NK Zvijezda Gradačac

jubitubi
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la jubitubi » 26 maj 2011, 13:59

? je napisao/la:По ? " " $ је " " на & са ? &, " $ је " ? ?, те $ " 99% ? $ $ % " тренер ...
Наравно, све је ово % "...
Upravo tako,99% je nas... ;)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 26 maj 2011, 14:42

Jović je prije deset dana potpisao za zvijezdu na 2 godine sa mogućnošću produženja za još dvije godine, tako da od odlaska u Borac nema ništa. Jedino ako će Borac platiti zvijezdi obeštećenje a sumnjam da hoće onda bi postojala mogućnost prelaska u Borac. Znači šanse da Borac vidi Jovića su 0,00000099%.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 maj 2011, 14:45

husein veličanstveni je napisao/la:Jović je prije deset dana potpisao za zvijezdu na 2 godine sa mogućnošću produženja za još dvije godine, tako da od odlaska u Borac nema ništa. Jedino ako će Borac platiti zvijezdi obeštećenje a sumnjam da hoće onda bi postojala mogućnost prelaska u Borac. Znači šanse da Borac vidi Jovića su 0,00000099%.
Nisu ti dobre informacije,nikako...Ali dobro,vidjecemo ovih dana. ;)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 26 maj 2011, 15:06

jubitubi je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Jović je prije deset dana potpisao za zvijezdu na 2 godine sa mogućnošću produženja za još dvije godine, tako da od odlaska u Borac nema ništa. Jedino ako će Borac platiti zvijezdi obeštećenje a sumnjam da hoće onda bi postojala mogućnost prelaska u Borac. Znači šanse da Borac vidi Jovića su 0,00000099%.
Nisu ti dobre informacije,nikako...Ali dobro,vidjecemo ovih dana. ;)
Znam da je prije deset dana došlo do dogovora i da je to dobro proslavljeno u jednom ugostiteljskom objektu. Prije toga je Jović dobio ponudu iz Borca ali su ovi iz zvijezde odmah reagovali. Mada sam i ja sad u sumnji da se slučajno nije šta izjalovilo.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 maj 2011, 15:22

Pa nasi su govorili kako su sve dogovorili da na polusezoni za nas igra Halilovic pa on zavrsi u Slobodi.Sjetite se samo koliko su nam igraca u ovih par godina ispred nosa otimali drugi klubovi.Mi sve s njima dogovirmo a oni zavrse u drugom klubu.Jos nigdje nije sluzbeno objavljeno da je Jovic potpisao za Zvijezdu pa su moguce sve opcije.Mislim da je za nas kljucno da ga zadrzimo,pa tek onda vidjeti sta i kako sa igracima.Vjerujem da ce predsjednik kluba shvatiti koliko Jovic znaci za nas klub i da ce na kraju ostati u Gradaccu.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 26 maj 2011, 16:41

Jovic je u Zvijezdu dosao da bi napravio europsku ekipu za narednu sezonu.Temelje za taj projekat je vise nego dobro postavio.Uslove ima dobre u Zvijezdi i nista mu bolje nebi bilo u Borcu.Lakse je stvarati evropsku ekipu i u tome je vjest nego odrzat i ostvarit rezultate sa vec stvorenom ekipom za evropska takmicenja.Mislim da za Borca sada nije jer njemu treba kao i igracima na njega period adaptacije i samo bi bilo stetno za Jovica jer nebi mogao nista napravit u Europi sa Borcom za vrlo kratak period.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 maj 2011, 16:50

Joj ljudi moji,bez ikakve namjere da omalovazavam Zvijezdu,jer ste mi stvarno super klub,i Gradacac takodje kao sredina,maksimalno vas simpatisem,ali shvatite da svakom treneru treba izazov,a Borac to svakako jeste.Jednostavno veca sredina,veci klub,vise opcija,vise novca na raspolaganju,vjerovatno i nesto veca plata,mada ne znam kolika ima primanja u Zvijezdi,zatim ono najbitnije,mogucnost da vodi jedan klub u kvalifikacijama za Ligu Sampiona,da vodi klub koji je zadnje 3 sezone u vrhu.

Ne znam,ne znam koji bi to trener odbio.

Ali dobro,da ne malerisem,mozda i moji izvori grijese,pa on ipak ostane sa vama.Uglavnom,nece pogrijesiti ni ako ostane,ni ako ode.Rasplet cekamo svi...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 maj 2011, 19:09

jubitubi je napisao/la:Joj ljudi moji,bez ikakve namjere da omalovazavam Zvijezdu,jer ste mi stvarno super klub,i Gradacac takodje kao sredina,maksimalno vas simpatisem,ali shvatite da svakom treneru treba izazov,a Borac to svakako jeste.Jednostavno veca sredina,veci klub,vise opcija,vise novca na raspolaganju,vjerovatno i nesto veca plata,mada ne znam kolika ima primanja u Zvijezdi,zatim ono najbitnije,mogucnost da vodi jedan klub u kvalifikacijama za Ligu Sampiona,da vodi klub koji je zadnje 3 sezone u vrhu.

Ne znam,ne znam koji bi to trener odbio.

