Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

revoX.
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la revoX. » 27 maj 2011, 18:30

Bane Madridista je napisao/la:Capelo je dovodio Južnoamerikance,onda je Schuster dovodio Holanđane-bili su obojica donekle uspješni,ali samo u Španiji.Možda ova Mourinhova Tursko-Portugalska kombinacija bude najbolja!?Šta mislite :? :?:
trebalo bi uspjeti ;)
:lol:
HZ87

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 maj 2011, 19:24

Portillo je napisao/la: Vidjeli ste u naprimjer utakmicama protiv Patetica kada Jozo stavlja Marcela na krilo a Arbelou na beka, mozda bi sada takodjer sa Coentraom moglo se desavati nesto slicno. Znaci, ako dodje, Coentrao vjerovatno nece uopce igrati beka (u Benfici je mnogo ofanzivniji za razliku od Portugala), ali eto, vidjecemo, valjda Jozo zna sta radi kada ga vec dovodi.
Onda ostaje samo krilo, a u tom slucaju
slika
:mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 27 maj 2011, 19:40

Nail for Real je napisao/la:
Portillo je napisao/la: Vidjeli ste u naprimjer utakmicama protiv Patetica kada Jozo stavlja Marcela na krilo a Arbelou na beka, mozda bi sada takodjer sa Coentraom moglo se desavati nesto slicno. Znaci, ako dodje, Coentrao vjerovatno nece uopce igrati beka (u Benfici je mnogo ofanzivniji za razliku od Portugala), ali eto, vidjecemo, valjda Jozo zna sta radi kada ga vec dovodi.
Onda ostaje samo krilo, a u tom slucaju
slika
:mrgreen:
Ide u napad, jel. Ne znam ja to ba, kazem ti, sve zavisi od protivnika i njegove taktike. Obzirom da imamo daleko najjaci roster na svijetu, ima milion kombinacija po kojima mozemo igrati. Ako Mou zeli Coentraa, valjda zna zasto ga zeli, vidjecemo.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 27 maj 2011, 19:58

Njemu ne gine klupa jer za njega nema mjesta u prvom sastavu jer je lijeva strana sjajno popunjena a svi su bolji od njega. Uz to, Coentrao je samo jos jedan u nizu Benficinih "proizvoda" kakve mozemo naci i na drugoj strani a da nemaju klauzulu od 30 - 40 miliona

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 27 maj 2011, 22:10

[youtube][/youtube]
:lol: :mrgreen:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 maj 2011, 22:32

Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol: :mrgreen:
sjecam se ovoga k'o juce, kako sam se samo ismijo Kolleru :lol:

neki ga je igrac, puno nizi od njega i na EP-u 2004 ja mislim isto ovako izlevatio :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 27 maj 2011, 23:06

Jedva cekam da UEFA uvede ovo novo pravilo( nezz od koje godine stupa na snagu) kojim klubovi smiju trositi samo onoliko sredstava(miliona) koliko zarade u prethodnoj sezoni,i tad sigurno nece postojati neki nepotrebni aguero i coentrao(koji su priznajem dobri igraci)...to je neko moje misljenje
al siguran sam da postoje i oni koji real vole upravo zbog toga sto svako ljeto dovodi zvijezde,tako da oni mogu sebi kupit dresove od tih pomenutih zvijezda te se qurcit s njima,a i takodjer mogu krenuti master ligu s tada mnogo mocnijim realom :D :D
Sretno zmajevi!!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 28 maj 2011, 09:03

Znas koliko to Platini najavljuje? Jos od 2008. godine. Prvo je bilo bice 2010., onda bice 2011. i zadnji put rece bice 2012.

