Jagodic vas nece voditi 100%, pa zbog U21 napustio je Smorac...samosarajvo je napisao/la: Jovic produzio sa Zvijezdom..ostaju nam Jagodic i Husref...nadam se da ce jedan od njih ali moze i neko treci(Zeka,Dzeno itd) samo da nije M.V.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
Jagodic je rekao da bi rado ostao u Borcu ali uprava Borca to nije htjela..Takodjer su mu ljudi iz nfsbih preporucili da obavezno uz U21 vodi i neki premijerligaski klub da bi bolje upoznao igrace..znaci to mu se preporucuju ljudi iz NFSBIH a i on je rekao da ce vjerovatno voditi neki drugi klub iz PLFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jagodic vas nece voditi 100%, pa zbog U21 napustio je Smorac...samosarajvo je napisao/la: Jovic produzio sa Zvijezdom..ostaju nam Jagodic i Husref...nadam se da ce jedan od njih ali moze i neko treci(Zeka,Dzeno itd) samo da nije M.V.

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
vidis, pogresne sam imao onda informacije... Uglavnom, ako vam mv ostane za el tesko mozete proci vise od 2-3. predkola...lpsamosarajvo je napisao/la:Jagodic je rekao da bi rado ostao u Borcu ali uprava Borca to nije htjela..Takodjer su mu ljudi iz nfsbih preporucili da obavezno uz U21 vodi i neki premijerligaski klub da bi bolje upoznao igrace..znaci to mu se preporucuju ljudi iz NFSBIH a i on je rekao da ce vjerovatno voditi neki drugi klub iz PLFk_zeljo_1921 je napisao/la:Jagodic vas nece voditi 100%, pa zbog U21 napustio je Smorac...samosarajvo je napisao/la: Jovic produzio sa Zvijezdom..ostaju nam Jagodic i Husref...nadam se da ce jedan od njih ali moze i neko treci(Zeka,Dzeno itd) samo da nije M.V.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
- Kontakt:
u drugo ulazimo direktno..tu smo nosioci i bolji smo od 90% timova....sa jednim ili dva smo ravnopravni a moze se za jedan klub (RAD BG) reci da je bolji od nas...znaci imamo dobre sanse da prodjemo
U trecem pretkolu,od 31 kluba, smo bolji od mozda 10 ak, sa jedno desetak bi bili ravnopravni i odlucivala bi sreca ili raspoloozenje nekog pojedinca.. 5-6 klubova je jace od nas sigurno za 2-3 razlike a onih 5-6 najjacih bi nas razvalili 5-6 razlike..mislim na Romu,Atletico,Stoke,Mainz pa i Zvezdu donekle...
znaci sanse da prodjemo u play off su nam mozda 40-50% a sanse u trece pretkolo 80%
ako doguramo u play off sanse za grupu su 1% ali cuda se desavaju
naravn osve zavisi od pojacanja,trenera itd
U trecem pretkolu,od 31 kluba, smo bolji od mozda 10 ak, sa jedno desetak bi bili ravnopravni i odlucivala bi sreca ili raspoloozenje nekog pojedinca.. 5-6 klubova je jace od nas sigurno za 2-3 razlike a onih 5-6 najjacih bi nas razvalili 5-6 razlike..mislim na Romu,Atletico,Stoke,Mainz pa i Zvezdu donekle...
znaci sanse da prodjemo u play off su nam mozda 40-50% a sanse u trece pretkolo 80%
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Rad Bg bolji od nassamosarajvo je napisao/la:u drugo ulazimo direktno..tu smo nosioci i bolji smo od 90% timova....sa jednim ili dva smo ravnopravni a moze se za jedan klub (RAD BG) reci da je bolji od nas...znaci imamo dobre sanse da prodjemo

- Megamon
- Kontakt:
Govori se o mogucem dolasku Nazifa Hajdarovica

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
oooo ne. još jedan "mustafa kučuković" 

- Alen Škoro
- Kontakt:
Moje je misljenje da se svi mozda trebamo strpiti mjesec-dva.
Realno gledajuci, skoro citavu sezonu nemamo uprave, a igraci i strucni stab se plasiraju u Evropu + im plate nisu redovne.Sjetite se samo koliko je dugo nisu primali.. Igraci zelje imaju mnogo vece premije od nasih igraca + mnogo redovnije plate od nasih igraca.I mi hocemo trofeje? Nema dzabe ni za babe...
Iskreno se nadam da cemo ulaskom Irfana u klub biti jaci i da ce statut(FK Sarajeva) biti pozitivno dugorocno rijesenje. Vidjecemo poslije ovog kola sta-ko-gdje. Ostade ova uprava, mislim da su poslije ovih problema i oni dosli "tobe",pa se iskreno nadam da ce i klub konacno stati na noge.Al' ono skroz uspravno...
Realno gledajuci, skoro citavu sezonu nemamo uprave, a igraci i strucni stab se plasiraju u Evropu + im plate nisu redovne.Sjetite se samo koliko je dugo nisu primali.. Igraci zelje imaju mnogo vece premije od nasih igraca + mnogo redovnije plate od nasih igraca.I mi hocemo trofeje? Nema dzabe ni za babe...
Iskreno se nadam da cemo ulaskom Irfana u klub biti jaci i da ce statut(FK Sarajeva) biti pozitivno dugorocno rijesenje. Vidjecemo poslije ovog kola sta-ko-gdje. Ostade ova uprava, mislim da su poslije ovih problema i oni dosli "tobe",pa se iskreno nadam da ce i klub konacno stati na noge.Al' ono skroz uspravno...