Ali dobro,da ne malerisem,mozda i moji izvori grijese,pa on ipak ostane sa vama.Uglavnom,nece pogrijesiti ni ako ostane,ni ako ode.Rasplet cekamo svi...
Pa to mu bas upravo I zvijezda nudi, da napravi sebi ekipu sa kojom će igrati u Europi. A ne kao što je Borac uradio, Jagodić osvojio tutulu a neko će drugi vodit ekipu u najjačem takmičenju. U Gradačcu Jović ima veoma dobru platu, ima sve uslove za stvaranje Europske ekipe i mislim da smarate sa tom pričom o vodjenju dvije utakmice u LP, kao da je to san svakog trenera da se omaložava sa tudjom ekipom(koju nije on stvorio) u LP. I već je čovjek rekao u ovom mjesecu u intervju na BHT da Zrinjski naizgled ima veći budžet od Zvijezde, daleko veća ulaganja ima Zvijezda od eto Zrinjskog sa kojim je on napravio svoj najveći uspjeh.
Dragon Town

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 27 maj 2011, 10:21

Jovic se uljudno zahvalio na ponudi Borca,i odbio je... ;) Svaka cast,srecno,zadrzali ste vrhunskog strucnjaka.A mi idemo dalje...

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 27 maj 2011, 11:12

JOVIĆ POSTAVIO USLOVE

Uprava Borca je prema nekim informacijama kontaktirala sadašnjeg trenera Zvijezde Dragana Jovića i to u namjeri da ovaj trener na klupi novog prvaka naslijedi Vladu Jagodića.

Kako tvrde izvori iz Borca nekadašnji strateg Zrinjskog postavio je uslove, a sad je na čelnicima tima iz Banje Luke da razmotre zahtjeve.

"Jović jeste skup trener, ali to ne znači da nije u kombinaciji da dođe u naš klub. Ima tu dosta trenera koji su nam se sami ponudili, ali nama treba trener koji će odmah povesti ekipu u dobre rezultate. Već početkom slijedeće sedmice trebalo bi da bude poznato ko će biti novi trener", rekao nam je jedan od visokih zvaničnika Borca.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 27 maj 2011, 14:16

DRAGAN JOVIĆ JOŠ DVIJE GODINE U ZVIJEZDI

Iako se u posljednjih nekoliko dana spominjao kao novi trener Borca i iako je bio najveća želja banjalučkog kluba, Dragan Jović, i u naredne dvije godine sjedit će na klupi Zvijezde iz Gradačca.
Naime, u razgovoru za naš portal Jović je potvrdio da je postigao dogovor sa Zvijezdom, te će u naredne dvije godine obavljati funkciju trenera - menadžera, po uzoru na otočke klubove.
"U Gradačcu mi je lijepo i to stalno ponavljam. Radi se o jednom od najorganizovanijih bh. klubova i doista nemam namjeru u ovom trenutku bilo gdje drugo ići", rekao je Jović za SportSport.ba i dodao.
"Sa čelnim ljudima kluba postigao sam dogovor. Ugovor ćemo potpisati u narednim danima, ali dogovrili smo saradnju i za mene je riječ svetinja. Ugovor će biti potpisan na godinu plus godinu, a dogovorili smo se da obavljam funkciju trenera - menadžera."
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 27 maj 2011, 15:12

bitan faktor ostaje u GRADACCU ...
svaka cast gos. Jovic
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 28 maj 2011, 00:05

svaka cast za nasu upravu sto su zadrzali jovica
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 28 maj 2011, 10:24

Jović je sjajan trener, imati sreću što će vam takav stručnjak obavljati funkciju trenera/menadžera. S par iskusnih pojačanja možete sljedeće godine daleko dogurati.
Nego, imate li povrijeđenih, suspendovanih, kažnjenih za današnji susret sa Slobodom.
Still learning...

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 28 maj 2011, 12:20

Zna li neko sta je sa Nikicem,izgleda da je otjeran,steta,trebali su ga samo po dzepu.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 maj 2011, 12:38

Prema pisanju Dnevnog avaza Jovic ce danas dati sansu mladjim igracima i igracima sa manjom minitazom da bi se mogao uvjeriti u mogucnosti ovih igraca koji su uglavnom bili na klupi.Manje-vise su poznate njihove kvalitete i steta je sto ce izostaviti 4-5 standardnih igraca jer bi sa njima sigurno mogli nastaviti sa dobrim rezultatom bez obzira sto utakmica nema neki znacaj.Jovic ce vjerovatno nekim danas dati posljednju sansu.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 maj 2011, 12:56

Evo Duduć raskinuo sa Varaždinom, ako stoji i sada onaj dogovor sa Zvijezdom očekujemo ga kao prvu prinovu na Banji :)
Dragon Town

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 maj 2011, 13:16

Mislim da bi Dudic bio dobar tandem s Tosunovicom,bolji je od Tosuna,brzi i konkretniji a takav nam i treba.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 maj 2011, 13:24

zvjezdas je napisao/la:Mislim da bi Dudic bio dobar tandem s Tosunovicom,bolji je od Tosuna,brzi i konkretniji a takav nam i treba.
na osnovu čega zaključuješ da je bolji, brži i konkretniji, čovjek nije igrao godinu dana

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 maj 2011, 13:36

Poznajem ga iz PL.a sto nije igrao, to ne znam.Ako nije igrao tamo,zasto bi igrao kod nas,bas su oni nesto ispred nas,izuzev Dinamo i Hajduk.Golman nam treba ,ali dobar nece doci jer takav nece sjedit na klupi dok se Smajic forsira.Cujem da bi mozda Tarik Okanovic mogao zamijeniti Hamzu.Dobro bi bilo.Kad bi jednog stopera dobrog doveli,mislim da bi Jovic mogao Regoja dovest.Po meni ekstra igrac,a njega zanima lova a ne ime kluba.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.