FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
pa eto'o je za sve ove napadace sto barca hoce igracina najbolji napadac ako ne najbolji onda medju 3 sigurno neka eto'o ostane a henry adios !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Gotovo je vec to samo je formalno jos ostalo,vjerovatno za koji dan se moze ocekivati i sluzbena potvrda prelaska Eta u City,sa tim ce postati najplaceniji igrac svjetaCRNI_SA je napisao/la:pa eto'o je za sve ove napadace sto barca hoce igracina najbolji napadac ako ne najbolji onda medju 3 sigurno neka eto'o ostane a henry adios !!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
nekako bi volio da ostane al jbggmiky_hz je napisao/la:Gotovo je vec to samo je formalno jos ostalo,vjerovatno za koji dan se moze ocekivati i sluzbena potvrda prelaska Eta u City,sa tim ce postati najplaceniji igrac svjetaCRNI_SA je napisao/la:pa eto'o je za sve ove napadace sto barca hoce igracina najbolji napadac ako ne najbolji onda medju 3 sigurno neka eto'o ostane a henry adios !!
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Kolko oni njega misle placatimiky_hz je napisao/la:Gotovo je vec to samo je formalno jos ostalo,vjerovatno za koji dan se moze ocekivati i sluzbena potvrda prelaska Eta u City,sa tim ce postati najplaceniji igrac svjetaCRNI_SA je napisao/la:pa eto'o je za sve ove napadace sto barca hoce igracina najbolji napadac ako ne najbolji onda medju 3 sigurno neka eto'o ostane a henry adios !!
Ehh gdje su ona stara vremena kad su crnci robovali i nije ih se placalo
uglavnom bi vise trebao zaradjivati od C.R-a bar kako ja znam...BrnJeeH je napisao/la:Kolko oni njega misle placatimiky_hz je napisao/la:Gotovo je vec to samo je formalno jos ostalo,vjerovatno za koji dan se moze ocekivati i sluzbena potvrda prelaska Eta u City,sa tim ce postati najplaceniji igrac svjetaCRNI_SA je napisao/la:pa eto'o je za sve ove napadace sto barca hoce igracina najbolji napadac ako ne najbolji onda medju 3 sigurno neka eto'o ostane a henry adios !!![]()
Ehh gdje su ona stara vremena kad su crnci robovali i nije ih se placalo
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- nidjo_barca
- Kontakt:
evo Barca bi mogla imati oko 80 mil. za transfere 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
koliko trebaju dobiti za Etoa,ako ga prodajunidjo_barca je napisao/la:evo Barca bi mogla imati oko 80 mil. za transfere
- nidjo_barca
- Kontakt:
ma minimalno 30 mil. ako se izvuce jos koji dobro je al evo kaze mu agent da ostaje u Barci pa sta ce bit ne zna se jos,sutra je sastanak pa ce odlucitiJameS je napisao/la:koliko trebaju dobiti za Etoa,ako ga prodajunidjo_barca je napisao/la:evo Barca bi mogla imati oko 80 mil. za transfere
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
a 80mil i nije neka lova. Kontaju uzet def.veznog, štopera, lijevog bočnog, lijevo krilo i još špica ako ode Etoo.
- nidjo_barca
- Kontakt:
to je sasvim dovoljno vise i ne trebaamone je napisao/la:a 80mil i nije neka lova. Kontaju uzet def.veznog, štopera, lijevog bočnog, lijevo krilo i još špica ako ode Etoo.
moze se dovest 3-4 dobra igraca
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ostaje u klubu.
Samuel Eto'o Ostaje u Barceloni barem za sad , ne zeli u City !!!!!!!! sam kaze : Pare mi nisu bitne hocu da ostanem u Barceloni!!!! Ostani garo garavi i nako si najbolji napadac na svituu !!!!!!!!!!!!!!!!
MEs que un club !
MEs que un club !