NON MOLLARE MAI
Ma dobro to je Avaz opet upetljao svoje prste oni su vazda imali bombasticne najave
,al eto ako ce biti novih igraca a hoce,to bi se trebalo zavrstiti maximalno u narednih 15 dana,ako opet ne misle na vrat na nos i potpsivati igraca u sred priprema
Redzepagic je ovog Drakula u Zelju proslijedio,to je igrac iz njegove agencije,vidjecemo sta nama sprema

Redzepagic je ovog Drakula u Zelju proslijedio,to je igrac iz njegove agencije,vidjecemo sta nama sprema

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
[quote="samosarajvo"]u drugo ulazimo direktno..tu smo nosioci i bolji smo od 90% timova....sa jednim ili dva smo ravnopravni a moze se za jedan klub (RAD BG) reci da je bolji od nas...znaci imamo dobre sanse da prodjemo
naravn osve zavisi od pojacanja,trenera itd[/quot
ma u finalu ste 80%
ma u finalu ste 80%
-
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:

INSTITUCIJANa mail adresu naše stranice stigla je fotografija sa druge utakmice odigrane u Osnabrucku na kojoj se jasno vide transparent Hordi Zla, transparent posvećen Vedranu Puljiću te barjak sa trogrbom. Odlučili smo podijeliti sa vama ovu fotografiju koja je djelo ekipe magazina "Pasion Latina", fudbalskog i navijačkog magazina u Južnoj Americi. Ovo je još jedan dokaz da je jezik fudbala i navijača zaista svjetski i da ne poznaje granice te se iskreno zahvaljujemo kolegama iz Južne Amerike na ustupljenoj fotografiji.

U svakom slucaju, dobra promocija

POSTAVLJAMO STANDARDE I NABIJAMO KOMPLEKSE!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
glup si 100%rossoneri83_sa je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:u drugo ulazimo direktno..tu smo nosioci i bolji smo od 90% timova....sa jednim ili dva smo ravnopravni a moze se za jedan klub (RAD BG) reci da je bolji od nas...znaci imamo dobre sanse da prodjemo
ma u finalu ste 80%
- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Giallorossi
- Kontakt:
Pa stvarno ne mogu da vjerujem da čovjek može biti ovoliko bezobrazan, kao zalizanko
Lik nam se smije u facu i šprda se s nama. Doći će i tvoj kraj bezobrazniče .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Giallorossi
- Kontakt:
Ma nece on brate otici ni poslije Veleza ja ti kazem da ima imalo obraza osho bi on davnodzenan01 je napisao/la:Pa stvarno ne mogu da vjerujem da čovjek može biti ovoliko bezobrazan, kao zalizanko![]()

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Treba mu jeb.at sutra sve po spisku(mada je to uobicajeno svaku tekmu), ali sutra posebno izrazeno i to cijelu utakmicu. Sa njim nam je u Evropi pusionaGiallorossi je napisao/la:Ma nece on brate otici ni poslije Veleza ja ti kazem da ima imalo obraza osho bi on davnodzenan01 je napisao/la:Pa stvarno ne mogu da vjerujem da čovjek može biti ovoliko bezobrazan, kao zalizanko![]()
Lik nam se smije u facu i šprda se s nama. Doći će i tvoj kraj bezobrazniče .![]()

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
amar sa željom za dvije godine uzme titulu i kup pa kad ga pitaju hoće li ostati iduće sezone kaže neznam nije to moj privatni klub,a mirza vas **** dvije godine i kaže otići kad ja hoću i opet amar prepotentan.Stvarno ste divovi MIRZA JE MOJ IDOL
u koliko uri je tekma?
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, BungaBum, enzo1, ErosViverosViv, Grbavac, kulinban1189, misstianopenaldo, nedimmmm1337, pitara, plisek, SamoDaKazeem, ShofaII, skoJaa, Tarapi, Tatamata1946, Vanja8, Venom i 154 gosta.