elSaik je napisao/la:Čuj jadni, jer su bolji.Bolje da si na svojoj temi napisao "Budućnost može, a mi ne."
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Ne razumem te bolan i to nisam od tebe ocekivao i da obecas da nikada ovako nesto neces napisat,,,,hordas'87 je napisao/la:jedan i jedini pusi nam ga svima jelde pabizo
Danas juniori Olimpik-Sarajevo 2:1,Olimpik prvi na tabeli a po dva boda zaostatka Sarajevo i Zeljo.
pabizo je napisao/la:Ne razumem te bolan i to nisam od tebe ocekivao i da obecas da nikada ovako nesto neces napisat,,,,hordas'87 je napisao/la:jedan i jedini pusi nam ga svima jelde pabizo
kako te nije stid uzimati borac usta
Samo da te malo ispravim-Borac je veliki klub ali na zalost ima covjeka na mjestu trenera koji je mali-maleni bas maleni a ima dobre nogometase i upravu koja je nasela na pricu VJ-malenog prolaznog trenera da se moraju tekme stelati i stelati i stelati i samo stelati i da se mora ulaziti kod sudija DA BORAC BUDE SAMPION i bice na neposteni nacin I TO JE TO-VOZDRAhordas'87 je napisao/la:pabizo je napisao/la:Ne razumem te bolan i to nisam od tebe ocekivao i da obecas da nikada ovako nesto neces napisat,,,,hordas'87 je napisao/la:jedan i jedini pusi nam ga svima jelde pabizo
kako te nije stid uzimati borac usta
pa sta bi bilo da ne stele ljudi su vam 20 puta na gol opucali penal fulili nek je cala dobar tobe jarabi budala svakakvih
-
Capital City
- Kontakt:
sta je misevi, opet se na Grbavicu vratili, glup je onaj ko vam dopusti da igrate, da se ja pitam ne bi prismrdili ni blizu, pa igrajte na livadi kad ste livadarski klub.
Cuva Bog Zelju svog!
sta ovo pise da se subasic nije oporavio od operacije pa je zato vracen sa priprema reprezentacije ????? a mi mislili on sa celzijem pregovara a ono na operaciji bilo
Ako je to istina jer mi je nešto sumnjivo po pitanju tog momka-ja mu želim brzo ozdravljenje i što brži povratak na teren.Neznam kako samo niko prije ništa o ovoj operaciji pisao,a ako je reprezentativac mislim da je trebalo da znamo ,a ne da se nešto krije.
Admir Vladavic novi clan Olimpika u naredna tri godine. 
Jel' zvanicno jer je i prethodna dva prelazna tako "potpisivao" za Olimpic i uvek ostajo tamo.herbion je napisao/la:Admir Vladavic novi clan Olimpika u naredna tri godine.
Nadam se da je ovaj put zvanicno i da dodje jedno veliko pojacanje za Olimpic ali i da donese jedan odredjeni kvalitet samoj ligi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Treba vjerovati herbionu jer uvek ima tacan info---vjerovatno pije kavu sa g.NIJAZOM GRACICEMDevil je napisao/la:Jel' zvanicno jer je i prethodna dva prelazna tako "potpisivao" za Olimpic i uvek ostajo tamo.herbion je napisao/la:Admir Vladavic novi clan Olimpika u naredna tri godine.
Nadam se da je ovaj put zvanicno i da dodje jedno veliko pojacanje za Olimpic ali i da donese jedan odredjeni kvalitet samoj ligi.
selam u pravu si
i opet cete biti peti, pardon sesti ove godine ce se i zrinski ukljuciti u igru.. a vladavic pa to je valjda ta vizija jednog i jedinog samo mladi igraci sve poletarci od skaljica, rascica pa preko vladavica do samog gasenja

Svaka čast Nijazu na ovom transferu .
Spominju se još neki odlični igrači, pa ćemo vidjeti šta će biti na kraju .
Spominju se još neki odlični igrači, pa ćemo vidjeti šta će biti na kraju .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Cija je ovo slika gore od navijaca Mariboranane58 je napisao/la:http://vukovi.ba/Capital City je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE:
i regg se na forum
svoj ti pos'o !
[quote="hordas'87"]i opet cete biti peti, pardon sesti ove godine ce se i zrinski ukljuciti u igru.. a vladavic pa to je valjda ta vizija jednog i jedinog samo mladi igraci sve poletarci od skaljica, rascica pa preko vladavica do samog gasenja
[/quote
Nemoj ti o gasenju.

Nemoj ti o gasenju.
Dobar transfer .. Ako vec nije mogao u Velez neka je otisao kod vas. Bolje kod vas nego kod sosona

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.