FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
druze moj zadnje informacije koje sam dobio jeste da Vladavic totalno van forme cak mislim da on nije nikako ni igrao ove sezone....nije vise to taj Vladavic htjeli mi ti to priznati ili ne...[/quote]
Taj Vladavic van forme bio bi ubjedljivo najbolji igrac nase lige
Taj Vladavic van forme bio bi ubjedljivo najbolji igrac nase lige
- pintol_TM87
- Kontakt:
Taj Vladavic van forme bio bi ubjedljivo najbolji igrac nase lige[/quote]Sirenje je napisao/la:druze moj zadnje informacije koje sam dobio jeste da Vladavic totalno van forme cak mislim da on nije nikako ni igrao ove sezone....nije vise to taj Vladavic htjeli mi ti to priznati ili ne...
volio bih da si u pravu ali sumnjam..gledao sam ga u Zilini dok je igrao a nije bas pocesto igrao tako da nisam nesto posebno zadovoljan s njim...nez kluba je i matija matko pa eto i on bi dobro dosao...onda je gotov sve timove promijenio hehe
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Sta ste se dovezali vladavica, neki dan je i sam izjavio da vec ima par inostranih ponuda
NO PYRO NO PARTY
volio bih da si u pravu ali sumnjam..gledao sam ga u Zilini dok je igrao a nije bas pocesto igrao tako da nisam nesto posebno zadovoljan s njim...nez kluba je i matija matko pa eto i on bi dobro dosao...onda je gotov sve timove promijenio hehe
[/quote]
Ma nema potrebe se raspravljati o njemu opce, jako su male sanse da dodje samo ga mi vezemo za zelju
Ma nema potrebe se raspravljati o njemu opce, jako su male sanse da dodje samo ga mi vezemo za zelju
Šta mislite koji će sutra sastav istrčati na teren u Prijedoru ?
Priča se dovodi Žujo Robinha
Šuplja ili... 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- pintol_TM87
- Kontakt:
sutra dolazi u prijedor pa cemo vidjet hoce bit sta od dogovora...Hamo je napisao/la:Priča se dovodi Žujo RobinhaŠuplja ili...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Svidja mu se atmosfera u klubupintol_TM87 je napisao/la:sutra dolazi u prijedor pa cemo vidjet hoce bit sta od dogovora...Hamo je napisao/la:Priča se dovodi Žujo RobinhaŠuplja ili...
- spielführer_21
- Kontakt:
Davno obavio građansku dužnostold school je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?id=524882345
molite ga svi da ostane,ako ostane dobili smo najvece pojacanje!
Al' što ima sestru dobru
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kako stvari stoje jedino cemoi ostati bez par igraca, a od pojacanja nista. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I onda dodje Zujan pred kamere i kaze nas cilj je GRUPNA FAZA u Ligi Prvaka, eee grupna faza? Eh yebiga onda mislim sam sebiElegant je napisao/la:Kako stvari stoje jedino cemoi ostati bez par igraca, a od pojacanja nista.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Polako momci, ima vremena za pojačanja, Amar je tu, samo sabura.
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Vladavić je pričao kako bi se volio vratiti u BiH jer mu je dosta inostranstva, i to je meni dovoljno da stupe u kontakt sa njim jer je on igračina za naših uslova... a sigurno zna da ne moze imat platu preveliku, čim je izjavio da hoće da se vrati vamo..
jedan je bubakar! al on je već maštanje

P.S. šta bi sa mrvom
jedan je bubakar! al on je već maštanje
P.S. šta bi sa mrvom
Nil Satis Nisi Optimum
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Izvor druze gdje si procitao.Number1 je napisao/la:Vladavić je pričao kako bi se volio vratiti u BiH jer mu je dosta inostranstva, i to je meni dovoljno da stupe u kontakt sa njim jer je on igračina za naših uslova... a sigurno zna da ne moze imat platu preveliku, čim je izjavio da hoće da se vrati vamo..
jedan je bubakar! al on je već maštanje![]()
P.S. šta bi sa mrvom
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
- bistrikboy
- Kontakt:
Od svih igraca koji su sad tu jedino cu zaliti za Sehom ako ode!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Rano je pričati o dovođenju igrača, isto kao zimus, 500 stranica smo napisali i ova dvojica što su došla bila bez njih smo osvojili Kup, tako da rano je o tome...
