtu4l je napisao/la:Mislim da je nebitno. Faktori od kojih zavisi smjer ovog meča ostaju isti. Servis del Potra, forhend del Potra i to je to. Dok to bude išlo, držat će se u meču. Novakova mašina će kad-tad proraditi, samo je pitanje hoće li Gaučos imati muda i pokušati razbiti taj ritam.MaGiCa je napisao/la:Sta mislis, ko je imao vise srece sto ovaj mec nije odigran i zavresen u jednom danu: Djokovic ili Del Potro![]()
Sigurno da mu pomaže. Međutim, nije bilo nekih dugih relija, sve se relativno brzo dešavalo, tako da bi izdržao sasvim sigurno, ali ne vjerujem da bi pobijedio. Ovako ima veće šanse za pobjedu. Čudno zvučiMaGiCa je napisao/la:Ima logike, ali ja mislim da prekid (i termin usled kog je doslo do prekida) zesce pomaze Del Potru, jer definitivno decko nema staminu za mec na tri dobijena. Ovako ima dva meca na 2 seta u dva dana, tako da faktor stamina nece vaziti ovog puta.
Vidiš, ja ti to gledam kao vodeću četvorku.sarajlija89 je napisao/la:@Virtu4l
Ti za njega navijas??? Ma vala je antipatican, blago receno. Dobar jeste, nema sta, sigurno najnezgodniji igrac iz top 10 za vodecu trojku i moze svakoga dobiti.
Pa sa smesnim zrebom, to je za ocekivati. Da je u ovoj cetvrtini gde je Djokovic, smeo bih da stavim 200E da polufinala ne bi video. Murray nije ni u top 10 igraca na sljaci. Kako bi voleo da se nadje nekako sa Djokovicem ili Federerom u finalu RG, ako ikako Nadal moze ispasti. Palo bi jos jedno pranje u nizu, pa bismo opet slusali zalopojke o tome kako "je preveliki pritisak na njegovim nejakim ramenima".Virtu4l je napisao/la:Veliki majstor teniske igre - Andu Murray, sutra ide na Michaela Berrera, koji je bez mnogo problema savladao Raonića i Clementa, prvi je u velikom padu forme, dok je drugi pred penzijom i ovo mu je možda zadnji Roland Garros.
Škotski čarobnjak defanzivne i pusherajske igre ima otvoren put do polufinala, a najteži ispit do sada bi mogao imati u narednoj rundi, kada ide na pobjednika meča Troicki-Dolgopolov. Viktor nikada nije uzeo niti set Murrayu, dok je sa Dolgopolovom odigrao jedan sjajan meč u Australiji, na početku ove godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.