FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 28 maj 2011, 12:23

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jeste se ponadali da smo i mi nenosioci u drugom pretkolu ? :mrgreen: :mrgreen:
Nismo,znamo da je borovina debil...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 12:24

nime_tm87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Gdje je Šaban Pehilj, na posudbi ? I kakav je igrač, govorili su da je pravi potencijal
Btw, što se stopera tiče, ja mislim da će iduće sezone Gančev biti u kombinaciji za prvih 11 i nadam se da će Nyema produžiti ugovor. Također od Stančeskog očekujem dobre partije sljedeće sezone.
A danas u Prijedoru šta bude, biće. Nek ostave srce na teren, vala nikako ne bi volio da hrenovkice budu ispred nas :roll:
Ma kakav Pehilj ljudi na ovom forumu sve nekakvi strucnjaci ovo vise nemozes slusaz Muratovice ,vladavice samo pletu o njima AMAR ZNA!
Uh kad bi vi bili menadžeri ili nesto slicno nigdje mi nebi bili
A jesi ti loše volje, ja pitam o Pehilju, ti opet po svom. Hebo ovaj forum, kad ne možeš svoje mišljenje obrazložiti :roll:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 maj 2011, 12:25

bistrikboy je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Jeste se ponadali da smo i mi nenosioci u drugom pretkolu ? :mrgreen: :mrgreen:
I to teska debilcina druze :cry: zamisli napisao da zvezda i hajduk startaju od drugog pretkola :o

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 28 maj 2011, 12:35

Vratice se Gancev i Rovcanin iz Veleza.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 12:42

AmanijakzO je napisao/la:Vratice se Gancev i Rovcanin iz Veleza.
Zar Rovčaninu ne ističe ugovor s nama na kraju sezone ?

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 28 maj 2011, 12:42

Samo F.K.S !! je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
I to teska debilcina druze :cry: zamisli napisao da zvezda i hajduk startaju od drugog pretkola :o
Zvezda i hoće startati od 2. pretkola ako je danas Vojvodina u direktnom duelu pobijedi .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 28 maj 2011, 13:10

Ja bih najpprije sačekao da se prvenstvo završi pa onda nagađao ko bi nas mogao pojačati.Prije svih velikih pojačanja tipa Vladavić I ostalih zvijezda ja bih vilio da se osiguramo na stoperskim pozicijama jer smo na njima "izgubili"duplu krunu.Ispalo je da su odlazak Kerle i povreda Bogičevića bili nenadoknadivi.Na bekovima škripimo također.U zenici se vidjelo koliko Stanić može biti korisniji napprijed a ne da cijelu sezonu krpi rupe pozadi.Uprava je u ovakvoj zemlji i ovakvom kokuzluku uradila dobar posao.Na kraju krajeva i Osim je dio iste.Redovne plate.uredne pripreme i trofeji su prije dolaska ove garniture bili misaona imenica i što je najvažnije počinjemo dobivati kontinuitet u svemu nabrojanom.Malo se podsjetite koliko sezona nam je u prošlom mandatu te maltene iste uprave trebalo do Nju Castla.Malage itdStadion nikako ne zavisi samo od naših želja.Puno je tu i opštonske i federalne politike,pride nam fali zakon o sportu i najvažnije mora se znati vlasnička struktura.Ako se ne varam mi smo danas nekakvo udruženje građana a to tržište i kapital ne priznaju.U evropu trebamo jači ali me ne zanimaju nikakvi vladavići koji će misliti da su važniji od Želje,moža je Patrik najbolji primjer šta nam treba a to je srce na terenu.Manekena ima svuda.I na kraju nadam se da će danas podmlađena ekipa uspjeti da se nametne i pokaže potencijal

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 28 maj 2011, 13:40

Evo sad nešto gledam u našoj ligi ima dosta ovih koji bi nas mogli "pojačati" džabe.
1. Denis Mujkić - Sloboda
2. Adin Džafić - Čelik
3. Šefko Okić - Velež
4. Vernes Selimović - Zrinjski
5. Fenan Salčinović - Zrinjski
i ovaj Ristevski mi se svidio, a ističe mu ugovor na ljeto :D
http://www.transfermarkt.de/de/kire-ris ... 80195.html
[youtube][/youtube]
G R B A V I C A 2

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 13:49

Baby je napisao/la:Evo sad nešto gledam u našoj ligi ima dosta ovih koji bi nas mogli "pojačati" džabe.
2. Adin Džafić - Čelik
3. Šefko Okić - Velež
[youtube][/youtube]
Baš sam gledao za Ristevskog, moze igrat stopera i lijevog beka, a moze to i Gerhardt. Dvije muhe jednim udarcem, Gerhardt nek igra štopera, Ristevski beka. Bogy se vraća u formu, Vasilić i Gančev su solidni. Što se Mešića tiče, nikako da se vrati u formu prošle sezone. Pravo je tanak. Mujkića dovesti ako ode Šehić, mada ni Karić nije toliko loš. Sasvim solidan golman. Jedan od njih dvojice bi bili alternativa dok ne dođe vrijeme za Kjosevskog.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 maj 2011, 13:49

adin džafić je očajno odigrao ovu sezonu nakon odlične prošle, o tome mogu više reći robijaši. uostalom, isto kao i elvir čolić kod nas.

