Nista od "bombardera".
Ko o cemu Omar o lijevom beku
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma najbolji fakat igrac za meneOmar500 je napisao/la:Eh koliko je to sada moguće, proradio je u Mechelenu. Dialiba mi je jedan od najdražih igrača koji je igrao u Željezničaru. Kako bi se samo obradovao.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
PS : Bila neka priča na zimu kako je Osim bio na kafi s Dialibom, ono kao dogovarao s njim njegov dolazak, to bila šuplja ili ?
Zamislite - Vladavić, Dialiba i još jedan solidni lijevi bek. Uff, kako to dobro zvuči...
E on će ti od ljeta na koševo vjeruj mi,s obzirom da mu je njegov vrli menager enes delimustafić gore.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
on mrzi sarajevo.DANDY je napisao/la:E on će ti od ljeta na koševo vjeruj mi,s obzirom da mu je njegov vrli menager enes delimustafić gore.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
vjeruj jedini igrac kojeg ne bi mrzio ako bi igrao gore,ali znajuci njega nece sigurnoDANDY je napisao/la:E on će ti od ljeta na koševo vjeruj mi,s obzirom da mu je njegov vrli menager enes delimustafić gore.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
samosarajvo je napisao/la:koja je ovo godina ? jesi ti uredu ?gavran je napisao/la:Navijači Čelika, Robijaši, u ovoj sezoni Premijer lige BiH ubjedljivo su najviše dolazili na stadion svog kluba. Domaće utakmice Čelika u 23. dosadašnja kola ukupno je pratilo 72.000 gledalaca.
Iza njih su Manijaci, simpatizeri sarajevskog Željezničara kojih je na Grbavicu u ovom šampionatu došlo 45.000. Fukare, Slobodini fanovi, njih 39.500, posjtili su Tušanj.
Prema analizi, poretka posjete navijača na stadionima svojih klubova u BiH u tekućem prvenstvu, slijede: Red Army (Velež) - 19.700, Horde zla (Sarajevo) - 19.500, Ultrasi (Zrinjski) - 18.650, Epidemija (Modriča Maxima) - 16.150, Poskoci (Posušje) - 15.320, Gerila (Travnik) - 13.300, Sila nebeska (Jedinstvo) - 12.800, Sokolovi (Slavija) - 12.400, Škripari (Široki Brijeg) - 12.000, Patriote (Laktaši) - 11.300, Torcida (Žepče) – 8.800, Labudovi (Orašje) - 8.150, Tigrovi (Leotar) - 7.284.
Statističke podatke posjete gledalaca obradili smo na osnovu izvještaja nekoliko bh. dnevnih novina, a računali smo prosijek kako bi cifre bile što vjerodostojnije. Sve navijače smo pominjali prema nazivu najvatrenijih fan grupa njihovih timova, mada, naravno, nisu svi među njima.
Određene navijačke grupe kao što su FK Modriča Maxima, NK Žepče i NK Orašje gotovo da više i ne postoje. Atmosfera na stadionima ovih klubova, što se navijanja tiče, uglavnom je, „pozorišna“!
HAMO POBOGU PA MI SMO ****
najposjeceni ove godine je Zeljo pa onda Sarajevo ali je mala razlika ja msilim
imali smo mi u prvom djelu par extra posjeta...Celik,Borac,Sloboda,Zrinjski..protiv Olimpika dosta raje bilo kao i protiv Sirokog ali je bilo i kriticnih posjeta...Drina,Zvijezda itd...
tu smo negdje
treci je Borac ja mislim
bice statistika kad se zavrsi liga na nekom od portala...
Koji crni Vladavić Omare zove te zemlja da se prizemljiš...imate stvarno prijedloge tipa Vladavić,Muratović,Dialiba,odakle pare...Omar500 je napisao/la:In : Drakul, Purić, Selimović, Vladavić, Lijevi bek ? , Golman ? ( moje neke želje + najvjerovatnije ostvareni transferi
Out : Radovanović, jedan štoper - Mešić najvjerovatnije, jedan zadnji vezni - Savić možda, Perak, Jamak, možda Elvir Čolić, a za Popovića ne znam šta bih rekao.
Prilicno se ustalio u ekipi koja igra u prvoj ligi Belgije i kojoj je falio samo bod za Europa Ligu, ima za nase uslove sigurno astronomska primanja, i sad da to sve ostavi i ode gore da sastavlja kraj s krajem... Pa ne znam kakva bi budala morao biti da to uradi.DANDY je napisao/la:E on će ti od ljeta na koševo vjeruj mi,s obzirom da mu je njegov vrli menager enes delimustafić gore.twisttm87 je napisao/la:sve bi te bombardere,ljepotane halalijo za jednog igraca a on je..