Nego da mi malo zašalalamo prije spavanja
ŠALALALALALALAAAA ŽELJEZNIČAR!!
Nego da mi malo zašalalamo prije spavanja
ŠALALALALALALAAAA ŽELJEZNIČAR!!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kombinovani sto zbog kartona sto zbog povrjeda...izgleda necemo upirat ovu utakmicu i to mi je jako glupoooooOmar500 je napisao/la:Šta mislite koji će sutra sastav istrčati na teren u Prijedoru ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bilo mi nesto puno srce kad su usli Ramic, Zolotic i Baljic. Volio bih da igra barem neko od njih gore od prve minute. Inace ocekujem pobjedu, igrat ce se za prestiz. Nakon svih zezanja i podje.b.a.vanja Pitara da na kraju budu ispred nas???!!!pile87 je napisao/la:Kombinovani sto zbog kartona sto zbog povrjeda...izgleda necemo upirat ovu utakmicu i to mi je jako glupoooooOmar500 je napisao/la:Šta mislite koji će sutra sastav istrčati na teren u Prijedoru ?
Osim - drugo ime za Želju !
Nacionalne lige diljem Evrope pri samom su kraju, ako već nisu završene, slijedom čega je slika kvalifikacija za Ligu Evrope sve bistrija.
Pobjednik Kupa BiH sarajevski Željezničar, te FK Sarajevo koje je sigurno na trećoj poziciji (nije isključeno da na kraju tim sa Koševa završi kao drugi) neće biti nositelji u drugom pretkolu Lige Evrope, kada starta njihov evropski izazovi.
Jasno je to nakon što je UEFA objavila listu sa koeficijentima klubova. Tako se dva sarajevska kluba neće sigurno sastati u drugom pretkolu protiv ekipa poput Minska, latvijskog Metalurga, Orebra, beogradskog Rada... koje su također nenositelji.
No, zato je moguće da recimo u drugom pretkolu, koje je na programu 14. jula (prve utakmice), na Koševu u goste stigne splitski Hajduk, a na Grbavicu Crvena Zvezda ili Vojvodina, zavisno ko završi na poziciji broj dva (kolo prije kraja imaju isti broj bodova, a Zvezda gostuje u Novom Sadu). Naime, drugoplasirana ekipe u Hrvatskoj, te kandidati za viceprvaka u Srbiji imaju puno bolji koeficijent od naših predstavnika.
Žrijeb za prvo i drugo pretkolo Lige Evrope je na programu 20. juna u Nyonu i tada ćemo saznati s kim će zaigrati Sarajevo i Željezničar, ali i Široki Brijeg koji će krenuti od prvog pretkola.
Pobjednik Kupa BiH sarajevski Željezničar, te FK Sarajevo koje je sigurno na trećoj poziciji (nije isključeno da na kraju tim sa Koševa završi kao drugi) neće biti nositelji u drugom pretkolu Lige Evrope, kada starta njihov evropski izazovi.
Jasno je to nakon što je UEFA objavila listu sa koeficijentima klubova. Tako se dva sarajevska kluba neće sigurno sastati u drugom pretkolu protiv ekipa poput Minska, latvijskog Metalurga, Orebra, beogradskog Rada... koje su također nenositelji.
No, zato je moguće da recimo u drugom pretkolu, koje je na programu 14. jula (prve utakmice), na Koševu u goste stigne splitski Hajduk, a na Grbavicu Crvena Zvezda ili Vojvodina, zavisno ko završi na poziciji broj dva (kolo prije kraja imaju isti broj bodova, a Zvezda gostuje u Novom Sadu). Naime, drugoplasirana ekipe u Hrvatskoj, te kandidati za viceprvaka u Srbiji imaju puno bolji koeficijent od naših predstavnika.
Žrijeb za prvo i drugo pretkolo Lige Evrope je na programu 20. juna u Nyonu i tada ćemo saznati s kim će zaigrati Sarajevo i Željezničar, ali i Široki Brijeg koji će krenuti od prvog pretkola.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
joj mene hastra hvata da nas ne predju pitari danas , nije rudar za bacit jako neugodna ekipa s kojom nismo jednom kiksali 
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.