A Viktor je znacajno napredov'o, prije par godina ne bih rek'o da ce postati ovako dobar u duzim razmjenama.
Kada igraju Djokovic i Del Potro?
Nadam se da ce Marej biti dobro.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Odmah poslije meča Murray - Berrer.Valencia je napisao/la: Kada igraju Djokovic i Del Potro?
Meč poslije Murraya, znači kad Murray riješi BerreraValencia je napisao/la:Je l' se ovaj Dolgopolov zajebava, il' on ovo ozbiljno!? Raspametio je Viktora
.
A Viktor je znacajno napredov'o, prije par godina ne bih rek'o da ce postati ovako dobar u duzim razmjenama.
Kada igraju Djokovic i Del Potro?
Nadam se da ce Marej biti dobro.
Pa naravno. Tako to ide, kad se ozbiljno povrijediš, a ne želiš da predaš. U prilog Murrayu ide to što ima 2:0. Pokušavaće da dužinu svakog poena skrati što je moguće više... rizikovaće i pokušavati pogađati winnere iz svih pozicija. Naravno, Berreru to ide u korist, ali dzaba mu to kada je realno slab igrač, pogotovo na šljaci. Ako ga boli briga za fer i korektnost, onda bi trebao raditi i drop-shotove, te i tim, između ostalog, pokušati odužiti meč što je moguće više.Mister No je napisao/la:Andy je sveo razmjenu udaraca na minimum, pa dokle bude mogao ovako izdržati..
Ne znam sta vas toliko pogadja.bimbrlica je napisao/la:dao bih sve da gaucos dobije novaka samo zbog ovog kloca sto komentarise na eurosportu....
ma uredu je navijati za domace ali ovoliko nema smisla...ovaj Del Potro napravi neiznudjenu gresku,fula nemoguce kad ovaj komentator samo kaze na ovo ga je Novak natjerao...protiv Novaka ne mozes imati neiznudjenu gresku moze on ili imati winner ili da te natjera na gresku...barem tako ovaj komentator tvrdi...MaGiCa je napisao/la:Ne znam sta vas toliko pogadja.bimbrlica je napisao/la:dao bih sve da gaucos dobije novaka samo zbog ovog kloca sto komentarise na eurosportu....![]()
To je EuroSport serbian edition. Sasvim je normalno da se druka za domace, kao sto to rade i na ostalim ES izdanjima.
Jedino sto na ESS rade debili poput Pesikana i njima slicnih.
Zato sto je idiot tu dosao nekim vezama, a ne znanjem.bimbrlica je napisao/la: ma uredu je navijati za domace ali ovoliko nema smisla...ovaj Del Potro napravi neiznudjenu gresku,fula nemoguce kad ovaj komentator samo kaze na ovo ga je Novak natjerao...protiv Novaka ne mozes imati neiznudjenu gresku moze on ili imati winner ili da te natjera na gresku...barem tako ovaj komentator tvrdi...
od ovog kloca ja cijeli mec nisam cuo neki kvalitetan komentar,sve mu se svodi na hvaljenje DjokovicaMaGiCa je napisao/la:Ne znam sta vas toliko pogadja.bimbrlica je napisao/la:dao bih sve da gaucos dobije novaka samo zbog ovog kloca sto komentarise na eurosportu....![]()
To je EuroSport serbian edition. Sasvim je normalno da se druka za domace, kao sto to rade i na ostalim ES izdanjima.
Jedino sto na ESS rade debili poput Pesikana i njima slicnih.
evo ga, dupli break Noleta, 4-1 ovo je vrlo blizu zavrsetkuPuma je napisao/la:Dvostruka servis-greska Del Potra, break Noleta, 2-1 u 4 setu
treba Nole prvo gaskea proci koji je u fenomenalnoj formijeremija je napisao/la:Bravo Nole majstore!!!
1/8 f
Nadal-Ljubičić/Verdasko
Simon-Mayer/Soderling
Marej-Troicki
Čela-Kubot/Fala
Ferer-Monfis
Federer-Vavrinka
Montanjes-Fonjini
Đoković-Gaske
Nole znači u 1/4 f bi išao na pobjednika između Fonjinija i Montanjes...te bi najvjerovatnije u 1/2f čekao Federera,pod uslovom da on dobije Ferera,koji je odličan na šljaci i ne bi me čudilo da izbaci Švajcarca,ukoliko dođe do njihovog duela.
Kako se stvari trenutno odvijaju,u gornjem djelu žrijeba,u 1/4 f bi po meni trebali gledati Nadala i Soderlinga,i ako Šveđanin uopšte prođe do ove faze,dosta će namučiti Nadala,možda mu čak i skine skalp.Relativno lagan put do 1/2 f ima i Škot Marej kojeg u 1/8 f očekuje naš Troicki,a eventualno u 1/4 f..čeka najvjerovatnije Čelu ili Kubota.
Sve u svemi gledaćemo super završnicu turnira.
NAPRIJED NOLE!!!
bimbrlica je napisao/la:treba Nole prvo gaskea proci koji je u fenomenalnoj formijeremija je napisao/la:Bravo Nole majstore!!!
1/8 f
Nadal-Ljubičić/Verdasko
Simon-Mayer/Soderling
Marej-Troicki
Čela-Kubot/Fala
Ferer-Monfis
Federer-Vavrinka
Montanjes-Fonjini
Đoković-Gaske
Nole znači u 1/4 f bi išao na pobjednika između Fonjinija i Montanjes...te bi najvjerovatnije u 1/2f čekao Federera,pod uslovom da on dobije Ferera,koji je odličan na šljaci i ne bi me čudilo da izbaci Švajcarca,ukoliko dođe do njihovog duela.
Kako se stvari trenutno odvijaju,u gornjem djelu žrijeba,u 1/4 f bi po meni trebali gledati Nadala i Soderlinga,i ako Šveđanin uopšte prođe do ove faze,dosta će namučiti Nadala,možda mu čak i skine skalp.Relativno lagan put do 1/2 f ima i Škot Marej kojeg u 1/8 f očekuje naš Troicki,a eventualno u 1/4 f..čeka najvjerovatnije Čelu ili Kubota.
Sve u svemi gledaćemo super završnicu turnira.
NAPRIJED NOLE!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.