MinistaR je napisao/la:Hajde Lazareeee, hajde Lazareee, hajde Lazareeeeeeeeeeee
nema Lazara
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
MinistaR je napisao/la:Hajde Lazareeee, hajde Lazareee, hajde Lazareeeeeeeeeeee
eto vidis, sta sam reko...AmanijakzO je napisao/la:plava_pruga je napisao/la:sve nesto prizeljkujem 0:0 Velež da izvuce, ali znam da ce se igrat dok sarajevo ne zabije gol, nebi bilo prvi put ove sezone da se gol daje u 167. minuti. a mi, ako smo se jednom vratili, pa mozemo opet... zabice ga opet Visca, samo polahko.[/quote]
Pokloni im za uzvrat jednu kiflu i Zdenka sir.pacovi_tu_ima je napisao/la:Hrenovke, virše, struja. Bilo je mučno slušati svoje prijatelje plave boje koji su me prcali. Na kraju, jedan fini osmijeh kojeg su nažalost pokvarili četnici iz banja luke.
sretno željezničaru u pretkolima evropske lige, da dogurate što dalje.
Vuk dlaku mjenja al cud nikadCoDe je napisao/la:E momci sad bez provociranja i bez ista dolazim kod vas na temu !
Ako ikad treba da se ujedinimo to je sad jeste vidjeli sta rade oni Dole u Banja Luci . Nebitno je ba ko je od nas 2 , 3 to je sad nebitno ali ono je sramota jeste vidjeli !
CoDe je napisao/la:E momci sad bez provociranja i bez ista dolazim kod vas na temu !
Ako ikad treba da se ujedinimo to je sad jeste vidjeli sta rade oni Dole u Banja Luci . Nebitno je ba ko je od nas 2 , 3 to je sad nebitno ali ono je sramota jeste vidjeli !
ma jok, dolaze mi večeras da gledamo finale lige prvaka. skuhat ću im hrenovke, neka zameze maloharishp je napisao/la:Pokloni im za uzvrat jednu kiflu i Zdenka sir.pacovi_tu_ima je napisao/la:Hrenovke, virše, struja. Bilo je mučno slušati svoje prijatelje plave boje koji su me prcali. Na kraju, jedan fini osmijeh kojeg su nažalost pokvarili četnici iz banja luke.
Ma ajde sale nije na odmet..pacovi_tu_ima je napisao/la:Hrenovke, virše, struja. Bilo je mučno slušati svoje prijatelje plave boje koji su me prcali. Na kraju, jedan fini osmijeh kojeg su nažalost pokvarili četnici iz banja luke.
Skandirali monstrumu..izvjesili trans kako je on njihov heroj...ebo im on mamu svima.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma ajde sale nije na odmet..pacovi_tu_ima je napisao/la:Hrenovke, virše, struja. Bilo je mučno slušati svoje prijatelje plave boje koji su me prcali. Na kraju, jedan fini osmijeh kojeg su nažalost pokvarili četnici iz banja luke.
A sta su to uradili u Banja Luci ?? Nisam gledao tekmu..
Hvala, i takodje u nase ime..
cuj razocaran pa nije nam igralo pola ekipeHawking je napisao/la:Bez komentara za jeftino izgubljeno drugo mjesto, cijelu polusezonu primimo jedan gol u gostima, a danas tri, e pa ako su mislili ovako igrat bolje da nisu ni išli, razočaran sam!
Pa da, bolje bit treći, manje će para potrošit na premije... katastrofa!eliminator je napisao/la:cuj razocaran pa nije nam igralo pola ekipeHawking je napisao/la:Bez komentara za jeftino izgubljeno drugo mjesto, cijelu polusezonu primimo jedan gol u gostima, a danas tri, e pa ako su mislili ovako igrat bolje da nisu ni išli, razočaran sam!
Ja kako sam slušao radio onaj Džafić je levatio Nyemu kako je htio, ležerna igra se osvetil, bezveze je primljeni gol u posljednjim sekundama, ali šta da se radi...Hawking je napisao/la:Bez komentara za jeftino izgubljeno drugo mjesto, cijelu polusezonu primimo jedan gol u gostima, a danas tri, e pa ako su mislili ovako igrat bolje da nisu ni išli, razočaran sam!
Trenutno korisnika/ca: addebisi, kosuljaplava, Taree i 57 gostiju.