FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Number1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Number1 » 28 maj 2011, 12:00

el_ninho_torres je napisao/la:
Number1 je napisao/la:Vladavić je pričao kako bi se volio vratiti u BiH jer mu je dosta inostranstva, i to je meni dovoljno da stupe u kontakt sa njim jer je on igračina za naših uslova... a sigurno zna da ne moze imat platu preveliku, čim je izjavio da hoće da se vrati vamo..
jedan je bubakar! al on je već maštanje :) :mrgreen:

P.S. šta bi sa mrvom :)
Izvor druze gdje si procitao. ;)
bgm ti sad ne znam reć, al bilo je po novinama, i to ne jedanput!
pričao kako je zadovoljio sebe s inostranim sezonama te da je poželio opet kod nas.
čak je i govorio da ako ima ikakva šansa da se izvrši posudba u neki naš klub, da bi bio presretan
Nil Satis Nisi Optimum

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 maj 2011, 12:03

http://sportsport.ba/bh_fudbal/plavi-os ... doru/57838
Naime, Amar Osim u duelu sa Rudarem neće moći računati na pet igrača (Bešlija, Svraka, Popović, Ćulum i Radovanović), dok je upitan nastup i Liberijca Patricka Nyeme.
Bilo bi dobro završiti sa pobjedom, mada pitanje je možemo li do iste. A prvih 11 je teško pogoditi, nadam se da će mlađi dobiti priliku..

Edit, evo da pogađam:
-----------------Šehić----------------------
B.Čolić---Bogi---Vasilić(Nyema)---Stanić
-------------Savić------Zolotić-------------
Višća-------------Jamak--------------Zeba
--------------------Baljić------------------
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 28 maj 2011, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 maj 2011, 12:05

Joj kad vi raspletete o nečemu sto uopće neznate već čujete od tamo nekih šabana koji su isto tako čuli od istih brate ne padaju sponozori sa neba ,kriza je ljudi teško je i firmama koji su potencijalni sponozori ...važno je da nas ne guše dugovi da se to vraca uredno ,a ovo sto vam bacaju bombe da nece biti pojačanja bice bice samo sabura!

ALADDIN
Kontakt:

Post Postao/la ALADDIN » 28 maj 2011, 12:11

BLU SKY je napisao/la:Nacionalne lige diljem Evrope pri samom su kraju, ako već nisu završene, slijedom čega je slika kvalifikacija za Ligu Evrope sve bistrija.

Pobjednik Kupa BiH sarajevski Željezničar, te FK Sarajevo koje je sigurno na trećoj poziciji (nije isključeno da na kraju tim sa Koševa završi kao drugi) neće biti nositelji u drugom pretkolu Lige Evrope, kada starta njihov evropski izazovi.
Jarane nisi u pravu
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2011.html

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 maj 2011, 12:17

slika

Moja neka pretpostavka :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 12:18

Gdje je Šaban Pehilj, na posudbi ? I kakav je igrač, govorili su da je pravi potencijal
Btw, što se stopera tiče, ja mislim da će iduće sezone Gančev biti u kombinaciji za prvih 11 i nadam se da će Nyema produžiti ugovor. Također od Stančeskog očekujem dobre partije sljedeće sezone.
A danas u Prijedoru šta bude, biće. Nek ostave srce na teren, vala nikako ne bi volio da hrenovkice budu ispred nas :roll:

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 28 maj 2011, 12:21

Omar500 je napisao/la:Gdje je Šaban Pehilj, na posudbi ? I kakav je igrač, govorili su da je pravi potencijal
Btw, što se stopera tiče, ja mislim da će iduće sezone Gančev biti u kombinaciji za prvih 11 i nadam se da će Nyema produžiti ugovor. Također od Stančeskog očekujem dobre partije sljedeće sezone.
A danas u Prijedoru šta bude, biće. Nek ostave srce na teren, vala nikako ne bi volio da hrenovkice budu ispred nas :roll:
Pehilj igra po turnirima za petu gimnaziju :mrgreen:
šala, baš i mene interesuje :)

P.S. jel ono znači da bi mogli sarajevo izvuć? :mrgreen: :mrgreen:
Nil Satis Nisi Optimum

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 maj 2011, 12:22

Omar500 je napisao/la:Gdje je Šaban Pehilj, na posudbi ? I kakav je igrač, govorili su da je pravi potencijal
Ma kakav Pehilj ljudi na ovom forumu sve nekakvi strucnjaci ovo vise nemozes slusaz Muratovice ,vladavice samo pletu o njima AMAR ZNA!
Uh kad bi vi bili menadžeri ili nesto slicno nigdje mi nebi bili

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 maj 2011, 12:22

Jeste se ponadali da smo i mi nenosioci u drugom pretkolu ? :mrgreen: :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 maj 2011, 12:23