BUBACAR DIALIBA
Jbg, Žujo spominje europskog Želju. Hoćemo pojačanja, a ne možemo platiti obeštećenje ? Pa valjda bar pristojnu platu možemo osigurati od 10 000 KM. Za naše uslove odličnu, ali je i to veoma malo. Ali vjeruj mi, ništa nije nemoguće. Za Dialibu i Murata možda i jeste, jer odlično igraju u svojim klubovima i produžit će ugovore najvjerovatnije, ali Vladavić je slobodan.Hamo je napisao/la:Koji crni Vladavić Omare zove te zemlja da se prizemljiš...imate stvarno prijedloge tipa Vladavić,Muratović,Dialiba,odakle pare...Omar500 je napisao/la:In : Drakul, Purić, Selimović, Vladavić, Lijevi bek ? , Golman ? ( moje neke želje + najvjerovatnije ostvareni transferi
Out : Radovanović, jedan štoper - Mešić najvjerovatnije, jedan zadnji vezni - Savić možda, Perak, Jamak, možda Elvir Čolić, a za Popovića ne znam šta bih rekao.
druze moj zadnje informacije koje sam dobio jeste da Vladavic totalno van forme cak mislim da on nije nikako ni igrao ove sezone....nije vise to taj Vladavic htjeli mi ti to priznati ili ne...Omar500 je napisao/la:Jbg, Žujo spominje europskog Želju. Hoćemo pojačanja, a ne možemo platiti obeštećenje ? Pa valjda bar pristojnu platu možemo osigurati od 10 000 KM. Za naše uslove odličnu, ali je i to veoma malo. Ali vjeruj mi, ništa nije nemoguće. Za Dialibu i Murata možda i jeste, jer odlično igraju u svojim klubovima i produžit će ugovore najvjerovatnije, ali Vladavić je slobodan.Hamo je napisao/la:Koji crni Vladavić Omare zove te zemlja da se prizemljiš...imate stvarno prijedloge tipa Vladavić,Muratović,Dialiba,odakle pare...Omar500 je napisao/la:In : Drakul, Purić, Selimović, Vladavić, Lijevi bek ? , Golman ? ( moje neke želje + najvjerovatnije ostvareni transferi
Bolje jedan Vladavić na dvije godine s većom platom nego dvojica prosječnih igrača koji se neće naigrati, grijaće klupu i opterećavati bezveze budžet. Možda nekad moje želje nerealno zvuče, ali za mene su to pojačanja. Jer, zna se šta je pojačanje
Hmm, ne znam šta je problem. Nisam znao da nije igrao čitavu godinu, zar nije igrao za Žilinu ove sezone pa raskinuo ugovor ? Slažem se da se ne treba zaduživati, ali jedan takav igrač bi nam legao, to budala zna. Sada, što se tiče njegove fizičke spreme i sličnog, u to nisam upućen. Ne razumijem šta me odma napadate, samo želim dobro i da Željo ponovno u Europi igra značajniju ulogu, da u narednim godinama postepeno popravljamo koeficijent. Glavno je da se ne zadužujemo, ali mi je i glupo dovođenje mase prosječnih igrača na iste pozicije. Uglavnom se ne treba zamarati, šef će sve to posložiti, u šta ne sumnjam.nime_tm87 je napisao/la:E moj Omare da si nam ti menađer gdje bi mi bili ...NIGDJE ili ako ti vise odgovara niđe. Haj nam priznaj sta ti je Vladavic ,mora da ti je neko bliže koljeno.
Vladavić je igrao sve do možda februara ili do početka marta, što i nije velika pauza za igrača kakav je Vladavić.A dobro bi nam došao na desnoj strani.Omar500 je napisao/la:Hmm, ne znam šta je problem. Nisam znao da nije igrao čitavu godinu, zar nije igrao za Žilinu ove sezone pa raskinuo ugovor ? Slažem se da se ne treba zaduživati, ali jedan takav igrač bi nam legao, to budala zna. Sada, što se tiče njegove fizičke spreme i sličnog, u to nisam upućen. Ne razumijem šta me odma napadate, samo želim dobro i da Željo ponovno u Europi igra značajniju ulogu, da u narednim godinama postepeno popravljamo koeficijent. Glavno je da se ne zadužujemo, ali mi je i glupo dovođenje mase prosječnih igrača na iste pozicije. Uglavnom se ne treba zamarati, šef će sve to posložiti, u šta ne sumnjam.nime_tm87 je napisao/la:E moj Omare da si nam ti menađer gdje bi mi bili ...NIGDJE ili ako ti vise odgovara niđe. Haj nam priznaj sta ti je Vladavic ,mora da ti je neko bliže koljeno.
To ja i govorim, Žujo obećava grupnu fazu, pa zato sam i spominjao onakva imena. Odma me svi napadaju, pa nisam vam ja kriv što se Žujo oslanja na pomoć grada i opštine i što ne dovodi sponzore. Mada je sponzore najlakše dovesti dobrim rezultatima, pogotovo u Europi. Iskreno ne znam , možemo riskirati i dovesti par zvučnijih imena i zadržavati igrače, s tim bi se povećali troškovi, ili čekati generaciju koja će sijevnuti u Europi i tako dići klub na veću razinu. Ali opet govorim, najvažnija je po meni financijska stabilizacija.sajo10 je napisao/la:Nesto kontam Zujo govori da je cilj grupna fuzna u Evropi, pa onda moraju se dovest puno vise zvucnija imena. Necemo nista postici ako se dovede 10 igraca i odvede isto toliko svakog ljeta a igraci manje vise isti svi, prosjecni.. Mislim da se ne lazemo dzaba onda..
Nego imali ista novo u vezi stadiona. Nadam se samo da nije stao projekat?