mi imamo dvadesetak igrača tu negdje kvaliteta i nama stvarno više ne treba gomilanje istih igrača, ne treba nam više prinova koje nisu ZNAČAJNO bolje od ovih što imamo, nama trebaju POJAČANJA. a džafić to nije u ovom trenutku.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 maj 2011, 13:53

Baby je napisao/la:Evo sad nešto gledam u našoj ligi ima dosta ovih koji bi nas mogli "pojačati" džabe.
2. Adin Džafić - Čelik
3. Šefko Okić - Velež
[youtube][/youtube]
Izvini, ali ovaj boldovani nece nikada igrati u Želji dok je Amara, niti nam treba takav. Vjeruj mi, ja ga znam lično..I znam ko stoji iza njega. Pustite Amara da radi svoj posao.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 maj 2011, 14:00

Džafić nije nikakav igrač, tehnika mu je tu i tamo ali je sebičan nevjerovatno i to se nikad neće promjeniti. Samo na sebe misli. Ostala četvorica što je @Baby predložio mogu proći, no vidjećemo. Prelazni rok još nije počeo, a kad krene stotine imena će se spominjati.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 28 maj 2011, 14:03

ChWilla je napisao/la:adin džafić je očajno odigrao ovu sezonu nakon odlične prošle, o tome mogu više reći robijaši. uostalom, isto kao i elvir čolić kod nas.

mi imamo dvadesetak igrača tu negdje kvaliteta i nama stvarno više ne treba gomilanje istih igrača, ne treba nam više prinova koje nisu ZNAČAJNO bolje od ovih što imamo, nama trebaju POJAČANJA. a džafić to nije u ovom trenutku.
Propo ko igrac, tacnije menadzer ga unistio, oni kad dolaze u klub da pregovaraju postavljaju uslove da moze otic kad hoce, da vecinu para od transfera uzima husaric, a prosjecan igrac tipa jamaka.... Takve sto umisle da su zvijezde i sto ih menadzeri nafuraju treba sto dalje odyebat od kluba, jer od njih nema nikakve koristi, prvo nisu nista bolji od ostalih pa da ih se mora trpiti, drugo i ako se prodaju klub nista nema od njih...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 maj 2011, 14:09

ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 14:18

ChWilla je napisao/la:ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.
Nama bi najbolja pojačanja bila : produženje ugovora s Nyemom i eksplozija Višće u sljedećoj sezoni

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 maj 2011, 14:20

voltron30 je napisao/la:
2. Adin Džafić - Čelik
3. Šefko Okić - Velež
[youtube][/youtube]
Izvini, ali ovaj boldovani nece nikada igrati u Želji dok je Amara, niti nam treba takav. Vjeruj mi, ja ga znam lično..I znam ko stoji iza njega. Pustite Amara da radi svoj posao.
nece ti ni sevko u zelju ;) on ako igdje bude isao otici ce u celik ;)

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 28 maj 2011, 14:36

Omar500 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ja ne bi nikoga dovodio ako stvarno nije bolji od ovih koje imamo, jer solidnih i osrednjih imamo za dvije ekipe. ako taj neko neće stvarno biti klasa više, štedi pare za nekoga ko hoće.
Nama bi najbolja pojačanja bila : produženje ugovora s Nyemom i eksplozija Višće u sljedećoj sezoni
Sto se Nyeme tice,on je imao ugovor 6 mj.+1 god,sto znaci,ako mu ispostujemo (a ispostovali smo) dogovoreno,ugovor se automatski produzuje na jos godinu to je zavrsena stvar.Seha ima par strasnih ponuda,Visca i Zeba dobru ponudu.sto se tice ovog Drakula,bio je ovde pricao sa Shefom,receno mu je da ga vidimo kroz pripreme,ako se nametne,znaci nista nije potpisano.7-8 igraca ce napustiti klub,po meni ima ih i vise sto bi trebali otici,uglavnom bice zanimljivo tokom pauze :)
Einigkeit und Recht und Freiheit

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2011, 14:46

domorocki je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Sto se Nyeme tice,on je imao ugovor 6 mj.+1 god,sto znaci,ako mu ispostujemo (a ispostovali smo) dogovoreno,ugovor se automatski produzuje na jos godinu to je zavrsena stvar.Seha ima par strasnih ponuda,Visca i Zeba dobru ponudu.sto se tice ovog Drakula,bio je ovde pricao sa Shefom,receno mu je da ga vidimo kroz pripreme,ako se nametne,znaci nista nije potpisano.7-8 igraca ce napustiti klub,po meni ima ih i vise sto bi trebali otici,uglavnom bice zanimljivo tokom pauze :)
Vidim dobro si informisan. Ako može, na pm mi reci koje su to ponude za Šehu, Višću i Zebu i koji će igrači otići.

invincible
Kontakt:

Post Postao/la invincible » 28 maj 2011, 14:47

Omar500 je napisao/la:
POTPISUJEM!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 maj 2011, 14:53

domorocki je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Hvala na info. Ovo bi bilo sjajno da se ostvari, pogotovo za Nyemu..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Kajkutenjoyer i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []