ajde tax mi reci sta smo mi uradili sa tim "djekama" pooput stanica,redjepija i kompanijom prijasnjih godina...ja cu ti reci NISTAA SVAKE GODINE SKORO PA BORBA ZA OPSTANAK I DOK SE NE DOVEDU KAVLITETNA POJACANJA NISS OD NAStax je napisao/la:haj ne seri karky nisi ti grbavice ocima vidio,sta ako sutra osmanagic bude dzeko lik ima tek 18 godneOX je napisao/la:respect karky!!!:D:DKarky je napisao/la:A bgm kako su pricali, ova pojacanja su nidje veze, ako se ostvare...Ok za Rajovica i Prodanovica al kakav osmanagic ba, mi sad u juniorima i kadetima imamo boljih igraca! Ako mislimo da nesto mozemo napravit iduce sezone, onda se moramo ozb. pojacat! Taj osmanagic je negdje u rangu sa Redzepijem ;D...Kolio sam procito krecu na pripreme 12 jula, dotad se fkt. moramo pojacat ako ista mislimo. Pa neznam dokle vise da gomilamo u ekipi igrace koji su stalni prosjek!!! Daj nek dovode samo one igrace koji ce igrat u prvih 11! U svakoj liniji nam trebaju po dva igraca, a pogotovo napadaci! Nek se uozbilje vise, vrijeme je, hocemo da gledamo samo najbolje igrace u ZELJI, recite mi iskreno jel vrijedi ic gledat (stanica, redzepija, il nekog osmanagica itd.) Samo se nerviram...Pa dokle vise...VOLIM TE ZELJO!!!
ne seri molimte vise
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- partibrejker1921
- Kontakt:
Kakav Prodanović, makar stopera imamo (Coca, Kerla, Memišević pa i Edis). Dobar je on igrač ali je nepotreban fakat.
Nama hitno trebaju lijevi bek, lijevi vezni i jedan napadač...Ostalo se može skrpiti sad zasad...
Nama hitno trebaju lijevi bek, lijevi vezni i jedan napadač...Ostalo se može skrpiti sad zasad...
partibrejker1921 je napisao/la:Kakav Prodanović, makar stopera imamo (Coca, Kerla, Memišević pa i Edis). Dobar je on igrač ali je nepotreban fakat.
Treba nam klasni napadač, pa prošle sezone, nismo mogli gola zabiti kako treba, koliko smo samo utakmica završili sa postignutim jednim golom i to kući.
SAMO ŽELJO
ej ajmo jednom za raju
uprava naplje,uprava napolje...

uprava naplje,uprava napolje...

Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Napadac je prioritet,tu smo od odlaska Dzele u mirovinu deficitarni,a jeste vise dosadili,zavrsna faza priprema pocinje sredinom jula do tada cemo znati ko ce sve nositi sveti dres,nema mjesta za paniku ali ni za euforiju,koja kod nekih uveliko vlada 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sam Amar je izjavio da nam trebaju igraci za 7-8 pozicija u timu i da je igracki kadar katastrofalan (kako i nece biti kad se svega i svacega dovodilo dok se Samir pitao
)...dakle,3-4 mjesta u timu su OK,ovo ostalo odron.
Ja vjerujem u Osimove procjene i ne mislim da imalo pretjeruje.
15-tak igrac ce dobiti nogu to je sasvim izvjesno (možda i više)...najavljeno je da ce se dovoditi pojacanja (u pravom smislu te rijeci),dakle igraci koji ce odmah dati ucinak na terenu,a ne ko dosad Dovedi Šešliju,Rodovanovica,Dudica i sl. jer je logika pijacara bila "ako je najbolji strijelac u Travniku,Leotari ili Slaviji to morao ili trebao biti i u Želji"...jest al u qurcu,vidjeli smo uostalom ucinke tih silnih pojacanja...ali koga dovesti?? i odakle dovesti ? kad svi znamo kakav je kvalitet naše lige.
Nama je najprece da se strpimo dok se ova igracka **** ne protjerju iz kluba...a i tu ce biti trzavica,prijetnji tužbama i slicnih sranja...sve te silne kloceve su Samir i Faruk vezali ugovorima i svaki prijevremeni raskid je na štetu kluba,jer onda igrac ima pravo da potegnu tužbu,da ide na arbitražu i ostale zajebancije...a to nam sad u ovom trenutko nikako i nimalo ne odgovora jer za to imamo najmanje vremena.
Zato i jesu Amar i Dino zadali ove zadace na treninzima da ovi "igraci" sami vide da su zalutali u profesiji i da sami napuste klub...da im bar malo "obraz" proradi.

Ja vjerujem u Osimove procjene i ne mislim da imalo pretjeruje.
15-tak igrac ce dobiti nogu to je sasvim izvjesno (možda i više)...najavljeno je da ce se dovoditi pojacanja (u pravom smislu te rijeci),dakle igraci koji ce odmah dati ucinak na terenu,a ne ko dosad Dovedi Šešliju,Rodovanovica,Dudica i sl. jer je logika pijacara bila "ako je najbolji strijelac u Travniku,Leotari ili Slaviji to morao ili trebao biti i u Želji"...jest al u qurcu,vidjeli smo uostalom ucinke tih silnih pojacanja...ali koga dovesti?? i odakle dovesti ? kad svi znamo kakav je kvalitet naše lige.
Nama je najprece da se strpimo dok se ova igracka **** ne protjerju iz kluba...a i tu ce biti trzavica,prijetnji tužbama i slicnih sranja...sve te silne kloceve su Samir i Faruk vezali ugovorima i svaki prijevremeni raskid je na štetu kluba,jer onda igrac ima pravo da potegnu tužbu,da ide na arbitražu i ostale zajebancije...a to nam sad u ovom trenutko nikako i nimalo ne odgovora jer za to imamo najmanje vremena.
Zato i jesu Amar i Dino zadali ove zadace na treninzima da ovi "igraci" sami vide da su zalutali u profesiji i da sami napuste klub...da im bar malo "obraz" proradi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
evo ovakoko treba da ostane:
sehic
bucan
beslija
h.beslija
bajic
memisevic
bekric
cocalic
ibrahimovic
rovcanin
boric
simic
muharemovic
ibrahimovic
OSMANAGIC(dijamant)
sehic
bucan
beslija
h.beslija
bajic
memisevic
bekric
cocalic
ibrahimovic
rovcanin
boric
simic
muharemovic
ibrahimovic
OSMANAGIC(dijamant)
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- bistrikboy
- Kontakt:
Sutra ce Amar objaviti spisak putnika na pripreme i onih koji ce se okusati negdje drugo...
FK Željezničar svakako je za Sanela Jahića bio odskočna daska za početak uspješne karijere. Pitali smo Sanela da li je informisan o promjenama u klubu.
"Jako me raduje da je krenulo na bolje. Hvala Bogu jer bilo je krajnje vrijeme. U Želju su došli pravi ljudi kojima treba dati vremena da poslože stvari na svoja mjesta. Navijači su izvarani i razočarani, ali sada moraju imati strpljenja i vjerovati u novu upravu i trenera." optimisitičan je Jahić
FK Željezničar svakako je za Sanela Jahića bio odskočna daska za početak uspješne karijere. Pitali smo Sanela da li je informisan o promjenama u klubu.
"Jako me raduje da je krenulo na bolje. Hvala Bogu jer bilo je krajnje vrijeme. U Želju su došli pravi ljudi kojima treba dati vremena da poslože stvari na svoja mjesta. Navijači su izvarani i razočarani, ali sada moraju imati strpljenja i vjerovati u novu upravu i trenera." optimisitičan je Jahić
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ne znam, meni je žao što je Hrkač otišao. Mislim da bi se on mogao nametnuti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
e lljudi eo mene ! XD poslije jedne sedmice Ban dobio!
Al nema veze! Osim nemoze napraviti igrace za titule na jednim pripremama! A zeljo ce ove sezone biti u vrhu a tesko titula ! A sledece se 2010-2011 biti prvak! DD

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
adnana jahic odradio prvi trening u u nekoliko dana je popis ugovora i elvitr colic isto tako ali ao se dog sa celikom pusatju ga 

- bistrikboy
- Kontakt:
Ako je tako,dobro je...nime_tm87 je napisao/la:adnana jahic odradio prvi trening u u nekoliko dana je popis ugovora i elvitr colic isto tako ali ao se dog sa celikom pusatju ga
Uglavnom sinoc na treningu bio prisutan i Schtraus,Gredic a sa odmora se vratio i Samir,koji ce na sljedecoj sjednici predsjednistva podnijeti izvjesta(

Znači odoše zvijezde fejsbuka i derneka. Sretan im put 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
haha nece znati sta napisat nece znati sta slagat

Pocela je da kruzi prica po nekim krugovima da Ivicu Osima zanima kupovina svih 100% dionica FK Zeljeznicar i svih 100% dionica stadiona Grbavica....naravno ukoliko klub postane DD...neznam koliko je tacno ovo ali sam tako cuo...
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
staro ko grckasasatm87 je napisao/la:Pocela je da kruzi prica po nekim krugovima da Ivicu Osima zanima kupovina svih 100% dionica FK Zeljeznicar i svih 100% dionica stadiona Grbavica....naravno ukoliko klub postane DD...neznam koliko je tacno ovo ali sam tako cuo...
OSMAGICU OSTANI
marsej mali tim
marsej mali tim
Pa ima li istine u tome?tax je napisao/la:staro ko grckasasatm87 je napisao/la:Pocela je da kruzi prica po nekim krugovima da Ivicu Osima zanima kupovina svih 100% dionica FK Zeljeznicar i svih 100% dionica stadiona Grbavica....naravno ukoliko klub postane DD...neznam koliko je tacno ovo ali sam tako cuo...
OSMAGICU OSTANI
Tracy McGrady!!!
Bice guravo prvih 2-3 mjeseca tako mi reče čovjek iz uprave da ga sad ne imenujem. Neće biti lahko, treba vremena da se sve posloži. Treba biti strpljiv i pratiti situaciju. Opet kažem euforiji nema mjesta.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Slažem se vi sve hoćete preko noći e pa nemere to tako

imaEdo_Majka je napisao/la:Pa ima li istine u tome?tax je napisao/la:staro ko grckasasatm87 je napisao/la:Pocela je da kruzi prica po nekim krugovima da Ivicu Osima zanima kupovina svih 100% dionica FK Zeljeznicar i svih 100% dionica stadiona Grbavica....naravno ukoliko klub postane DD...neznam koliko je tacno ovo ali sam tako cuo...
OSMAGICU OSTANI
OSMANAGICU OSTANI
marsej mali tim
marsej mali tim
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 9 gostiju.