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jeste se ponadali da smo i mi nenosioci u drugom pretkolu ? :mrgreen: :mrgreen:
Nismo,znamo da je borovina debil...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 12:24

nime_tm87 je napisao/la:
Ma kakav Pehilj ljudi na ovom forumu sve nekakvi strucnjaci ovo vise nemozes slusaz Muratovice ,vladavice samo pletu o njima AMAR ZNA!
Uh kad bi vi bili menadžeri ili nesto slicno nigdje mi nebi bili
A jesi ti loše volje, ja pitam o Pehilju, ti opet po svom. Hebo ovaj forum, kad ne možeš svoje mišljenje obrazložiti :roll:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 maj 2011, 12:25

bistrikboy je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Jeste se ponadali da smo i mi nenosioci u drugom pretkolu ? :mrgreen: :mrgreen:
I to teska debilcina druze :cry: zamisli napisao da zvezda i hajduk startaju od drugog pretkola :o

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 28 maj 2011, 12:35

Vratice se Gancev i Rovcanin iz Veleza.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 12:42

AmanijakzO je napisao/la:Vratice se Gancev i Rovcanin iz Veleza.
Zar Rovčaninu ne ističe ugovor s nama na kraju sezone ?

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 maj 2011, 12:42

Samo F.K.S !! je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
I to teska debilcina druze :cry: zamisli napisao da zvezda i hajduk startaju od drugog pretkola :o
Zvezda i hoće startati od 2. pretkola ako je danas Vojvodina u direktnom duelu pobijedi .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 28 maj 2011, 13:10

Ja bih najpprije sačekao da se prvenstvo završi pa onda nagađao ko bi nas mogao pojačati.Prije svih velikih pojačanja tipa Vladavić I ostalih zvijezda ja bih vilio da se osiguramo na stoperskim pozicijama jer smo na njima "izgubili"duplu krunu.Ispalo je da su odlazak Kerle i povreda Bogičevića bili nenadoknadivi.Na bekovima škripimo također.U zenici se vidjelo koliko Stanić može biti korisniji napprijed a ne da cijelu sezonu krpi rupe pozadi.Uprava je u ovakvoj zemlji i ovakvom kokuzluku uradila dobar posao.Na kraju krajeva i Osim je dio iste.Redovne plate.uredne pripreme i trofeji su prije dolaska ove garniture bili misaona imenica i što je najvažnije počinjemo dobivati kontinuitet u svemu nabrojanom.Malo se podsjetite koliko sezona nam je u prošlom mandatu te maltene iste uprave trebalo do Nju Castla.Malage itdStadion nikako ne zavisi samo od naših želja.Puno je tu i opštonske i federalne politike,pride nam fali zakon o sportu i najvažnije mora se znati vlasnička struktura.Ako se ne varam mi smo danas nekakvo udruženje građana a to tržište i kapital ne priznaju.U evropu trebamo jači ali me ne zanimaju nikakvi vladavići koji će misliti da su važniji od Želje,moža je Patrik najbolji primjer šta nam treba a to je srce na terenu.Manekena ima svuda.I na kraju nadam se da će danas podmlađena ekipa uspjeti da se nametne i pokaže potencijal

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 28 maj 2011, 13:40

Evo sad nešto gledam u našoj ligi ima dosta ovih koji bi nas mogli "pojačati" džabe.
1. Denis Mujkić - Sloboda
2. Adin Džafić - Čelik
3. Šefko Okić - Velež
4. Vernes Selimović - Zrinjski
5. Fenan Salčinović - Zrinjski
i ovaj Ristevski mi se svidio, a ističe mu ugovor na ljeto :D
http://www.transfermarkt.de/de/kire-ris ... 80195.html
[youtube][/youtube]
G R B A V I C A 2

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 13:49

Baby je napisao/la:Evo sad nešto gledam u našoj ligi ima dosta ovih koji bi nas mogli "pojačati" džabe.
2. Adin Džafić - Čelik
3. Šefko Okić - Velež
[youtube][/youtube]
Baš sam gledao za Ristevskog, moze igrat stopera i lijevog beka, a moze to i Gerhardt. Dvije muhe jednim udarcem, Gerhardt nek igra štopera, Ristevski beka. Bogy se vraća u formu, Vasilić i Gančev su solidni. Što se Mešića tiče, nikako da se vrati u formu prošle sezone. Pravo je tanak. Mujkića dovesti ako ode Šehić, mada ni Karić nije toliko loš. Sasvim solidan golman. Jedan od njih dvojice bi bili alternativa dok ne dođe vrijeme za Kjosevskog.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 maj 2011, 13:49

adin džafić je očajno odigrao ovu sezonu nakon odlične prošle, o tome mogu više reći robijaši. uostalom, isto kao i elvir čolić kod nas.

mi imamo dvadesetak igrača tu negdje kvaliteta i nama stvarno više ne treba gomilanje istih igrača, ne treba nam više prinova koje nisu ZNAČAJNO bolje od ovih što imamo, nama trebaju POJAČANJA. a džafić to nije u ovom trenutku.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 maj 2011, 13:53

Baby je napisao/la:Evo sad nešto gledam u našoj ligi ima dosta ovih koji bi nas mogli "pojačati" džabe.
2. Adin Džafić - Čelik
3. Šefko Okić - Velež
[youtube][/youtube]
Izvini, ali ovaj boldovani nece nikada igrati u Želji dok je Amara, niti nam treba takav. Vjeruj mi, ja ga znam lično..I znam ko stoji iza njega. Pustite Amara da radi svoj posao.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bojamora, Bordo10, inzomni i 18 gostiju.