Upravo tako,99% je nas...? je napisao/la:По ? " " $ је " " на & са ? &, " $ је " ? ?, те $ " 99% ? $ $ % " тренер ...
Наравно, све је ово % "...

Upravo tako,99% je nas...? je napisao/la:По ? " " $ је " " на & са ? &, " $ је " ? ?, те $ " 99% ? $ $ % " тренер ...
Наравно, све је ово % "...
Nisu ti dobre informacije,nikako...Ali dobro,vidjecemo ovih dana.husein veličanstveni je napisao/la:Jović je prije deset dana potpisao za zvijezdu na 2 godine sa mogućnošću produženja za još dvije godine, tako da od odlaska u Borac nema ništa. Jedino ako će Borac platiti zvijezdi obeštećenje a sumnjam da hoće onda bi postojala mogućnost prelaska u Borac. Znači šanse da Borac vidi Jovića su 0,00000099%.
Znam da je prije deset dana došlo do dogovora i da je to dobro proslavljeno u jednom ugostiteljskom objektu. Prije toga je Jović dobio ponudu iz Borca ali su ovi iz zvijezde odmah reagovali. Mada sam i ja sad u sumnji da se slučajno nije šta izjalovilo.jubitubi je napisao/la:Nisu ti dobre informacije,nikako...Ali dobro,vidjecemo ovih dana.husein veličanstveni je napisao/la:Jović je prije deset dana potpisao za zvijezdu na 2 godine sa mogućnošću produženja za još dvije godine, tako da od odlaska u Borac nema ništa. Jedino ako će Borac platiti zvijezdi obeštećenje a sumnjam da hoće onda bi postojala mogućnost prelaska u Borac. Znači šanse da Borac vidi Jovića su 0,00000099%.
Pa to mu bas upravo I zvijezda nudi, da napravi sebi ekipu sa kojom će igrati u Europi. A ne kao što je Borac uradio, Jagodić osvojio tutulu a neko će drugi vodit ekipu u najjačem takmičenju. U Gradačcu Jović ima veoma dobru platu, ima sve uslove za stvaranje Europske ekipe i mislim da smarate sa tom pričom o vodjenju dvije utakmice u LP, kao da je to san svakog trenera da se omaložava sa tudjom ekipom(koju nije on stvorio) u LP. I već je čovjek rekao u ovom mjesecu u intervju na BHT da Zrinjski naizgled ima veći budžet od Zvijezde, daleko veća ulaganja ima Zvijezda od eto Zrinjskog sa kojim je on napravio svoj najveći uspjeh.jubitubi je napisao/la:Joj ljudi moji,bez ikakve namjere da omalovazavam Zvijezdu,jer ste mi stvarno super klub,i Gradacac takodje kao sredina,maksimalno vas simpatisem,ali shvatite da svakom treneru treba izazov,a Borac to svakako jeste.Jednostavno veca sredina,veci klub,vise opcija,vise novca na raspolaganju,vjerovatno i nesto veca plata,mada ne znam kolika ima primanja u Zvijezdi,zatim ono najbitnije,mogucnost da vodi jedan klub u kvalifikacijama za Ligu Sampiona,da vodi klub koji je zadnje 3 sezone u vrhu.
Ne znam,ne znam koji bi to trener odbio.
Ali dobro,da ne malerisem,mozda i moji izvori grijese,pa on ipak ostane sa vama.Uglavnom,nece pogrijesiti ni ako ostane,ni ako ode.Rasplet cekamo svi...
na osnovu čega zaključuješ da je bolji, brži i konkretniji, čovjek nije igrao godinu danazvjezdas je napisao/la:Mislim da bi Dudic bio dobar tandem s Tosunovicom,bolji je od Tosuna,brzi i konkretniji a takav nam i treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.