Uostalom, rijec je o Salary capu, samo se to spominjalo, a taj Salary cap samo limitira visinu plata igracima. To koliko ce Real potrositi na transfere nema veze s tim

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 maj 2011, 14:30

Jeste spremili crvene dresove za veceras? :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 maj 2011, 14:55

Cartman je napisao/la:Jeste spremili crvene dresove za veceras? :mrgreen:
Jesmo :D Na meni crveni dres (od Spanije), Xabi :D jbt, dokle je doslo cak ce i Xabi i Arbeloa navijat za Manchu. Sretno vam, pa da odnesete trofej ciganima.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 maj 2011, 15:10

Madridism je napisao/la:Znas koliko to Platini najavljuje? Jos od 2008. godine. Prvo je bilo bice 2010., onda bice 2011. i zadnji put rece bice 2012.

Uostalom, rijec je o Salary capu, samo se to spominjalo, a taj Salary cap samo limitira visinu plata igracima. To koliko ce Real potrositi na transfere nema veze s tim
limitira ukupnu platu svih igraca i maksimalnu platu jednog igraca koliko ja znam. tako bi se sprijecio veliki broj mega zvijezda u timu.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 28 maj 2011, 16:29

Madridism je napisao/la:Znas koliko to Platini najavljuje? Jos od 2008. godine. Prvo je bilo bice 2010., onda bice 2011. i zadnji put rece bice 2012.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/uefa-u ... 93612.aspx

Odnosi se i na transfere
Sretno zmajevi!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 28 maj 2011, 16:32

Sutra Castilla igra uzvrat..Vidjet cemo ocel moc nadoknadit 2 gola..

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 28 maj 2011, 20:12

FORZA GUTI, GUTI ALE, GUTI ALE!

[youtube][/youtube]

Nema ih puno koji mogu igrati kao on, igrati nogomet i učiniti da izgleda kao spektakularna predstava. Guti je poput mađioničara koji izvodi trik i uvijek ostavlja publiku zadivljenom. On je superzvijezda. Igra igru kao da ju je izumio. Njegov je stil toliko jedinstven i originalan, da se njegova umjetnost smjesta prepoznaje na terenu. Njegov način igre je nadnaravan. Njegova sposobnost je nešto čemu obični smrtnici mogu samo težiti. 8-)

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 28 maj 2011, 23:43

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 maj 2011, 23:52

ek0 je napisao/la:Ne treba se brinuti nas je najveci :) .

slika
Para siempre... rekoh ja, jos samo pet puta LP i deset Primeru a da mi pri tom osvojimo klgdsajgdas, i tu su negdje sa nama :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 maj 2011, 23:56

Moze li jedno pitanje? Vidim svi se rado sjecate Gutija, pa reko da vas upitam je li iz realove skole nakon Gutija (koji je vec pred penziju) izasao ijedan drugi igrac? Mislim, tu je jos samo Iker a najmanje 10 godina nisam cuo za neko novo ime. Dakle, ima li iko ili su Guti i Iker posljednji mohikanci :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 maj 2011, 23:58

UPS je napisao/la:Moze li jedno pitanje? Vidim svi se rado sjecate Gutija, pa reko da vas upitam je li iz realove skole nakon Gutija (koji je vec pred penziju) izasao ijedan drugi igrac? Mislim, tu je jos samo Iker a najmanje 10 godina nisam cuo za neko novo ime. Dakle, ima li iko ili su Guti i Iker posljednji mohikanci :D
Arbeloa, Granero, Adan, Callejon (trenutno). Prije njih je bilo Portilla, Negreda, Javi Garcija, Pareja i ostalih.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2011, 00:00

UPS je napisao/la:Moze li jedno pitanje? Vidim svi se rado sjecate Gutija, pa reko da vas upitam je li iz realove skole nakon Gutija (koji je vec pred penziju) izasao ijedan drugi igrac? Mislim, tu je jos samo Iker a najmanje 10 godina nisam cuo za neko novo ime. Dakle, ima li iko ili su Guti i Iker posljednji mohikanci :D
Ima Esteban Granero. ;) :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 maj 2011, 00:03

Portillo je napisao/la:
Arbeloa, Granero, Adan, Callejon (trenutno). Prije njih je bilo Portilla, Negreda, Javi Garcija, Pareja i ostalih.
Arbeloa i Granero jedini koji su vidjeli kako izgleda Bernabeu.
...što je više lome to je volim jače...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.