Respect!alldenn je napisao/la:Samuel Eto'o Ostaje u Barceloni barem za sad , ne zeli u City !!!!!!!! sam kaze : Pare mi nisu bitne hocu da ostanem u Barceloni!!!!
Nije on bezveze moja prva zelja za napad Uniteda. A o kvalitetu necu ni da govorim.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Tako je i Kaka govorio da nece u City, ali ipak napusti Milan...alldenn je napisao/la:Samuel Eto'o Ostaje u Barceloni barem za sad , ne zeli u City !!!!!!!! sam kaze : Pare mi nisu bitne hocu da ostanem u Barceloni!!!! Ostani garo garavi i nako si najbolji napadac na svituu !!!!!!!!!!!!!!!!
MEs que un club !
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- nidjo_barca
- Kontakt:
ma nek ostane ja bi i voliooalldenn je napisao/la:Samuel Eto'o Ostaje u Barceloni barem za sad , ne zeli u City !!!!!!!! sam kaze : Pare mi nisu bitne hocu da ostanem u Barceloni!!!! Ostani garo garavi i nako si najbolji napadac na svituu !!!!!!!!!!!!!!!!
MEs que un club !
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
pa i nije otisao u City,dosao je u Real zato sto ljudi igraju LP...da sad npr. Man.Utd ponudi iste uslove za Etoa kao i City on bi vrlo rado otisaoHarrison je napisao/la:Tako je i Kaka govorio da nece u City, ali ipak napusti Milan...alldenn je napisao/la:Samuel Eto'o Ostaje u Barceloni barem za sad , ne zeli u City !!!!!!!! sam kaze : Pare mi nisu bitne hocu da ostanem u Barceloni!!!! Ostani garo garavi i nako si najbolji napadac na svituu !!!!!!!!!!!!!!!!
MEs que un club !
Extra sto Eto ostaje sutra vjerovatno potpisuje Keirrson tako da nema potrebe da se vise brinemo za napadaca,Keirreson i Bojan na klupi prejako

Arsenal attacker and Russian international Andrei Arshavin (27) is quoted by British tabloid The Sun as saying that he would like to play for Barcelona one day: "If I have the chance to play for Barcelona, I'd be really happy."
Catalan sports paper El Mundo Deportivo claims that Arshavin, a well-known Barcelona fan, could be offering himself to Barcelona as an option in case the transfer of Ribéry would fail.

Arsenal attacker and Russian international Andrei Arshavin (27) is quoted by British tabloid The Sun as saying that he would like to play for Barcelona one day: "If I have the chance to play for Barcelona, I'd be really happy."
Catalan sports paper El Mundo Deportivo claims that Arshavin, a well-known Barcelona fan, could be offering himself to Barcelona as an option in case the transfer of Ribéry would fail.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Danas bi trebao Etoo potpisati novi ugovor !!!!**** Villu on je klasa + njegova ljubav i borbenost prema klubu ! dolazi Keirson koji mu moze bit zamjena i naravno Bojan koji bi trebo na krilo kao potpora Henryu !!!!
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Villa je 80% naš. Jučer Txiki otišao u selo gdje se nalazi Villa na odmoru i ručao s njim i njegovim menadžerom. Villa je pristao na uslove, koje mu je ponudila Barca, ostaje još samo da ga Valencia pusti.
Keirrison će proći medicinski pregled, a bit će prestavljen 13. jula kao prvo pojačanje Barce.
Villa je 80% naš. Jučer Txiki otišao u selo gdje se nalazi Villa na odmoru i ručao s njim i njegovim menadžerom. Villa je pristao na uslove, koje mu je ponudila Barca, ostaje još samo da ga Valencia pusti.
Keirrison će proći medicinski pregled, a bit će prestavljen 13. jula kao prvo pojačanje Barce.
- nidjo_barca
- Kontakt:
kako li ce bit ako dodje villa i ostane eto'o ? jos imamo ovog keirrsiona al on bi et ko trebo na posudbu 
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.